Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
kaya wrote:Pa ni ne događa se ništa . Srbija uvela isto njima i sukladno reciprocitetu ovi uvode istu stvar po najavi.AssadNaPodmornici wrote:znači čim se sastaju, presice itd, od kurca sve ...
E sad što srbija kmeči i žali se eu predstavnicima ( by the way ovi su im rekli to reakcija na akciju i normalno, spusti ton) je predstava za sendvičara i huljo im se mora obratiti. Da kaže da su najjači, da ga je nazvao biden, merkel , fidel i kim il sung i da će on to da reši i neće dozvoliti da srbe netko ugrožava i taj srpski svet i da radi novi požarni put i kućicu za ptice. Živela srbija.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
Bome i njega saugaju ko da im je zadnjiNoor wrote:popušili srblji do filtera
Noor likes this post
Realno se moze ali sad su neke druge stvari na tapetu, znacajnije od prepucavanja sa Kurtijem i vlastima u Pristini.AssadNaPodmornici wrote:iskreno i ne možete ništa napraviti realno. ovdje se naslađujemo mi , to je normalno, ali realno ne mogu srbi ništa napraviti..
Mislim, zanimljiv je tajming ove Albinove akcije, taman se pokacio sa Ramom u Tirani i sad ocito skuplja naklonost Albanaca u Albaniji prije daljnjeg nastavka konfrotacije sa Edijem. Sa otvorenim Balkanom ocito dolazi do laganog razmimolazenja interesa Albanije i Kosova. Za razliku od hladnoratovskog i rovovskog stava Kosova, Albanija je svjesna da nemoze vise cekati i pocela je da gura put otvaranja i uvezivanja svog gospodarstva sa susjednim zemljama, tako da ako nastave tim putem, nije nemoguce da Srbija i Albanija, zajedno sa Makedonijom stvarno postanu zemlje partneri i u konacnici prijateljske zemlje.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ne vidim zašto bi Ramu bilo brige za ovu priču ? Ne moraju kamioni i auta i druga vozila s albanskim registracijama plaćat pet eura da prođu kroz Kosovo a nit kroz Srbiju. Samo je novost šta vozila s vašim registracijama to moraju.Pirate wrote:Realno se moze ali sad su neke druge stvari na tapetu, znacajnije od prepucavanja sa Kurtijem i vlastima u Pristini.AssadNaPodmornici wrote:iskreno i ne možete ništa napraviti realno. ovdje se naslađujemo mi , to je normalno, ali realno ne mogu srbi ništa napraviti..
Mislim, zanimljiv je tajming ove Albinove akcije, taman se pokacio sa Ramom u Tirani i sad ocito skuplja naklonost Albanaca u Albaniji prije daljnjeg nastavka konfrotacije sa Edijem. Sa otvorenim Balkanom ocito dolazi do laganog razmimolazenja interesa Albanije i Kosova. Za razliku od hladnoratovskog i rovovskog stava Kosova, Albanija je svjesna da nemoze vise cekati i pocela je da gura put otvaranja i uvezivanja svog gospodarstva sa susjednim zemljama, tako da ako nastave tim putem, nije nemoguce da Srbija i Albanija, zajedno sa Makedonijom stvarno postanu zemlje partneri i u konacnici prijateljske zemlje.
Ništa se tu bitno iz točke gledišta Albanije nije promijenilo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
napadas djukanovica a rama jd gori od njega..glavni boss albanskog narkokartela..a njima je srbija jedno od najvecih narko trzista i normalno da nije bas zainteresiran 'poslivno' za picvajzPirate wrote:Realno se moze ali sad su neke druge stvari na tapetu, znacajnije od prepucavanja sa Kurtijem i vlastima u Pristini.AssadNaPodmornici wrote:iskreno i ne možete ništa napraviti realno. ovdje se naslađujemo mi , to je normalno, ali realno ne mogu srbi ništa napraviti..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
[size=42]TITO je kazao i da bi Priština želela da Beograd krene protiv zapadnog sveta da bi se predstavili kao njegovi branioci, ali da je Srbija branilac istine i da će ako treba da kaže nešto zapadnom svetu to i učiniti.[/size]
[size=42]- Mi od njih tražimo da poštuju istinu i pravdu. Uvek ću tražiti istinu jer kada to radite zašto bi to nekome smetalo. Naša pozicija je utoliko otežana jer oni koji su priznali KiM u stvari žele sve ovakve mere, samo ne žele eskalaciju, ali žele da bude tako da Srbija ne postoji na KIM. Neki su pažljivi i pristojni poput Angele Merkel drugi nisu, neki su kauboji pa misle da to imaju pravo da rade kako hoće - rekao je TITO.[/size]
[size=42]Kako je primetio to ima veze sa političarima i o tim stvarima mora da se vodi računa.[/size]
[size=42]TITO je kazao i da ne brine zbog snage, veličine i moći onih koji napadaju, jer je suviše važna zemlja čije interese štiti.[/size]
[size=42]- Zapravo beskrajno sam miran. Mislim da su svi zapadni predstavnici zaprepašćeni mojom mirnoćom danas. Nisam spavao, jutros sam u 5.30 obavešten o kretanju albanskih trupa. Naš posao je da brinemo. Nisu nas ljudi birali da bismo se bogatili već radili u njihovom interesu - rekao je on.[/size]
[size=42]- Mi od njih tražimo da poštuju istinu i pravdu. Uvek ću tražiti istinu jer kada to radite zašto bi to nekome smetalo. Naša pozicija je utoliko otežana jer oni koji su priznali KiM u stvari žele sve ovakve mere, samo ne žele eskalaciju, ali žele da bude tako da Srbija ne postoji na KIM. Neki su pažljivi i pristojni poput Angele Merkel drugi nisu, neki su kauboji pa misle da to imaju pravo da rade kako hoće - rekao je TITO.[/size]
[size=42]Kako je primetio to ima veze sa političarima i o tim stvarima mora da se vodi računa.[/size]
[size=42]TITO je kazao i da ne brine zbog snage, veličine i moći onih koji napadaju, jer je suviše važna zemlja čije interese štiti.[/size]
[size=42]- Zapravo beskrajno sam miran. Mislim da su svi zapadni predstavnici zaprepašćeni mojom mirnoćom danas. Nisam spavao, jutros sam u 5.30 obavešten o kretanju albanskih trupa. Naš posao je da brinemo. Nisu nas ljudi birali da bismo se bogatili već radili u njihovom interesu - rekao je on.[/size]
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Želim da vas obavestim da smo mi još sinoć znali da Priština planira pokrete svojih snaga na sever Kosova, i da su jutros oko 6 sati prešli na sever Kosova i to je po šesti put da su ušli. Snajperisti su postavljeni na nekoliko mesta, duge cevi. Onda su sprovodili akciju. Mi smo ih upozoravali da to ne čine.
Printscreen
- Šta se to dešava. Problem je ako naiđu vozila vranjskih tablica. Evo, naišlo je vozilo Hitne pomoći, oni su ga zaustavili i skinuli tablice. Skinuli tablice jedne suverene države. I onda su krenuli da demonstriraju silu.
Printscreen
- Šta se to dešava. Problem je ako naiđu vozila vranjskih tablica. Evo, naišlo je vozilo Hitne pomoći, oni su ga zaustavili i skinuli tablice. Skinuli tablice jedne suverene države. I onda su krenuli da demonstriraju silu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja san sve reka na ovu temu šta imam. Nema tamo nekih registracija tzv srpskog sjevernog Kosova. Il registriraj auto u Srbiji pa plaćaj taksu svako dva mjeseca pet eura ili na Kosovu a s tim možeš onda po cijeloj Europi dok s onim tablicama srpskog sjevernog Kosova ne možeš prsktički nigdje dalje od Srbije.
Ako ti je do srpskih simbola okačiš trobojnicu na retrovizor koju ako ideš u albanski dio Kosova samo skineš da ti ne ulupaju auto.
A ovo drugo te vinjete.... stvar između Srbije i Kosova. Druge to uopće i ne zanima. Tu čak može Srbija nešto jer njoj manje treba Kosovo nego obratno. Nek stoji. Fino ih držiš u kavezu.
Ako ti je do srpskih simbola okačiš trobojnicu na retrovizor koju ako ideš u albanski dio Kosova samo skineš da ti ne ulupaju auto.
A ovo drugo te vinjete.... stvar između Srbije i Kosova. Druge to uopće i ne zanima. Tu čak može Srbija nešto jer njoj manje treba Kosovo nego obratno. Nek stoji. Fino ih držiš u kavezu.
2014-04-11
Postoji jednostavna stvar koju Vučic ovdje može napraviti a ta je da svim Srbima s Kosova koji su tamo registrirali vozilo ako dođu u neki ured s ovu stranu granice i donesu potvrdu o vozilu i registraciji te potvrdu da su platili vinjetu ulaskom u Srbiju jednostavno napravi povrat poreza.
Dakle vrati ti te novce na kraj godine. To ako je pet eura u dva mjeseca to je 30 eura cijelu godinu. Isto tako i kamionima u vlasništvu firmi čiji su vlasnici Srbi.
Pa nek se Šiptari žale Kurtiju kako njima država Kosovo ne isplaćuje povrat poreza.
Dakle vrati ti te novce na kraj godine. To ako je pet eura u dva mjeseca to je 30 eura cijelu godinu. Isto tako i kamionima u vlasništvu firmi čiji su vlasnici Srbi.
Pa nek se Šiptari žale Kurtiju kako njima država Kosovo ne isplaćuje povrat poreza.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kolinda po nalogu razbojnika Mamića organizira izvanrednu sjednicu "Vlade"
» Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
» Serija 'bisera' srpskih vlastodržaca!Vulin:'Hrvati prestanite obilježavat Oluju pa neče te biti ustaše'
» Šef Stožera za obranu Vukovara Tomislav Josić zbog poticanja skidanja ćiriličnih ploča osuđen na uvjetnu
» Sve opasnije izjave srpskih i albanskih politicara Vulin i Stefanović uzvratili Tačiju:Puzat češ pred Vosjkom Srbije!
» Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
» Serija 'bisera' srpskih vlastodržaca!Vulin:'Hrvati prestanite obilježavat Oluju pa neče te biti ustaše'
» Šef Stožera za obranu Vukovara Tomislav Josić zbog poticanja skidanja ćiriličnih ploča osuđen na uvjetnu
» Sve opasnije izjave srpskih i albanskih politicara Vulin i Stefanović uzvratili Tačiju:Puzat češ pred Vosjkom Srbije!
Page 4 of 4