Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
Sta kazu, ce bit rata?
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Re: Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
Oluje više nikada, drugo srbija je najjača sada a treće objaviti će im ekonomski rat kao najbrže rastuća ekonomija planete. Moguće i da zaplačePirate wrote:Sta kazu, ce bit rata?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:
https://www.klix.ba/vijesti/regija/Suljo-sazvao-vanrednu-sjednicu-vijeca-za-nacionalnu-sigurnost-zbog-desavanja-na-kosovu/210920034
u beogradu odjednom nastala nestašica kreme za hemeroide
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
kaya wrote:Oluje više nikada, drugo srbija je najjača sada a treće objaviti će im ekonomski rat kao najbrže rastuća ekonomija planete. Moguće i da zaplačePirate wrote:Sta kazu, ce bit rata?
zaboravila si vakcinu i fabrike
Vuletu ce pukne đigerica od muku :)
Gleda se pravo. Nekakvo tzv nepostojeće sjeverno srpsko Kosovo ne može izdavati registarske tablice. Šta bi oni s tim u Hrvatsku il Njemačku. Dobar dan vaše dokumente mollim. A tablica , šta ti je to ? Srpsko sjeverno Kosovo. Ajmo čelom nazad.
Mislim to jednostavno ne može tako da se slažem s tim a ovo drugo pošto Kosovo vidi republiku Srbiju bez Kosova dakle sami je tako priznaju onda ne mogu oni njima opalit vinjete a svima drugima ne.
To neće proć na sudu.
Mislim to jednostavno ne može tako da se slažem s tim a ovo drugo pošto Kosovo vidi republiku Srbiju bez Kosova dakle sami je tako priznaju onda ne mogu oni njima opalit vinjete a svima drugima ne.
To neće proć na sudu.
Last edited by RayMabus on 20/9/2021, 12:57; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srpski svet sve manjiNoor wrote:Vuletu ce pukne đigerica od muku :)
RayMabus wrote:Gleda se pravo. Nekakvo tzv nepostojeće sjeverno srpsko Kosovo ne može izdavati registarske tablice. Šta bi oni s tim u Hrvatsku il Njemačku. Dobar dan vaše dokumente mollim. A tablica , šta ti je to ? Srpsko sjeverno Kosovo. Ajmo čelom nazad.
To neće proć na sudu.
Dogodine u Kni.....ovaj, pod šljivomŠandor Winnetou wrote:Srpski svet sve manjiNoor wrote:Vuletu ce pukne đigerica od muku :)
Oni pod šljivom i okreću klempu na ražnju, nema smisla sad tu komplicirati sa ćevapima!Noor wrote:Dogodine u Kni.....ovaj, pod šljivomŠandor Winnetou wrote:Srpski svet sve manjiNoor wrote:Vuletu ce pukne đigerica od muku :)
Helikopteri Kfora dakle zapad nadleću sjever Kosova
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1037893/helikopteri-nadlecu-jarinje-nezapamceno-izivljavanje-nad-srbima-kosovu-metohiji-foto-video
Organizirajte litije na sjeveru Kosova pod vodstvom SPC pod nazivom : Ne damo tablice.
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1037893/helikopteri-nadlecu-jarinje-nezapamceno-izivljavanje-nad-srbima-kosovu-metohiji-foto-video
Organizirajte litije na sjeveru Kosova pod vodstvom SPC pod nazivom : Ne damo tablice.
2014-04-11
Sad čitam da Srbija vozilima s tablicama republike Kosovo ovu priču da oni ako idu u Srbiju moraju mjenjat te oznake itd dakle neka vrst vinjete primjenjuje od samog početka.
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2021/9/20/kosovska-policija-provjerava-registarske-tablice-na-granici-sa-srbijom
U tom slučaju republika Kosovo je samo primjenila reciprocitet. Dakle ipak mogu. Samo su primjenili reciprocitet.
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2021/9/20/kosovska-policija-provjerava-registarske-tablice-na-granici-sa-srbijom
U tom slučaju republika Kosovo je samo primjenila reciprocitet. Dakle ipak mogu. Samo su primjenili reciprocitet.
2014-04-11
Dakle rezime ;
1. Nekakvo nepostojeće srpsko sjeverno Kosovo jednostavno ne može izdavati registarske tablice
2. Republika Kosovo ima pravo primjeniti zakon reciprociteta u ovom slučaju vozilima iz republike Srbije opalit te vinjete po istom principu kako i oni njima sve rade.
Tuga u Beogradu.
1. Nekakvo nepostojeće srpsko sjeverno Kosovo jednostavno ne može izdavati registarske tablice
2. Republika Kosovo ima pravo primjeniti zakon reciprociteta u ovom slučaju vozilima iz republike Srbije opalit te vinjete po istom principu kako i oni njima sve rade.
Tuga u Beogradu.
2014-04-11
Stvarno smo beda !
Ko uzme te tablice, priznaje Kosovo. Narod uzima, šta će...
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
a kako ce vam Precednik sada na Kosovo? :)nakaza wrote:Stvarno smo beda !
Za mene je ova priča rješena. Srbi na Kosovu mogu registrirati auto na Kosovu ili u susjednoj Srbiji s tim da će plaćat vinjetu koja vrijedi 60 dana.
Kako Srbija drži isto te mjere prema Kosovu ovi imaju pravo i njima i to je to.
To je završena priča. Ajmo dalje.
Otvoreni Balkan.
Kako Srbija drži isto te mjere prema Kosovu ovi imaju pravo i njima i to je to.
To je završena priča. Ajmo dalje.
Otvoreni Balkan.
2014-04-11
Noor wrote:a kako ce vam Precednik sada na Kosovo? :)nakaza wrote:Stvarno smo beda !
Moraće da ga oslobodi. Narod je uz njega. Dogodine u Prizrenu, jer je već maltene kraj ove godine.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
jaooooj, zemljo ...indijo....
2020-04-21
nama zapad uzima najkvalitetnije,
omladinu, zdravu, obrazovanu itd.
rusija nas ne zeli u eu, kao ni sama
vlast, ni sama eu nas ne zeli.
ostajemo bez kvalitetne energije
koja moze da izvrsi promrne.
5.oktobra realnost je bila daleko
povoljnija.
danas, to nije ista srbija.
omladinu, zdravu, obrazovanu itd.
rusija nas ne zeli u eu, kao ni sama
vlast, ni sama eu nas ne zeli.
ostajemo bez kvalitetne energije
koja moze da izvrsi promrne.
5.oktobra realnost je bila daleko
povoljnija.
danas, to nije ista srbija.
2020-04-21
ja ne bih mogo ovako sa srbijom
mi ili oni !
srbija ili tudjinski interesi
srbija iznad svih drugih interesa
mi ili oni !
2020-04-21
'Srpski svet' vas je doveo dovde...pizzon wrote:ja ne bih mogo ovako sa srbijom
mi ili oni !
Ostaćete i bez one šljive...
Mora da se resetujete u glavama...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Šandor Winnetou likes this post
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kolinda po nalogu razbojnika Mamića organizira izvanrednu sjednicu "Vlade"
» Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
» Serija 'bisera' srpskih vlastodržaca!Vulin:'Hrvati prestanite obilježavat Oluju pa neče te biti ustaše'
» Šef Stožera za obranu Vukovara Tomislav Josić zbog poticanja skidanja ćiriličnih ploča osuđen na uvjetnu
» Sve opasnije izjave srpskih i albanskih politicara Vulin i Stefanović uzvratili Tačiju:Puzat češ pred Vosjkom Srbije!
» Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
» Serija 'bisera' srpskih vlastodržaca!Vulin:'Hrvati prestanite obilježavat Oluju pa neče te biti ustaše'
» Šef Stožera za obranu Vukovara Tomislav Josić zbog poticanja skidanja ćiriličnih ploča osuđen na uvjetnu
» Sve opasnije izjave srpskih i albanskih politicara Vulin i Stefanović uzvratili Tačiju:Puzat češ pred Vosjkom Srbije!
Page 2 of 4