SVEĆENICI USTAŠE / Ovim je ljudima zajednička bila zločinačka ideologija, ali današnja Hrvatska im je odala priznanje. Smeta li to Plenkoviću?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SVEĆENICI USTAŠE / Ovim je ljudima zajednička bila zločinačka ideologija, ali današnja Hrvatska im je odala priznanje. Smeta li to Plenkoviću?
baba pali zabosnu i tamo prodaji svoj baliluk koliko te volja.Sora wrote:Za mene nije to bitno
Nego za tebe
Nemaš ti svoju osobnost
Ti si kopija kopije
I skini mi se s kurca
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: SVEĆENICI USTAŠE / Ovim je ljudima zajednička bila zločinačka ideologija, ali današnja Hrvatska im je odala priznanje. Smeta li to Plenkoviću?
Zapali ti u hercegovnu
Poluhrvatu
Poluhrvatu
U Hercegovini žive Hrvati, tuko balijska, a ne poluhrvati.Sora wrote:Zapali ti u hercegovnu
Poluhrvatu
Svećenici ustaše, dajte nešto iz 18 stoljeća..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Svećenici ustaše, dajte nešto iz 18 stoljeća..
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Čović: Herceg Bosna je nestala kako bi Hrvatska danas bila u ovim povijesnim granicama
» Netko bi ovim ljudima mora objasnit da kod nas nema koza..:)
» NOVI PREDLOG ZA KIM "Formalno priznanje Kosova, srpska vojna baza umesto Bondstila i zajednička valuta"
» VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
» Netko bi ovim ljudima mora objasnit da kod nas nema koza..:)
» NOVI PREDLOG ZA KIM "Formalno priznanje Kosova, srpska vojna baza umesto Bondstila i zajednička valuta"
» VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
Page 2 of 2