Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
Sjecam se toga. To bjese onaj koji je pobio cijelu obitelj susjeda...je li takojastreb wrote:Ili ono,kao, Jovo je ubio susjeda nakon što ga je opljačkao,ali ga nisu osudili jer je Srbin???
Pa zadnji čovjek koji je u Hrvatskoj osuđen na smrt i smaknut,bio je Srbin s Korduna Nikola Kosić.
Ma pusti hrvatske gluposti...ma bjezi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tito je bio relativno blag i benevolentan,umjesto da je po uzoru na Staljina i Mao Ce Tunga u korijenu sasjekao probleme,Jugoslavija bi postojala i dan danas.Šandor Winnetou wrote:šta vas dvoje serete, broz je bio smeće i masovni ubojica no to ne znači jović nije ljigavac kapitalac, dapače.
Prvo što je trebao nakon pobjede nad fašistima,smaknut sve vjerske vođe,onako kao što je mitropolita Germogena i muftiju ismeta Muftića,dok je s druge strane pošteđen puno veći zločinac Alojzije Stepinac.
Da su svi vjerski predvodnici u Jugoslaviji primjereno kažnjeni,a ovi niži poslani na preodgoj,a crkve i džamije porušene,vjerojatno 90tih ne bi bilo toliko zla kao što je bilo.Tito je za života trebao imenovat nasljednika,onako kao što je to napravio Castro.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa kad bi se sve pitalo popova i hodza, mantijasa iz sve 3 konfesije, mi ne bi ispustali nozeve iz ruku i klali bi se 24/7 sve dok I jedan hoda po nasim prostorima.IL Risorto wrote:Tito je bio relativno blag i benevolentan,umjesto da je po uzoru na Staljina i Mao Ce Tunga u korijenu sasjekao probleme,Jugoslavija bi postojala i dan danas.Šandor Winnetou wrote:šta vas dvoje serete, broz je bio smeće i masovni ubojica no to ne znači jović nije ljigavac kapitalac, dapače.
Prvo što je trebao nakon pobjede nad fašistima,smaknut sve vjerske vođe,onako kao što je mitropolita Germogena i muftiju ismeta Muftića,dok je s druge strane pošteđen puno veći zločinac Alojzije Stepinac.
Da su svi vjerski predvodnici u Jugoslaviji primjereno kažnjeni,a ovi niži poslani na preodgoj,a crkve i džamije porušene,vjerojatno 90tih ne bi bilo toliko zla kao što je bilo.Tito je za života trebao imenovat nasljednika,onako kao što je to napravio Castro.
Hajde ih goni u pizdu materinu.
2015-09-24
To što Tito nije imenovan nasljednika govori o tome da je duboko vjerovao u demokraciju i institucije države čiji je bio otac.
Ali govori da je bio naivno uvjeren da će jugoslavija opstati jer je garant mira i napretka i bila.
Međutim. Narod je naravno stoka sitnog zuba. Svi kreću ka novom ko ovce vjerujući u obećanja i u konačnici da se lokalni patriotizam više isplati od idealizma.
E pa eto vam sad.
Samo jednu stvar ne ću nikada dozvoliti ni se bok ni drugima
Reči da je tito kriv za takav razvoj događaja. Da je zločinac za, one događaje. I da mu se lijepi ta negativna kvalifikacija a. I njemu i socijalizmu.
Nećete mi oduzeti pola života tvrdnjom da sam u njemu bila idiot.
Ali govori da je bio naivno uvjeren da će jugoslavija opstati jer je garant mira i napretka i bila.
Međutim. Narod je naravno stoka sitnog zuba. Svi kreću ka novom ko ovce vjerujući u obećanja i u konačnici da se lokalni patriotizam više isplati od idealizma.
E pa eto vam sad.
Reči da je tito kriv za takav razvoj događaja. Da je zločinac za, one događaje. I da mu se lijepi ta negativna kvalifikacija a. I njemu i socijalizmu.
Uglavnom,Tito je bio previše blag prema vjerskim zajednicama i to mu je bila najveća mana.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tito-demokrat,-D
Svasta se jos moze procitat ovdje 8-))
Ha ha..tetrijeb nikako da se oporavi od sranha u crnoj gori..ovaj ringo voli mucitelje...bas je slican komsicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jbg nekima je crna gora razbila zadnje iluzije ne o jugi nego o nekakvom 'regionstvu'Maggie19 wrote:Tito-demokrat,-D
2015-09-08
...pa su malo neurozni
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:u bosni nitko zadovoljan.. možda su zapravo najzadovoljniji srbi, iako nisu ostvarili ciljeve iz 1991, ali su 1995 svakako gubili rat , i RS su dobili praktički na poklon.. Hrvati Herceg Bosne nisu zadovoljni jer nemaju autonomiju kao RS (a opet imaju solidnu autonomiju), a muslimani nezadovoljni jer su 1995 dobijali rat, a najbroniji su - i htjeli bi državu gdje bi oni vladali, a realno vladaju sa 1/4 teritorija.. na RS nemaju ništa utjecaja , a na Hrvatske županije dosta manji utjecaj..
S jedne strane Ameri su u ljeto 95' gađali vojsku Bosanskih Srba, gdje su degradirali sve komunikacije, jača uporišta.
No te iste 95'te su ih Srbi genocidisali u Srebrenici, a genocidisali bi i Bihać da nije bilo Oluje.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
Crna Gora najvise postuje tekovine i heroje NOB.vuksadinare wrote:jbg nekima je crna gora razbila zadnje iluzije ne o jugi nego o nekakvom 'regionstvu'Maggie19 wrote:Tito-demokrat,-D
Rado gledam tvcg.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ajde nije te bili danima nakon onog na cetinju..ronio si suze u nekom kutu i citirao njegosajastreb wrote:Crna Gora najvise postuje tekovine i heroje NOB.vuksadinare wrote:jbg nekima je crna gora razbila zadnje iluzije ne o jugi nego o nekakvom 'regionstvu'Maggie19 wrote:Tito-demokrat,-D
Rado gledam tvcg.
2015-09-08
Inace ovo za ringa da je drugi komsic u pravu sam..ovaj pravi gura na muslimansku stranu ovaj forumski na srbijansku a oba vlumataju neke jugonostalgicare..simptom zivota kao manjinac medju vecinom pa poprimis njihove karakteristike...tako je to
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa su malo neurozni
Pa jesam
Čička mi se ovlažila od neuroze
Maggie19 wrote:Tito-demokrat,-D
A ne
Bio zstucani vjernik
Zato mu zvonilo u Vatikanu na po gr bu
A ti curo kad bi znala kae je demokracija dala bi valjda neki bonus SAMOUPRAVLJANJUB
A NE
Tebi je demokracija Amerika
Ha ha ha
Hmm, jugoslavija je za hrvate predstavljala zajednicu republika u kojoj su svi isti . Za srbe zajedničku državu svih srba i srpski svet s morem gdje će oni urediti stvari po svom samo dok tita maknu i autonomije .
Zato nije mogla opstati. Kada su krenuli uređivati zajedničku državu svih srba u srpskom svetu hrvati su im rekli doviđenja i branili svoje do kraja.
Ovi ostali i nisu nešto bitni..
Zato nije mogla opstati. Kada su krenuli uređivati zajedničku državu svih srba u srpskom svetu hrvati su im rekli doviđenja i branili svoje do kraja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jugoslavija je bila više kon federacija
Nego federacija
Ali ovdje svi sve znaju..
Nego federacija
Ali ovdje svi sve znaju..
Pa sad, ako nije upoznao Staljina, Mao-a i slicne, onda je dobro rekao.
Zlocinac i zlikovac nego sto.
Zlocinac i zlikovac nego sto.
dijagram-
2015-08-09
Tako srbi mu mogu zamjeriti što nije dao srboslaviju a hrvati jer ih je spojio s njima a nisu im baš vjerovali i a priori hoće svoju državu koja može a i ne mora biti u nekoj zajednici. Čim shvate da netko misli da ih je anektirao ili ih hoće poništiti bježe van iz zajednice i brane se.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Hmm, jugoslavija je za hrvate predstavljala zajednicu republika u kojoj su svi isti . Za srbe zajedničku državu svih srba i srpski svet s morem gdje će oni urediti stvari po svom samo dok tita maknu i autonomije .
Ko o cemu, ti o toj Obali iz razloga sto znas da nije vasa. Pre ili kasnije ce vam istu uzeti, ali ti vidis svuda Srbe kao Vuk i ta vasa propaganda, sto su za sve vase nauspehe krivi Srbi. Istru se navukli u Jugi, vremenom ce to sve uzeti. Zauzeli ste samo Obalu po duzini. Tu je bila gomila osvajaca, ukljucujuci i Djenoveze. Kada budu odlucili kao i Jugu da spakuju, tako ce te predati istu nekome iz Evrope. To je realnost. Granice nisu zagarantovane, sto ste i vi pokazali kroz izlazak iz Juge i priznanje Kosova. Danas ste u tim granicama, sutra usled demografskog kolapsa, ima da ostane Zagrebacki Pasaluk.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
MA trebali su doci Draza i Karadjordjevici 1945teSora wrote:To što Tito nije imenovan nasljednika govori o tome da je duboko vjerovao u demokraciju i institucije države čiji je bio otac.
E pa eto vam sad.
Hrvati bi bili presretni. Izbjegli bi mrski komunizam, ne bi bilo Tiiite, a imali bi DEMOKRACIJU
2015-09-24
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Najveci ikada
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada
» Slobin potrcko Borislav Jovic tvrdi da se Jugoslavija raspala 1928 a kriv je Tito
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada
» Slobin potrcko Borislav Jovic tvrdi da se Jugoslavija raspala 1928 a kriv je Tito
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
Page 4 of 10