Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
Ti si baba jednostavno neponovljiva u svojoj gluposti i zatvorenosti za učenje :)Sora wrote:Puna tvoja glava jamaŠandor Winnetou wrote:glupačo pune jame i tenkovski rovovi i jazovke i fojbe i nasipi... titovih žrtava jasno govore o kakvom se smradu radi stoga se bolje baci desetog kata na noge i ubij se, da se baciš na glavu ne bi ti bilo ništa.Sora wrote:Ti ne znaš tko su zločinci majmuneŠandor Winnetou wrote:Glupačo ja ne mjerim zločince po tome jel moj ili nije moj kao što to radiš ti i ostali titoljupci.Sora wrote:I tebi Tito i Hitler jedno te isto
Aj mrš
Majmune
Kako bi ih onda, i mjerio
I začepi gubac prljavi i pun laži
Izaši više iz njih
Ili ćeš i ostati u njima
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
A sta ocekujes od glupog ustaseSora wrote:I tebi Tito i Hitler jedno te isto
Aj mrš
Majmune
Iako glup ustasa je oksimoron.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Glupo si ko kurac ...ma ko pet kuracavuksadinare wrote:Je tako je 'unesrecio' srbe da je gotovo srbizirao jna..da je beograd bio glavni grad...da van srbije i izuzev slovenije...u drugim republikama(i autpnomnim pokrajinama)srbi su bili rukovodeci kadar 70%..gdje nisu bili vecina..bas su 'nesrecni' bili...
Koji Srbin je vladao u Hrvatskoj
Bio je Dragosavac i Baltic. Bio je i Stojcevic
Sve su to hrvatski Srbi, domaci
Hrvatskom su vladali Hrvati.
JNA se pocela srbizirati u sedamdesetima. Jer gospoda Hrvati nisu htjeli u JNA.
Ma jebite se vise vi I vasa kuknjava...picketine jedne obicne
2015-09-24
Ne mozete nabrat 6000 u tim jamamaŠandor Winnetou wrote:glupačo pune jame i tenkovski rovovi i jazovke i fojbe i nasipi... titovih žrtava jasno govore o kakvom se smradu radi stoga se bolje baci desetog kata na noge i ubij se, da se baciš na glavu ne bi ti bilo ništa.Sora wrote:Ti ne znaš tko su zločinci majmuneŠandor Winnetou wrote:Glupačo ja ne mjerim zločince po tome jel moj ili nije moj kao što to radiš ti i ostali titoljupci.Sora wrote:I tebi Tito i Hitler jedno te isto
Aj mrš
Majmune
Ne znate ni ko je u njima ni uzrok smrti...samo serete.
2015-09-24
Šandor Winnetou wrote:Masovnih grobnica ima po cijelom Zagrebu, evo na kojim lokacijama - tportal
Partizanski poslijeratni zločini u Zagrebu – Wikipedija
Klanje je ranjenika iz karlovačke bolnice zločin poput vukovarskog - Večernji.hr
POBILI 4.791 RANJENIKA U 11 ZAGREBAČKIH BOLNICA (Čišćenje bolnica od teških vojnih ranjenika radilo se noću utovarom u kamione) – komunistickizlocini.net
Je i Zemlja je ravna ploča
A putin je odlučio dovesti trumpa na vlast
A ovo sve iz proustaskih izvoraŠandor Winnetou wrote:Masovnih grobnica ima po cijelom Zagrebu, evo na kojim lokacijama - tportal
Klanje je ranjenika iz karlovačke bolnice zločin poput vukovarskog - Večernji.hr
POBILI 4.791 RANJENIKA U 11 ZAGREBAČKIH BOLNICA (Čišćenje bolnica od teških vojnih ranjenika radilo se noću utovarom u kamione) – komunistickizlocini.net
2015-09-24
O Bože baci ciglu i budi precizanRingo10 wrote:Ne mozete nabrat 6000 u tim jamamaŠandor Winnetou wrote:glupačo pune jame i tenkovski rovovi i jazovke i fojbe i nasipi... titovih žrtava jasno govore o kakvom se smradu radi stoga se bolje baci desetog kata na noge i ubij se, da se baciš na glavu ne bi ti bilo ništa.Sora wrote:Ti ne znaš tko su zločinci majmuneŠandor Winnetou wrote:Glupačo ja ne mjerim zločince po tome jel moj ili nije moj kao što to radiš ti i ostali titoljupci.Sora wrote:I tebi Tito i Hitler jedno te isto
Aj mrš
Majmune
Ne znate ni ko je u njima ni uzrok smrti...samo serete.
Ovo Ujkani montirali na kraju, iako je mislio mozda na saradnju, jer se sa Slovencima nije moglo nista. Jovic je rekao da je Miteran rekao da Evropa ne vidi vise Jugoslaviju i da je dosao kraj price. Iluzorno je bilo vise pricati o bilo cemu, svako svojim putem i tu se prica zavrsava. Ko ima unutrasnjih problema, neka rese i zdravo djaci. Amerika je bila za ocuvanje Jugoslavije, ali je ista u Evropi. Evropa je imala drugaciju viziju, Sloba nije resavao problem sa Albancima i Amerikom, Hrvatska isto sa Srbima, Bosna, Muslimani sa Hrvatima i Srbima i pobili se. Kriv Jovic. Slovenci su spinovali Srpsku agresiju na Sloveniju Srbin istu blokirao, ali Svetu spinuju lazi, to su Slovenci. Hrvati isto o Srpskoj agresiji na Sloveniju, ali drugo se i ne ocekuje. Mesic nijs srusio Jugu jednostavno je nisu hteli vise u Evropi, Jovic je surovo rekao razlog da ne pravite teorije zavere. Kako je zavrsila Jugoslavija, tako ce i ista Evropa, nisu o tome razmisljali kada su trazili raspad i kreiranje iste Evrope.
2014-08-25
Buhuhuhuhu Tiiiiitto proklet pobio ustase...bu uh huhhuhu plakat cemo za ustasama slijedecih 600 godina ... e bas hocemo buhuhuhuhu
Pobio majku mu jebem ... pobio ustaski cvijet hrvatstva ...pobio ustaske heroje koji su sluzbovali neduzni u logorima njih preko 1000 nevinih cvjetica hrvatskih bubuuuhhuuuuhuuuhuuu
Pobio ih a samo neduzno radili svoj posao u logorima jjjaaauuuu buhuhu
Pobio majku mu jebem ... pobio ustaski cvijet hrvatstva ...pobio ustaske heroje koji su sluzbovali neduzni u logorima njih preko 1000 nevinih cvjetica hrvatskih bubuuuhhuuuuhuuuhuuu
Pobio ih a samo neduzno radili svoj posao u logorima jjjaaauuuu buhuhu
2015-09-24
Ringo bi udario po Sloveniji, razoruzao teritorijalce i izvrsio vojni udar, poskidao politicare i uspostavio vojnu upravu. Sve zarad Juge, to ne sumnjam. Jugoslovena Jovica to nije zanimalo, jer je Evropa tako naredila a Jugoslavija jedan od lidera Pokreta Nesvrstanih. Ispade da je Evropa imala jaci uticaj od Amerike i ostalih, koji su bili za Jugu. Ameri su zato trazili odmah resavanje problema sa Albancima, Slobu nije zanimalo, kao ni Tudjmana sa Srbima a ni Sarajevo izmedju tri strane. Zavrsilo se kako se zavrsilo.
2014-08-25
Jebo te Juga, prosao joj rok i nema vise.Serbinho-3 wrote:Ringo bi udario po Sloveniji, razoruzao teritorijalce i izvrsio vojni udar, poskidao politicare i uspostavio vojnu upravu. Sve zarad Juge, to ne sumnjam. Jugoslovena Jovica to nije zanimalo, jer je Evropa tako naredila a Jugoslavija jedan od lidera Pokreta Nesvrstanih. Ispade da je Evropa imala jaci uticaj od Amerike i ostalih, koji su bili za Jugu. Ameri su zato trazili odmah resavanje problema sa Albancima, Slobu nije zanimalo, kao ni Tudjmana sa Srbima a ni Sarajevo izmedju tri strane. Zavrsilo se kako se zavrsilo.
Ko ce sa vama Srbima zajedno zivjeti...hajde bjezi
2015-09-24
Serbinho-3 wrote:Ringo bi udario po Sloveniji, razoruzao teritorijalce i izvrsio vojni udar, poskidao politicare i uspostavio vojnu upravu. Sve zarad Juge, to ne sumnjam. Jugoslovena Jovica to nije zanimalo, jer je Evropa tako naredila a Jugoslavija jedan od lidera Pokreta Nesvrstanih. Ispade da je Evropa imala jaci uticaj od Amerike i ostalih, koji su bili za Jugu. Ameri su zato trazili odmah resavanje problema sa Albancima, Slobu nije zanimalo, kao ni Tudjmana sa Srbima a ni Sarajevo izmedju tri strane. Zavrsilo se kako se zavrsilo.
pa otprilike svi su u tom trenutku gledali rasturiti yugu.. slovenija , rh, srbija, bosna, makedonija, jedino onaj iz crne gore je vjerovao u jugu..
sve ostale republike su krenule svojim putem.. slovenija se htjela očajno odcijepiti, a tu smo se i mi pridružili.. srbi su htjeli ugrabiti što više teritorija.. to smo svi znali.. jedino ludi muslimani ispali naivni kao francuske sobarice.. mislili su da će se "jebati a ostati nevini".. kao odcjepit će državu, a srbi ih neće dirati.. kako da ne... čak nam je to išlo u korist, jer kasnije se rat prebacio u bosnu, pa je nama vamo bilo lakše poraziti srbe u RH i kasnije Srbe u Bosni, to ih je i kadijević upozorio, ako se ne ujedine svi srbi da će ih se poraziti jedne po jedne tako je i bilo. .aj srbi su još osrednje prošli.. izgubili su rat u RH i zauvijek narušili odnose a stanovništo u RH im se smanjilo i postalo bez-značajni faktor.. izgubili su Kosovo zauvijek. Crna Gora im utekla.. jedini djelomičan dobitak je republika srpska u bosni, nisu je odcjepili i spojili sa srbijom ali osigurala im je dobru autonomiju u bosni..
u bosni nitko zadovoljan.. možda su zapravo najzadovoljniji srbi, iako nisu ostvarili ciljeve iz 1991, ali su 1995 svakako gubili rat , i RS su dobili praktički na poklon.. Hrvati Herceg Bosne nisu zadovoljni jer nemaju autonomiju kao RS (a opet imaju solidnu autonomiju), a muslimani nezadovoljni jer su 1995 dobijali rat, a najbroniji su - i htjeli bi državu gdje bi oni vladali, a realno vladaju sa 1/4 teritorija.. na RS nemaju ništa utjecaja , a na Hrvatske županije dosta manji utjecaj..
Ma hajde bjezi...tu su popusili i Slovenc i Srbi i Bosnjaci i Crnogorci...all samo Hrvati kenjkaju i slinave ko picke vec 32 godineSora wrote:Šandor Winnetou wrote:Masovnih grobnica ima po cijelom Zagrebu, evo na kojim lokacijama - tportal
Jebo te, kuknjava ne prestaje. Misle da nekoga na svijetu boli kurac za gomilom Hitlerovih sluga kvislinga koji su tu nagrajisali
2015-09-24
Ma hajde bjezi...tu su popusili i Slovenc i Srbi i Bosnjaci i Crnogorci...all samo Hrvati kenjkaju i slinave ko picke vec 32 godineSora wrote:Šandor Winnetou wrote:Masovnih grobnica ima po cijelom Zagrebu, evo na kojim lokacijama - tportal
Jebo te, kuknjava ne prestaje. Misle da nekoga na svijetu boli kurac za gomilom Hitlerovih sluga kvislinga koji su tu nagrajisali
2015-09-24
Ringo10 wrote:Jebo te Juga, prosao joj rok i nema vise.Serbinho-3 wrote:Ringo bi udario po Sloveniji, razoruzao teritorijalce i izvrsio vojni udar, poskidao politicare i uspostavio vojnu upravu. Sve zarad Juge, to ne sumnjam. Jugoslovena Jovica to nije zanimalo, jer je Evropa tako naredila a Jugoslavija jedan od lidera Pokreta Nesvrstanih. Ispade da je Evropa imala jaci uticaj od Amerike i ostalih, koji su bili za Jugu. Ameri su zato trazili odmah resavanje problema sa Albancima, Slobu nije zanimalo, kao ni Tudjmana sa Srbima a ni Sarajevo izmedju tri strane. Zavrsilo se kako se zavrsilo.
Ko ce sa vama Srbima zajedno zivjeti...hajde bjezi
Vasi Ujkani nikada u Jugi nisu ni bili, ali ti vidis Srbe.
Srbika je dala svoju drzavnost da bi bila podeljena na delove i bez vlasti u Jugi. Video i Miteran glupe Srbe, pa diplomarski pokusao da ih vrati na stazu iz blata. Slovenci nisu verovali Slovenackoj zastavi i proglasenju drzavnosti, jer isto nikad nisu imali. Isto i Hrvati. Onda ti vidis Srbe. I treba da vidis, jer su glupi ko tocilo. Biti u nekoj zajednici sa nekima, koji su tezili svojoj drzavnosti a ti svoju ostavio zarad istih. Glup ko ....c.
2014-08-25
Ma kakav NKVDGnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:Zašto bi netko trebao podržavati monstruma samo zato što je "naš"? Nek se goni u tri pičke materine i on i ti jebo te on takvu mutavu da te jebo.Sora wrote:Osim Pandora šandora
I njemu sličnih
Koji dokazuju staru istinu o hrvatima izdajnicima
Izdali su kralja
A di neće maršala...
Ma kakav monstrum jebote? Trebali ste imati Stalina i Beriju NKVD ...
Ma trebao se njima vratiti King Petar pa da im Draza bude vrhovna vlast sa svojim cetaljima
To je Hrvatima trebalo...pa ne bi ovako kenjali
2015-09-24
Najgore mi je ono kad kažu kako smo stenjali pod Srbima.Ringo10 wrote:Ma hajde bjezi...tu su popusili i Slovenc i Srbi i Bosnjaci i Crnogorci...all samo Hrvati kenjkaju i slinave ko picke vec 32 godineSora wrote:Šandor Winnetou wrote:Masovnih grobnica ima po cijelom Zagrebu, evo na kojim lokacijama - tportal
Jebo te,ispada da su nas ti Srbi guzili uzduž i poprijeko.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ili ono,kao, Jovo je ubio susjeda nakon što ga je opljačkao,ali ga nisu osudili jer je Srbin???
Pa zadnji čovjek koji je u Hrvatskoj osuđen na smrt i smaknut,bio je Srbin s Korduna Nikola Kosić.
Pa zadnji čovjek koji je u Hrvatskoj osuđen na smrt i smaknut,bio je Srbin s Korduna Nikola Kosić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja pod Srbima nisam stenjao.jastreb wrote:Najgore mi je ono kad kažu kako smo stenjali pod Srbima.Ringo10 wrote:Ma hajde bjezi...tu su popusili i Slovenc i Srbi i Bosnjaci i Crnogorci...all samo Hrvati kenjkaju i slinave ko picke vec 32 godineSora wrote:Šandor Winnetou wrote:Masovnih grobnica ima po cijelom Zagrebu, evo na kojim lokacijama - tportal
Jebo te,ispada da su nas ti Srbi guzili uzduž i poprijeko.
A ako su Vucina i Sandor stenjali guzeni od nekih Srba to je njihov problem
Doduse mnoge Srpkinje su stenjale poda mnom Ali to se valjda ne racuna.
2015-09-24
Sjecam se toga. To bjese onaj koji je pobio cijelu obitelj susjeda...je li takojastreb wrote:Ili ono,kao, Jovo je ubio susjeda nakon što ga je opljačkao,ali ga nisu osudili jer je Srbin???
Ma pusti hrvatske gluposti...ma bjezi
2015-09-24
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Najveci ikada
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada
» Slobin potrcko Borislav Jovic tvrdi da se Jugoslavija raspala 1928 a kriv je Tito
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada
» Slobin potrcko Borislav Jovic tvrdi da se Jugoslavija raspala 1928 a kriv je Tito
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
Page 3 of 10