Merkel u Beogradu poručila da je Srbija daleko od ulaska u EU. Adem Vuchiqi spreman na kompromis oko Kosova
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Merkel u Beogradu poručila da je Srbija daleko od ulaska u EU. Adem Vuchiqi spreman na kompromis oko Kosova
niels wrote:(i ICTY im je tako lijepo napisao:”Vas nitko nije protjerao, vi ste sami pobjegli”)
Srbi su inače veći i jači od nas. Pobijedili smo tada uz pomoć Amera i to zahvaljujući tome što je tih desetak godina Rusija bila slaba.
Srbija postaje sve moćnija i sva jača. Nije nestala i ugasila se, kao što smo se nadali i priželjkivali.
Što da radimo sad?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Merkel u Beogradu poručila da je Srbija daleko od ulaska u EU. Adem Vuchiqi spreman na kompromis oko Kosova
Ma je, je al sam nadrdanaNoor wrote:a daj...zanimljivo je procitati sve to tako koncizno i odlicno povezano u najbitnijim točkama :)kaya wrote:Mnogo sam nadrdana danas za čitati historiju tih bolesnika..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne moramo ni pogađat šta će iduće učiniti. Vidim dobro neke vojne detalje u CG koji mi ne promiču.
Taj nema nešto za ništa će im se uskoro desiti i u CG jer koraci koji rade su takvi da su postavili postulat da kad i ako padne ova njihova vlada da oni kreću u stvaranje SAO.Krajine u CG. Pa koliko zauzmu zauzmu.
Napomena : Oni CG vide kao svoju tako da nema nešto ( srpska Cg ) za ništa ( suživot , dogovor , samostalna Cg itd ).
Taj nema nešto za ništa će im se uskoro desiti i u CG jer koraci koji rade su takvi da su postavili postulat da kad i ako padne ova njihova vlada da oni kreću u stvaranje SAO.Krajine u CG. Pa koliko zauzmu zauzmu.
Napomena : Oni CG vide kao svoju tako da nema nešto ( srpska Cg ) za ništa ( suživot , dogovor , samostalna Cg itd ).
Last edited by RayMabus on 14/9/2021, 22:56; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ko ljuti? :)kaya wrote:Ma je, je al sam nadrdanaNoor wrote:a daj...zanimljivo je procitati sve to tako koncizno i odlicno povezano u najbitnijim točkama :)kaya wrote:Mnogo sam nadrdana danas za čitati historiju tih bolesnika..
crvenkasti wrote:
Srbija postaje sve moćnija i sva jača.
2015-08-15
kaya wrote:crvenkasti wrote:
Srbija postaje sve moćnija i sva jača.
Jel se smiješ, ili plačeš?
crvenkasti-
2014-04-17
kaya wrote:Preskoči još 100 i baci na oluju.
Pun mi ih je kufer više i njihove boleštine
:)
darth_vader-
2014-04-17
Hrvatska nije nestala i ugasila se, kao što ste se vi nadali i priželjkivali. Što da radiš sad?crvenkasti wrote:niels wrote:(i ICTY im je tako lijepo napisao:”Vas nitko nije protjerao, vi ste sami pobjegli”)
Srbi su inače veći i jači od nas. Pobijedili smo tada uz pomoć Amera i to zahvaljujući tome što je tih desetak godina Rusija bila slaba.
Srbija postaje sve moćnija i sva jača. Nije nestala i ugasila se, kao što smo se nadali i priželjkivali.
Što da radimo sad?
A mi smo pobijedili jer vi niste bili u stanju pobijediti najesen 1991, kada vam je gledano u retrospektivi bila jedina prilika da pobijedite.
Ti po onoj Ćosićevoj lažeš da bi obmanuo sebe, lažeš od stida, lažeš da sakriješ svoju bedu. A?
Slovoslagar-
2021-04-25
Slovoslagar wrote:Hrvatska nije nestala i ugasila se, kao što ste se vi nadali i priželjkivali. Što da radiš sad?crvenkasti wrote:niels wrote:(i ICTY im je tako lijepo napisao:”Vas nitko nije protjerao, vi ste sami pobjegli”)
Što da radimo sad?
A mi smo pobijedili jer vi niste bili u stanju pobijediti najesen 1991, kada vam je gledano u retrospektivi bila jedina prilika da pobijedite.
Ti po onoj Ćosićevoj lažeš da bi obmanuo sebe, lažeš od stida, lažeš da sakriješ svoju bedu. A?
1991. smo osvajali JNA vojarne. JNA nije bila srpska vojska. Gdje ti je ta retrospektiva?
crvenkasti-
2014-04-17
Nije se nitko nadao da će srbija nestati nego da ih više ne vidimo i ne čujemo.
Dok se srbija stalno nada da će nestati hrvatska, eu, amerika .
Jedna sumanuta ogorčena zemlja na koju crveni nitko nije ljubomoran na tvoju žalost. A komentiramo ju jer nas ne vadite iz usta. Natječete se s nama, uspoređujete, spominjete, pratite, huškate na nas , gasite televizore kada igramo utakmice, provocirate, snimate filmove o nama itd. Na vas se zato gleda s prezirom a ne sa zavišću.
Jedno 20 godina ste iza nas a jug i 50. Na to nije nitko ljubomoran.
Kužiš? Kužiš kurac, upijaš govore ćubastog kakadua i opran ti je mozak..
Dok se srbija stalno nada da će nestati hrvatska, eu, amerika .
Jedna sumanuta ogorčena zemlja na koju crveni nitko nije ljubomoran na tvoju žalost. A komentiramo ju jer nas ne vadite iz usta. Natječete se s nama, uspoređujete, spominjete, pratite, huškate na nas , gasite televizore kada igramo utakmice, provocirate, snimate filmove o nama itd. Na vas se zato gleda s prezirom a ne sa zavišću.
Jedno 20 godina ste iza nas a jug i 50. Na to nije nitko ljubomoran.
Kužiš? Kužiš kurac, upijaš govore ćubastog kakadua i opran ti je mozak..
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
Ali to nije ništa čudno, u kriminalnom ste odnosu sa svim državama oko sebe. U cg vas ne mogu vidjeti, na kosovu vas hoće ubit, u bosni vas ne mogu smisliti a u hrvatskoj im se gadite. Vidiš da vas neće komentirati uopće, posprdno nešto pop krsti jariče i vozi..
2015-08-15
Ovaj lude stvarno umislio da svi od njega drhte..a majke ti mile...tssss
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/nikad-jaca-izjava-predsednika-vucica-zbog-ovih-reci-oni-koji-napadaju-srbiju-trebaju-da-zaneme-2021-09-15
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/nikad-jaca-izjava-predsednika-vucica-zbog-ovih-reci-oni-koji-napadaju-srbiju-trebaju-da-zaneme-2021-09-15
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja sam zanemila
2015-08-15
kaya wrote:Ali to nije ništa čudno, u kriminalnom ste odnosu sa svim državama oko sebe. U cg vas ne mogu vidjeti, na kosovu vas hoće ubit, u bosni vas ne mogu smisliti a u hrvatskoj im se gadite. Vidiš da vas neće komentirati uopće, posprdno nešto pop krsti jariče i vozi..
Posljednji njemački car Wilhelm II Kaiser je je pripadao njemačkoj kraljevskoj prodici, ali mu je majka bila Viktorija, najstarija kćerka Britanske kraljice Viktorije.
Majka ga je pokušavala odgojiti da ujedini Englesku i Njemačku.
Međutim, on je bio sjeban u glavu, i umjesto da voli Engleze jer je i sam napola Englez, mrzio ih je iz dna duše. U viktorijansko doba Britanija je bila najmoćnija i najnaprednija sila na svijetu.
Takva mržnja koju imaš u glavi zbog sjebanog porijekla i identiteta izaziva najgora zla.
Kaiser je napao Britaniju i započeo I svjetski rat, do tada najveći i najgori rat u povijesti.
crvenkasti-
2014-04-17
Kada izgubiš od nekoga tko mora osvajati vojarne da bi imao ikakve šanse, onda znaš da si u kurcu.crvenkasti wrote:Slovoslagar wrote:Hrvatska nije nestala i ugasila se, kao što ste se vi nadali i priželjkivali. Što da radiš sad?crvenkasti wrote:niels wrote:(i ICTY im je tako lijepo napisao:”Vas nitko nije protjerao, vi ste sami pobjegli”)
Što da radimo sad?
1991. smo osvajali JNA vojarne. JNA nije bila srpska vojska. Gdje ti je ta retrospektiva?
Jel tako? Naravno da je tako.
Slovoslagar-
2021-04-25
I dobro, kaj hoćeš reći , da imate sjeban identitet pa da mrzite sve oko sebe?crvenkasti wrote:kaya wrote:Ali to nije ništa čudno, u kriminalnom ste odnosu sa svim državama oko sebe. U cg vas ne mogu vidjeti, na kosovu vas hoće ubit, u bosni vas ne mogu smisliti a u hrvatskoj im se gadite. Vidiš da vas neće komentirati uopće, posprdno nešto pop krsti jariče i vozi..
Posljednji njemački car Wilhelm II Kaiser je je pripadao njemačkoj kraljevskoj prodici, ali mu je majka bila Viktorija, najstarija kćerka Britanske kraljice Viktorije.
Međutim, on je bio sjeban u glavu, i umjesto da voli Engleze jer je i sam napola Englez, mrzio ih je iz dna duše. U viktorijansko doba Britanija je bila najmoćnija i najnaprednija sila na svijetu.
Takva mržnja koju imaš u glavi zbog sjebanog porijekla i identiteta izaziva najgora zla.
Kaiser je napao Britaniju i započeo I svjetski rat, do tada najveći i najgori rat u povijesti.
2015-08-15
Slovoslagar wrote:Kada izgubiš od nekoga tko mora osvajati vojarne da bi imao ikakve šanse, onda znaš da si u kurcu.crvenkasti wrote:Slovoslagar wrote:Hrvatska nije nestala i ugasila se, kao što ste se vi nadali i priželjkivali. Što da radiš sad?crvenkasti wrote:niels wrote:(i ICTY im je tako lijepo napisao:”Vas nitko nije protjerao, vi ste sami pobjegli”)
Što da radimo sad?
Jel tako? Naravno da je tako.
Hrvatska nije ratovala protiv srpske vojske, nego protiv JNA.
Srpska vojska je nastala kasnije. Šiptari su ratovali protiv srpske vojske.
crvenkasti-
2014-04-17
opet srbi srbuju.crvenkasti wrote:kaya wrote:Ali to nije ništa čudno, u kriminalnom ste odnosu sa svim državama oko sebe. U cg vas ne mogu vidjeti, na kosovu vas hoće ubit, u bosni vas ne mogu smisliti a u hrvatskoj im se gadite. Vidiš da vas neće komentirati uopće, posprdno nešto pop krsti jariče i vozi..
garant je bio i jasenovac u pripremi.
uzrok je bio balkan i okoštalost AU, prelazak u industrijsko doba, nestanak hrane. aspiracije francuske na rursku oblast. nemiri u rusiji.
ti imaš jebeni problem s porijeklom i indetitetom.
neka.
veber-
2014-12-30
kaya wrote:I dobro, kaj hoćeš reći , da imate sjeban identitet pa da mrzite sve oko sebe?crvenkasti wrote:kaya wrote:Ali to nije ništa čudno, u kriminalnom ste odnosu sa svim državama oko sebe. U cg vas ne mogu vidjeti, na kosovu vas hoće ubit, u bosni vas ne mogu smisliti a u hrvatskoj im se gadite. Vidiš da vas neće komentirati uopće, posprdno nešto pop krsti jariče i vozi..
Ja nemam, ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Adem Vuchiqi: Rješenje za Kosova mora biti 'nešto između'
» Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
» Adem Vuchiqi u teškoj nevolji!Bijela kuća zahtjeva od Srbije priznanje Kosova
» Adem Vuchiqi je uspeo, Srbija je danas skoro ko Švajcarska
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
» Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
» Adem Vuchiqi u teškoj nevolji!Bijela kuća zahtjeva od Srbije priznanje Kosova
» Adem Vuchiqi je uspeo, Srbija je danas skoro ko Švajcarska
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
Page 5 of 5