Korona novosti i spoznaje
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
epikur37 wrote:Možda uz popis stanovništva, ljudima nuditi i cjepivo..
A da se uredi da ne moreš plotiti porez ako se ne cijepiš, bi li se ubo?
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Ča se dogodilo hienu?veber wrote:jebu tebe padeži, a i prenesene imenice.Eroo wrote:Jebi sti svoju, moja već dugo nije među živima. Ološu u ljudskom opbliku.veber wrote:opet njemačka zatvorena
jeblo mater bosansku, sve je zu. i pride nedjeljom.
daj mi natipkaj gdje sam ja tebi jebao mater?
probaj slovkat.
za razliku od tebe koji si mi vulgarno spominjao mater i djecu ja to tebi nisam nikad.
malo sam ti spomenuo princezu.
štosa se mujkićem i sve ostane u familiji.
samo to je bila moja digresija,
ti. prije ili kasije prestat ćeš pisat.
ja sam jako strpljiv čovjek, a možeš si pitati moralnog frenda hiena kaj se desi kada mene zajebeš.
informativno ga pitaj.
2014-04-16
hien je završio u zatvoru koliko znam...antracit doo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ti si bolesni kurac od ovce.veber wrote:jebu tebe padeži, a i prenesene imenice.Eroo wrote:Jebi sti svoju, moja već dugo nije među živima. Ološu u ljudskom opbliku.veber wrote:opet njemačka zatvorena
probaj slovkat.
za razliku od tebe koji si mi vulgarno spominjao mater i djecu ja to tebi nisam nikad.
ja sam jako strpljiv čovjek, a možeš si pitati moralnog frenda hiena kaj se desi kada mene zajebeš.
informativno ga pitaj.
Imam svu potrebnu dokumantaciju od tebe, sve si sam objavio, ne traži vraga.
Volim i ja tebe.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
pa nema, to je moj posao tu gdje radim... vodim brigu o radnicima, smještaju, koroni i ostalim pizdarijama...Eroo wrote:Prozrači i dezinfeciraj, jbga...Zar nemaš nikoga mlađega da to učini umjesto tebe?michaellcmacha wrote:kako nije bila... koristila je zajednički hodnik, zajedničku čajnu kuhinju...Eroo wrote:Nije bila u tvojim prostorima? Nemaš razloga za brigu.michaellcmacha wrote:već sam ja to poprskao... ako u idućih 5 dana zakurim, jebiga nisam imo sreće... ko za krc ta mala od prvog dana kak je došla bila sva nikakva, i baš ju zapalo da bude u mojoj zgradi, u mom hodniku, druga soba od moje...Eroo wrote:Ne ulazi u taj prostor barem 24 sata. Virus ako i postoji raspast će.michaellcmacha wrote:lako se vama zajebavati... ja sam jučer dezinficirao sobu u kojoj je boravila cura koja je pozitivna, koja ima izražene simptome... koristim špricu pištolj na baterije i tekućinu zbog koje moram imati sva zaštitna sredstva ali ja to svedem na ffp3, šuškavac i zaštitne naočale... rukavice i zaštitno odijelo mi se ne da navlačiti...
Ma ...jebena situacija je...
Ako si u prilici napravi propuh par sati u hodniku.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Bem ti sveca, nisi to trebao sam radit...a ništa, čekaj 3-5 dana i prati što se događa.michaellcmacha wrote:pa nema, to je moj posao tu gdje radim... vodim brigu o radnicima, smještaju, koroni i ostalim pizdarijama...Eroo wrote:Prozrači i dezinfeciraj, jbga...Zar nemaš nikoga mlađega da to učini umjesto tebe?michaellcmacha wrote:kako nije bila... koristila je zajednički hodnik, zajedničku čajnu kuhinju...Eroo wrote:Nije bila u tvojim prostorima? Nemaš razloga za brigu.michaellcmacha wrote:već sam ja to poprskao... ako u idućih 5 dana zakurim, jebiga nisam imo sreće... ko za krc ta mala od prvog dana kak je došla bila sva nikakva, i baš ju zapalo da bude u mojoj zgradi, u mom hodniku, druga soba od moje...Eroo wrote:Ne ulazi u taj prostor barem 24 sata. Virus ako i postoji raspast će.michaellcmacha wrote:lako se vama zajebavati... ja sam jučer dezinficirao sobu u kojoj je boravila cura koja je pozitivna, koja ima izražene simptome... koristim špricu pištolj na baterije i tekućinu zbog koje moram imati sva zaštitna sredstva ali ja to svedem na ffp3, šuškavac i zaštitne naočale... rukavice i zaštitno odijelo mi se ne da navlačiti...
Ma ...jebena situacija je...
Ako si u prilici napravi propuh par sati u hodniku.
2016-07-22
Kratka obavijest za one koji eventualno idu u kupovinu preko granice u SLO:
Od petka, 15.9., ulaz u veletrgovine je moguć samo s PCT potvrdama (Prebolio-Cijepljen-Test).
Od petka, 15.9., ulaz u veletrgovine je moguć samo s PCT potvrdama (Prebolio-Cijepljen-Test).
2016-07-22
Skeptičan sam da znaš koliko je do sada ljudi umrlo nakon cijepljenja. Ako se varam možeš nam kazati taj podatak s obzirom da su cijepiva korisna i pomažu ekonomiji.debotoijusto wrote:jbg. umire se od cjepiva a vino se moze pravit i od grozdjaT. wrote:Činjenica je dakle i da ubodeni umiru...debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:[size=43]Dakle, prema službenim informacijama, u Covid bolnici na Križinama, je u posljednja 24 sata, od ili s Covidom preminulo ukupno osam pacijenata. Ova stravična brojka od osam preminulih nije zabilježena već mjesecima, odnosno zadnji puta je u KBC Split, od ili s Covidom umrlo osam pacijenata još 21. prosinca prošle godine, dakle prije osam mjeseci i 20 dana, kada svijet još uvijek nije imao cjepivo protiv Covid - 19 virusa.[/size]
[size=43]Ono što je najinteresantnije, svih osam koji su s petka na subotu umrli od Covida u KBC Split nisu bili cijepljeni.[/size]
Ajmo još malo pumpati strah i paniku. Mnoge bi novinare trebalo streljati po hitnom postupku. Rado ću se javiti da im uručim metak u glavu.
cinjenice nazivas izazov panike ? moguce tumaciti na razne nacine no ostaje cinjenica da na 10-ak umrlih 1-2 ubodena a ostalo ovi sto misle da svemir ne postoji i kubrick rezirao sljetanje
Znači da se ljudu s pravom pitaju čemu onda pelcovanje?
manji postotak smrtnosti ako svi ubockani ekonomija se nastavi uredno kotrljat , s jedne strane
s druge nove restrikcije i pad ekonomskih aktivnosti , kolika bude smrtnost ako nemas pristup zdravstvu i redovna primanja ?
da zakljucim drzava/ekonomija moze izgurat uobicajni postotak skeptika no 50% ne moze be velikih posljedica
Kako ćemo kazati da cijepivo pomaže ako od njega umre više ljudi nego od virusa. Pa hajde više da vidimo taj broj...
Znači ubodeni umiru i od korona virusa i od uboda ( dugoročne i srednjoročne posljedice se još ne znaju) , a necijepljeni umiru od korone ( samo rizične grupe )mutava baštarda wrote:Skeptičan sam da znaš koliko je do sada ljudi umrlo nakon cijepljenja. Ako se varam možeš nam kazati taj podatak s obzirom da su cijepiva korisna i pomažu ekonomiji.debotoijusto wrote:jbg. umire se od cjepiva a vino se moze pravit i od grozdjaT. wrote:Činjenica je dakle i da ubodeni umiru...debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:[size=44]Dakle, prema službenim informacijama, u Covid bolnici na Križinama, je u posljednja 24 sata, od ili s Covidom preminulo ukupno osam pacijenata. Ova stravična brojka od osam preminulih nije zabilježena već mjesecima, odnosno zadnji puta je u KBC Split, od ili s Covidom umrlo osam pacijenata još 21. prosinca prošle godine, dakle prije osam mjeseci i 20 dana, kada svijet još uvijek nije imao cjepivo protiv Covid - 19 virusa.[/size]
[size=44]Ono što je najinteresantnije, svih osam koji su s petka na subotu umrli od Covida u KBC Split nisu bili cijepljeni.[/size]
Ajmo još malo pumpati strah i paniku. Mnoge bi novinare trebalo streljati po hitnom postupku. Rado ću se javiti da im uručim metak u glavu.
cinjenice nazivas izazov panike ? moguce tumaciti na razne nacine no ostaje cinjenica da na 10-ak umrlih 1-2 ubodena a ostalo ovi sto misle da svemir ne postoji i kubrick rezirao sljetanje
manji postotak smrtnosti ako svi ubockani ekonomija se nastavi uredno kotrljat , s jedne strane
s druge nove restrikcije i pad ekonomskih aktivnosti , kolika bude smrtnost ako nemas pristup zdravstvu i redovna primanja ?
da zakljucim drzava/ekonomija moze izgurat uobicajni postotak skeptika no 50% ne moze be velikih posljedica
Kako ćemo kazati da cijepivo pomaže ako od njega umre više ljudi nego od virusa. Pa hajde više da vidimo taj broj...
Nekada su najveći izbori najjednostavniji.
Strašno je ako u takvo što vjeruješ. Ništa posebno se ne dešava, osim ono što (staistički gledano )mutava baštarda wrote:Skeptičan sam da znaš koliko je do sada ljudi umrlo nakon cijepljenja. Ako se varam možeš nam kazati taj podatak s obzirom da su cijepiva korisna i pomažu ekonomiji.debotoijusto wrote:jbg. umire se od cjepiva a vino se moze pravit i od grozdjaT. wrote:Činjenica je dakle i da ubodeni umiru...debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:[size=43]Dakle, prema službenim informacijama, u Covid bolnici na Križinama, je u posljednja 24 sata, od ili s Covidom preminulo ukupno osam pacijenata. Ova stravična brojka od osam preminulih nije zabilježena već mjesecima, odnosno zadnji puta je u KBC Split, od ili s Covidom umrlo osam pacijenata još 21. prosinca prošle godine, dakle prije osam mjeseci i 20 dana, kada svijet još uvijek nije imao cjepivo protiv Covid - 19 virusa.[/size]
[size=43]Ono što je najinteresantnije, svih osam koji su s petka na subotu umrli od Covida u KBC Split nisu bili cijepljeni.[/size]
već imaš u populaciji i bez cijepljenja. Ljudi u odrećenom postotku umiru zbog raznih razloga, cijepili se oni ili ne cijepili.
Pustimo politička blebetanja po strani i držimo se isključivo struke. Posebno treba izbjegavati ...ma pustimo i to k vragu.
Treba se nekako vratiti na zelenu granu, a ja ne vidim boljeg načina do cijepiti se do postotka koji će omogućiti normalno funkcioniranje.
Neće nam biti jednostavno, ali do sada nisam vidio ništa bolje od ovoga što sam spomenuo.
2016-07-22
Ne znamo ni to kako će biti i s ovima štosu prebolili covid, pa čak ni s asimptomatskim.mutava baštarda wrote:Znači ubodeni umiru i od korona virusa i od uboda ( dugoročne i srednjoročne posljedice se još ne znaju) , a necijepljeni umiru od korone ( samo rizične grupe )
Otkud ideja da je covid zdraviji od mRNK, ako je taj samo jedan sićušni dio (messenger) od virusa?
Svi ćemo jednoga dana doći u kontakt s ovim virusom, iluzorno je očekivati da će nestati.
Osobno činim ono šta struka predlaže i ne opterećujem se previše s time.
2016-07-22
Eroo wrote:Ne znamo ni to kako će biti i s ovima štosu prebolili covid, pa čak ni s asimptomatskim.mutava baštarda wrote:Znači ubodeni umiru i od korona virusa i od uboda ( dugoročne i srednjoročne posljedice se još ne znaju) , a necijepljeni umiru od korone ( samo rizične grupe )
Otkud ideja da je covid zdraviji od mRNK, ako je taj samo jedan sićušni dio (messenger) od virusa?
Svi ćemo jednoga dana doći u kontakt s ovim virusom, iluzorno je očekivati da će nestati.
♡
Guest- Guest
.
Naravno, mislio sam na to da ćemo svi jednoga dana doći u kontakt s virusom, i šta sad moram stalno na to misliti?
Carpe diem.
OK, nije baš bilo jasno s čime se ne opterećujem.violator wrote:Eroo wrote:Ne znamo ni to kako će biti i s ovima štosu prebolili covid, pa čak ni s asimptomatskim.mutava baštarda wrote:Znači ubodeni umiru i od korona virusa i od uboda ( dugoročne i srednjoročne posljedice se još ne znaju) , a necijepljeni umiru od korone ( samo rizične grupe )
♡
Naravno, mislio sam na to da ćemo svi jednoga dana doći u kontakt s virusom, i šta sad moram stalno na to misliti?
Carpe diem.
2016-07-22
ti si klasični šupak.Eroo wrote:Ti si bolesni kurac od ovce.veber wrote:jebu tebe padeži, a i prenesene imenice.Eroo wrote:Jebi sti svoju, moja već dugo nije među živima. Ološu u ljudskom opbliku.veber wrote:opet njemačka zatvorena
probaj slovkat.
informativno ga pitaj.
Imam svu potrebnu dokumantaciju od tebe, sve si sam objavio, ne traži vraga.
Volim i ja tebe.
nemašš ti nikakvu "dokumenteciju" o meni jer ne postoji.
tebi se može desiti da te hr policija traži dokument i onda ti krenu komplikacije.
ne prijeti praznom puškom.
veber-
2014-12-30
ostao mi je dužan.aben wrote:Ča se dogodilo hienu?veber wrote:jebu tebe padeži, a i prenesene imenice.Eroo wrote:Jebi sti svoju, moja već dugo nije među živima. Ološu u ljudskom opbliku.veber wrote:opet njemačka zatvorena
probaj slovkat.
informativno ga pitaj.
bezvezna svota.
ali sam gori od bračana.
moje je moje.
veber-
2014-12-30
I ča, prebi si ga? To mi nika ni bilo jasno, kako lihvari očekuju povrat uloženog ako slomu noge dužniku?veber wrote:ostao mi je dužan.aben wrote:Ča se dogodilo hienu?veber wrote:jebu tebe padeži, a i prenesene imenice.Eroo wrote:Jebi sti svoju, moja već dugo nije među živima. Ološu u ljudskom opbliku.veber wrote:opet njemačka zatvorena
probaj slovkat.
informativno ga pitaj.
bezvezna svota.
ali sam gori od bračana.
moje je moje.
I ča ni da ti posudiš šoldi onome koga više ne želiš gljedati?
2014-04-16
Poznata znanstvenica napala Lauca i njegov odnos prema plandemiji...
On je šarlatan, manipulator i sramota znanstvenog svijeta
Optužila ga je da je šarlatan i da je kriv za brojne smrti u Hrvatskoj jer širi lažne vijesti o koroni.
“Imam javnu poruku za Gordana Lauca u svezi komentara koje sam napisala na njegovom fb profilu s MOG fb profila, na kojem nisam aktivna niti imam prijatelje jer za razliku od njega, vrlog “znanstvenika” nemam vremena za piskaranje cijelog dana po drustvenim mrezama.
Ali, s druge strane, ja ne zivim lagodno na racun novca osiromasenih poreznih obveznika. Gospodine Lauc, dobit cete detaljni odgovor na fb-u nesto kasnije, jer moja malenkost i danas radi. Ovo pisem zbog bolesnih i poremecenih optuzbi koje iznosi Lauc i njegov “investitor” Bakic, na racun mog, ponosna sam reci, dragog prijatelja i svjetski uglednog znanstvenika, Igora Stagljara. Znanstvenika koji je uspio u svijetu svojim radom i znanjem a ne podilazenjem HDZ-u.
Netko treba reci jasno i glasno da je Lauc sarlatan i manipulator, sramota znanstvenog svijeta! Direktno odgovoran za brojne smrti u Hrvatskoj sirenjem svijih lazi i manipulacija! Gospodine Lauc, nikad nemojte suditi knjigu po koricama niti omalovazavati moju inteligenciju. Vrlo sam elokventna i puno pismenija od Vas, ne treba mi nitko, pa ni prof Stagljar da bih stvorila misljenje o pandemiji. Dakako, slusajuci experte s podrucja epidemiologije i imunologije, kojih ima i u Hrvatskoj.
Vi dakako , NE SPADATE, u tu kategoriju. Vi ste apsolutna sramota za bilo kojeg pristojnog znanstvenika i povijest ce Vam suditi! Niti jedan priznati znanstvenik u svijetu se ne bavi Vama, podilazi Vam horda polupismenih bolesnika na drustvenim mrezama i portalima. To je Vas nivo i put koji ste odabrali.
Detaljni odgovor dobit cete na fb-u. I vjerujte, bit ce vrlo argumentiran i pismen, za razliku od Vasih bolesnih insinuacija” Link
On je šarlatan, manipulator i sramota znanstvenog svijeta
Optužila ga je da je šarlatan i da je kriv za brojne smrti u Hrvatskoj jer širi lažne vijesti o koroni.
“Imam javnu poruku za Gordana Lauca u svezi komentara koje sam napisala na njegovom fb profilu s MOG fb profila, na kojem nisam aktivna niti imam prijatelje jer za razliku od njega, vrlog “znanstvenika” nemam vremena za piskaranje cijelog dana po drustvenim mrezama.
Ali, s druge strane, ja ne zivim lagodno na racun novca osiromasenih poreznih obveznika. Gospodine Lauc, dobit cete detaljni odgovor na fb-u nesto kasnije, jer moja malenkost i danas radi. Ovo pisem zbog bolesnih i poremecenih optuzbi koje iznosi Lauc i njegov “investitor” Bakic, na racun mog, ponosna sam reci, dragog prijatelja i svjetski uglednog znanstvenika, Igora Stagljara. Znanstvenika koji je uspio u svijetu svojim radom i znanjem a ne podilazenjem HDZ-u.
Netko treba reci jasno i glasno da je Lauc sarlatan i manipulator, sramota znanstvenog svijeta! Direktno odgovoran za brojne smrti u Hrvatskoj sirenjem svijih lazi i manipulacija! Gospodine Lauc, nikad nemojte suditi knjigu po koricama niti omalovazavati moju inteligenciju. Vrlo sam elokventna i puno pismenija od Vas, ne treba mi nitko, pa ni prof Stagljar da bih stvorila misljenje o pandemiji. Dakako, slusajuci experte s podrucja epidemiologije i imunologije, kojih ima i u Hrvatskoj.
Vi dakako , NE SPADATE, u tu kategoriju. Vi ste apsolutna sramota za bilo kojeg pristojnog znanstvenika i povijest ce Vam suditi! Niti jedan priznati znanstvenik u svijetu se ne bavi Vama, podilazi Vam horda polupismenih bolesnika na drustvenim mrezama i portalima. To je Vas nivo i put koji ste odabrali.
Detaljni odgovor dobit cete na fb-u. I vjerujte, bit ce vrlo argumentiran i pismen, za razliku od Vasih bolesnih insinuacija” Link
Neka se objave podaci koliko je do sada zaštićenih od korone došlo kod svetog Petra, a koliko nezaštićenih pa ćemo hladno ocijeniti što je bolji izbor.Eroo wrote:Ne znamo ni to kako će biti i s ovima štosu prebolili covid, pa čak ni s asimptomatskim.mutava baštarda wrote:Znači ubodeni umiru i od korona virusa i od uboda ( dugoročne i srednjoročne posljedice se još ne znaju) , a necijepljeni umiru od korone ( samo rizične grupe )
[/quote]
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje