Korona novosti i spoznaje
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Ne govorin hdzeovski, samonte pitun oš da ti cijepimo dicu ili nešepikur37 wrote:Treba očuvati stabilnost društva, protočnost i prohodnost sustava, građanima egzistencijalnu sigurnost...
Najvažnije je da je društvo stabilno, nema turbulencija i da gurkamo pomalo naprijed.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Zoč si se unda foli da si pošo kod basiolija i podmazo ga?epikur37 wrote:aben wrote:Pa ča, ni struja ti ne bi bila pušćena da nisi našo vezu. Jo ću ti srediti da ih cijepiš sutra, ako oćešepikur37 wrote:aben wrote:Vezu za cijepiti se preko redaepikur37 wrote:aben wrote:Unda to znoči da ako ti nabavin vezu, cijepi bi dicu?epikur37 wrote:Glede cijepljenja, posve sam uvjeren da je bezopasno i
medicinski - epidemiološki opravdano.
No sama učinkovitost u epidemiološkom smislu nije tolika da bih podržao obvezno cijepljenje, a koje je ionako nemoguće provesti do kraja i ima puno veće političke i socijalne implikacije nego epidemiološku dobit.
Jedan dio javnosti, doduše manji se radikalizira po tom pitanju. Racionalan pristup tu ne pomažre a sila još manje.
Prema tome, zadržao bih se na promociji cijepljenja koju vlada i provodi.
Mjere bih i dalje popuštao ili i ukinuo pa pratio dalje.
Kakvu vezu?
Postoje službe koje to procjenjuju.
pa klinci nisu hipohondri kao ja a još nije ni pušteno za klince..
ne trči pred rudo
Struju sam dobio bezveze kao i sve ostalo, i to zadnji dan kad je bio zakonski rok za priključak od strane HEP-a.
Još su pizdili da ne mogu doći do bužira, jer nije nujihov posao raskopati.
Pa sam ja sjekirom razbio škalju i malo tankog betona da bi gospoda utikala..
Ma, ne znaš ništa oko tih stavri..
2014-04-16
aben wrote:Ne govorin hdzeovski, samonte pitun oš da ti cijepimo dicu ili nešepikur37 wrote:Treba očuvati stabilnost društva, protočnost i prohodnost sustava, građanima egzistencijalnu sigurnost...
Najvažnije je da je društvo stabilno, nema turbulencija i da gurkamo pomalo naprijed.
Pa takva cijepljenja se kod nas ne provode...
Držimo se odluka europskog i nacionalnog epidemiološkog tijela.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aben wrote:Zoč si se unda foli da si pošo kod basiolija i podmazo ga?epikur37 wrote:aben wrote:Pa ča, ni struja ti ne bi bila pušćena da nisi našo vezu. Jo ću ti srediti da ih cijepiš sutra, ako oćešepikur37 wrote:aben wrote:Vezu za cijepiti se preko redaepikur37 wrote:aben wrote:Unda to znoči da ako ti nabavin vezu, cijepi bi dicu?epikur37 wrote:Glede cijepljenja, posve sam uvjeren da je bezopasno i
medicinski - epidemiološki opravdano.
No sama učinkovitost u epidemiološkom smislu nije tolika da bih podržao obvezno cijepljenje, a koje je ionako nemoguće provesti do kraja i ima puno veće političke i socijalne implikacije nego epidemiološku dobit.
Jedan dio javnosti, doduše manji se radikalizira po tom pitanju. Racionalan pristup tu ne pomažre a sila još manje.
Prema tome, zadržao bih se na promociji cijepljenja koju vlada i provodi.
Mjere bih i dalje popuštao ili i ukinuo pa pratio dalje.
Kakvu vezu?
Postoje službe koje to procjenjuju.
pa klinci nisu hipohondri kao ja a još nije ni pušteno za klince..
ne trči pred rudo
Struju sam dobio bezveze kao i sve ostalo, i to zadnji dan kad je bio zakonski rok za priključak od strane HEP-a.
Još su pizdili da ne mogu doći do bužira, jer nije nujihov posao raskopati.
Pa sam ja sjekirom razbio škalju i malo tankog betona da bi gospoda utikala..
Ma, ne znaš ništa oko tih stavri..
Nisam, nego sam tebe pitao
pa si rekao da dotični sjedi u kafiću 72
što naravno nisam provjeravao
iskreno pokušao sam požuriti priključak ali iz sada napisanog, vidiš kako sam prošao :(
2015-08-06
I da, moje požurivanje je izgledalo ovako:
- Svako jutro kod mladog inžinjera Petričevića, koji je za to zadužen bio...dobro jutro, kad bi to moglo
zadnji do foše hepov ured
i tako pa bar 7 puta ako ne i više
Dečko je mald i baš ok, živi tu u tanu u kapularovim zgradama na Plovaniji
počastio sam ga poslije pićem u panteri
ali eto izurgirao sam da mi se spoji u zadnji čas :D
- Svako jutro kod mladog inžinjera Petričevića, koji je za to zadužen bio...dobro jutro, kad bi to moglo
zadnji do foše hepov ured
i tako pa bar 7 puta ako ne i više
Dečko je mald i baš ok, živi tu u tanu u kapularovim zgradama na Plovaniji
počastio sam ga poslije pićem u panteri
ali eto izurgirao sam da mi se spoji u zadnji čas :D
2015-08-06
https://www.bitchute.com/video/ZrYoJmKVrPgO/
Ako ne želimo gledati ovo, Festival slobode je u subotu, 18. 9. 2021., u Zagrebu, na Jelačićevom trgu, u 15h...
Velika Britanija: "Moja je nećakinja prošlog mjeseca rodila drugo dijete i tijekom cijele trudnoće se opirala cijepljenju. Mjesec dana prije rođenja djeteta rečeno joj je da će trebati na carski rez, a bolnica i liječnici inzistirali su da je ne puste u bolnicu osim ako se cijepi.
S takvim pritiskom i brigom za zdravlje svoje bebe, osjećala se prisiljenom poslušati i uzeti injekciju protiv COVID-a. Beba je sada u bolnici, ima nekontrolirane isprekidanu "treskavicu" koja se pogoršava i potrebno je skeniranje mozga jer [liječnici] ne mogu dokučiti što je "treskavicu" prouzročilo...
Svaki napravljeni test bio je negativan, pa su prebačeni u bolnicu Great Ormond Street, radi daljnjih istraga."
Ako ne želimo gledati ovo, Festival slobode je u subotu, 18. 9. 2021., u Zagrebu, na Jelačićevom trgu, u 15h...
Velika Britanija: "Moja je nećakinja prošlog mjeseca rodila drugo dijete i tijekom cijele trudnoće se opirala cijepljenju. Mjesec dana prije rođenja djeteta rečeno joj je da će trebati na carski rez, a bolnica i liječnici inzistirali su da je ne puste u bolnicu osim ako se cijepi.
S takvim pritiskom i brigom za zdravlje svoje bebe, osjećala se prisiljenom poslušati i uzeti injekciju protiv COVID-a. Beba je sada u bolnici, ima nekontrolirane isprekidanu "treskavicu" koja se pogoršava i potrebno je skeniranje mozga jer [liječnici] ne mogu dokučiti što je "treskavicu" prouzročilo...
Svaki napravljeni test bio je negativan, pa su prebačeni u bolnicu Great Ormond Street, radi daljnjih istraga."
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5122
2021-02-20
Radnici Boksita u Milićima imaju dvije opcije: Vakcinacija ili otkaz
Rajko Dukić, predsjednik Boksita, izdao je instrukciju, odnosno naredbu radnicima te kompanije iz Milića da sa vakcinišu. U suprotnom, bit će isključeni iz radnog procesa.
Kako je naveo, s obzirom da raste broj oboljelih od koronavirusa, radi zaštite zdravlja i imovine, obavezno je vakcinisanje, izuzev ukoliko postoje zdravstveni razlozi.
"Osobe koje nisu vakcinisane, a to ne urade u najkraćem mogućem roku, bit će isključene iz radnog procesa. Preporučuje se treća vakcina, kada bude omogućeno da je zaposleni prime", naveo je Dukić.
Radnicima je naloženo da, u slučaju pojave bilo kakvih simptoma koji karakterišu koronavirus, hitno da se jave u Medicinski centar.
Nredio je i nošenje zaštitnih maski u autobusima, robnoj kući, tavorenom prostoru motela i drugim radnim i proizvodnim objektima, gdje je prisutan veći broj lica-zaposlenih.
Među mjerama je i ezinfekcija određenih prostora i sadržaja, te postavljanje i obavezno korištenje dez-barijere za noge i ruke, na ulazima u objekte.
"Izbjegavati veće skupove, ukoliko nisu organizovani primjenom punih mjera zaštite, prisutnih lica", poručio je Dukić radnicima.
Rajko Dukić, predsjednik Boksita, izdao je instrukciju, odnosno naredbu radnicima te kompanije iz Milića da sa vakcinišu. U suprotnom, bit će isključeni iz radnog procesa.
Kako je naveo, s obzirom da raste broj oboljelih od koronavirusa, radi zaštite zdravlja i imovine, obavezno je vakcinisanje, izuzev ukoliko postoje zdravstveni razlozi.
"Osobe koje nisu vakcinisane, a to ne urade u najkraćem mogućem roku, bit će isključene iz radnog procesa. Preporučuje se treća vakcina, kada bude omogućeno da je zaposleni prime", naveo je Dukić.
Radnicima je naloženo da, u slučaju pojave bilo kakvih simptoma koji karakterišu koronavirus, hitno da se jave u Medicinski centar.
Nredio je i nošenje zaštitnih maski u autobusima, robnoj kući, tavorenom prostoru motela i drugim radnim i proizvodnim objektima, gdje je prisutan veći broj lica-zaposlenih.
Među mjerama je i ezinfekcija određenih prostora i sadržaja, te postavljanje i obavezno korištenje dez-barijere za noge i ruke, na ulazima u objekte.
"Izbjegavati veće skupove, ukoliko nisu organizovani primjenom punih mjera zaštite, prisutnih lica", poručio je Dukić radnicima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:[size=35]Radnici Boksita u Milićima imaju dvije opcije: Vakcinacija ili otkaz[/size]
[size=32]Kako je naveo, s obzirom da raste broj oboljelih od koronavirusa, radi zaštite zdravlja i imovine, obavezno je vakcinisanje, izuzev ukoliko postoje zdravstveni razlozi.
"Izbjegavati veće skupove, ukoliko nisu organizovani primjenom punih mjera zaštite, prisutnih lica", poručio je Dukić radnicima.[/size]
Pizdarija, idiot.
2015-08-06
Treba samo pratiti i učiti od boljih od sebe/nas.
Trenutno imamo kao primjer Portugal, Italiju, Francusku itd.
Ulaze u jesensko i zimsko vrijeme praktično s potpunom kontrolom epidemije.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Liječnici koji odbiju dati liječnički tretman osobi za koju unaprijed znaju da joj treba liječnički tretman su kriminalci i kao takve ih treba tretirati (pod uvjetom da je priča točna). Na stranu to što je dijete očito pretrpjelo teške posljedice zbog cijepljenja majke, ali sam čin odbijanja pružanja liječničke usluge je sumrak društva.metilda wrote:https://www.bitchute.com/video/ZrYoJmKVrPgO/
Recimo da je neki terorist isis-a upao u trgovački centar i izrešetao 20 ljudi i nakon toga ga upuca policija, njemu ne bi odbili liječničke usluge. Čudan je ovo svijet postao, a kolaboratora ne manjka.
Liječnici naravno neće biti procesuirani od države, jer im ista ta država drži ljestve, ali...
Slovoslagar-
2021-04-25
PS:
Reprodukcijski faktor širenja virusa: Rt
Veći od 1 znači širenje zaraze, manji od 1 gušenje zaraze.
Učimo od boljih, pogledajmo što oni čine i čini isto.
Procesuirat će ih narod..Slovoslagar wrote:Liječnici koji odbiju dati liječnički tretman osobi za koju unaprijed znaju da joj treba liječnički tretman su kriminalci i kao takve ih treba tretirati (pod uvjetom da je priča točna). Na stranu to što je dijete očito pretrpjelo teške posljedice zbog cijepljenja majke, ali sam čin odbijanja pružanja liječničke usluge je sumrak društva.metilda wrote:https://www.bitchute.com/video/ZrYoJmKVrPgO/
Recimo da je neki terorist isis-a upao u trgovački centar i izrešetao 20 ljudi i nakon toga ga upuca policija, njemu ne bi odbili liječničke usluge. Čudan je ovo svijet postao, a kolaboratora ne manjka.
Liječnici naravno neće biti procesuirani od države, jer im ista ta država drži ljestve, ali...
liječnike, političare i novinare...
Svi su oni u istom kolu...
Kaže neće liječiti necijepljene od virusa ili će im masno naplaćivati jer su sami krivi što se nisu cijepili a mogli su...
Pa zašto onda liječe pretile od srčanih bolesti, sami su se prežderavali, nisu trebali...
Ili stolar koji si odpila prst, zašto ga prime u bolnicu, sam si je otpilao prst...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Interesantan intervju, govori Peter McCullough i iznosi masu podataka.
Inače nisam znao da i u Japanu masovno koriste ivermectin za liječenje COVID-a, eto.
Dio tekstualnog komentara koji je napisao doktor koji vodi intervju:
Doctors and even entire nations like India that use proper early treatment such as advised by Dr. McCullough and Dr. Vladimir “Zev” Zelenko have very little problem with the Delta variant, which is now the main one in the U.S.
With over 13,000 reports to the CDC about death from the COVID-19 vaccines, COVID-19 vaccines now have the highest death rate of any vaccines in history. Indeed, the average total vaccine deaths reported each year to the CDC, before COVID-19, was a grand total of a little more than 100 a year. In other words, the COVID-19 vaccines have approximately 100 times more reports of death per year than the average reports for all other vaccines combined. In the past, individual vaccines have been taken off the market for as little as 12 to 50 reported deaths. COVID-19 vaccine deaths are catastrophic and, worst yet, reported deaths reflect only a small fraction of actual vaccine deaths in the community.
Slovoslagar-
2021-04-25
Imaš ti prečeg posla gore, antivakseri ti prave nerede i pale državnu imovinu...Eroo wrote:PS:
De njih uvjeravaj da je cjepivo jedini spas...
Pusti nas malo da odanemo..
2014-04-14
Eroo wrote:Treba samo pratiti i učiti od boljih od sebe/nas.
Kako imaju potpunu kontrolu epidemije kada cijepljeni šire virus svuda oko sebe?
Guest- Guest
Ovdje govorimo o ženi kojoj je trebao carski rez, a ne liječenje covida.T. wrote:Procesuirat će ih narod..
liječnike, političare i novinare...
Svi su oni u istom kolu...
Kaže neće liječiti necijepljene od virusa ili će im masno naplaćivati jer su sami krivi što se nisu cijepili a mogli su...
Pa zašto onda liječe pretile od srčanih bolesti, sami su se prežderavali, nisu trebali...
Ili stolar koji si odpila prst, zašto ga prime u bolnicu, sam si je otpilao prst...
Mislim, slažem se ja s tobom i u slučaju samog covida, ali ovdje čak i ne pričamo o tome.
Slovoslagar-
2021-04-25
Najžalosnije je da se 50% ljudi slaže s ovim...Hektorović wrote:
2014-04-14
Gnječ wrote:Eroo wrote:Treba samo pratiti i učiti od boljih od sebe/nas.
Kako imaju potpunu kontrolu epidemije kada cijepljeni šire virus svuda oko sebe?
ECDC svakih 7 dana objavljuje mapu epidemiološke slike država članica.
To je za one koji nisu vični prikazima preko dijagrama.
Imaš mapu ECDC pa pogledaj, jbga...
2016-07-22
Nemaš ti/vi sa mnom nikakvih problema. Covid ubija ljude, a ne slova i brojke...T. wrote:Imaš ti prečeg posla gore, antivakseri ti prave nerede i pale državnu imovinu...Eroo wrote:PS:
De njih uvjeravaj da je cjepivo jedini spas...
Pusti nas malo da odanemo..
2016-07-22
Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Treba samo pratiti i učiti od boljih od sebe/nas.
ECDC svakih 7 dana objavljuje mapu epidemiološke slike država članica.
To je za one koji nisu vični prikazima preko dijagrama.
Imaš mapu ECDC pa pogledaj, jbga...
I ja stavljam hrpu informacija i linkova pa ti nisi pročitao niti jedan. Kako imaš obraza tražiti da pogleda mapu na ECDC a ti nisi pogledao VAERS i EudraVigilance.
Dakle bez obzira bio cijepljen sa 3 boostera i dalje se možeš zaraziti i širiti virus zaraziti drugog cijepljenog. Jebote svi cijepljeni i zaraženi.
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje