Imamo sazvan Sabor
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Imamo sazvan Sabor
Bembura X5, ona nova sa oblim branicima,Muhahahahahahaaaaaa
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Gdje tema ode??? Ode u tpm
2014-04-14
Mislim da Zare trpa ove dvije voditeljice i urednice. Bustera i ovu drugu pokvarenih prednjih zuba. Svaka cast Zare ako ih trpas, onda ti je oprosteno. Sve do svjedocanja iz 71-ve.
2014-04-14
ja to znam. u biti bolje kupit škodu negoli passat.bogomdani wrote:nis Passat nije bolji,shvati da je to isto auto,samo sa malo drugacijim dizajnom i minornim detaljima...
2014-12-30
I tako kaze Zare da Rainer nije trebao na dan smrti(?????) A.Pavelica spominjati naziv drzavni Sabor jer se tako zvao samo godinu u NDH. Krv ti jebem koja kombinatorika. Mora da trpa i onom Smrticu .
2014-04-14
jasna stvar...veber wrote:ja to znam. u biti bolje kupit škodu negoli passat.bogomdani wrote:nis Passat nije bolji,shvati da je to isto auto,samo sa malo drugacijim dizajnom i minornim detaljima...
Guest- Guest
audi q7 i posch cayenn dijele istu platformu.
ugradili su loš V6 motor na dieselima koji se razleti na 200 000, jebote VW. yugo 45 je mogao dogurat do 100 000
ugradili su loš V6 motor na dieselima koji se razleti na 200 000, jebote VW. yugo 45 je mogao dogurat do 100 000
2014-12-30
hoćel biti neovisan ili nezavisan, treba i to imat na oku....abraham wrote:I tako kaze Zare da Rainer nije trebao na dan smrti(?????) A.Pavelica spominjati naziv drzavni Sabor jer se tako zvao samo godinu u NDH. Krv ti jebem koja kombinatorika. Mora da trpa i onom Smrticu .
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma to su neke isforsirane platforme a tako se i motor i ostalo radilo za to..dizajn je boli glava,a ostalo..a kuku majko...time se samo nabrzinu pariralo BMW-u i Mercedesu..veber wrote:audi q7 i posch cayenn dijele istu platformu.
Guest- Guest
Trebalo bi editirati naslov teme...hoće autor ili da ja?
Trinity-
2014-04-17
veber wrote:audi q7 i posch cayenn dijele istu platformu.
porše iz slovačke, kurčina. Mercedes je imao seriju motora koja im se raspadala na 60 tisuća pa su ga po skrivečki mijenjali na prvom redovnom servisu za komplet drugi tip motora, pričao mi mali švabo, bio je razvojni ing u mercedesu onda sad je faca, manager, ne znam si ga kad upoznao?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
naj biti sitnicava. bit naslova je da privuce forumase, na kokodakanje. opusti se.Trinity wrote:Trebalo bi editirati naslov teme...hoće autor ili da ja?
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Drama zbog Kosova!Hitno sazvan sastanak VS UN-a
» '' “ČOVJEK BEZ KOMPETENCIJE”: Traži se smjena ministra Hasanbegovića, hitno sazvan saborski odbor ''
» Sabor
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Drama zbog Kosova!Hitno sazvan sastanak VS UN-a
» '' “ČOVJEK BEZ KOMPETENCIJE”: Traži se smjena ministra Hasanbegovića, hitno sazvan saborski odbor ''
» Sabor
Page 3 of 3