Imamo sazvan Sabor
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Imamo sazvan Sabor
bogomdani wrote:bas tako..Francuz mos ganjati jos tauzenke km,on cvili ali ide..japaeze ne poznam,znam da su i prije govorili ljudi,da japanez ide dok ide,kad stane,nes ga vise pokrenuti..slijede ti papreno skupi dijelovi Marc...
Ubuduce,izaberi nes iz VW koncerna..
od vw još jedino škoda vredi novca koji košta, a i to je pitanje
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
baš cvili?marcellus wrote:veber wrote:remen od klime ti zacvilio.marcellus wrote:dobro francuz cvili po defaultu, kad japanac zacvili to ni dobro.
nekaj drugo je po zvuku
2014-12-30
veber-
2014-12-30
a dijelovi? Popravak blatobrana i prednji odbojnik, lik mi je to sjebal na parkingu, 12 100 kuna na njegovo osiguranje... promjena kuplunga, pet somova kuna... na moj keš... skupo jebiga. Samo švabe ne rade ništ slično osim Z4 i boxtera, a to je još skuplje...
veber wrote:ako imaš lanac za bregastu libo te racku.
nikaj opasno.
imam, lančina zakon.
2014-04-16
veber wrote:baš cvili?marcellus wrote:veber wrote:remen od klime ti zacvilio.marcellus wrote:dobro francuz cvili po defaultu, kad japanac zacvili to ni dobro.
nekaj drugo je po zvuku
buš čul
2014-04-16
Možda ti se mačak zavukao pod haubu,to bilo meni,yes da je išao u stranu,očešo ga remen ,ali je preživio...marcellus wrote:veber wrote:remen od klime ti zacvilio.marcellus wrote:dobro francuz cvili po defaultu, kad japanac zacvili to ni dobro.
nekaj drugo je po zvuku
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
bogomdani wrote:bas tako..Francuz mos ganjati jos tauzenke km,on cvili ali ide..
ide kurac puncu mi se na c5 raspale bremze komplet na 60 tkm... soma eura pa onda tjedan dana kasnije još soma za neki k.
Last edited by marcellus on 28/12/2015, 16:27; edited 1 time in total
2014-04-16
onda vozi.
možeš ostati bez klime ili bez alternatora.
eventualno bez serva.
nije mu nikaj.
možeš ostati bez klime ili bez alternatora.
eventualno bez serva.
nije mu nikaj.
2014-12-30
u sustini da,sve ostalo je overkilano cijenama,cak je i Seat otisao nebu pod oblake...Skoda je u nivovu Audija,osim sto malo skromnija eksterijera i interijera,kao i pratece elektronike..,no vrlo kvalitetan i solidan auto...marcellus wrote:bogomdani wrote:bas tako..Francuz mos ganjati jos tauzenke km,on cvili ali ide..japaeze ne poznam,znam da su i prije govorili ljudi,da japanez ide dok ide,kad stane,nes ga vise pokrenuti..slijede ti papreno skupi dijelovi Marc...
Ubuduce,izaberi nes iz VW koncerna..
od vw još jedino škoda vredi novca koji košta, a i to je pitanje
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Udobnost francuz,održavanje škoda,smiješno jeftina a izdržljiva....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa....sve ovisi sto ti smatras srot..VW drzi kvalitetu,Audi isto,Skoda se penje gore,ali su preskupi,mozda jos Volvo je oke..no kad se skoda uvali u trziste i njoj ce cijena otici gore..
Guest- Guest
pa koliko joj treba?bogomdani wrote:.no kad se skoda uvali u trziste i njoj ce cijena otici gore..
hyundai je prve aute, po mitshubishi licenci, izvezao 1984-e. danas je jedan od najjačih proizvođača vozila na svijetu.
i po viziji uprave iz 95-e do 2020-e će postati No1
2014-12-30
ne treba puno,no posto je u VW koncernu,ovi ne zele sami sebi stvarati konkurenciju,nego jedan bran pokusava drugi nadopuniti..no Skoda lagano popunjava sve segmente ponude,pa nastaje problem..veber wrote:pa koliko joj treba?bogomdani wrote:.no kad se skoda uvali u trziste i njoj ce cijena otici gore..
hyundai je prve aute, po mitshubishi licenci, izvezao 1984-e. danas je jedan od najjačih proizvođača vozila na svijetu.
i po viziji uprave iz 95-e do 2020-e će postati No1
Guest- Guest
Provjeri sam,..da sam neki lagani na gasu,Skoda bi mi bila prvi izbor..
Guest- Guest
vozio sam škodu.
passat jeftikaner.
bzvz.
subaru i genesis zakon.
i elf.
passat jeftikaner.
bzvz.
subaru i genesis zakon.
i elf.
2014-12-30
nis Passat nije bolji,shvati da je to isto auto,samo sa malo drugacijim dizajnom i minornim detaljima...
Guest- Guest
Bilo kako bilo ali na radmanoviziji Zare Puhivski komentira. Ima li taj covjek obitelj, zenu, djecu, prijatelje, poznanike, susjede, nekoga tko ce mu reci da i nije bas najbolje da se pojavljuje na tv bukvalno svaki dan. Da mu rekne da u DNRH postoje jos neki ljudi, mladji, pametniji i obrazovaniji od njega koji bi imali sto reci ?? Da, Zareta drzi samo politicka potka iako se "prodaje" kao neovisni intelektualac , slobodnog stila.... Koja jebena prcija........
2014-04-14
Bembura X5, ona nova sa oblim branicima,Muhahahahahahaaaaaa
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Drama zbog Kosova!Hitno sazvan sastanak VS UN-a
» '' “ČOVJEK BEZ KOMPETENCIJE”: Traži se smjena ministra Hasanbegovića, hitno sazvan saborski odbor ''
» Sabor
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Drama zbog Kosova!Hitno sazvan sastanak VS UN-a
» '' “ČOVJEK BEZ KOMPETENCIJE”: Traži se smjena ministra Hasanbegovića, hitno sazvan saborski odbor ''
» Sabor
Page 2 of 3