Imamo sazvan Sabor
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Imamo sazvan Sabor
kada dođeš na pumpu, imaš uređaj koji mjeri količinu goriva. spojen je s cjevi i na kraju je "pištolj" koji gurneš u otvor spremnika. stisneš regulator protoka i natočiš.marcellus wrote:s čim
do vrha.
2014-12-30
Tko časti?veber wrote:kada dođeš na pumpu, imaš uređaj koji mjeri količinu goriva. spojen je s cjevi i na kraju je "pištolj" koji gurneš u otvor spremnika. stisneš regulator protoka i natočiš.marcellus wrote:s čim
do vrha.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
veber wrote:kada dođeš na pumpu, imaš uređaj koji mjeri količinu goriva. spojen je s cjevi i na kraju je "pištolj" koji gurneš u otvor spremnika. stisneš regulator protoka i natočiš.marcellus wrote:s čim
do vrha.
dajme najme, napeglal sam kartice do ibera i još su mi sjeli sa svim što su mogli + mi treba mehaničar za japanca danas nekaj zaškripilo u mašini čist me strah kolko bu to došlo
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
veber-
2014-12-30
hajd,hajd..dobio si vise za manje para...marcellus wrote:veber wrote:kada dođeš na pumpu, imaš uređaj koji mjeri količinu goriva. spojen je s cjevi i na kraju je "pištolj" koji gurneš u otvor spremnika. stisneš regulator protoka i natočiš.marcellus wrote:s čim
do vrha.
dajme najme, napeglal sam kartice do ibera i još su mi sjeli sa svim što su mogli + mi treba mehaničar za japanca danas nekaj zaškripilo u mašini čist me strah kolko bu to došlo
Guest- Guest
To japanac predahnuo,nebu ništ,moj francuz na senzoru radilice kmeči.,zvadim senzora van malo očistim i opet napravi 10 k. bez problema...marcellus wrote:veber wrote:kada dođeš na pumpu, imaš uređaj koji mjeri količinu goriva. spojen je s cjevi i na kraju je "pištolj" koji gurneš u otvor spremnika. stisneš regulator protoka i natočiš.marcellus wrote:s čim
do vrha.
2015-07-28
pazi da ne zakolješ motor.v_vlado wrote:
To japanac predahnuo,nebu ništ,moj francuz na senzoru radilice kmeči.,zvadim senzora van malo očistim i opet napravi 10 k. bez problema...
ne cvili bez veze.
2014-12-30
francuzt je..naravno da cvili bez veze..veber wrote:pazi da ne zakolješ motor.v_vlado wrote:
To japanac predahnuo,nebu ništ,moj francuz na senzoru radilice kmeči.,zvadim senzora van malo očistim i opet napravi 10 k. bez problema...
ne cvili bez veze.
Guest- Guest
dobro francuz cvili po defaultu, kad japanac zacvili to ni dobro.
bogomdani wrote:hajd,hajd..dobio si vise za manje para...marcellus wrote:veber wrote:kada dođeš na pumpu, imaš uređaj koji mjeri količinu goriva. spojen je s cjevi i na kraju je "pištolj" koji gurneš u otvor spremnika. stisneš regulator protoka i natočiš.marcellus wrote:s čim
do vrha.
pa nije baš za manje, imam ja i švabu
2014-04-16
remen od klime ti zacvilio.marcellus wrote:dobro francuz cvili po defaultu, kad japanac zacvili to ni dobro.
2014-12-30
bas tako..Francuz mos ganjati jos tauzenke km,on cvili ali ide..japaeze ne poznam,znam da su i prije govorili ljudi,da japanez ide dok ide,kad stane,nes ga vise pokrenuti..slijede ti papreno skupi dijelovi Marc...
Ubuduce,izaberi nes iz VW koncerna..
Guest- Guest
ne slušaj ga.bogomdani wrote:
FIAT je bolji.
osim ako ne misliš kupit elfa.
2014-12-30
Cvilio bi svaki da ima 400000 a motor još ne diran...bogomdani wrote:francuzt je..naravno da cvili bez veze..veber wrote:pazi da ne zakolješ motor.v_vlado wrote:
ne cvili bez veze.
2015-07-28
veber wrote:remen od klime ti zacvilio.marcellus wrote:dobro francuz cvili po defaultu, kad japanac zacvili to ni dobro.
nekaj drugo je po zvuku
2014-04-16
bogomdani wrote:bas tako..Francuz mos ganjati jos tauzenke km,on cvili ali ide..japaeze ne poznam,znam da su i prije govorili ljudi,da japanez ide dok ide,kad stane,nes ga vise pokrenuti..slijede ti papreno skupi dijelovi Marc...
od vw još jedino škoda vredi novca koji košta, a i to je pitanje
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Drama zbog Kosova!Hitno sazvan sastanak VS UN-a
» '' “ČOVJEK BEZ KOMPETENCIJE”: Traži se smjena ministra Hasanbegovića, hitno sazvan saborski odbor ''
» Sabor
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Drama zbog Kosova!Hitno sazvan sastanak VS UN-a
» '' “ČOVJEK BEZ KOMPETENCIJE”: Traži se smjena ministra Hasanbegovića, hitno sazvan saborski odbor ''
» Sabor
Page 1 of 3