Zigmanov:'Sto sad kazu sudionici Porfirijevih 'zagrebackih kruzoka'?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zigmanov:'Sto sad kazu sudionici Porfirijevih 'zagrebackih kruzoka'?
https://narod.hr/svijet/zigmanov-nakon-kaosa-u-cetinju-sto-sada-kazu-sudionici-porfirijevih-zagrebackih-kruzoka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zigmanov:'Sto sad kazu sudionici Porfirijevih 'zagrebackih kruzoka'?
Nista..po n-ti put se posiplju pepelom..'nismo znali'...nisu znali
2015-09-08
Sve koje si pobrojao msnje vise beogradska i medjunarodna agentura
2015-09-08
Ma šta vas u Hrvatskoj boli kiton za unutarcrnogorske pizdarije
Vi se trebate držat po strani jer samo ćete napravit još veće pizdarije. Bude li se Hrvatska petljala u to samo će tako ojačat prosrpskui struju u Crnoj Gori.
Vi se trebate držat po strani jer samo ćete napravit još veće pizdarije. Bude li se Hrvatska petljala u to samo će tako ojačat prosrpskui struju u Crnoj Gori.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Decko granicimo sa njima..par kilometara su u dubrovniku..tamo zive i hrvati..boli me kiton za prosrpsku struju nismo ih se bojali 91 ne bojimo ih se pogotovo sad..i drugo sto se rusija mijesa u unutarnja pitanja ukrajine...i suljo non stop se petlja u hrvatsku..Ringo10 wrote:Ma šta vas u Hrvatskoj boli kiton za unutarcrnogorske pizdarije
Vi se trebate držati na strani jer samo ćete napraviti još veće pizdarije. Bude li se Hrvatska petljala u to samo će tako ojačati prosrpskui struju u Crnoj Gori.
2015-09-08
Nije stvar da se neko boji nego svojim petljanjem možete samo ojačat prosrpsku struju tamo.vuksadinare wrote:Decko granicimo sa njima..par kilometara su u dubrovniku..tamo zive i hrvati..boli me kiton za prosrpsku struju nismo ih se bojali 91 ne bojimo ih se pogotovo sad..i drugo sto se rusija mijesa u unutarnja pitanja ukrajine...i suljo non stop se petlja u hrvatsku..Ringo10 wrote:Ma šta vas u Hrvatskoj boli kiton za unutarcrnogorske pizdarije
Vi se trebate držati na strani jer samo ćete napraviti još veće pizdarije. Bude li se Hrvatska petljala u to samo će tako ojačati prosrpskui struju u Crnoj Gori.
Ne miješajte se
2015-09-24
To prodavaj nekom drugom...ako je kaos i ptedratno stanje u najblizem susjedstvu imamo se pravo mjesat da zastitimo svoje interese..politicki nepoliticki...sto se srbija mjesa..po ovom tvom stavu ne bi se trebali mjesat u bh-a jer cemo ojacat probosnjacke struje..razmisli sto pises..Ringo10 wrote:Nije stvar da se neko boji nego svojim petljanjem možete samo ojačati prosrpsku struju tamo.vuksadinare wrote:Decko granicimo sa njima..par kilometara su u dubrovniku..tamo zive i hrvati..boli me kiton za prosrpsku struju nismo ih se bojali 91 ne bojimo ih se pogotovo sad..i drugo sto se rusija mijesa u unutarnja pitanja ukrajine .. .i suljo non stop se petlja u hrvatsku ..Ringo10 wrote:Ma šta vas u Hrvatskoj boli kiton za unutarcrnogorske pizdarije
Vi se trebate držati na strani jer samo ćete napraviti još veće pizdarije. Bude li se Hrvatska petljala u to će samo tako ojačati prosrpskui struju u Crnoj Gori.
Ne miješajte se
2015-09-08
Nemoj mjesat neke dilove..crna gora je druga prica..mi imamo pravo iznjet stajaliste da stitimo hrvatsku nacionalnu manjinu koja je ugrozena i pod prijetnjom agresivnog velikosrpstva i tocka..
2015-09-08
Meni je jednak.hrvat u crnoj gori isto kao hrvat u bh-a,vojvodini..nema da je netko.iznad ili vrjedniji..hrvat je hrvat
2015-09-08
Proble crnogorskog identiteta mogu da rijese samo Crnogorci sami.vuksadinare wrote:Nemoj mjesat neke dilove..crna gora je druga prica..mi imamo pravo iznjet stajaliste da stitimo hrvatsku nacionalnu manjinu koja je ugrozena i pod prijetnjom agresivnog velikosrpstva i tocka..
Nemate vi tu sta da trazite. Ni vi i Srbi
2015-09-24
....tebi objasnitRingo10 wrote:Problemi crnogorskog identiteta mogu da rijese samo Crnogorci sami.vuksadinare wrote:Nemoj mjesat neke dilove..crna gora je druga priča..mi imamo pravo iznjet stajalište da stitimo hrvatsku nacionalnu manjinu koja je ugrožena i pod prijetnjom agresivnog velikosrpstva i tocka ..
2015-09-08
niti ti iz australije odlučuješ hoće išta vezano iz RH, pa mlate vas ako povirite u šetnju
niti vuksadinare odlučuje išta o crnoj gori, jer nije na poziciji moći
niti ova država išta odlučuje niti se mješa, i još najvažnije 95% hrvata doslovno boli kurac za crnu goru
niti vuksadinare odlučuje išta o crnoj gori, jer nije na poziciji moći
niti ova država išta odlučuje niti se mješa, i još najvažnije 95% hrvata doslovno boli kurac za crnu goru
A od tih 5% koje to zanima 99,99% je pravašija koja ne kuži kurca.AssadNaPodmornici wrote:
Onih 0,01% su generali Galaktičke federacije s pet zvjezdica.
Na poziciji moći.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ljudi koji imaju visoku inteligenciju mogu vrlo lako izmanipulirati gluplje od sebe.
Bila bi sad laž reči da ja ne mogu nekog izmanipulirati da postignem nešto. Mogu. Veliku većinu ljudi. Al me to ne zanima. Imaš slobodnu volju pa ono to je to.
Pa nisam ga ja natjerao da sjedne u zeleno maskirni helikopter koji pripada vojsci Cg i s specijalcima naoružanim do zuba izvrši vojno redarstveni desant pod vodstvom najvišeg klera SPC na Cetinje i na taj način do kraja mandata bude obilježen kao duhovni poglavar koji svoju vlast u drugim država vrši pomoću vojske i policije naoružane dugim cijevima.
Pa kako bi ga ja uopće mogao nagovoriti da sjedne u taj helikopter i pokaže da je kao vjerski poglavar spreman koristit i vojsku i policiju da negdje van Srbije sprovede svoju volju.
Bila bi sad laž reči da ja ne mogu nekog izmanipulirati da postignem nešto. Mogu. Veliku većinu ljudi. Al me to ne zanima. Imaš slobodnu volju pa ono to je to.
Pa nisam ga ja natjerao da sjedne u zeleno maskirni helikopter koji pripada vojsci Cg i s specijalcima naoružanim do zuba izvrši vojno redarstveni desant pod vodstvom najvišeg klera SPC na Cetinje i na taj način do kraja mandata bude obilježen kao duhovni poglavar koji svoju vlast u drugim država vrši pomoću vojske i policije naoružane dugim cijevima.
Pa kako bi ga ja uopće mogao nagovoriti da sjedne u taj helikopter i pokaže da je kao vjerski poglavar spreman koristit i vojsku i policiju da negdje van Srbije sprovede svoju volju.
2014-04-11
Sad čitam da u Srbiji će snimat seriju filmova koji će se zvati Porfirije.
Već su izabrali naslovnicu samo će mu dodat bradu.
Porfirije 1 uskoro u vašim kinima.
Već su izabrali naslovnicu samo će mu dodat bradu.
Porfirije 1 uskoro u vašim kinima.
2014-04-11
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Mi smo ipak stručnjaci za srpski svet koji smo riješili u hrvatskoj pa dajemo savjete pro bono. Što možemo kada nas pitaju..Ringo10 wrote:Nije stvar da se neko boji nego svojim petljanjem možete samo ojačat prosrpsku struju tamo.vuksadinare wrote:Decko granicimo sa njima..par kilometara su u dubrovniku..tamo zive i hrvati..boli me kiton za prosrpsku struju nismo ih se bojali 91 ne bojimo ih se pogotovo sad..i drugo sto se rusija mijesa u unutarnja pitanja ukrajine...i suljo non stop se petlja u hrvatsku..Ringo10 wrote:Ma šta vas u Hrvatskoj boli kiton za unutarcrnogorske pizdarije
Ne miješajte se
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
xRingo10 wrote:Proble crnogorskog identiteta mogu da rijese samo Crnogorci sami.vuksadinare wrote:Nemoj mjesat neke dilove..crna gora je druga prica..mi imamo pravo iznjet stajaliste da stitimo hrvatsku nacionalnu manjinu koja je ugrozena i pod prijetnjom agresivnog velikosrpstva i tocka..
najbolje od svega je što ova HR kvazidesnica sad piše kilometre o CG, a o Hrvatima u BiH uvijek u rukavicama, nezaintresirano.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:xRingo10 wrote:Proble crnogorskog identiteta mogu da rijese samo Crnogorci sami.vuksadinare wrote:Nemoj mjesat neke dilove..crna gora je druga prica..mi imamo pravo iznjet stajaliste da stitimo hrvatsku nacionalnu manjinu koja je ugrozena i pod prijetnjom agresivnog velikosrpstva i tocka..
najbolje od svega je što ova HR kvazidesnica sad piše kilometre o CG, a o Hrvatima u BiH uvijek u rukavicama, nezaintresirano.
Ta ekipa ne kuži ništa.
Centrima moći na zapadu se mora pokazati šta će se desit BiH ako ne promjene izborni zakon.
2014-04-11
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/donosimo-insajderski-izvjestaj-o-zagrebackim-danima-novog-duhovnog-vode-spc-a-15052231
Ugostio je Ivu Josipovića, Radu Borić, Vilija Matulu, Vlatka Silobrčića, Milorada Pupovca, don Antona Šuljića i brojne druge
Ugostio je Ivu Josipovića, Radu Borić, Vilija Matulu, Vlatka Silobrčića, Milorada Pupovca, don Antona Šuljića i brojne druge
Similar topics
» Svi sudionici svadbe i domjenka negativni na virus
» Iz zagrebačkih vrtića u mjesec dana ispisano 800 djece
» Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
» Nakon rehabilitacije koljaca Kalabica u Srbiji,Zigmanov trazi ukidanje tog zakona.
» Azimov: ‘Smatram da je potrebno jedan od središnjih zagrebačkih trgova nazvati njegovim imenom i podići spomenik slavnom sinu grada Zagreba‘
» Iz zagrebačkih vrtića u mjesec dana ispisano 800 djece
» Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
» Nakon rehabilitacije koljaca Kalabica u Srbiji,Zigmanov trazi ukidanje tog zakona.
» Azimov: ‘Smatram da je potrebno jedan od središnjih zagrebačkih trgova nazvati njegovim imenom i podići spomenik slavnom sinu grada Zagreba‘
Page 1 of 2