RS i Srbija prelaze na čirilicu, olakšice privrednicima koji koriste to pismo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: RS i Srbija prelaze na čirilicu, olakšice privrednicima koji koriste to pismo
RayMabus wrote:Ja mislim da ti uopće nisi shvatio ništa od onoga šta sam ja napisao. Ili si podkapacitiran ili ne želiš shvatiti. U oba dva slučaja nemam ti namjeru ponovo objašnjavati.Hektorović wrote:Egipat je u škole uveo hijeroglife
Mi bi trebali glagoljicu.
Javni dug RS je za sto miljona veći nego od Federacije ( koja između ostalog ima puno jaču ekonomiju ).
https://balkans.aljazeera.net/videos/2021/9/2/dug-republike-srpke-ce-vracati-gradjani-porezima
Sad ću vas totalno potopit nakon šta ste ovo uveli.
RS nema županijsku razinu tako da se uglavnom zadužuje entitet, dok u federaciji to uz entitet rade više i gradovi i županije
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: RS i Srbija prelaze na čirilicu, olakšice privrednicima koji koriste to pismo
Bez Herceg-Bosne, dakle ekonomski propulzivnih Hrvatskih krajeva, Federacija bi se urušila.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Federacija nije tema jer tamo nikome nije palo na pamet da dođe s idejom kako će financirat one firme koje posluju na latinici a neće one koji posluju na srpskoj čirilici.
Tolika razina idiotizma ipak ne postoji u Federaciji BiH.
Tolika razina idiotizma ipak ne postoji u Federaciji BiH.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Last edited by kaya on Fri 3 Sep - 11:47; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
niels-
2021-04-26
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nove generacije u FBiH sve manje znaju ćirilicu, iz RS-a tvrde da ravnopravno koriste oba pisma
» Izbori u Bugarskoj : Nacionalisti koji negiraju makedonsku naciju ne prelaze izborni prag
» Psihologija terorista: Terorizam je alat koji kriminalci koriste za zastrašivanje
» Branitelji se bune jer je država kamp koji koriste dala u zakup - branitelju
» PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
» Izbori u Bugarskoj : Nacionalisti koji negiraju makedonsku naciju ne prelaze izborni prag
» Psihologija terorista: Terorizam je alat koji kriminalci koriste za zastrašivanje
» Branitelji se bune jer je država kamp koji koriste dala u zakup - branitelju
» PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
Page 2 of 2