ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

anemični zgubidan nadmašio No.1 iz alana forda

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

anemični zgubidan nadmašio No.1 iz alana forda - Page 3 Empty Re: anemični zgubidan nadmašio No.1 iz alana forda

Post by Eroo 31/8/2021, 20:19

sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
sitting_bull wrote:

5.000.000.000 kuna se kiseli jer anemično đubre ništa ne radi, osim što se svađa s nezavisnim medijima.

Nezavisni? Čiji? Šoroševi?
Komsomolac, vi samo ziđite, a Plenki će sve ostalo. I poštujte proceduru i važeće propise i zakone.
odjebi, udbaški idiote, sa forama iz svoje kasabe.

anemično đubre je i političko i ljudsko smeće i nikakvo tvoje glancanje njegovog šupka to neće promijeniti.

pravi razmjeri njegove nesposobnosti će se vidjeti kad ga se makne, ili ode kao i bandić.
ionako već dulje vrijeme pobolijeva.

Što bi rekla moja pok. strina, ori vole kad nemaš škole. :)

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

anemični zgubidan nadmašio No.1 iz alana forda - Page 3 Empty Re: anemični zgubidan nadmašio No.1 iz alana forda

Post by sitting_bull 31/8/2021, 22:06

Eroo wrote:
sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
sitting_bull wrote:

5.000.000.000 kuna se kiseli jer anemično đubre ništa ne radi, osim što se svađa s nezavisnim medijima.

Nezavisni? Čiji? Šoroševi?
Komsomolac, vi samo ziđite, a Plenki će sve ostalo. I poštujte proceduru i važeće propise i zakone.
odjebi, udbaški idiote, sa forama iz svoje kasabe.

anemično đubre je i političko i ljudsko smeće i nikakvo tvoje glancanje njegovog šupka to neće promijeniti.

pravi razmjeri njegove nesposobnosti će se vidjeti kad ga se makne, ili ode kao i bandić.
ionako već dulje vrijeme pobolijeva.

Što bi rekla moja pok. strina, ori vole kad nemaš škole. :):
vura ide tika-taka, tika-taka...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Noor 31/8/2021, 22:14

sitting_bull wrote:https://hr.n1info.com/vijesti/premijer-danas-u-sisku-petrinji-i-glini/

ovo može samo anemični kardeljev gojenac: par stotina popravljenih dimnjaka i zamijenjenih crijepova na kućama proglasio je strateškim pristupom kako bi ispalo da ipak brine o građanima.

naravno, ne brine!

u pitanju je saniranje medijske štete nakon što su u mediji prokazali totalnu indolenciju anemičara i njegovih beskičmenih ministara glede obnove nakon potresa u zagrebu i na baniji.

18 mjeseci je prošlo od potresa u zagrebu.
9 mjeseci od potresa na baniji.

obnove ni na vidiku.

proklet bio skupa sa svojim ministrima.
kud si navro...jos ni 10 godina nije proslo

2017-10-06

Back to top Go down

Post by niels 31/8/2021, 22:22

Moram podržati kolegu sitting bulla, možemo o stilu, ali katkada mi se čini da samo njegov stil može dočarati prave razmjere katastrofe i nevjerojatne indolencije zločinačke.

Ako 199.999 kuća u Zagrebu nema sređenu dokumentaciju, a jedna ima, onda se ta jedna obnavlja, ne čeka se ona zadnja.

Imao sam veliku sreću, meni više od garsonijere ne treba, ali sam prodao garsonijeru na Gornjem gradu i trosoban stan u Donjem gradu, pa sam kupio jednosoban stan u glanc novoj zgradi.

Nažalost, gornjogradska garsonijera je potpuno uništena, a donjogradski stan je teško oštećen. Ljudi su bili u šoku, zdvojni i očajni, pokazali su mi sve.

I sad će opet kiše, i te štete će se samo produbiti. Glavni grad nam leži u ruševinama i svi okreću glavu.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by sitting_bull 1/9/2021, 16:01

https://hr.n1info.com/vijesti/horvat-demantirao-milanovica-da-je-obnova-nakon-potresa-spora/

pazi što 18 mjeseci nakon potresa veli puzavi ministar horvat:

"“Kada danas imate na stolu od 7200 zahtjeva pred ugovorom više od 4800 kuća koje ili su ušle ili ulaze u proces obnove onda smatram da to nije neučinkovito."

dakle, lik ima 7200 zahtjeva na stolu, a podvaljuje priču o 4800 kuća koje su "ušle u proces obnove" jer je na nezavisnoj televiziji razotkriveno kako su kod tih 4800 kuća u pitanju samo dimnjaci, ili popravci krovišta i riječ je o kućama koje uglavnom imaju zelenu naljepnicu. Uostalom, podatak da je do sada potrošeno samo 40 milijuna kuna na obnovu svjedoči o mizernom napretku obnove, posebice ako se zna da se pet milijardi kuna kiseli na računu vlade.
na obnovu je potrošeno 0,8% raspoloživih sredstava iz interventne pomoći iz eu, a puzavi ministar je "iznenađen i uvređen k'o kapetan na belu lađu".

ono što je indikativno jest da iz vlade ekspresno reagiraju na svaku izjavu predsjednika milanovića, a stanje na potresom porušenom području se ne mijenja.

usporedbe radi, kad se već povlači milanovića, 18 mjeseci nakon poplave u gunji, obnova je bila u završnoj fazi premda nije bilo niti kune iz eu.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Eroo 1/9/2021, 19:24

sitting_bull wrote:https://hr.n1info.com/vijesti/horvat-demantirao-milanovica-da-je-obnova-nakon-potresa-spora/

"“Kada danas imate na stolu od 7200 zahtjeva pred ugovorom više od 4800 kuća koje ili su ušle ili ulaze u proces obnove onda smatram da to nije neučinkovito."

dakle, lik ima 7200 zahtjeva na stolu, a podvaljuje priču o 4800 kuća koje su "ušle u proces obnove" jer je na nezavisnoj televiziji razotkriveno kako su kod tih 4800 kuća u pitanju samo dimnjaci, ili popravci krovišta i riječ je o kućama koje uglavnom imaju zelenu naljepnicu.
[size=13]Neću se ponavljati, "ušle ili ulaze u proces obnove" objesi mačku o'rep.
Ulazak ili ulaženje u proces obnove, nije dovoljno za jednoga izvođača radova,
koji je suodgovoran , ne samo za izvedeno  stanje nego i za ispravnost projektne
dokumentacije. Ali  aj ti to objasni neukoj pučini...

Komsomolac,
za boldano   ti ne treba država, dimnjak  i krovište si popravi sam. Potres nije dobrotres!.

[/size]
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by sitting_bull 1/9/2021, 23:15

Eroo wrote:
sitting_bull wrote:https://hr.n1info.com/vijesti/horvat-demantirao-milanovica-da-je-obnova-nakon-potresa-spora/

dakle, lik ima 7200 zahtjeva na stolu, a podvaljuje priču o 4800 kuća koje su "ušle u proces obnove" jer je na nezavisnoj televiziji razotkriveno kako su kod tih 4800 kuća u pitanju samo dimnjaci, ili popravci krovišta i riječ je o kućama koje uglavnom imaju zelenu naljepnicu.
[size=13]Neću se ponavljati, "ušle ili ulaze u proces obnove" objesi mačku o'rep.
koji je suodgovoran , ne samo za izvedeno  stanje nego i za ispravnost projektne

Komsomolac,
za boldano   ti ne treba država, dimnjak  i krovište si popravi sam. Potres nije dobrotres!.

[/size]
što se dimnjaka tiče, tu si u pravu.

međutim, puzavi ministar horvat broji te dimnjake i piše ih kao kolosalan uspjeh u obnovi.

kad ih ne bi brojao, postignuti reuultat ne bi bio nula (0), već bi bio dvije nule (00).

00 - nova pločica na zgradi vlade.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Eroo 1/9/2021, 23:42

sitting_bull wrote:
Eroo wrote:

Komsomolac,

[/size]

međutim, puzavi ministar horvat broji te dimnjake i piše ih kao kolosalan uspjeh u obnovi.

kad ih ne bi brojao, postignuti reuultat ne bi bio nula (0), već bi bio dvije nule (00).

Ne znam gdje je zapelo, pa ne mogu ništa reći konkretno. Jedino što znam je to da vlada samo plaća, a ostali imaju odraditi
svoj posao kako treba. U Sloveniji je vlada osnovala posebno taništvo preko kojeg su išle izrade projektne dokumentacije,
a nakon toga je postupak provedbe u rukama vlasnika vlasnika objekata. Mislim na sanacije  objekata ili novogradnju.
Ono što Vlada postavlja kao uvjet je da protivpotresne sanacije rade specijalizirane firme (njih je uvijek premalo u ovakvim situacijama).
Zaboravio sam napomenuti da smo u jednoj međufazi snimanja objekata procijenili i finacijska sredstva potrebna za onovu ili
novogradnju. Sve po cijeniku koji je napravila posebna ekipa.
Politika u ovoj fazi ne smije biti ni blizu...što dalje, to bolje.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by sitting_bull 2/9/2021, 00:41

Eroo wrote:
sitting_bull wrote:
Eroo wrote:

Komsomolac,

[/size]

Ne znam gdje je zapelo, pa ne mogu ništa reći konkretno. Jedino što znam je to da vlada samo plaća, a ostali imaju odraditi
svoj posao kako treba. U Sloveniji je vlada osnovala posebno taništvo preko kojeg su išle izrade projektne dokumentacije,
a nakon toga je postupak provedbe u rukama vlasnika vlasnika objekata. Mislim na sanacije  objekata ili novogradnju.
Ono što Vlada postavlja kao uvjet je da protivpotresne sanacije rade specijalizirane firme (njih je uvijek premalo u ovakvim situacijama).
Zaboravio sam napomenuti da smo u jednoj međufazi snimanja objekata procijenili i finacijska sredstva potrebna za onovu ili
je, samo uz vladu anemičnog đubreta projektne dokumentacija će biti završena kad će već druga generacija sadašnjih vlasnika biti pod ledinom.

činjenica je da anemično đubre nije briga za građane hrvatske, jer da ga je briga u 18 mjeseci bi bar nešto napravio.

anemičar je napravio - ništa.

proklet bio.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Eroo 2/9/2021, 00:55

sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
sitting_bull wrote:
Eroo wrote:

Komsomolac,

[/size]

je, samo uz vladu anemičnog đubreta projektne dokumentacija će biti završena kad će već druga generacija sadašnjih vlasnika biti pod ledinom.

činjenica je da anemično đubre nije briga za građane hrvatske, jer da ga je briga u 18 mjeseci bi bar nešto napravio.

anemičar je napravio - ništa.

proklet bio.

Pojma nemam kakav sistem imate za obnovu nakon potresa.
Ako je "anemični" postavio centarlno mjesto za izradu dokumentacije onda je greška  u sruci koja o tome brine.
Pritisnite tamo di je problem...Plenki je ipak odradio svoju obavezu da namakne lovu.
Tako ja vidim stvari, na temelju skromnih informacija  koje imam.
18 mjeseci je svakako više nego dovoljno vremena za izradu projekata, pa čak i za poodmaklu gradnju, odnosno sanacije.
U normalnim uvjetima, naravno, u uvjetima epidemije je ipa nešto drugačije. Plus to da imate veoma skromnu vlastitu
operativu, koja vam je sad prezaposlena s tekućim projektima izvan popotresne obnove.
Kako ovo zadnje riješiti  -  pojma nemam.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by sitting_bull 2/9/2021, 12:23

Eroo wrote:
Pojma nemam kakav sistem imate za obnovu nakon potresa.

normalno da nemaš pojma.
ne samo ti .
nitko nema pojma jer sistema - nema.

Eroo wrote:
Ako je "anemični" postavio centarlno mjesto za izradu dokumentacije onda je greška  u sruci koja o tome brine.
Pritisnite tamo di je problem...Plenki je ipak odradio svoju obavezu da namakne lovu.

anemično đubre nije odradilo ništa.
lovu iz eu bi dobili, pisao sam, i da je pero ložač predsjednik vlade.

anemičar je formalno predsjednik operativnog dijela izvršne vlasti - vlade rh - i svu brigu oko planiranja i provedbe obnove trebao je preuzeti osobno uz ministra graditeljstva.
struka je svoje rekla, ali je vlada taj dokument maknula na stranu i još!!! nije donijela plan obnove i revitalizacije!!!
donešen je samo loš zakon koji se ne mijenja jer anemično đubre i njegovi puzavci imaju svoje prioritete, briga o krimu, recimo.

Eroo wrote:
Tako ja vidim stvari, na temelju skromnih informacija  koje imam.
18 mjeseci je svakako više nego dovoljno vremena za izradu projekata, pa čak i za poodmaklu gradnju, odnosno sanacije.
U normalnim uvjetima, naravno, u uvjetima epidemije je ipa nešto drugačije. Plus to da imate veoma skromnu vlastitu
operativu, koja vam je sad prezaposlena s tekućim projektima izvan popotresne obnove.
Kako ovo zadnje riješiti  -  pojma nemam.

uz mlitavo i ljigavo nezainteresirano anemično đubre, kolosalno nesposobnog ministra graditeljstva građanima kojima je potres uništio kuće preostaje strepnja i očekivanje zime u kontejnerima, ili iseljavanje.
i za jedno i za drugo anemičara boli kiki, njemu i njegovima biti će toplo ove zime.
anemični idiot je zasjeo na mjesto na kojem ne želi raditi posao za koji se kandidirao i za koji je izabran.
ljudski i politički šljam tako izravno negativno utječe na sudbine građana, kao što bi mogao utjecati pozitivno da se konačno primi posla.
temeljem dosadašnjih pet i nešto godina nerada razvidno je kako će anemično đubre zadržati kontinuitet nerada pa kako građanima bude.
anemični vuk samo medijsku dlaku mijenja, ali lijenu i zgubidansku ćud ne.

proklet bio.
krepao u najvećim mukama.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 19/9/2021, 16:03

sitting_bull wrote:

uz mlitavo i ljigavo nezainteresirano anemično đubre, kolosalno nesposobnog ministra graditeljstva građanima kojima je potres uništio kuće preostaje strepnja i očekivanje zime u kontejnerima, ili iseljavanje.
i za jedno i za drugo anemičara boli kiki, njemu i njegovima biti će toplo ove zime.
anemični idiot je zasjeo na mjesto na kojem ne želi raditi posao za koji se kandidirao i za koji je izabran.
ljudski i politički šljam tako izravno negativno utječe na sudbine građana, kao što bi mogao utjecati pozitivno da se konačno primi posla.
temeljem dosadašnjih pet i nešto godina nerada razvidno je kako će anemično đubre zadržati kontinuitet nerada pa kako građanima bude.
anemični vuk samo medijsku dlaku mijenja, ali lijenu i zgubidansku ćud ne.

proklet bio.
krepao u najvećim mukama.
evo još jedne potvrde indolencije i nezainteresiranosti vlasti za sudbinu građana kojima su potresi u zagrebu i na baniji sjebali donekle normalan život.

https://hr.n1info.com/vijesti/turk-o-obnovi-zakon-kaze-da-zgrade-moraju-biti-obnovljene-u-roku-od-10-godina/

na ovo se može samo parafrazirati natpis s jednog koncentracionog logora:

vi koji čekate na anemičarevu pomoć izgubite svaku nadu!

uostalom, ima li ikakve razlike između postupanja prema zatvorenicima konc-logora i ovoga kako se anemični zločinac i njegova vlada odnose prema građanima koji trpe posljedice potresa???
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics