anemični zgubidan nadmašio No.1 iz alana forda
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
anemični zgubidan nadmašio No.1 iz alana forda
https://hr.n1info.com/vijesti/premijer-danas-u-sisku-petrinji-i-glini/
ovo može samo anemični kardeljev gojenac: par stotina popravljenih dimnjaka i zamijenjenih crijepova na kućama proglasio je strateškim pristupom kako bi ispalo da ipak brine o građanima.
naravno, ne brine!
u pitanju je saniranje medijske štete nakon što su u mediji prokazali totalnu indolenciju anemičara i njegovih beskičmenih ministara glede obnove nakon potresa u zagrebu i na baniji.
18 mjeseci je prošlo od potresa u zagrebu.
9 mjeseci od potresa na baniji.
obnove ni na vidiku.
proklet bio skupa sa svojim ministrima.
ovo može samo anemični kardeljev gojenac: par stotina popravljenih dimnjaka i zamijenjenih crijepova na kućama proglasio je strateškim pristupom kako bi ispalo da ipak brine o građanima.
naravno, ne brine!
u pitanju je saniranje medijske štete nakon što su u mediji prokazali totalnu indolenciju anemičara i njegovih beskičmenih ministara glede obnove nakon potresa u zagrebu i na baniji.
18 mjeseci je prošlo od potresa u zagrebu.
9 mjeseci od potresa na baniji.
obnove ni na vidiku.
proklet bio skupa sa svojim ministrima.
sitting_bull-
2015-09-28
Re: anemični zgubidan nadmašio No.1 iz alana forda
A tko ce ti obnoviti?..gradjevinaca ni pod zub..samo za zg treba optimalni minimum 7 do 10 000 gradjevinaca a toliko ih nema sve skupa u rh-a..zajedno sa bosancima,nepalcima,indijcima....jedino da kineze dofuras a oni dolaze samo za veliku lovu..domaci ionak se nerado prihvataju lopate..ljepsi pogled je iz ureda..bi oni ali nema sa kim
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nek si Srbi sami obnavljaju Baniju, ako im se ne sviđa kako mi to radimo.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:A tko ce ti obnoviti?..gradjevinaca ni pod zub..samo za zg treba optimalni minimum 7 do 10 000 gradjevinaca a toliko ih nema sve skupa u rh-a..zajedno sa bosancima,nepalcima,indijcima....jedino da kineze dofuras a oni dolaze samo za veliku lovu..domaci ionak se nerado prihvataju lopate..ljepsi pogled je iz ureda..bi oni ali nema sa kim
ne seri, vučino.
za 18 mjeseci niti jedna jedina kuća u zagrebu nije obnovljena, tek nekoliko ih je srušeno!
anemični idiot sada prodaje priču kako je ono malo dimnjaka i popravljenih krovova dio plana u kojem se prvo saniraju manje štete.
nakon poplave u slavoniji nakon 18 mjeseci su gotovo svi objekti bili obnovljeni, sanirani, ili nanovo izgrađeni.
da je u zagrebu toliko saniranih objekata najugroženiji bi već bili pod svojim krovom, a ne što se još povlače po hostelima, ili ih sada tomašević seli u gradske stanove.
da se hoće, moglo se.
anemičara boli kiki, njegov je najveći domet u drugom mandatu kolosalna izjava: krim je ukrajina.
rijetko viđeno političko i ljudsko smeće sublimirano u anemičnom đubretu.
sitting_bull-
2015-09-28
Pricas bzv..ako gdje ima imovinsko pravnih problema to je u zagrebu..nisu oni od danas vec ohohoho...ne mozeti netko nesto obnavljat ako postoji problem jer u suprotnom slijede ti tuzbe,rampe..lako je podnjet zahtjev za obnovu ali ljudi zaboravljaju da se vrsi provjera..eto imas sad slican slucaj u splitu..lako je za obiteljsku kucu..no problem su zgradesitting_bull wrote:vuksadinare wrote:A tko ce ti obnoviti? .. gradjevinaca ni pod zub..samo za zg trebaju optimalni minimum 7 do 10 000 gradjevinaca a toliko ih nema sve skupa u rh-a..zajedno sa bosancima, nepalcima, indijcima .... jedino da kineze dofuras a oni dolaze samo za veliku lovu..domaci ionak se nerado prihvataju lopate..ljepsi pogled je iz ureda..bi oni ali nema sa kim
ne seri, vučino.
za 18 mjeseci niti jedna jedina kuća u Zagrebu nije obnovljena, tek nekoliko njih je srušeno!
anemični idiot sada prodaje priču kako je ono malo dimnjaka i popravljenih krovova dio plana u kojem se prvo saniraju manje štete.
nakon poplave u slavoniji nakon 18 mjeseci su gotovo svi objekti bili obnovljeni, sanirani ili nanovo izgrađeni.
da je u zagrebu toliko saniranih objekata najugroženiji bi već bili pod svojim krovom , a ne što se još povlači po hostelima, ili ih sada tomašević seli u gradske stanove.
da se hoće, moglo se.
anemičara boli kiki, njegov je najveći domet u drugom mandatu kolosalna izjava: krim je ukrajina.
2015-09-08
Drugo..nekidan gledam par radnika obnavlja neku zgradu u medulicevoj..vec pola godine..tim tempom nece je obnoviti jos za par godina.. mada ima i tu politickog taktiziranja..plenki sigurno drzi senfa na zeravici sa ovim..
2015-09-08
.ja sam cekao da uselim u novi stan dvije godine jer je zgrada izgradjena na zemljistu gdje nisu bili rjeseni imovinsko pravni odnosi..
2015-09-08
opet sereš.vuksadinare wrote:Pricas bzv..ako gdje ima imovinsko pravnih problema to je u zagrebu..nisu oni od danas vec ohohoho...ne mozeti netko nesto obnavljat ako postoji problem jer u suprotnom slijede ti tuzbe,rampe..lako je podnjet zahtjev za obnovu ali ljudi zaboravljaju da se vrsi provjera..eto imas sad slican slucaj u splitu..lako je za obiteljsku kucu..no problem su zgradesitting_bull wrote:vuksadinare wrote:A tko ce ti obnoviti? .. gradjevinaca ni pod zub..samo za zg trebaju optimalni minimum 7 do 10 000 gradjevinaca a toliko ih nema sve skupa u rh-a..zajedno sa bosancima, nepalcima, indijcima .... jedino da kineze dofuras a oni dolaze samo za veliku lovu..domaci ionak se nerado prihvataju lopate..ljepsi pogled je iz ureda..bi oni ali nema sa kim
ne seri, vučino.
za 18 mjeseci niti jedna jedina kuća u Zagrebu nije obnovljena, tek nekoliko njih je srušeno!
nakon poplave u slavoniji nakon 18 mjeseci su gotovo svi objekti bili obnovljeni, sanirani ili nanovo izgrađeni.
da je u zagrebu toliko saniranih objekata najugroženiji bi već bili pod svojim krovom , a ne što se još povlači po hostelima, ili ih sada tomašević seli u gradske stanove.
da se hoće, moglo se.
od gotovo 26.000 oštećenih zgrada barem polovica nema takvih problema.
zašto se ne obnavljaju oni objekti koji imaju sve papire sređene?
zato jer je lakše sve strpati u isti koš i ništa ne raditi, a 5.000.000.000 kuna iz europske unije se kiseli.
u pitanju je nesposobnost, neznanje i najvažnije - nebriga.
kao šlag na sve još dođe i ovakvo besramno medijsko podjebavanje: plan je da se krene od kuća sa zelenim naljepnicama!!!
prokleto anemično govno, krepalo u najvećim mukama!
sitting_bull-
2015-09-28
Pa sto ih briga nisu na vlasti u zg...kad budu kak veli epi..ici ce sve svojim slijedom..nije plenki glup..drzi ruke tj kljuceve sefa...ak me ne bus slusao snadji se druze..tu lovu nemassitting_bull wrote:opet sereš.vuksadinare wrote:Pricas bzv..ako gdje ima imovinsko pravnih problema to je u zagrebu..nisu oni od danas vec ohohoho...ne mozeti netko nesto obnavljat ako postoji problem jer u suprotnom slijede ti tuzbe,rampe..lako je podnjet zahtjev za obnovu ali ljudi zaboravljaju da se vrsi provjera..eto imas sad slican slucaj u splitu..lako je za obiteljsku kucu..no problem su zgradesitting_bull wrote:vuksadinare wrote:A tko ce ti obnoviti? .. gradjevinaca ni pod zub..samo za zg trebaju optimalni minimum 7 do 10 000 gradjevinaca a toliko ih nema sve skupa u rh-a..zajedno sa bosancima, nepalcima, indijcima .... jedino da kineze dofuras a oni dolaze samo za veliku lovu..domaci ionak se nerado prihvataju lopate..ljepsi pogled je iz ureda..bi oni ali nema sa kim
ne seri, vučino.
da se hoće, moglo se.
od gotovo 26.000 oštećenih zgrada barem polovica nema takvih problema.
zašto se ne obnavljaju oni objekti koji imaju sve papire sređene?
zato jer je lakše sve strpati u isti koš i ništa ne raditi, a 5.000.000.000 kuna iz europske unije se kiseli.
u pitanju je nesposobnost, neznanje i najvažnije - nebriga.
kao šlag na sve još dođe i ovakvo besramno medijsko podjebavanje: plan je da se krene od kuća sa zelenim naljepnicama!!!
prokleto anemično govno, krepalo u najvećim mukama!
2015-09-08
....a za banovinu znam..da drzava ne zeli obnavljati bar nw jos onima koji kao garanciju ispune da ak ti drzava obnovi kucu moras na toj adresi zivjeti deset godina..i nema prodaje ..u prvom redu misli se na tamosnju srbadiju
2015-09-08
bili su 14 mjeseci na vlasti skupa s bandićem pa je bilo isto.vuksadinare wrote:
Pa sto ih briga nisu na vlasti u zg...kad budu kak veli epi..ici ce sve svojim slijedom..nije plenki glup..drzi ruke tj kljuceve sefa...ak me ne bus slusao snadji se druze..tu lovu nemas :):
je, točno si napisao kako anemično đubre obnaša vlast - kao mali staljin.
u demokraciji bi predsjednik vlade trebao zastupati interese svih građana, a ne samo odabranih članova zločinačke organizacije kojoj je na čelu.
i za to postoji rješenje: čaušesku rules.
Last edited by sitting_bull on 30/8/2021, 14:23; edited 1 time in total
sitting_bull-
2015-09-28
ovo jedino ima smisla: ne treba obnavljati objekte koji se ne koriste i koje bi vlasnici nakon obnove unovčili.vuksadinare wrote:....a za banovinu znam..da drzava ne zeli obnavljati bar nw jos onima koji kao garanciju ispune da ak ti drzava obnovi kucu moras na toj adresi zivjeti deset godina..i nema prodaje ..u prvom redu misli se na tamosnju srbadiju
treba obnoviti objekte gdje ljudi žive i misle i dalje živjeti.
naravno, poslije jure radića i njegove poslijeratne "obnove" ima još malih jurica koji bi poslije potresa obnavljali uz pravilo 10%.
sitting_bull-
2015-09-28
https://hr.n1info.com/video/novi-dan/treba-izdavati-100-rjesenja-dnevno-izdaje-se-4-tjedno-pa-jesmo-li-normalni-2/
evo ti dio odgovora kako i koliko se vlast na državnoj razini brine o obnovi.
problem je što je anemičar stavio kandže na sredstva za obnovu i ucjenjuje kako bi ostvario osobne političke ciljeve i interese, a sitne ribe se ne usude raditi kontra njega.
kako god, vura ide tika-taka, prestat će i anemičareva tlaka.
evo ti dio odgovora kako i koliko se vlast na državnoj razini brine o obnovi.
problem je što je anemičar stavio kandže na sredstva za obnovu i ucjenjuje kako bi ostvario osobne političke ciljeve i interese, a sitne ribe se ne usude raditi kontra njega.
kako god, vura ide tika-taka, prestat će i anemičareva tlaka.
sitting_bull-
2015-09-28
ne treba gubiti živce i čuditi se tome jer obnova ide ko i sve ostalo,bilo bi čudo da je tu drugačije.Ova vlada da je na vlasti još sto godina prave reforme ne bi bilo pa tako ni ostalog.Zašto?Boli ih ona stvar za to,radije paradiraju okolo po kninu,alci,svađaju se sa oporbom i predsjednikom i ne boje se previše da izgube vlast jer narod ima pamćenje ko i kućna muha.
vili40-
2015-08-02
Za HDZ znamo da ne zna napraviti, ali zato odlično uništi sve što takne, tako da u tom dijelu obnove možemo kazati da su podbacili ispod svih očekivanja.sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:A tko ce ti obnoviti?..gradjevinaca ni pod zub..samo za zg treba optimalni minimum 7 do 10 000 gradjevinaca a toliko ih nema sve skupa u rh-a..zajedno sa bosancima,nepalcima,indijcima....jedino da kineze dofuras a oni dolaze samo za veliku lovu..domaci ionak se nerado prihvataju lopate..ljepsi pogled je iz ureda..bi oni ali nema sa kim
ne seri, vučino.
za 18 mjeseci niti jedna jedina kuća u zagrebu nije obnovljena, tek nekoliko ih je srušeno!
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovicu-se-ne-da-baviti-obnovom-banije-nije-to-bruxelles-pa-da-se-osjeca-kao-doma/2300599.aspx
prokleto anemično bahato đubre. gurao se i svim silama nastojao ostati na vlasti, a sad ga boli kiki za posao koji bi morao raditi jer se sam kandidirao da ga obavlja.
krepo čim prije u najvećim mukama.
prokleto anemično bahato đubre. gurao se i svim silama nastojao ostati na vlasti, a sad ga boli kiki za posao koji bi morao raditi jer se sam kandidirao da ga obavlja.
krepo čim prije u najvećim mukama.
sitting_bull-
2015-09-28
Banovinu, a ne Baniju, komunjaro.crvenkasti wrote:Nek si Srbi sami obnavljaju Baniju, ako im se ne sviđa kako mi to radimo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
banovina je u splitu.jastreb wrote:Banovinu, a ne Baniju, komunjaro.crvenkasti wrote:Nek si Srbi sami obnavljaju Baniju, ako im se ne sviđa kako mi to radimo.
sitting_bull-
2015-09-28
I ozemlje između Pokuplja,Hrvatske krajine i Panonske Hrvatske je Banovina.sitting_bull wrote:banovina je u splitu.jastreb wrote:Banovinu, a ne Baniju, komunjaro.crvenkasti wrote:Nek si Srbi sami obnavljaju Baniju, ako im se ne sviđa kako mi to radimo.
Riječ Banija nametnuli su Srbi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kakvi su afganistanci sa zidjanjem ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Antikvarijat Alana Forda i grupe TNT („Tita na tron“)
» Sin generala Kruljca se brani: Trava i kokain nisu moji, čuvao sam ih za Toma Forda
» Vjetar nadmašio ugalj kao izvor energije
» Nadmasio i Zokija!Steven Segal:'Ja sam stopostotni rusofil i milijunpostotni Rus!'
» Don Anemični će zabraniti Bujicu
» Sin generala Kruljca se brani: Trava i kokain nisu moji, čuvao sam ih za Toma Forda
» Vjetar nadmašio ugalj kao izvor energije
» Nadmasio i Zokija!Steven Segal:'Ja sam stopostotni rusofil i milijunpostotni Rus!'
» Don Anemični će zabraniti Bujicu
Page 1 of 3