Pritisak na Srbe da se izjasne kao Hrvati
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pritisak na Srbe da se izjasne kao Hrvati
mama mi nije, pa nisam ni ja, s očeve strane je židovska linijaRingo10 wrote:Pa jesi liNoor wrote:Ringo10 wrote:Malo sam se zezao ... to da je JevrejkaSerbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
Ringo je rekao da je Jevrejka, ostali za tebe da si polutan, otac ti Srbin. Dokazujete se vise od ostalih
Uostom nek se ona sama izjasni
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jao gdje su ona lijepa vremena kad nismo ni znali što smo po nacipnalnosti.
Ja prva. Ja, sam se izjasnila kod popusta kak mi puhne , nekad nropredjeljena. Nekad jugoslavenka, nekad turkinja nekad ruskinja.. Pionirska časna. Sve sam to bila.
Ja prva. Ja, sam se izjasnila kod popusta kak mi puhne , nekad nropredjeljena. Nekad jugoslavenka, nekad turkinja nekad ruskinja.. Pionirska časna. Sve sam to bila.
Zašto "fantomske"? Sve neovisne države imaju i kanonsko pravo na pravoslavlje.jastreb wrote:Naslov...ma od koga dolazio je tendenciozan i zlonamjeran.
Nikakvi Hrvati ne vrše pritisak na Srbe ,niti ih tentaju da se izjasne kao Hrvati.
Radi se o marginalnoj skupini (vjerovatno neka pravaška sekta) okupljenoj oko jedne vjerske sekte,fantomske HPC,a što su senddvičari iz Kurira jedva dočekali,te već danas možemo kod Milomira Marića očekivati temu o nasilnom prevođenju Srba na hrvatstvo.
Boli nas qratz za Kurir i Milomira Marića i za njihovo mišljenje o bilo čemu.
Možda ne bi bilo loše Srbima ponuditi (za početak) opciju "Bunjevac", s poklon-knjigama na latinici.
What goes around comes around.
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
Cekaj zasto bi nekom bio cilj negirati neciju nac.pripadnost.Eroo wrote:Zašto "fantomske"? Sve neovisne države imaju i kanonsko pravo na pravoslavlje.jastreb wrote:Naslov...ma od koga dolazio je tendenciozan i zlonamjeran.
Nikakvi Hrvati ne vrše pritisak na Srbe ,niti ih tentaju da se izjasne kao Hrvati.
Radi se o marginalnoj skupini (vjerovatno neka pravaška sekta) okupljenoj oko jedne vjerske sekte,fantomske HPC,a što su senddvičari iz Kurira jedva dočekali,te već danas možemo kod Milomira Marića očekivati temu o nasilnom prevođenju Srba na hrvatstvo.
Možda ne bi bilo loše Srbima ponuditi (za početak) opciju "Bunjevac", s poklon-knjigama na latinici.
Ostavimo ljude na miru.
Unijacenje,pokrsti i slicne gluposti,ne donose dobro. NDH je pokusala,pa sto su ucinili. Pokrsteni Srbi vratili su se pravoslavlju,a fantomska HPC nikad nije pruhvacena kod sireg,pa ni uzeg sloja pravosl.masa.
Ovo su provokacije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eroo wrote:Zašto "fantomske"? Sve neovisne države imaju i kanonsko pravo na pravoslavlje.jastreb wrote:Naslov...ma od koga dolazio je tendenciozan i zlonamjeran.
Točno!
Ako je HPC postojala za vrijeme NDH, nema nikakvog razloga da ne postoji i danas.
Boli nas kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Za vrijeme NDH je ppostojala i KC, kao i SPC itd...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Zašto "fantomske"? Sve neovisne države imaju i kanonsko pravo na pravoslavlje.jastreb wrote:Naslov...ma od koga dolazio je tendenciozan i zlonamjeran.
Točno!
Ako je HPC postojala za vrijeme NDH, nema nikakvog razloga da ne postoji i danas.
Boli nas kurac.
Ljudi mogu vjerovati i u zlatno tele, ako im je takva želja.
Ako Hrvati u Srbiji žele biti Bunjevci sa svojim jezikom, zašto ne?
Još kad za škole za badave dobiju knjige na ćirilici...ma hajte molim vas.
2016-07-22
Mi smo Bunjevcima kupili knjige, a na njima je da uče iz njih. Srbi vole da daju znanje.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Dakle ipak jesi napolaNoor wrote:mama mi nije, pa nisam ni ja, s očeve strane je židovska linijaRingo10 wrote:Pa jesi liNoor wrote:Ringo10 wrote:Malo sam se zezao ... to da je JevrejkaSerbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
Ringo je rekao da je Jevrejka, ostali za tebe da si polutan, otac ti Srbin. Dokazujete se vise od ostalih
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
totalno nebitno, nisam ja temaRingo10 wrote:Dakle ipak jesi napolaNoor wrote:mama mi nije, pa nisam ni ja, s očeve strane je židovska linijaRingo10 wrote:Pa jesi liNoor wrote:Ringo10 wrote:Malo sam se zezao ... to da je JevrejkaSerbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
U pravu si..samo ja ne volim da ispadnem budala i lazovNoor wrote:totalno nebitno, nisam ja temaRingo10 wrote:Dakle ipak jesi napolaNoor wrote:mama mi nije, pa nisam ni ja, s očeve strane je židovska linijaRingo10 wrote:Pa jesi liNoor wrote:Ringo10 wrote:Malo sam se zezao ... to da je JevrejkaSerbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa ukoliko svi,ili jedan dobar dio Hrvata pređe na pravoslavlje,onda bi to bilo poželjno i za to bi se trebalo izboriti. I tu ne bi bilo nikakvih problema sa niti jednom patrijaršijom.Eroo wrote:
Zašto "fantomske"? Sve neovisne države imaju i kanonsko pravo na pravoslavlje.
Međutim,kada vidiš da tu fantomsku crkvu bez ijedne bogomolje čine dva raspopa iz Rusije i Crne Gore i nekoliko "Hrvata" sa prezimenima a la Mileusnić, Počuča, Opsenica,Bezbradica,Kalanj ili Kornjača onda vidiš koliko je sati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne obaziri se na blebetanja...ni ne nasjedaj :)Ringo10 wrote:U pravu si..samo ja ne volim da ispadnem budala i lazovNoor wrote:totalno nebitno, nisam ja temaRingo10 wrote:Dakle ipak jesi napolaNoor wrote:mama mi nije, pa nisam ni ja, s očeve strane je židovska linijaRingo10 wrote:Pa jesi liNoor wrote:Ringo10 wrote:Malo sam se zezao ... to da je JevrejkaSerbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
Pa imamo mi pravoslavce grkokatolike, čudno mi da i to nekome ne smeta. Mante se ćorasva posla.jastreb wrote:Pa ukoliko svi,ili jedan dobar dio Hrvata pređe na pravoslavlje,onda bi to bilo poželjno i za to bi se trebalo izboriti. I tu ne bi bilo nikakvih problema sa niti jednom patrijaršijom.Eroo wrote:
Zašto "fantomske"? Sve neovisne države imaju i kanonsko pravo na pravoslavlje.
Međutim,kada vidiš da tu fantomsku crkvu bez ijedne bogomolje čine dva raspopa iz Rusije i Crne Gore i nekoliko "Hrvata" sa prezimenima a la Mileusnić, Počuča, Opsenica,Bezbradica,Kalanj ili Kornjača onda vidiš koliko je sati.
Bez da provjeravam, imate vi i Srbe koji nemaju sa Srbjijom nikakve veze. Satlno ih vučete za rukav,
bez da vas je itko išta pitao...Vjera je vlastiti izbor, a vašim prostorima često i vlastiti neizbor.
Školovanim i intelektualno razvijenim je sve jasno.
2016-07-22
glupe tvrdnje
što imaju Hrvati od toga
što imaju Hrvati od toga
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
» Srbe smeta sto Hrvati prave video igru 'Bitka za Vukovar'
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
» Srbe smeta sto Hrvati prave video igru 'Bitka za Vukovar'
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
Page 3 of 3