Pritisak na Srbe da se izjasne kao Hrvati
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pritisak na Srbe da se izjasne kao Hrvati
Pirate wrote:RayMabus wrote:Pirate wrote:Bolje Siptar da stavis, skoro isto a opet drugacije.
Šta ja imam sa Šiprarima ? Hrvati s njima nemaju ništa. To su vaši rođaci.
Pa razmisljas kao Siptar. Brza prilagodba.
Razmišljam kao Hrvat. Nisam ja vam kriv šta ste napali Hrvatsku umjesto da čuvate Kosovo. Gubitak Kosova vam je kazna za tu glupost.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
I vi četnici ste vršili pritisak na Hrvate da se izjasne kao Srbi pa ste na kraju obrali bostan Sad vas skolila zavistSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
zganci_i_jetrica- Posts : 1421
2021-06-05
Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
Ringo je rekao da je Jevrejka, ostali za tebe da si polutan, otac ti Srbin. Dokazujete se vise od ostalih
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
RayMabus wrote:Pirate wrote:Nemoj molim te, imamo prevec ludjaka u svojim redovima, ne treba nam jos jedan. Idi pustaj tomsona i gledaj u zastavu.
Pa prekjučer sam ozbiljno razmišlja o tome. Neću im iz dišpeta dat da mi stave Hrvat. Reću da stavi Bunjevac. To je on koji se buni.
Uvijek možeš biti Pingvin
I pristajalo bi ti :D
Imali smo u BiH sad na popisu jednog Pingivina.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gle budalaštine crvenkastog nisu "ostali" . Crvenkasti je smeće ( i srbin i laže kao srbin) koje je to izmislilo a ti pitaj masu ljudi ovdje koji me znaju pa će ti reći istinu o tome. Dakle, epikur, marcel, dijagram, noor, kaya, kofein, veber, prcko, kolega grom iz druge gardijske...ostale koji ovdje ne pišu nema smisla ni spominjati. Vama srbima bi bilo najpametnije da prestanete vjerovati vlastitom rodu jer vas vuku u provaliju.Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
Ringo je rekao da je Jevrejka, ostali za tebe da si polutan, otac ti Srbin. Dokazujete se vise od ostalih
Glupost. Tako sam i ja bila sve i svašta na forumu.Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Istina, no tko te zna jasno je da to nema veze s istinom nego sa željom da te se ponizi ili izbaci iz takta u datom trenutku a onda krenu priče i dok stigneš na kraj ulice od nečijeg prdeža ispadne da si se ti usro do vrata. Tako crvenkasti pokušava manipulirati sa glupošću da sam izjavio da mi je otac srbin, ono jede govna velikom kašikom ali se nađe mjesta za još ponekoga da mu se priključi.kaya wrote:Glupost. Tako sam i ja bila sve i svašta na forumu.Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
ma tre, a sta se imas tom spletkarosu i govnaru opravdavatiŠandor Winnetou wrote:Gle budalaštine crvenkastog nisu "ostali" . Crvenkasti je smeće ( i srbin i laže kao srbin) koje je to izmislilo a ti pitaj masu ljudi ovdje koji me znaju pa će ti reći istinu o tome. Dakle, epikur, marcel, dijagram, noor, kaya, kofein, veber, prcko, kolega grom iz druge gardijske...ostale koji ovdje ne pišu nema smisla ni spominjati. Vama srbima bi bilo najpametnije da prestanete vjerovati vlastitom rodu jer vas vuku u provaliju.Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
Valja svakome dati šansu no tko i nakon toga odluči i dalje jesti .ovna njegova stvarNoor wrote:ma tre, a sta se imas tom spletkarosu i govnaru opravdavatiŠandor Winnetou wrote:Gle budalaštine crvenkastog nisu "ostali" . Crvenkasti je smeće ( i srbin i laže kao srbin) koje je to izmislilo a ti pitaj masu ljudi ovdje koji me znaju pa će ti reći istinu o tome. Dakle, epikur, marcel, dijagram, noor, kaya, kofein, veber, prcko, kolega grom iz druge gardijske...ostale koji ovdje ne pišu nema smisla ni spominjati. Vama srbima bi bilo najpametnije da prestanete vjerovati vlastitom rodu jer vas vuku u provaliju.Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
Da ne čitam uvodni članak...
Ko boga vas molim ne radite to...
Dovoljno je već hrvatskih 'hrvata' u ovoj državi...
Ko boga vas molim ne radite to...
Dovoljno je već hrvatskih 'hrvata' u ovoj državi...
Da, tu se I King Aleksandar zajebo. Umjesto da se bavio vec planiranim i sa Turskom dogovorenim iseljenjem Arnauta u Tursku, on se kacio i nadjebavao sa Hrvatima, pokusavajuci nemoguce, da ih pokori.RayMabus wrote:Pirate wrote:RayMabus wrote:Pirate wrote:Bolje Siptar da stavis, skoro isto a opet drugacije.
Šta ja imam sa Šiprarima ? Hrvati s njima nemaju ništa. To su vaši rođaci.
Pa razmisljas kao Siptar. Brza prilagodba.
Razmišljam kao Hrvat. Nisam ja vam kriv šta ste napali Hrvatsku umjesto da čuvate Kosovo. Gubitak Kosova vam je kazna za tu glupost.
A Hrvati su cak bili za sporazum u sklopu Jugoslavije. Uopce nije bilo potrebe za te sukobe sa Hrvatima.
Sporazum 1939 je cak i obecavao stabilizaciju ali Srbi ne bi bili Srbi kad ne bi sve sjebali i upropastili. Kao sa onim 27. Martom I drzavnim udarom.
Srbi su jednostavno nemoguci za sporazume i suzivot. Njihov nacionalizam unistava sve.
A steta jebi ga. Jer pojedinacno kao ljudi su OK. Imam osobno mnogo pozitivnih iskustava sa njima.
I danas mi je jedan od najboljih prijatelja jos iz djetinjstva Srbin, Zoran. Ozenjen muslimankom.
Strasno razocaran svojim Srbima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Naslov...ma od koga dolazio je tendenciozan i zlonamjeran.
Nikakvi Hrvati ne vrše pritisak na Srbe ,niti ih tentaju da se izjasne kao Hrvati.
Radi se o marginalnoj skupini (vjerovatno neka pravaška sekta) okupljenoj oko jedne vjerske sekte,fantomske HPC,a što su senddvičari iz Kurira jedva dočekali,te već danas možemo kod Milomira Marića očekivati temu o nasilnom prevođenju Srba na hrvatstvo.
Nikakvi Hrvati ne vrše pritisak na Srbe ,niti ih tentaju da se izjasne kao Hrvati.
Radi se o marginalnoj skupini (vjerovatno neka pravaška sekta) okupljenoj oko jedne vjerske sekte,fantomske HPC,a što su senddvičari iz Kurira jedva dočekali,te već danas možemo kod Milomira Marića očekivati temu o nasilnom prevođenju Srba na hrvatstvo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Malo sam se zezao ... to da je JevrejkaSerbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
Uostom nek se ona sama izjasni
2015-09-24
Jos je gori onaj debeli Sarapa. On samo sere o ustasamajastreb wrote:,te već danas možemo kod Milomira Marića očekivati temu o nasilnom prevođenju Srba na hrvatstvo.
2015-09-24
Koji je taj?Ringo10 wrote:Jos je gori onaj debeli Sarapa. On samo sere o ustasamajastreb wrote:,te već danas možemo kod Milomira Marića očekivati temu o nasilnom prevođenju Srba na hrvatstvo.
Nisam ga uočio.
Najgori od svih i najgnjusniji je onaj debeli krmak,Ulemek. Kordunaš koloniziran negdje u Vojvodini.
I kapetan Dragan.
Šešelj tu spada u simpatičnije likove.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Srbi su najbolji Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Moze li uopce Hrvat biti pravoslavac. Moze biti katolik, musliman, hare krishna, grko-katolik, protestanta ali pravoslavac ne???? Gdje je zajeb????? Recimo sutra me uhavti neko ludilo i hocu preci na pravosljavlje... Moram li postati Srbin ili to ide po automatizmu??????Kila mozga.... Mozes biti crnac i Hrvat ili afrohrvat a ne mozes pravoslavac.... Stvarno jeben sic ili kila mozga.....
2014-04-14
Šandor Winnetou likes this post
Ringo10 wrote:Malo sam se zezao ... to da je JevrejkaSerbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
Pa jesi liNoor wrote:Ringo10 wrote:Malo sam se zezao ... to da je JevrejkaSerbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
2015-09-24
Ja priznam da sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
mama mi nije, pa nisam ni ja, s očeve strane je židovska linijaRingo10 wrote:Pa jesi liNoor wrote:Ringo10 wrote:Malo sam se zezao ... to da je JevrejkaSerbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ovaj ga baš zna blebati da ti pamet staneNoor wrote:jeste, evo pritisli me posteno i sta cu jadna..moracu se dizjasnim hrvaticomSerbinho-3 wrote:Eto, Crvenkasti je postao Hrvat a i Noor-ka...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
» Srbe smeta sto Hrvati prave video igru 'Bitka za Vukovar'
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
» Srbe smeta sto Hrvati prave video igru 'Bitka za Vukovar'
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
Page 2 of 3