Furiozni izlazak iz recesije:
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Furiozni izlazak iz recesije:
i jednu sori pa mogu zajedno.dijagram wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
Sta je već spremno za pečenje..., koliko imaš?
Posalji jastrebu litru, nek se olesi na zidicu.
zidati ili se izbetonirati.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
Moji su isto nešto ubrali... čekam da prođe sezona a onda uzimam porodiljni idem peći rakiju u Bosnu.
Ostavi jednu bocu, mijenjamo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I to što kažeš, valja pomoći potrebitima da ne da piju one njihove grape i ostala rafinirana smećadijagram wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
Betonirati, ne znaju oni zaliti, samo dolitiveber wrote:i jednu sori pa mogu zajedno.dijagram wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
zidati ili se izbetonirati.
Ti bi meni jabukovaču uvalio za šljivu Al ajde, neka nas :))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
Moji su isto nešto ubrali... čekam da prođe sezona a onda uzimam porodiljni idem peći rakiju u Bosnu.
ma cigan.Šandor Winnetou wrote:Ti bi meni jabukovaču uvalio za šljivu Al ajde, neka nas :))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
meni ponudio kilu suhih smokava za kilu suhih vrganja.
app, cigojnerska posla
veber-
2014-12-30
satrati ćemo mu vinski podrum ko auto žohara čim ga se dočepamo!veber wrote:ma cigan.Šandor Winnetou wrote:Ti bi meni jabukovaču uvalio za šljivu Al ajde, neka nas :))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
app, cigojnerska posla
pa da, to nam ide.Šandor Winnetou wrote:satrati ćemo mu vinski podrum ko auto žohara čim ga se dočepamo!veber wrote:ma cigan.Šandor Winnetou wrote:Ti bi meni jabukovaču uvalio za šljivu Al ajde, neka nas :))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
app, cigojnerska posla
smo moram nabaviti novi dreger, nakon zadnjeg okupljanja niš mu više ne vjerujem.
veber-
2014-12-30
Pregorili mu senzoriveber wrote:pa da, to nam ide.Šandor Winnetou wrote:satrati ćemo mu vinski podrum ko auto žohara čim ga se dočepamo!veber wrote:ma cigan.Šandor Winnetou wrote:Ti bi meni jabukovaču uvalio za šljivu Al ajde, neka nas :))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
app, cigojnerska posla
smo moram nabaviti novi dreger, nakon zadnjeg okupljanja niš mu više ne vjerujem.
Šandor Winnetou wrote: prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.
Hrvatski se kaže kotao, a ne kazan.
Jel te to otac učio govoriti?
crvenkasti-
2014-04-17
kasnije je točno pokazivao.Šandor Winnetou wrote:Pregorili mu senzoriveber wrote:pa da, to nam ide.Šandor Winnetou wrote:satrati ćemo mu vinski podrum ko auto žohara čim ga se dočepamo!veber wrote:ma cigan.Šandor Winnetou wrote:Ti bi meni jabukovaču uvalio za šljivu Al ajde, neka nas :))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
app, cigojnerska posla
valjda zona sumraka.
veber-
2014-12-30
Šandor Winnetou wrote:Ti bi meni jabukovaču uvalio za šljivu Al ajde, neka nas :))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
Kum rad8i jabukovači, posve je ok, moji šljivu i nešto kruška.
Ma, rakiju i ne pijem ali idem zbog gušta oko kazana....
2015-08-06
1:10 omjer ne seriveber wrote:ma cigan.Šandor Winnetou wrote:Ti bi meni jabukovaču uvalio za šljivu Al ajde, neka nas :))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
app, cigojnerska posla
2015-08-06
veber wrote:čuj,novinari na proračunu, uhljebi, ostarjeli udbaši njima cvjetaju ruže, ostali koji nisu dio mašinerije životare, a svi oni koji imaju mogućnosti i želje mijenjaju okolinu.
i tješe se kako živimo u kontejnerima, barakama i sl.
ali ok.
gladan sitome ne vjeruje pa se tješi.
Pa tako je svugdje
Il si uvezan il si svezan. Pa u Americi je u akademskom, poslovnom i političkom svijetu glavni networking i lobiranje.
Tko je tebi branio da budeš dio ekipe?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ti si ponudio 1:1 dok te nisam otpilio pa smo onda došli do omjera 1vr:10smv
ti ne seri cigojneru.
ajmo burza, što i koliko nudiš za bermet?
od filipeca.
ajmo ponude...
ti ne seri cigojneru.
od filipeca.
ajmo ponude...
2014-12-30
veber wrote:ti si ponudio 1:1 dok te nisam otpilio pa smo onda došli do omjera 1vr:10smv
ti ne seri cigojneru.
od filipeca.
ajmo ponude...
20 deka mendulatab za bermet
i 2 kg suhih smokvi za 20 deka vrganja
2015-08-06
da sam se htio baviti kriminalom osnovao bi svoju organizaciju.Hektorović wrote:veber wrote:čuj,novinari na proračunu, uhljebi, ostarjeli udbaši njima cvjetaju ruže, ostali koji nisu dio mašinerije životare, a svi oni koji imaju mogućnosti i želje mijenjaju okolinu.
ali ok.
Pa tako je svugdje
Il si uvezan il si svezan. Pa u Americi je u akademskom, poslovnom i političkom svijetu glavni networking i lobiranje.
postoji nekaj kaj se zove moral i neke vrijednosti i uzusi.
samo kavi kršćani to ne kužite.
veber-
2014-12-30
Hektorović wrote:veber wrote:čuj,novinari na proračunu, uhljebi, ostarjeli udbaši njima cvjetaju ruže, ostali koji nisu dio mašinerije životare, a svi oni koji imaju mogućnosti i želje mijenjaju okolinu.
ali ok.
Pa tako je svugdje
jasna stvar...
a i treba raditi, ako hoćeš imati
2015-08-06
opet ciganiš.epikur37 wrote:veber wrote:ti si ponudio 1:1 dok te nisam otpilio pa smo onda došli do omjera 1vr:10smv
ti ne seri cigojneru.
od filipeca.
ajmo ponude...
butelja 0,75l je 150kn.
moraš dići cijenu odnosno ponuditi više u robnoj razmjeni.
veber-
2014-12-30
ti si živi dokaz da se treba samo dobro uhljebiti.epikur37 wrote:Hektorović wrote:veber wrote:čuj,novinari na proračunu, uhljebi, ostarjeli udbaši njima cvjetaju ruže, ostali koji nisu dio mašinerije životare, a svi oni koji imaju mogućnosti i želje mijenjaju okolinu.
ali ok.
Pa tako je svugdje
jasna stvar...
a i treba raditi, ako hoćeš imati
i onda preskočiš rad.
koliko plaćaš reket lokalnom šerifu?
veber-
2014-12-30
veber wrote:opet ciganiš.epikur37 wrote:veber wrote:ti si ponudio 1:1 dok te nisam otpilio pa smo onda došli do omjera 1vr:10smv
ti ne seri cigojneru.
od filipeca.
ajmo ponude...
butelja 0,75l je 150kn.
moraš dići cijenu odnosno ponuditi više u robnoj razmjeni.
pola kile moja zadnja ponuda, mendule su domaće
2015-08-06
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Njemačka na rubu recesije?
» Brexit pokopao Britaniju, ništa od recesije u EU
» Usporen rast kineske ekonomije izaziva strah od globalne recesije
» Vojni analitičar: Ako SAD ne uvede red na Crvenom moru, stižu nam desetljeća recesije
» Njemačka industrijska proizvodnja u prosincu zabilježila najveći pad od recesije iz 2009
» Brexit pokopao Britaniju, ništa od recesije u EU
» Usporen rast kineske ekonomije izaziva strah od globalne recesije
» Vojni analitičar: Ako SAD ne uvede red na Crvenom moru, stižu nam desetljeća recesije
» Njemačka industrijska proizvodnja u prosincu zabilježila najveći pad od recesije iz 2009
Page 5 of 6