ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Furiozni izlazak iz recesije:

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Furiozni izlazak iz recesije: - Page 2 Empty Re: Furiozni izlazak iz recesije:

Post by veber 26/8/2021, 22:35

epikur37 wrote:
Eroo wrote:
marcellus wrote:plenki santo subito

U svom selu? Nikome to nije uspjelo.

a baš
opet sančosi i marc o ekonomiji.

nije vam ovo partijski sastanak.

hrvatska još nije dosegnula IP iz 2019e, 2020u možemo zaboraviti.
njemačka uz inflaciju od 5% jedvah ima 1,7% rast IP

držite se vi pamfleta i glorificiranje partije na partijskim okupljanjima.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 26/8/2021, 22:37

AssadNaPodmornici wrote:
veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
mutava baštarda wrote:Hvala Bakiću i Laucu... Isprike yodi jer sam se smijao njegovom optimizmu.
Korona sekta na aparatima...
aj ovo je nadmašilo i moja očekivanja, iako cijelo vrijeme govorim da će turistička sezona biti odlična ali nisam znao ovako dobra..

sva sreća nitko nije slušao ovoga ludog asa sa foruma te index, nenada jarića, rudana, đikića, sriću itd taj ludi as(i ova druga ekipa) koji je hvalio australski, kineski i novo zelandski model, da smo bili takvi luđaci kao taj luđak, sada bi gladni bili a imali bi isti broj mrtvih(dugoročno i veći jer lockdown ubija)
opet sam sebi skače u čvalje i zaboravlja što je prije tjedan dana napisao, krokodilčina debilna.

ali vratimo se temi. ovdje je hrpa ljudi, a to je nekih 50ak plus obitelji zapalilo za hrvatsku.
ljudima je dosta ograničavanja i pizdarija, pride ovdje stalno pada kiša pa je to još otegotna okolnost.

malo-malo od ekipe stigne video na wapp, masovno su za zadar i okolicu zapalili.

i ne znam kaj vide u novalji ali i tamo ih ima, čoporativno i oduševljeni su.

kako će biti po povratku ne znam, ali ih to previše ne brine.
firma je već poslala svima obavjest da u slučaju karantene snosi sve troškove ofnosno da će platiti karantenu kao radni dan.

očito brinu o ljudima da ne polude.

stranci svi sretni ovdje na brodu, često budu prvi dan pripadnuti sa maskama, ja im odmah kažem da ih skinu i da ih nitko ovdje ne nosi, nakon dva dana zaborave da korona postoji.. neka ti "denegerirani zapadnajci"(a u stvarnosti zdrave obitelji srednje klase koji imaju po 3-4 zdrave bijele djece), doslovno da nema takvih(francuza, britanaca, švaba, skandinavaca itd) i mi bi u RH bili kruha gladni sa ovim HDZom na vlasti.. ali to je druga tema
ne znam od kuda su nijemci, ali ovdje u bavarskoj nitko ne jebe te pizdarije.
u klubovima nitko ne nosi maske, niti u restoranima.

jedino su u trgovinama prisutne, ali onako podnosno :D
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 26/8/2021, 22:40

a bio sam u njemačkoj haha, pa sam vidio kako švabe to ne jebu, pogotovo u proljeće.. preko kurca nose, čim se ne mora nositi ne jebu. .ima i dosta prosvjeda

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 26/8/2021, 22:49

AssadNaPodmornici wrote:a bio sam u njemačkoj haha, pa sam vidio kako švabe to ne jebu, pogotovo u proljeće.. preko kurca nose, čim se ne mora nositi ne jebu. .ima i dosta prosvjeda
bio sam na jednom.
nije to bio prosvjed već okupljanje na jednoj ogromnoj livadi pokraj augsburga.
onda je murja, u proljeće još bila gorljiva.
toliko gorljiva da ih je 103 završilo u bolnici, a preko 500 ih je bilo ozlijeđeno.

na kraju su skužiči da ne mogi protiv 30 000 ljudi pa su samo osiguravali koridore da se ljudi mogu vratiti doma.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 26/8/2021, 22:56

veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:a bio sam u njemačkoj haha, pa sam vidio kako švabe to ne jebu, pogotovo u proljeće.. preko kurca nose, čim se ne mora nositi ne jebu. .ima i dosta prosvjeda
bio sam na jednom.
toliko gorljiva da ih je 103 završilo u bolnici, a preko 500 ih je bilo ozlijeđeno.

na kraju su skužiči da ne mogi protiv 30 000 ljudi pa su samo osiguravali koridore da se ljudi mogu vratiti doma.

gle ovog rafovca...samo revolucija, barikade
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 26/8/2021, 23:12

epikur37 wrote:
veber wrote:
bio sam na jednom.

gle ovog rafovca...samo revolucija, barikade
pa svijet se mijenja i mijenja se samo revolucijama.
vama uhljebima i udbašima paše samo nepromijenjeno stanje.

samo kaj i represivni aparat dijeli mišljenje naroda i više nikome ne pada napamet poslati murju na skupovi u klubove ili restorane jer bi im se moglo desti da oni budu prvi obješeni.

a kao što vidimo na vijestima murja sve manje ima tolerance na vaše alahuekbar kabuuum pa prvo puca, a onda pita koje je vjeroispovjesti.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by sitting_bull 27/8/2021, 19:40

opet prodaja magle i glorificiranje anemičnog đubreta i njegovih nesposobnih puzavaca nakon što je zbog turizma rast bdp-a eksplodirao u samo jednom tromjesječju.

naime, s ovim porastom od 16% dosegli smo nešto manje od 85% početnog stanja iz vremena kad se bdp sunovratio.

kolosalan uspjeh u obmanjivanju temeljen na par tromjesečja koje je turizam donio.

opet će iza hdz lopova ostati spaljena zemlja i dugovi (samo prošle godine 63 milijarde kuna novih zaduženja države), muljaže oko obnove zagreba i banije za koju niti nakon 18 mjeseci anemičar i njegovi podobni ministri nisu uspjeli napisati operativan zakon koji bi građanima pomogao pri obnovi.

sve se svodi na isti model kao i kod pregovora sa sindikatima: obećanja i prlongiranje rokova ne bi li nekim izvanjskim djelovanjem slučajno stvari krenule pozitivnim tokom.

očekivano.
od briselskog sluge i nesposobnog kardeljevog gojenca uvijek isto: laž na laž, prodaja magle i odugovlačenje.

prokleti bili!
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Eroo 27/8/2021, 20:07

Plenki zna!  I stožer, dakako. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by niels 27/8/2021, 20:46

sitting_bull wrote:opet prodaja magle i glorificiranje anemičnog đubreta i njegovih nesposobnih puzavaca nakon što je zbog turizma rast bdp-a eksplodirao u samo jednom tromjesječju.

naime, s ovim porastom od 16% dosegli smo nešto manje od 85% početnog stanja iz vremena kad se bdp sunovratio.

kolosalan uspjeh u obmanjivanju temeljen na par tromjesečja koje je turizam donio.

opet će iza hdz lopova ostati spaljena zemlja i dugovi (samo prošle godine 63 milijarde kuna novih zaduženja države), muljaže oko obnove zagreba i banije za koju niti nakon 18 mjeseci anemičar i njegovi podobni ministri nisu uspjeli napisati operativan zakon koji bi građanima pomogao pri obnovi.

sve se svodi na isti model kao i kod pregovora sa sindikatima: obećanja i prlongiranje rokova ne bi li nekim izvanjskim djelovanjem slučajno stvari krenule pozitivnim tokom.

očekivano.
od briselskog sluge i nesposobnog kardeljevog gojenca uvijek isto: laž na laž, prodaja magle i odugovlačenje.

prokleti bili!

Sinko, ote mi post usred smišljanja.

Svaka ti je na mjestu.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by veber 27/8/2021, 20:48

Za kretena koji voli grafove. Ali nažalost ne zna ih čitati.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 27/8/2021, 21:01

sitting_bull wrote:

pa to je dobro šta ne?!

Brzo se oporavljamo

ne kmeči

daj glas
za
HDZ
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 27/8/2021, 21:07

epikur37 wrote:
sitting_bull wrote:

pa to je dobro šta ne?!

Brzo se oporavljamo

ne kmeči

daj glas
za
HDZ
Boli me kiki za ovo no siting je prodavao istu priču za milanovića kada smo izašli iz recesije a tada nismo dostigli ni 50% onoga što smo imali prije recesije i prikazuje ga i dan danas kao spasitelja RH iako smo praktički bili 15 od mogućih 16 kvartala u recesiji za vrijeme milančetove vladavine.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by veber 27/8/2021, 21:46

naravno.
uvijek je sdp kriv, a hdz samo gradi.

ali vama iz kradezeja uvijek promakne da su naslijedili teška sranja i da je nastupila jedna od najtežih kriza u zadnjih sto godina.

ova vlada se pokazala sposobna po ministarskim aferama, korupcijama, uhićenjima.
da ne tipkam o tome da početni saziv osim plenkija nitko drugi nije dočekao novi saziv.

plenki i gamad se hvale nekim uspjesima, a u biti je sve to lova od EU kroz razne fondove i nepovratna sredstva.

svoje "uspjehe" isto tako dokazuje zagrebom i petrinjom i ne mogu povući sredstva jer je sve obavijeno koruptivnim radnjama pa EU ne daje lovu.

anemični kreten se hvali mostom, a financira ga EU i grade kinezi.

kao i u slučaju bandić

krao je ali je bio vaš pa ga jako volite.
a, ovaj tomašević nekaj pokušava nakon krepanog dovesti u red pa vam ne valja.
nadam se da će do kraja godine otići još 30ak tisuća mladih.

hdz je zločinačka organizacija osnova s jednim jedinim ciljem, a taj je pod okriljem zakona sve moguće popljačkati.

Male
2014-12-30

niels likes this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 27/8/2021, 21:48

HDZ dominacija :)

Pati sitnozuba stoko :)
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 27/8/2021, 21:50

sitting_bull wrote:

Među prvih 5 po rastu u EU

Narod zadovoljno trlja ruke nakon dobre sezone, gotov vam je narativ
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 27/8/2021, 21:53

veber wrote:naravno.
uvijek je sdp kriv, a hdz samo gradi.

ali vama iz kradezeja uvijek promakne da su naslijedili teška sranja i da je nastupila jedna od najtežih kriza u zadnjih sto godina.

ova vlada se pokazala sposobna po ministarskim aferama, korupcijama, uhićenjima.
da ne tipkam o tome da početni saziv osim plenkija nitko drugi nije dočekao novi saziv.

plenki i gamad se hvale nekim uspjesima, a u biti je sve to lova od EU kroz razne fondove i nepovratna sredstva.

svoje "uspjehe" isto tako dokazuje zagrebom i petrinjom i ne mogu povući sredstva jer je sve obavijeno koruptivnim radnjama pa EU ne daje lovu.

anemični kreten se hvali mostom, a financira ga EU i grade kinezi.

kao i u slučaju bandić

krao je ali je bio vaš pa ga jako volite.
a, ovaj tomašević nekaj pokušava nakon krepanog dovesti u red pa vam ne valja.
nadam se da će do kraja godine otići još 30ak tisuća mladih.

hdz je zločinačka organizacija osnova s jednim jedinim ciljem, a taj je pod okriljem zakona sve moguće popljačkati.
Jebote HDZej više, rekoh boli me kiki i za jedne i za druge, govorim o konkretnom pitanju i sitingovom trolanju a ne o potpori HDZu-SDPu, DP ili mostu. Činjenica je da su svi drugi daleko nesposobniji od HDZa i po lopovluku i po bilo čemu drugome dočim bi danas jeli govna da je netko drugi od ovih nespobnjakovića na vlasti, ono peđa grbin vodi državu Furiozni izlazak iz recesije: - Page 2 1f602  ili škoro koji se fino pokajao za grijehe i poljubio ruku gazdi. Idi bre begaj s takvim insinuacijama.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Hektorović 27/8/2021, 21:56

Šandor Winnetou wrote:
veber wrote:peđa grbin vodi državu Furiozni izlazak iz recesije: - Page 2 1f602  ili škoro koji se fino pokajao za grijehe i poljubio ruku gazdi. Idi bre begaj s takvim insinuacijama.

I Peđa privatno hvali Šeksa :)

A Škori je Kršćanski oprošteno.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by veber 27/8/2021, 22:02

Hektorović wrote:
sitting_bull wrote:

Među prvih 5 po rastu u EU

Narod zadovoljno trlja ruke nakon dobre sezone, gotov vam je narativ
još jedan sančo ekonomist.

onako slikovito.
njemačka je pala u grabu od dva metra i u ovoj godini se izvukla iz grabe i još se popela na nasip za pola metra
hrvatska je upala u grabu od pet metara i popela se tri, kolosalni uspjeh vlade, samo su prešutili ona dva metra da se nađu na nivou prije nego su pali u grabu.

to je kao i "kolosalni" uspjeh hdza na lokalnim izborima, samo strani novinari su to izvještavali kako ogroman neuspjeh vladajuće stranke na lokalnim izborima u hrvatskoj.

ali kao što napisah prije, nadam se da će to ponukati još 30 000 mladih na odlazak u njemačku.
bilo bi lijepo da dođemo do pola milijuna pa postanemo treća nacija po brojnosti u njemačkoj.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 27/8/2021, 22:06

Hektorović wrote:
Šandor Winnetou wrote:
veber wrote:peđa grbin vodi državu Furiozni izlazak iz recesije: - Page 2 1f602  ili škoro koji se fino pokajao za grijehe i poljubio ruku gazdi. Idi bre begaj s takvim insinuacijama.

I Peđa privatno hvali Šeksa :)

A Škori je Kršćanski oprošteno.
Smješno brate, i takvi bi vodili državu!!! Ono koliko god mi je HDZej odvratan zbog kojekakvih nagodbi sa našim nacionalnim blagom i srpskom biološkom masom toliko sam svjestan da bi ovi drugi kreteni iz oporbe spalili zemlju prije nego baklja izgori. Žalosna je činjenica da ovakvom korupiranom i oportunističkom HDZu nitko iz oporbe nije ravan i nitko im ne može ni na puškomet prići, ta ekipa ne vidi šumu od drveta ispred sebe.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Hektorović 27/8/2021, 22:08

veber wrote:još jedan sančo ekonomist.

onako slikovito.
njemačka je pala u grabu od dva metra i u ovoj godini se izvukla iz grabe i još se popela na nasip za pola metra
hrvatska je upala u grabu od pet metara i popela se tri, kolosalni uspjeh vlade, samo su prešutili ona dva metra da se nađu na nivou prije nego su pali u grabu.

to je kao i "kolosalni" uspjeh hdza na lokalnim izborima, samo strani novinari su to izvještavali kako ogroman neuspjeh vladajuće stranke na lokalnim izborima u hrvatskoj.

ali kao što napisah prije, nadam se da će to ponukati još 30 000 mladih na odlazak u njemačku.
bilo bi lijepo da dođemo do pola milijuna pa postanemo treća nacija po brojnosti u njemačkoj.

Ispod stola se i bolje zaradilo nego što je prikazano službeno. A tek treba da krene razvojna lova iz EU. 

A mladi odlaze, ali se i vraćaju, jer nigdje se ne živi ležerno i ugodno kao u HR. U biti dobro je da vide kako je to vanka...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by epikur37 27/8/2021, 22:30

Veberu ne pizdi, nego poljubi prsten: Zna se.

Budi Hrvat.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics