Furiozni izlazak iz recesije:
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Furiozni izlazak iz recesije:
Hektorović wrote:niels wrote:Hektore, epikure, ja bih tako volio da vas plaćaju zbog ove (anti)reklame.
HDZ nije politička stranka, niti je to ikada bio. Riječ je o zločinačkoj organizaciji, specijaliziranoj za kradu i pronevjeru golemih iznosa iz javnih sredstava, korumpiranje čitavih slojeva društva, demagogiju i političko-medijsko-obavještajni rat protiv konkurencije. Imaju još kojekakve grijehe, iz prošlosti i sadašnjosti, ali oborio bih sve rekorde po duljini upisa.
250.000 (od čega 80.000 omladine) članova, lišenih bilo kakvog svjetonazora i slobodne misli i savjesti, ustrojeno kao vojska.
Da ga sutra raspuste i zabrane, Hrvatska bi se spasila.
Da, druge stranke su nesposobne - Most su ismijali, DP se raspada, Možemo čisti za Bandićem, Ne Možemo (SDP) se isto raspada, ostali nisu pomena vrijedni…ali nitko nikada nije ni na jedan dan stao HDZ-u oči u oči po efikasnosti destrukcije, amoralnosti i općoj pljački.
Mi se malo zafrkavamo, no činjenice su
Da je HDZ u temeljima same suvremene Hrvatske državnosti.
Ideološki, u jasnom centru, odgovara stavu većine i narodnom tempramentu.
Ima najbolje kadrove, većinu kojih niti ne znaš pošto marljivo rade svoj posao. Za HDZ-a nećeš dobiti nekakvog Marasa kao ministra.
Ima lopuža, no njih ima u svakoj velikoj organizaciji.
x
a
korupcija je u prirodi svake vlasti, to nije obilježje hdz-a nego vlasti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
je.epikur37 wrote:sitting_bull wrote:milenijci uglavnom idu svojim putem i za svojim interesima i većina je gotovo anacionalna.Hektorović wrote:veber wrote:i većina hrvatskih državljana (70%), nijemci računaju samo one s teritorija RH ostane u njemačkoj preko 35g.
preko 50% u njemčkoj živi 20g.
Ovo što spominješ je upravo ona starija genracija... Koji su tamo već 20-35+ godina
Ja govorim o milenijcima, dakle svojoj generaciji. Generacija koja je znatno mobilnija.
I koja kad zaradi neku lovu gleda ulagati u HR.
znam ekipu kojoj su u hrvatskoj hdz lešinari i reketari sjebali uglednu i uspješnu it firmu.
dečki se pokupili i otišli u nederland, rade za microsoft i svi redom čekaju uvjete da uzmu nizozemsko državljanstvo.
neki su imali objekte na obali i sve su prodali, kakve investicije kad ti zaradu uzme mafija reketara?!
vele da nema šanse da ikada više imaju posla s hrvatskom državom.
najgore od svega je što su povukli cijele porodice - ženu, djecu, neki i roditelje.
ti se nikada više neće vratiti živjeti u hrvatsku.
game over.
Takvi nam i ne trebaju, pizde.
kaptol i hdz vole ovce koje plaćaju reket i ništa ne pitaju.
masovnim iseljavanjem lopovi pile granu na kojoj sjede i nadaju se kako će to i dalje funkcionirati.
neće. hdz beštije će na kraju jesti jedni druge.
sitting_bull-
2015-09-28
jel ti to ozbiljno?A i ovo ostalo što si napisao mi djeluje nekako smiješno,bajkovito i još svašta.A to što zbore ti tvoji gelipteri da će se Hrvatska približiti Švicarcima može biti istina ali jedino ako dođemo pameti i počistimo zemlju od tih političara koji su opustošili sve što su dotakli,lopovluk i grabež za sebe a za ostalo nemar i nesposobnost.I još nam se u lice smiju i lažu,treba imati želudac za to ili otići nekud daleko od te katastrofe.Hektorović wrote:Ako si spreman raditi onoliko koliko bi radio u švabiji, u HR ćeš živjeti bolje od tog rada.
vili40-
2015-08-02
čuj,novinari na proračunu, uhljebi, ostarjeli udbaši njima cvjetaju ruže, ostali koji nisu dio mašinerije životare, a svi oni koji imaju mogućnosti i želje mijenjaju okolinu.vili40 wrote:jel ti to ozbiljno?A i ovo ostalo što si napisao mi djeluje nekako smiješno,bajkovito i još svašta.A to što zbore ti tvoji gelipteri da će se Hrvatska približiti Švicarcima može biti istina ali jedino ako dođemo pameti i počistimo zemlju od tih političara koji su opustošili sve što su dotakli,lopovluk i grabež za sebe a za ostalo nemar i nesposobnost.I još nam se u lice smiju i lažu,treba imati želudac za to ili otići nekud daleko od te katastrofe.Hektorović wrote:Ako si spreman raditi onoliko koliko bi radio u švabiji, u HR ćeš živjeti bolje od tog rada.
i tješe se kako živimo u kontejnerima, barakama i sl.
ali ok.
gladan sitome ne vjeruje pa se tješi.
veber-
2014-12-30
eto kako smještaju finci,u štaleveber wrote:čuj,novinari na proračunu, uhljebi, ostarjeli udbaši njima cvjetaju ruže, ostali koji nisu dio mašinerije životare, a svi oni koji imaju mogućnosti i želje mijenjaju okolinu.vili40 wrote:jel ti to ozbiljno?A i ovo ostalo što si napisao mi djeluje nekako smiješno,bajkovito i još svašta.A to što zbore ti tvoji gelipteri da će se Hrvatska približiti Švicarcima može biti istina ali jedino ako dođemo pameti i počistimo zemlju od tih političara koji su opustošili sve što su dotakli,lopovluk i grabež za sebe a za ostalo nemar i nesposobnost.I još nam se u lice smiju i lažu,treba imati želudac za to ili otići nekud daleko od te katastrofe.Hektorović wrote:Ako si spreman raditi onoliko koliko bi radio u švabiji, u HR ćeš živjeti bolje od tog rada.
i tješe se kako živimo u kontejnerima, barakama i sl.
ali ok.
gladan sitome ne vjeruje pa se tješi.
vili40-
2015-08-02
gastarbajteri smirite loptu i šaljite doznake
2015-08-06
Pa vidim podigli su nivo, lijepo!
Važno da radnik bude zadovoljan, to je ok smještaj. Sve 5.
Važno da radnik bude zadovoljan, to je ok smještaj. Sve 5.
2015-08-06
Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok vi tučete pare sve u 16
Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok vi tučete pare sve u 16
Jel znaš onu o Juri i Bobanu?
crvenkasti-
2014-04-17
Evo zore, evo dana, Evo Jure i Bobana.
Evo zore, evo tića, Evo Jure Francetića.
Na vrh gore Romanije, Ustaški se barjak vije.
Na barjaku sitno piše, Odmetnika nema više.
Jure gazi Drinu vodu, I bori se za slobodu.
On se bori za slobodu, Hrvatskome našem rodu.
Evo zore, evo dana, Nema više partizana.
Evo zore, evo tića, Evo Jure i Vokića.
Oni vode svoju bojnu, Njome biju tešku vojnu.
Tvoja bojna brani Liku, Biser zemlje, našu diku.
Evo zore, evo tića, Evo Jure Francetića.
Na vrh gore Romanije, Ustaški se barjak vije.
Na barjaku sitno piše, Odmetnika nema više.
Jure gazi Drinu vodu, I bori se za slobodu.
On se bori za slobodu, Hrvatskome našem rodu.
Evo zore, evo dana, Nema više partizana.
Evo zore, evo tića, Evo Jure i Vokića.
Oni vode svoju bojnu, Njome biju tešku vojnu.
Tvoja bojna brani Liku, Biser zemlje, našu diku.
crvenkasti-
2014-04-17
Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
Sta je već spremno za pečenje..., koliko imaš?
2015-08-06
sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
Posalji jastrebu litru, nek se olesi na zidicu.
dijagram-
2015-08-09
i jednu sori pa mogu zajedno.dijagram wrote:Šandor Winnetou wrote:sitno ali spremno je. Mogu reći već sad da će debelo premašiti prošlogodišnju proizvodnju kad nisam niti jedan kazan ispekao zbog onih ranih mrazeva i snijega u travnju.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Jebe se vama a ja sutra moram početi peći rakiju, roštiljati, zapjevati i dobro se nasmijati dok1:
Posalji jastrebu litru, nek se olesi na zidicu.
zidati ili se izbetonirati.
veber-
2014-12-30
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Njemačka na rubu recesije?
» Brexit pokopao Britaniju, ništa od recesije u EU
» Usporen rast kineske ekonomije izaziva strah od globalne recesije
» Vojni analitičar: Ako SAD ne uvede red na Crvenom moru, stižu nam desetljeća recesije
» Njemačka industrijska proizvodnja u prosincu zabilježila najveći pad od recesije iz 2009
» Brexit pokopao Britaniju, ništa od recesije u EU
» Usporen rast kineske ekonomije izaziva strah od globalne recesije
» Vojni analitičar: Ako SAD ne uvede red na Crvenom moru, stižu nam desetljeća recesije
» Njemačka industrijska proizvodnja u prosincu zabilježila najveći pad od recesije iz 2009
Page 4 of 6