Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 42 of 53
Page 42 of 53 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 47 ... 53
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Niti će se itko pelcovati radi postova jedne strane niti će itko odustati od pelcovanja radi postova suprotnog tabora...
'Plan' je uspješan već samim time što je došlo do oštre podjele između ljudi glede pelcovanja...
Imajte to u vidu kad zazivate represalije, bilo u vidu tzv. mjera bilo u vidu sankcija na forumu...
'Plan' je uspješan već samim time što je došlo do oštre podjele između ljudi glede pelcovanja...
Imajte to u vidu kad zazivate represalije, bilo u vidu tzv. mjera bilo u vidu sankcija na forumu...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Maggie19 likes this post
recimo mačak se prijavio i iz njemačke došao u hrvatsku na ratište.ebenica wrote:marčelo, al marčelo voli rat i oružje kad ga čitaš, sav je za to, obranu...violator wrote:ebenica wrote:koliko je tih ovo ljeto provelo na moru? to su žrtve love i turizma "naš" cjepljeni ministre. i ero čoban.Eroo wrote:
"Na respiratoru je bilo 117 covid bolesnika, od toga 110 necijepljenih".
Netko ti je rekao da si urban i glup. :D To je valjda suprotno od Ere.
al je 90-tih iskočio iz kamiona za ratište jer eto tam se gine i da je ostao poginuo bi...kao i ovaj ugledni slovenski "starosta" kako je sam sebe nazvao na starom forumu (kaj god to značilo)
pišu ono kaj za njih ne vrijedi nego su im to mokri snovi koje bi drugi trebali ispunjavati, samo seronje ;)
etna iz kanade se pokupio i došao na ratište.
kresh 35 se prijavio i prošvicao na ratištima.
alexandar22 sam se prijavio i bio do kraja.
o dijagramu, mihu i treu da ne tipkam.
ja se nisam prijavio, mene su pokupili, ali dođe skoro na isti kurac.
kada su nas jebali na kupi preko karlovca, novog mesta (u sloveniji) došli smo u zagreb.
slovenci su kompletnu jedinicu propustili uz vojnu pratnju do bregane. u biti smo išli na mali prelaz u samoboru.
safet kao bosanac iz novog mesta nije trebao ići za bosnu, od novog mesta do karlovca je 40km.
mogao je prijeći granicu i braniti bosnu.
ali nije.
marc je isto krvoločan za tipkovnicom. da mu dam glock ili ppk vjerovatno bi se upucao ili bi nekog drugog nastrelio.
ali, eto malo veselijih tonova nakon bicikliranja.
i, po safetu kompletno zatvorenoj njemačkoj gdje bez potpisa adolfa nemreš nikam.
veber-
2014-12-30
Ti samo prednjacis s licemjerjem.violator wrote:Maggie19 wrote:Banira li se ero, moze i puno nas.
Moze, Kic, nemam problema s time.Maggie19 wrote:
Zato se nece banirat. Ionako smo svi licemjeri.
???
Zelis li reci da vecina spama, Kic?Maggie19 wrote:Malo manji ili veci, malo gluplji ili pametniji.
Je li ovo pocetak kakvog stiha, Kic?Maggie19 wrote:
Neka pise svatko svoja misljenja o temi, to i je poanta.
Znas li ti razliku izmedju spama i razmjene misljenja, Kic!?
Ne opterecuj se daljnjom "istinom".
Aktivizam je ovdje protumjera.
veber wrote:
safet kao bosanac iz novog mesta nije trebao ići za bosnu, od novog mesta do karlovca je 40km.
mogao je prijeći granicu i braniti bosnu.
O kojem Safetu pričaš? O svom jaranu? Safet ti je bio ful zaposlen s drugim stvarima, ali nećemo sad o tome...
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Maggie19 wrote:Ti samo prednjacis s licemjerjem.violator wrote:Maggie19 wrote:Banira li se ero, moze i puno nas.
???
Zelis li reci da vecina spama, Kic?Maggie19 wrote:Malo manji ili veci, malo gluplji ili pametniji.
Mozes li mi navesti primjere, Kic? :)
Ne opterecujem se "istinom", vec istinom, a i nisi mi naveo razliku izmedju spama i razmjene misljenja, Kic. :)
Guest- Guest
@aben izmišljaš nigdje nisam tražila ban za eru. Obratila sam mu se kad sam vidjela do kojeg je stupnja okrutnosti dospio. Iako me njegova agresivna ideologija smeta, nisam za ban. Jedino sam ostale antivaksere pitala kako podnose njegovu tiradu. Nisam dobila ni jedan odgovor osim erinog. Dakle, nikome ne smeta.aben wrote:Jo nis nika nis tvrdi da si ti za zabrane. Jo vidin da ti nisi za zabrane. Ne razumin zoč govoriš da govorin da pozivoš na odstrel i da si za zabrane.mutava baštarda wrote:Krivo si procjenio. Nisam za zabrane. Jedinu zabranu sam stavio sam sebi, da ga čitam.aben wrote:Znun isin imoš posla, čitun temu svaki dun.mutava baštarda wrote:Ero je forumsko utjelovljenje maski, distanci, zabrane rada, zabrane kretanja,... Ako netko promiče da ja imam manje slobode pokušati ću mu objasniti da to nije u redu, a ako ne ide pa mu još kažem da je glup, jebaji ga. Da je u dometu možda bi i zabeštima rodbinu...aben wrote:Pa govorin, ti ga samo vridjaš, govoreći da je munjin i sl.mutava baštarda wrote:Ne znam di sam pozivao na odstrel. Prije nekog vremena sam odstrijelio sam sebe i stavio ga na ignor. Otprilike kad je počeo promicati cijepljenje djece. Vidim mu post jedino kad sam odlogiran.aben wrote:Možda je sifilismutava baštarda wrote:Boli me qurac... Meni je samo žao što nema Longija da baci i on koju analizu...aben wrote:Da nemo ere, baštordo i kompanija ne bi njanci postojali.
Zahtjev za uniformiranim topikon je zahtjev za samoubojstvon topika
Ero, longisland, ni bitno ki je, za razgovor je bitno imati kaunterpart. Ti ga samo vridjaš, ča je ok, al pozivati na odsterl ko nihilius i ostali fašisti, to je pucanje sebi u nogu.
Nije on meni neprijatelj jer se cijepio, nego sam ja njemu zato što nisam.
To je početak i kraj svake priče.
Nihilius ga oće maknuti s teme, vijolator je stora woke fašistica, ona bi canclala sve neistomišljenike da more, evo se i noor outala ko fašist.
A istina je da nemo fašiste ere, ti njanci ne bi zno ča je korona.
Stvor je u tomu da te un tiro da provjeravaš svoje navode, da ih dnevno updejtoš, da išćeš jesu li njegovi, tj navodi fašistov ke podržava ispravni. Da nemo ere, ti bi zno vrlo malo o koroni. Zoto tribo spriječiti fašiste ki ga oćeju banirati. Nemo rozlike izmedju fašistov, onih ki želu lokdaun i ki želu banirati neistomišljenike.
Jo tvrdin da je ero krucijalan za ovu temu, a da fašisti ki ga želu zabronit, odstrani, zabroniti (nihilius, matilda, noor, vijolator) ne razumu da bi tako uništili podatke ke njegovo prisustvo generiro. Ti ne bi guglo ni desetinu ovoga ča sa gugloš, da te ne goni da ono ča nojdeš podastreš eri pod nos.
Za mene završena priča.
metilda- Posts : 5122
2021-02-20
kic wrote:
1 dan karantene za Eru
sano da okusi svoj lijek malo.
Ccc
2014-04-16
Je, falija san.metilda wrote:@aben izmišljaš nigdje nisam tražila ban za eru. Obratila sam mu se kad sam vidjela do kojeg je stupnja okrutnosti dospio. Iako me njegova agresivna ideologija smeta, nisam za ban. Jedino sam ostale antivaksere pitala kako podnose njegovu tiradu. Nisam dobila ni jedan odgovor osim erinog. Dakle, nikome ne smeta.aben wrote:Jo nis nika nis tvrdi da si ti za zabrane. Jo vidin da ti nisi za zabrane. Ne razumin zoč govoriš da govorin da pozivoš na odstrel i da si za zabrane.mutava baštarda wrote:Krivo si procjenio. Nisam za zabrane. Jedinu zabranu sam stavio sam sebi, da ga čitam.aben wrote:Znun isin imoš posla, čitun temu svaki dun.mutava baštarda wrote:Ero je forumsko utjelovljenje maski, distanci, zabrane rada, zabrane kretanja,... Ako netko promiče da ja imam manje slobode pokušati ću mu objasniti da to nije u redu, a ako ne ide pa mu još kažem da je glup, jebaji ga. Da je u dometu možda bi i zabeštima rodbinu...aben wrote:Pa govorin, ti ga samo vridjaš, govoreći da je munjin i sl.mutava baštarda wrote:Ne znam di sam pozivao na odstrel. Prije nekog vremena sam odstrijelio sam sebe i stavio ga na ignor. Otprilike kad je počeo promicati cijepljenje djece. Vidim mu post jedino kad sam odlogiran.aben wrote:Možda je sifilismutava baštarda wrote:Boli me qurac... Meni je samo žao što nema Longija da baci i on koju analizu...aben wrote:Da nemo ere, baštordo i kompanija ne bi njanci postojali.
Ero, longisland, ni bitno ki je, za razgovor je bitno imati kaunterpart. Ti ga samo vridjaš, ča je ok, al pozivati na odsterl ko nihilius i ostali fašisti, to je pucanje sebi u nogu.
Nihilius ga oće maknuti s teme, vijolator je stora woke fašistica, ona bi canclala sve neistomišljenike da more, evo se i noor outala ko fašist.
Stvor je u tomu da te un tiro da provjeravaš svoje navode, da ih dnevno updejtoš, da išćeš jesu li njegovi, tj navodi fašistov ke podržava ispravni. Da nemo ere, ti bi zno vrlo malo o koroni. Zoto tribo spriječiti fašiste ki ga oćeju banirati. Nemo rozlike izmedju fašistov, onih ki želu lokdaun i ki želu banirati neistomišljenike.
Jo tvrdin da je ero krucijalan za ovu temu, a da fašisti ki ga želu zabronit, odstrani, zabroniti (nihilius, matilda, noor, vijolator) ne razumu da bi tako uništili podatke ke njegovo prisustvo generiro. Ti ne bi guglo ni desetinu ovoga ča sa gugloš, da te ne goni da ono ča nojdeš podastreš eri pod nos.
Za mene završena priča.
Ali, ve, fašisti su uspili, banirali su ga. Jugoslovenija je pobijedila.
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:
1 dan karantene za Eru
sano da okusi svoj lijek malo.
Ccc
iako sam zapazio i tvoju logiku, da protivnik potiče na istraživanje i trud-
Imaš problema priznat da si nešto falio?aben wrote:Jo nis nika nis tvrdi da si ti za zabrane. Jo vidin da ti nisi za zabrane. Ne razumin zoč govoriš da govorin da pozivoš na odstrel i da si za zabrane.mutava baštarda wrote:Krivo si procjenio. Nisam za zabrane. Jedinu zabranu sam stavio sam sebi, da ga čitam.aben wrote:Znun isin imoš posla, čitun temu svaki dun.mutava baštarda wrote:Ero je forumsko utjelovljenje maski, distanci, zabrane rada, zabrane kretanja,... Ako netko promiče da ja imam manje slobode pokušati ću mu objasniti da to nije u redu, a ako ne ide pa mu još kažem da je glup, jebaji ga. Da je u dometu možda bi i zabeštima rodbinu...aben wrote:Pa govorin, ti ga samo vridjaš, govoreći da je munjin i sl.mutava baštarda wrote:Ne znam di sam pozivao na odstrel. Prije nekog vremena sam odstrijelio sam sebe i stavio ga na ignor. Otprilike kad je počeo promicati cijepljenje djece. Vidim mu post jedino kad sam odlogiran.aben wrote:Možda je sifilismutava baštarda wrote:Boli me qurac... Meni je samo žao što nema Longija da baci i on koju analizu...aben wrote:Da nemo ere, baštordo i kompanija ne bi njanci postojali.
Reću ti zašto nije krucijalan. Ono što on napiše ne mogu, a da me ne okrzne iz svakog zvučnika ili ekrana di povirin.
Ovaj forum doživim kao slobodan teritorij od mainstreama, žene i dice. Ero je mainstream, želi cijepiti dicu i šta još ostaje? Da ga pustim da mi jebe i ženu?
aben wrote:Je, falija san.metilda wrote:@aben izmišljaš nigdje nisam tražila ban za eru. Obratila sam mu se kad sam vidjela do kojeg je stupnja okrutnosti dospio. Iako me njegova agresivna ideologija smeta, nisam za ban. Jedino sam ostale antivaksere pitala kako podnose njegovu tiradu. Nisam dobila ni jedan odgovor osim erinog. Dakle, nikome ne smeta.aben wrote:Jo nis nika nis tvrdi da si ti za zabrane. Jo vidin da ti nisi za zabrane. Ne razumin zoč govoriš da govorin da pozivoš na odstrel i da si za zabrane.mutava baštarda wrote:Krivo si procjenio. Nisam za zabrane. Jedinu zabranu sam stavio sam sebi, da ga čitam.aben wrote:Znun isin imoš posla, čitun temu svaki dun.mutava baštarda wrote:Ero je forumsko utjelovljenje maski, distanci, zabrane rada, zabrane kretanja,... Ako netko promiče da ja imam manje slobode pokušati ću mu objasniti da to nije u redu, a ako ne ide pa mu još kažem da je glup, jebaji ga. Da je u dometu možda bi i zabeštima rodbinu...aben wrote:Pa govorin, ti ga samo vridjaš, govoreći da je munjin i sl.mutava baštarda wrote:Ne znam di sam pozivao na odstrel. Prije nekog vremena sam odstrijelio sam sebe i stavio ga na ignor. Otprilike kad je počeo promicati cijepljenje djece. Vidim mu post jedino kad sam odlogiran.aben wrote:Možda je sifilismutava baštarda wrote:Boli me qurac... Meni je samo žao što nema Longija da baci i on koju analizu...aben wrote:Da nemo ere, baštordo i kompanija ne bi njanci postojali.
Za mene završena priča.
@aben, mozda bi bilo zgodno osvrnuti se na samu temu, a ulogu agenta provokatora ionako vec godinama obavljas na Denkiju.
Reci, sto mislis o cijepljenju djece i jesi li uopce upucen u tehnologiju izrade covid-cjepiva?
Reci, sto mislis o cijepljenju djece i jesi li uopce upucen u tehnologiju izrade covid-cjepiva?
Last edited by violator on 2/9/2021, 18:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Zašto je dobìo ban?
Eri treba pomoći da shvati svoje zablude i da se spasi ako još može...
Kršćanski je i kolegijalno...
Što je ovime postignuto?
Samo će ga još više učvrstiti u njegovom vjerovanju da je u pravu...
Eri treba pomoći da shvati svoje zablude i da se spasi ako još može...
Kršćanski je i kolegijalno...
Što je ovime postignuto?
Samo će ga još više učvrstiti u njegovom vjerovanju da je u pravu...
aben wrote:Je, falija san.metilda wrote:@aben izmišljaš nigdje nisam tražila ban za eru. Obratila sam mu se kad sam vidjela do kojeg je stupnja okrutnosti dospio. Iako me njegova agresivna ideologija smeta, nisam za ban. Jedino sam ostale antivaksere pitala kako podnose njegovu tiradu. Nisam dobila ni jedan odgovor osim erinog. Dakle, nikome ne smeta.aben wrote:Jo nis nika nis tvrdi da si ti za zabrane. Jo vidin da ti nisi za zabrane. Ne razumin zoč govoriš da govorin da pozivoš na odstrel i da si za zabrane.mutava baštarda wrote:Krivo si procjenio. Nisam za zabrane. Jedinu zabranu sam stavio sam sebi, da ga čitam.aben wrote:Znun isin imoš posla, čitun temu svaki dun.mutava baštarda wrote:Ero je forumsko utjelovljenje maski, distanci, zabrane rada, zabrane kretanja,... Ako netko promiče da ja imam manje slobode pokušati ću mu objasniti da to nije u redu, a ako ne ide pa mu još kažem da je glup, jebaji ga. Da je u dometu možda bi i zabeštima rodbinu...aben wrote:Pa govorin, ti ga samo vridjaš, govoreći da je munjin i sl.mutava baštarda wrote:Ne znam di sam pozivao na odstrel. Prije nekog vremena sam odstrijelio sam sebe i stavio ga na ignor. Otprilike kad je počeo promicati cijepljenje djece. Vidim mu post jedino kad sam odlogiran.aben wrote:Možda je sifilismutava baštarda wrote:Boli me qurac... Meni je samo žao što nema Longija da baci i on koju analizu...aben wrote:Da nemo ere, baštordo i kompanija ne bi njanci postojali.
Za mene završena priča.
Ne čudi m
metilda- Posts : 5122
2021-02-20
Abenu se kao i sori priviđaju fašisti svugdje osim gdje ih treba biti.
Nisam zatražio ban za njega samo sam naglasio da sam otvorio ovu temu da se maknem od njegova spama i to je to. Nemam vremena tražiti ban za ikoga xd lik je sam sebi problem
Nisam zatražio ban za njega samo sam naglasio da sam otvorio ovu temu da se maknem od njegova spama i to je to. Nemam vremena tražiti ban za ikoga xd lik je sam sebi problem
Zbog čega je ero dobio ban, zato što na antivakserskoj temi zastupa drukčije mišljenje...
polusvijet prevladao.
polusvijet prevladao.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
eto sad svi skupa možete biti ponosni, potjerali ste dedu a vi možete nastaviti s teroijama zavjere
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam zatrazila ban zbog spama, degutantnih izjava i njegovih konstantnih uvreda. Dobio je lijekic.
Guest- Guest
Nisi ti tema ovdje. Nije ni ero trebao biti.violator wrote:Maggie19 wrote:Ti samo prednjacis s licemjerjem.violator wrote:Maggie19 wrote:Banira li se ero, moze i puno nas.
???
Mozes li mi navesti primjere, Kic? :)
Ne opterecujem se "istinom", vec istinom, a i nisi mi naveo razliku izmedju spama i razmjene misljenja, Kic. :)
No, doci ces na red vec.:-)
Dobit ces i ti lijekic ;-Dviolator wrote:Ja sam zatrazila ban zbog spama, degutantnih izjava i njegovih konstantnih uvreda. Dobio je lijekic.
Page 42 of 53 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 47 ... 53
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
Page 42 of 53