Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 30 of 53
Page 30 of 53 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 41 ... 53
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Prešišali... Jedino ako se radilo o pušaču Židovu tridesetih godina prošlog stoljeća u Berlinu, onda je izjednačeno.mativka wrote:Nije baš vezano posebno uz ovu temu, al' nešto mi zapelo za oko u prijašnjim postovima. Netko je napisao da su necijepljeni građani "građani drugog reda", znači li to da su ih pušači prešišali (jer sjećam se ne tako davno, isto se govorilo o pušačima).
Ili sam nešto propustila u smislu kategorizacije građana?!
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Važno da nam necijepljeni ne pretrpaju zdravstveni sustav pa da zbog njihove neodgovornosti drugi ne mogu dobijali redovne medicinske usluge.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Važno da nam necijepljeni ne pretrpaju zdravstveni sustav pa da zbog njihove neodgovornosti drugi ne mogu dobijali redovne medicinske usluge.
Postojali su znanstvenici koji su odpočetka ovih manevara tvrdili da će mjere izazvati više problema, a tako i smrti od samog virusa, za koji sada znamo da nije toliko opasan, da ljudi ne umiru po ulicama kako smo vidili u objavama kp kine.
Više nije tajna da su frizirani podaci o kovid smrtnosti i da danas umire više ljudi nego prošle godine kada nije bilo cijepiva.
Nameće se zaključak da je višak smrtnosti zbog prošlogodišnjih mjera ili zbog cijepiva.
Pratimo situaciju, jer borbu protiv korone cijepivima vodi čovjek koji je prije par godina javno izjavio da nas ima viška na planetu i da ako se napravi dobar posao sa cijepivima možemo smanjiti broj stanovnika za dvi milijarde.
Što može poći po zlu.
uglavnom dođe u bolnicu od korone
-jesi se cijepio
-nisam
-sjedi i čekaj da završimo s drugim ozbiljno bolesnim
-jesi se cijepio
-nisam
2015-08-06
epikur37 wrote:uglavnom dođe u bolnicu od korone
-jesi se cijepio
-nisam
Triba nan registar cjepljenih
2014-04-16
aben wrote:epikur37 wrote:uglavnom dođe u bolnicu od korone
-jesi se cijepio
-nisam
imamo ga
2015-08-06
Stvarno?
Unda nan tribo registar svih registara, jer više se ne more pratiti koliko registarov imomo...
Unda nan tribo registar svih registara, jer više se ne more pratiti koliko registarov imomo...
2014-04-16
Piglet likes this post
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:uglavnom dođe u bolnicu od korone
-jesi se cijepio
-nisam
imamo ga
Original je kod Beroša, a kopija kod sv. Petra.
epikur37 wrote:Važno da nam necijepljeni ne pretrpaju zdravstveni sustav pa da zbog njihove neodgovornosti drugi ne mogu dobijali redovne medicinske usluge.
Jasno. A ti isti necijepljeni, pretili, pusaci i ini nepozeljni za potencijalno preopterecenje zdravstvenog sustava svakako trebaju nastaviti uplacivati u taj isti zdravstveni sustav. :) Fino.
Guest- Guest
Pa ča?violator wrote:epikur37 wrote:Važno da nam necijepljeni ne pretrpaju zdravstveni sustav pa da zbog njihove neodgovornosti drugi ne mogu dobijali redovne medicinske usluge.
Jasno. A ti isti necijepljeni, pretili, pusaci i ini nepozeljni za potencijalno preopterecenje zdravstvenog sustava svakako trebaju nastaviti uplacivati u taj isti zdravstveni sustav. :) Fino.
I potpuno zdravi ljudi moraju ploćati ot sustav ki njanci ne koristu, pa te to ne ljuti.
2014-04-16
mativka wrote:Nije baš vezano posebno uz ovu temu, al' nešto mi zapelo za oko u prijašnjim postovima. Netko je napisao da su necijepljeni građani "građani drugog reda", znači li to da su ih pušači prešišali (jer sjećam se ne tako davno, isto se govorilo o pušačima).
Pušači ne mogu pušiti u zatvorenim prostorima.
U nekim zemljama su već zabranili i necijepljenim ulazak u zatvorene prostore.
Analogija je više nego očigledna.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Uglavnom je pušačima zabranjeno pušiti u zatvorenim prostorima, ne samo u lokalima nego i u uredima.mutava baštarda wrote:Prešišali... Jedino ako se radilo o pušaču Židovu tridesetih godina prošlog stoljeća u Berlinu, onda je izjednačeno.mativka wrote:Nije baš vezano posebno uz ovu temu, al' nešto mi zapelo za oko u prijašnjim postovima. Netko je napisao da su necijepljeni građani "građani drugog reda", znači li to da su ih pušači prešišali (jer sjećam se ne tako davno, isto se govorilo o pušačima).
U nekim zemljama ne smiješ pušiti ni na otvorenom prostoru...
Necijepljenima se zabranjuje ulazak u većinu zatvorenih prostora, osim ako imaju PCR dokaz da su zdravi.
Ako je vjerovati da se virus širi aerosolno onda očekuj da će se necijepljenima zabraniti kretanje i u otvorenom prostoru.
Imat ćete slobodu izbora, jelte...
2016-07-22
Razlika cca 10x. Razloge možemo vidjeti i na ovom forumu.
Jsam li dobro shvatila:ako sam cijepljeni pušač - primiti će me u bolnicu, ako sam necijepljeni pušač - neće?
Hoće, ako platiš. Slobodni izbor neciepljenih, to im se ne smije uskratiti.mativka wrote:Jsam li dobro shvatila:ako sam cijepljeni pušač - primiti će me u bolnicu, ako sam necijepljeni pušač - neće?
2016-07-22
Italija: Odluka o obaveznoj vakcinaciji do kraja septembra
Ako se u naredne dvije sedmice ne imunizira 80 posto italijanskih građana, ta zemlja će uvesti obaveznu vakcinu za većinu njenih stanovnika.
https://balkans.aljazeera.net/teme/2021/8/31/italija-odluka-o-obaveznoj-vakcinaciji-do-kraja-septembra
Dok se poslednjih nedelja, broj zaraženih korona virusom u Italiji povećava, a bolnice ponovo pune, 90 odsto bolesnika koji su trenutno na lečenju, nije vakcinisano ili je primilo samo prvu dozu vakcine.https://balkans.aljazeera.net/teme/2021/8/31/italija-odluka-o-obaveznoj-vakcinaciji-do-kraja-septembra
aben wrote:Pa ča?violator wrote:epikur37 wrote:Važno da nam necijepljeni ne pretrpaju zdravstveni sustav pa da zbog njihove neodgovornosti drugi ne mogu dobijali redovne medicinske usluge.
I potpuno zdravi ljudi moraju ploćati ot sustav ki njanci ne koristu, pa te to ne ljuti.
Ne, ne ljuti me. Pitanje ti je jednako bedasto kao da pitas zasto si uplacujes mirovinsko, a nisi u mirovini, vec zaposlen, dakle, trenutno ti ta mirovina ne treba...
Denki ti je nekoliko katova nize pa ondje zahebavaj.
Guest- Guest
Eroo wrote:Uglavnom je pušačima zabranjeno pušiti u zatvorenim prostorima, ne samo u lokalima nego i u uredima.mutava baštarda wrote:Prešišali... Jedino ako se radilo o pušaču Židovu tridesetih godina prošlog stoljeća u Berlinu, onda je izjednačeno.mativka wrote:Nije baš vezano posebno uz ovu temu, al' nešto mi zapelo za oko u prijašnjim postovima. Netko je napisao da su necijepljeni građani "građani drugog reda", znači li to da su ih pušači prešišali (jer sjećam se ne tako davno, isto se govorilo o pušačima).
Necijepljenima se zabranjuje ulazak u većinu zatvorenih prostora, osim ako imaju PCR dokaz da su zdravi.
Ako je vjerovati da se virus širi aerosolno onda očekuj da će se necijepljenima zabraniti kretanje i u otvorenom prostoru.
Imat ćete slobodu izbora, jelte... :D:
S ovim covjekom nesto jako ozbiljno nije u redu. Ali taj scenarij nece gledat' koliko god mu se radovao u svojem bolesnom izmastanom svijetu. ;)
Guest- Guest
Ni pitanje zoč ploćaju, nego zoč moraju ploćati, i ni ot sustav jedini sustav, ali je jedini nasilan.violator wrote:aben wrote:Pa ča?violator wrote:epikur37 wrote:Važno da nam necijepljeni ne pretrpaju zdravstveni sustav pa da zbog njihove neodgovornosti drugi ne mogu dobijali redovne medicinske usluge.
Ne, ne ljuti me. Pitanje ti je jednako bedasto kao da pitas zasto si uplacujes mirovinsko, a nisi u mirovini, vec zaposlen, dakle, trenutno ti ta mirovina ne treba...
Denki ti je nekoliko katova nize pa ondje zahebavaj.
A ti od otoga nasilnog nemoralnog sustava zahtjevoš da bude moralan samo u jednon delu, prema onima ki su veći hazarderi, ča nemo smisla.
2014-04-16
Eroo wrote:Uglavnom je pušačima zabranjeno pušiti u zatvorenim prostorima, ne samo u lokalima nego i u uredima.mutava baštarda wrote:Prešišali... Jedino ako se radilo o pušaču Židovu tridesetih godina prošlog stoljeća u Berlinu, onda je izjednačeno.mativka wrote:Nije baš vezano posebno uz ovu temu, al' nešto mi zapelo za oko u prijašnjim postovima. Netko je napisao da su necijepljeni građani "građani drugog reda", znači li to da su ih pušači prešišali (jer sjećam se ne tako davno, isto se govorilo o pušačima).
Imat ćete slobodu izbora, jelte...
Ero, tvoji upisi me sve više rastužuje ali ne iznenađuju jer si i inače pokazivao jako malo empatije. A od manjka empatije do okrutnosti malen je korak.
metilda- Posts : 5122
2021-02-20
Page 30 of 53 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 41 ... 53
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema