Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 10 of 53
Page 10 of 53 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 31 ... 53
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
PS.: Za ono gore razumjeti je dovoljan mozak ne veći od onoga kod kokoši.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Ako su nas naši političari, liječnici, epidemiolozi i virusolozi odlučili uništiti onda nam itako nema pomoći.metilda wrote:Eroo wrote:Samo mi je žao što ljudi umiru nepotrebno.metilda wrote:Ero je postao vakser fundamentalist.
Cjepivo je proizvod vrhunskih umova, onog malog broja ljudi među nama.
I Tesla je prilikom posjete Beogradu tamo proglašen čudakom,
koji je jedva pronašao smješta za prespavati, jer su ga hoteli izbjegavali.
"Antivakserski" uvrnuti um nije naš izum, on postoji otkad postoji moderni čovjek.
"Antivakserski" um je i Imunološki Zavod u ZG-u ukinuo, odnosno nije
vidio smisao njegovog postojanja. Uvrnuto dozlaboga.
Ero, previše je nepoznanica o mogućim nuspojavama cjepiva. Tko zna što cjepivo uništava unutar organizma. Već provjereni lijekovi imaju toliko nuspojava koje su sve uredno popisane na onim uputama koje dobiješ uz njih. Možda će za par godina ljudi masovno umirati od posljedica cjepiva.
Ne brkaj gašenje IZ s antivakserima. Riječ je u tom slučaju o jakom farmakološkom uvoznom lobiju.
Ja u to ne želim vjerovati. Imam 10-oro mlađih u obitelji i svi su, osim jednog (preboljela) cijepljeni 2x.
Hvala Bogu, sve je bilo ok. Normalno rade i putuju svijetom. Upravo se mi s putovanja vratila jedna skupina, njih 5.
Prošli su i odmarali u nekoliko crvenih zona. Za sada je, kao što rekoh, sve ok.
Živjeti moramo s ovim, ekonomija ne smije stati, a ja ne vidim boljeg načina za to osim cijepljenje.
Uostalom, svi smo mi i prije ovoga bili cijepljeni nekoliko puta. Svaki put smo se miješali u posao imunskog sustava.
Antivakseri ne nude ništa, osim umiranje, pa ko živ ko mrtav. To ne može biti prihvatljiv način.
2016-07-22
Eroo wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Podatki UK ministarstva za zdravstvo, koje redovno šalju na platformu WORLDOMETER.
Namjerno ovo "spamama", jer nakon ovoga dolaze dijagrami ruske epidemiološke situacije.
Rusija je iz poznatih razloga tek neznatno procjepljena u odnosu na UK!!!
2016-07-22
Eroo wrote:Sad sami usporedite smrtnost (i hospitalizirane, naravno) Rusija vs UK.
Smrtnost u Rusiji se povećala u odnosu na prethodni val za 1.5x.
Smrtnost u Rusiji u usporedbi sa UK je veća za cca 20x, glede na primjerljiv broj dnevno aktivnih slučajeva.
Umiru zbog COVID-19 i ne zbog cijepljenja, kako nam vole sugerirati antivakserske seronje.
2016-07-22
PS:
Važno je da su prethodna 3 komentara jedan za drugim, jer je tako preglednije ono šta želim naglasiti.
Važno je da su prethodna 3 komentara jedan za drugim, jer je tako preglednije ono šta želim naglasiti.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:
Smrtnost od korone prošlo lito kad nije bilo spasonosnog cijepiva i ovo ljeto sa spasonosnim cijepivom. Za US stanje je otprilike isto, ali kada su u pitanju još procjepljeniji UK i Izrael vidi se napredak u smanjenju emisija CO2
Uspoređuješ mjeesece i broj umrlih, ovo je gore od "Simpsonovog paradoksa".
Poredi se broj umrlih u odnosu na broj aktivnih slučajeva, Tarabiću.
2016-07-22
Opa bato:
https://rumble.com/vlhvef-pharmacies-told-not-to-distribute-medications-that-combat-covid.html
(jedan od sugovornika je i Robert Malone)
Dakle u SAD-u su sada počeli uskraćivati izdavanje lijekova koje su liječnici počeli propisivati za tretiranje COVID-a.
Riječ je, čini se, o direktivi ravno od CDC-a. De facto, vlada određuje liječnicima kako smiju a kako ne smiju tretirati bolest. Uvodi se blokada izdavanja ivermectina na liječnički recept u slučaju da je dijagnoza COVID.
Nadam se da su dekret otvorili s formulacijom "For reasons of state ...."
https://rumble.com/vlhvef-pharmacies-told-not-to-distribute-medications-that-combat-covid.html
(jedan od sugovornika je i Robert Malone)
Dakle u SAD-u su sada počeli uskraćivati izdavanje lijekova koje su liječnici počeli propisivati za tretiranje COVID-a.
Riječ je, čini se, o direktivi ravno od CDC-a. De facto, vlada određuje liječnicima kako smiju a kako ne smiju tretirati bolest. Uvodi se blokada izdavanja ivermectina na liječnički recept u slučaju da je dijagnoza COVID.
Nadam se da su dekret otvorili s formulacijom "For reasons of state ...."
Slovoslagar-
2021-04-25
Ne pričaj besmislice.Eroo wrote:Živjeti moramo s ovim, ekonomija ne smije stati, a ja ne vidim boljeg načina za to osim cijepljenje.
Uostalom, svi smo mi i prije ovoga bili cijepljeni nekoliko puta. Svaki put smo se miješali u posao imunskog sustava.
Antivakseri ne nude ništa, osim umiranje, pa ko živ ko mrtav. To ne može biti prihvatljiv način.
Slovoslagar-
2021-04-25
mutava baštarda wrote:
Ne može gore od ovog.
Ovo čak ne spada ni u kategoriju "Simpronov paradoks".
Za one koji pozornije prate, već su shvatili da je Israel do 31.1.2021. bio procjepljen 54%.
Ovaj postotak ne sudjeluje više u zaštiti stanovništva. Tako kaže struka.
Ovaj mali postotak revakcinacije nema ama baš nikakve veze s povećavanjenm broja umrlih,
već isključivo povećani broj okuženih među nezaštićenom populacijom.
"Lik" s tvittera nije čak ni antivakserski seronja, već glupan, koji jop sabire na'prste.
2016-07-22
Netko je jednom napisao ovdje na forumu ali sam zaboravio.
Koji je naš domaći ekvivalent ivermectina?
Slovoslagar-
2021-04-25
To ti ad hominem? Nisam osjetljiv na takve stvari.Slovoslagar wrote:Ne pričaj besmislice.Eroo wrote:Živjeti moramo s ovim, ekonomija ne smije stati, a ja ne vidim boljeg načina za to osim cijepljenje.
Nego, ja sam bio cijepljen nekoliko puta, ti nisi? Pa gdje to živiš?
Ja nisam, niti znam što je to uopće.Slovoslagar wrote:Netko je jednom napisao ovdje na forumu ali sam zaboravio.
Nego, htio bih čuti tvoje objašnjenje što je razlog da je ovom valu u Rusiji 20x veća smrtnost od one u UK?
Imaš gore za obje države oba para dijagrama: "dnevna smrtnost/dnevni ativni slučajevi".
2016-07-22
Naaravno da sam bio cijepljen.Eroo wrote:To ti ad hominem? Nisam osjetljiv na takve stvari.Slovoslagar wrote:Ne pričaj besmislice.Eroo wrote:Živjeti moramo s ovim, ekonomija ne smije stati, a ja ne vidim boljeg načina za to osim cijepljenje.
Nego, ja sam bio cijepljen nekoliko puta, ti nisi? Pa gdje to živiš?
Ali nisam bio cijepljen eksperimentalnim cjepivom nepoznatog srednjeročnog i dugoročnog učinka.
Slovoslagar-
2021-04-25
Čemu naglašavaš nešto što je za 97% ljudi potpuno nebitno... Ja nisam cijepljen, ali isto tako niti ne putujem po svijetu... Onaj komu je to potreba ili imperativ zadovoljit će obligacije i to je to... S jedne strane pokušavaš prodat priču kako je cijepljenje uvjet za određenu razinu individualnog užitka odnosno zadovoljenja ekstra želja i prohtjeva povrh uobičajenih životnih potreba, a s druge strane govoriš kako ti je žao nepotrebno umrlih od bolesti i pri tom potpuno neosnovano siješ optužbe i osude svuda uokolo, iako to nitko s imalo zdravog razuma i mogućnosti korištenja logičnog razlučivanja neće činiti. Također ići tvrditi da ti je cijela obitelj cijepljena uključeno i klinci je skroz neozbiljno, pogotovo kad još navodiš da imaš jednu iznimku radi preboljenja, a istu tu iznimku ne prihvaćaš izvan svog uskog obiteljskog kruga... Jbg nije ti to niti na mjestu niti je ispravnoEroo wrote:Ako su nas naši političari, liječnici, epidemiolozi i virusolozi odlučili uništiti onda nam itako nema pomoći.metilda wrote:Eroo wrote:Samo mi je žao što ljudi umiru nepotrebno.metilda wrote:Ero je postao vakser fundamentalist.
"Antivakserski" uvrnuti um nije naš izum, on postoji otkad postoji moderni čovjek.
Ero, previše je nepoznanica o mogućim nuspojavama cjepiva. Tko zna što cjepivo uništava unutar organizma. Već provjereni lijekovi imaju toliko nuspojava koje su sve uredno popisane na onim uputama koje dobiješ uz njih. Možda će za par godina ljudi masovno umirati od posljedica cjepiva.
Ne brkaj gašenje IZ s antivakserima. Riječ je u tom slučaju o jakom farmakološkom uvoznom lobiju.
Ja u to ne želim vjerovati. Imam 10-oro mlađih u obitelji i svi su, osim jednog (preboljela) cijepljeni 2x.
Hvala Bogu, sve je bilo ok. Normalno rade i putuju svijetom. Upravo se mi s putovanja vratila jedna skupina, njih 5.
Prošli su i odmarali u nekoliko crvenih zona. Za sada je, kao što rekoh, sve ok.
Živjeti moramo s ovim, ekonomija ne smije stati, a ja ne vidim boljeg načina za to osim cijepljenje.
2015-08-08
nema goreg turčina
od poturice
nema goreg vjernika
od udbaša i komunjare
na to se možemo nadovezati
da nema goreg propagatora cijepljenja
od lika koji je kuvertirao may 2020 i ode korona.
ti produkti udbe koje je stvorila kao zaštitni mehanizam partijskog vrha samo izviru iz ovog idiota.
bez društva, obitelji, odbačen od okoline stalno nalazi neku žarišnu točku.
lik je čisti parazit koji ne može obitavati bez da se na nekaj ne zakvači...
od poturice
nema goreg vjernika
od udbaša i komunjare
na to se možemo nadovezati
da nema goreg propagatora cijepljenja
od lika koji je kuvertirao may 2020 i ode korona.
ti produkti udbe koje je stvorila kao zaštitni mehanizam partijskog vrha samo izviru iz ovog idiota.
bez društva, obitelji, odbačen od okoline stalno nalazi neku žarišnu točku.
lik je čisti parazit koji ne može obitavati bez da se na nekaj ne zakvači...
2014-12-30
miha!michaellcmacha wrote:Čemu naglašavaš nešto što je za 97% ljudi potpuno nebitno... Ja nisam cijepljen, ali isto tako niti ne putujem po svijetu... Onaj komu je to potreba ili imperativ zadovoljit će obligacije i to je to... S jedne strane pokušavaš prodat priču kako je cijepljenje uvjet za određenu razinu individualnog užitka odnosno zadovoljenja ekstra želja i prohtjeva povrh uobičajenih životnih potreba, a s druge strane govoriš kako ti je žao nepotrebno umrlih od bolesti i pri tom potpuno neosnovano siješ optužbe i osude svuda uokolo, iako to nitko s imalo zdravog razuma i mogućnosti korištenja logičnog razlučivanja neće činiti. Također ići tvrditi da ti je cijela obitelj cijepljena uključeno i klinci je skroz neozbiljno, pogotovo kad još navodiš da imaš jednu iznimku radi preboljenja, a istu tu iznimku ne prihvaćaš izvan svog uskog obiteljskog kruga... Jbg nije ti to niti na mjestu niti je ispravnoEroo wrote:Ako su nas naši političari, liječnici, epidemiolozi i virusolozi odlučili uništiti onda nam itako nema pomoći.metilda wrote:Eroo wrote:Samo mi je žao što ljudi umiru nepotrebno.metilda wrote:Ero je postao vakser fundamentalist.
u nizozemskoj sam na GO.
ekipa iz airbusa.
rusi su navijali za hrvatsku jer im je dosta kiše, oblaka-žele sunce.
ova dva testna pilota su rekli da ih boli kiki di, samo da ima vutra i nekaj za ispod sebe.
bavarska kao i cijela njemačka je licemjerna prema hrvatskoj u tom smjeru da ako si cijepljen ideš pet dana u karantenu, ako nisi-10 dana. nakon povratka iz hrvatske.
za zemlje beneluxa nema nikakvog ograničenja.
i tako smo završili u zemlji kofi šopova i crvenih svjetiljki.
krokodila bi hetz strefil da vidi ljude bez maski, klubove dupkom pune, o crvenim ulicama i kofi šopovima da ne pišem.
lik je klasični produkt partije.
Last edited by veber on 22/8/2021, 14:02; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
Prvu rečenicu ću pripisati poodmakloj dobi.Eroo wrote:Ja nisam, niti znam što je to uopće.Slovoslagar wrote:Netko je jednom napisao ovdje na forumu ali sam zaboravio.
Nego, htio bih čuti tvoje objašnjenje što je razlog da je ovom valu u Rusiji 20x veća smrtnost od one u UK?
Imaš gore za obje države oba para dijagrama: "dnevna smrtnost/dnevni ativni slučajevi".
Ne znam odakle vadiš ove svoje brojeve.
Jednostavnim izračunom dobiva se da razlika u trenutnoj smrtnosti per capita iznosi cca. 3 puta, a ne 20 puta.
Britanija je značajno procjepljenija, nema nekakvih osobitih tajni.
Tvoj problem je što ti se čitav svijet vrti oko jednog parametra - a to je službeni broj umrlih od COVID-a.
A mi smo suočeni sa izraženo multivarijabilnim problemom i potrebom za višekriterijskim iznalaženjem optimalnog rješenja.
Slovoslagar-
2021-04-25
michaellcmacha likes this post
ne znam zakaj uopće i komentiram od lika bilo koji upis-valjda po inerciji.Slovoslagar wrote:Prvu rečenicu ću pripisati poodmakloj dobi.Eroo wrote:Ja nisam, niti znam što je to uopće.Slovoslagar wrote:Netko je jednom napisao ovdje na forumu ali sam zaboravio.
Ne znam odakle vadiš ove svoje brojeve.
Jednostavnim izračunom dobiva se da razlika u trenutnoj smrtnosti per capita iznosi cca. 3 puta, a ne 20 puta.
Britanija je značajno procjepljenija, nema nekakvih osobitih tajni.
Tvoj problem je što ti se čitav svijet vrti oko jednog parametra - a to je službeni broj umrlih od COVID-a.
A mi smo suočeni sa izraženo multivarijabilnim problemom i potrebom za višekriterijskim iznalaženjem optimalnog rješenja.
jednostavno je klasični spamer.
imao je svoju temu koji su ljudi polako odjebali.
yoda otvorio novu i ovaj se zakvačio kao krpelj-što i je.
na kraju umjesto neke kvalitetne rasprave sve se svodi na kontriranje krokodilu.
veber-
2014-12-30
Page 10 of 53 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 31 ... 53
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema