Engleska na kolenima
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Engleska na kolenima
Jezik je plus, al sve ostalo nije..
I tako ja postade uhljeb...aj još i to, to nisam bila moram priznati.
Svašta će Mile da izmisli
A vezano za wishfull thinkings provjeri podatak o broju poništenih dozvola. Umjesto da sereš. Ima ga negdje i na stranici mupa..
A vezano za wishfull thinkings provjeri podatak o broju poništenih dozvola. Umjesto da sereš. Ima ga negdje i na stranici mupa..
Last edited by kaya on 16/8/2021, 00:04; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Jezik je plus, al sve ostalo nije..
Kakvih dozvola, vozackih? To trebas biti bas teska beda, pa ici u HR da radis. Nemam nista protiv HR, ali tamo nije standard.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa ne znam jel standard, za vas vjerojatno je ako dolazite tu raditi jel, jer ne bi dolazili.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Jezik je plus, al sve ostalo nije..
Kakvih dozvola, vozackih? To trebas biti bas teska beda, pa ici u HR da radis. Nemam nista protiv HR, ali tamo nije standard.
Nego tema je nešto drugo.
Da od 40,50 000 radnih poslodavci ponište jedno 60% prije isteka roka jedne godine.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Pa ne znam jel standard, za vas vjerojatno je ako dolazite tu raditi jel, jer ne bi dolazili.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Jezik je plus, al sve ostalo nije..
Nego tema je nešto drugo.
Da od 40,50 000 radnih poslodavci ponište jedno 60% prije isteka roka jedne godine.
Mozda 2-3 metra preko leta, "smestaj" citaj neka rupa obezbedjen i hrana. Zatim ako ne uplacujes nekakve doprinose tokom cele godine, ukinu ti. Ako ode do Nemacke, tesko na 2-3 metra, plus smestaj, depozit, ugovor, prevoz, ne isplati se. Otprilike, koliko je tacno, sasvim nebitno u celoj prici
2014-08-25
Sve gore u Engleskoj, preti Bozic sa praznim policama.
https://amp.tgcom24.mediaset.it/tgcom24/article/37317861
https://amp.tgcom24.mediaset.it/tgcom24/article/37317861
2014-08-25
Prazne police, od Londona do Manchestera, prolazeći kroz Cambridge i Birmingham: cijela Velika Britanija bori se s krizom opskrbe koja baca na koljena lance supermarketa i brze hrane. Krivite Brexit i Covid: "savršena" mješavina koja je prisilila tisuće europskih kamiondžija potrebnih za prijevoz robe da se nikada ne vrate u Englesku na posao.
McDonald's je morao odustati od prodaje mliječnih napitaka i gaziranih pića u mnogim svojim prostorijama; prošlog je tjedna poznati američki lanac Nando zatvorio 50 od svojih 450 trgovina zbog nedostatka pilića. Na društvenim mrežama fotografije praznih polica u supermarketima polude: "To je najgori nedostatak koji sam ikada vidio", rekao je Steve Murrells, izvršni direktor Co-operative, jedne od najvećih britanskih maloprodajnih grupa.
Riskiramo da "otkažemo Božić ponovno", rekao je Richard Walker, direktor lanca islandskih supermarketa, za The Guardian, pozivajući vladu da intervenira u vezi s pravilima Brexita kako bi se omogućilo zapošljavanje vozača kamiona u inozemstvu.
Ne samo da nedostaju vozači kamiona, nego i radnici u pogonima za preradu mesa i radnici koji beru voće i povrće: mnogi trgovci nude bonuse onima koji se prihvate posla. Kratki spoj bez presedana koji je istodobno utjecao na sektore poput logistike, trgovine, ugostiteljstva, građevinarstva i poljoprivrede.
McDonald's je morao odustati od prodaje mliječnih napitaka i gaziranih pića u mnogim svojim prostorijama; prošlog je tjedna poznati američki lanac Nando zatvorio 50 od svojih 450 trgovina zbog nedostatka pilića. Na društvenim mrežama fotografije praznih polica u supermarketima polude: "To je najgori nedostatak koji sam ikada vidio", rekao je Steve Murrells, izvršni direktor Co-operative, jedne od najvećih britanskih maloprodajnih grupa.
Riskiramo da "otkažemo Božić ponovno", rekao je Richard Walker, direktor lanca islandskih supermarketa, za The Guardian, pozivajući vladu da intervenira u vezi s pravilima Brexita kako bi se omogućilo zapošljavanje vozača kamiona u inozemstvu.
Ne samo da nedostaju vozači kamiona, nego i radnici u pogonima za preradu mesa i radnici koji beru voće i povrće: mnogi trgovci nude bonuse onima koji se prihvate posla. Kratki spoj bez presedana koji je istodobno utjecao na sektore poput logistike, trgovine, ugostiteljstva, građevinarstva i poljoprivrede.
2014-08-25
Digli su plate vozaca i do 65.000 funti godisnje, negde vidim i po 1350 nedeljno, ali tesko da ce premostiti problem, jer ekipa sa Istoka ne zna Engleski a ranije su preko posrednika radili bez komunikacije. Neka samo dizu plate, mogu im preko vikenda pomoci, naravno uz masnu nadoknadu.
2014-08-25
Kako ti nije zao Kraljice, sedne za sto, nema sta jesti. Jedino koke neke oko Palate da stavi, barem ima jaja i neku kravu vezati uz drvo za mleko.
2014-08-25
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ko ima problema sa kolenima
» ŠAMPION EVROPE NA KOLENIMA: Crvena zvezda razbila CSKA na krilima 18.000 Delija
» Tipična engleska sarana
» Hrvatska-Engleska: Tema
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------
» ŠAMPION EVROPE NA KOLENIMA: Crvena zvezda razbila CSKA na krilima 18.000 Delija
» Tipična engleska sarana
» Hrvatska-Engleska: Tema
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------
Page 3 of 3