a jebote... prdnula engleska u čabar
Page 1 of 1
a jebote... prdnula engleska u čabar
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4852548/Edinburgh-Uni-law-student-21-probed-hate-crime.html
H.P0105, London, United Kingdom, 27 minutes ago
But it's ok to go over to Syria to fight for ISIS then come back as if it's normal.
eye watch u, manchester, United Kingdom, 32 minutes ago
There is no such thing as free speech in this country anymore. No wonder the educated are leaving in droves!
e
Ruby88, Edinburgh, United Kingdom, 38 minutes ago
Political correctness is slowly killing free thought in universities, and seems to be poisoning the minds of young people, at a time when they should be encouraged to formulate their OWN opinions.
Re: a jebote... prdnula engleska u čabar
komentari su skoro kao na ovom forumu, izabrao sam nasumce samo par njih, koji daju nadu da nije sve još izgubljeno....
ipak, ovaj smatram najboljim:
YossanMehra, Cambridge, United Kingdom, 38 minutes ago
You can bet your life Esme Allman is the type of person who enjoys the smell of their own farts.
ipak, ovaj smatram najboljim:
YossanMehra, Cambridge, United Kingdom, 38 minutes ago
You can bet your life Esme Allman is the type of person who enjoys the smell of their own farts.
Opet,za razliku od naseg izrazaja prema kozojebima,ove su izjave onako sa zadrskom,bojazljive neke..
Nije problemu tome sto ljudi misle,nego sto nemaju masovno mooda reci,i eventualno nes napraviti..
LONG LIVE BREIVIK..
Nije problemu tome sto ljudi misle,nego sto nemaju masovno mooda reci,i eventualno nes napraviti..
LONG LIVE BREIVIK..
Guest- Guest
zato jer sam birao umjerene komentare, ima ih na stotine, naišao sam samo na jedan kojim se odobrava potez sveučilišta....
opet,i to su politicki korektne,nekaznjive,pitome izjave...slusam i pricam ja sa svabima..ista stvar...kazu sto misle,onako...nekako mi sve to mlako...
Kozojebi su se pritajili nesto,ne prave pizdarije,ali itekako znaju svoja prava odlicno i pritiscu svapsku drzavu da im to i priusti..
Najbahatiji je zahtjev Kozojeba je da zele ISTA PRAVA KAO I SVABI ,u USTAVU i ostalim zakonima..jebote,ja jos 3 godine moram drzapati ovdje da bi uopce bio uzet u razmatranje za drzavljanstvo i ista prava...nije mi nikad palo niti traziti ista prava...
Kozojebi su se pritajili nesto,ne prave pizdarije,ali itekako znaju svoja prava odlicno i pritiscu svapsku drzavu da im to i priusti..
Najbahatiji je zahtjev Kozojeba je da zele ISTA PRAVA KAO I SVABI ,u USTAVU i ostalim zakonima..jebote,ja jos 3 godine moram drzapati ovdje da bi uopce bio uzet u razmatranje za drzavljanstvo i ista prava...nije mi nikad palo niti traziti ista prava...
Guest- Guest
Ovo je davno otišlo predalek, ali ove čamuge po zapadu koje dociraju u biti čine svojima ogromnu medvjeđu uslugu
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
rasizam fašizam govor mržnje...
na galge
ili bolje gulag
pa staljin je dozvoljavao više slobode govora jebote
pa staljin je dozvoljavao više slobode govora jebote
najbolje što bi tu glupu pičku koga ga je prijavila islamisti prodali u roblje ili jednosatvno izjebali i onda kamenovali
Totenkopf wrote:zato jer sam birao umjerene komentare, ima ih na stotine, naišao sam samo na jedan kojim se odobrava potez sveučilišta....
jesi li ti komentirao? I ako jesi na koliko te je cukerkurac banirao?
» Socijalizam napreduje part.666 (Venezuela prdnula u čabar)
» I MOST prdno u čabar
» Engleska na kolenima
» krdo prdnulo u čabar
» Prdnuo Givi u čabar
» I MOST prdno u čabar
» Engleska na kolenima
» krdo prdnulo u čabar
» Prdnuo Givi u čabar
Page 1 of 1