Hrvatska-Engleska: Tema
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Hrvatska-Engleska: Tema
Vidit ćemo
Realnost je takva da smo mi među četiri najbolje momčadi svijeta
Republiku Srpsku smo izbacili a istodobno pružili odličnu utakmicu i dobre diplomatske odnose kao gost iz EU u Rusiji
To nam nitko nemože ODUZETI
Realnost je takva da smo mi među četiri najbolje momčadi svijeta
Republiku Srpsku smo izbacili a istodobno pružili odličnu utakmicu i dobre diplomatske odnose kao gost iz EU u Rusiji
To nam nitko nemože ODUZETI
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nakon svega čisto sumnjam da bi Rusija KGB htio vidjeti Veliku Britaniju kao pobjednika SP u Rusiji
To se nesmi desit
To se nesmi desit
2014-04-11
Ma ja kažem poštedili smo SP od političke trakavice i poniženja za Ruse sa Rusija vs Engleska tekmom... Rusi nam trebaju biti zahvalni jer smo ih pustili da dostojanstveno izađu iz prvenstva podignutih glava.
Zamisli da su ih Englezi nabili 4-1 ili tako nešto :D A zakucali bi ih... Ko Švabe Brazilcima.
Zamisli da su ih Englezi nabili 4-1 ili tako nešto :D A zakucali bi ih... Ko Švabe Brazilcima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Perišiću svaka čast, no mislim da ga treba maknuti iz prve postave.
Jednostavno nije na razini zadatka.
2018-04-10
Pa ja ću im biti zahvalan ako nedopuste Velikoj Britaniji da uđe u finale i osvoji bojno polje RusijaHektorović wrote:Ma ja kažem poštedili smo SP od političke trakavice i poniženja za Ruse sa Rusija vs Engleska tekmom... Rusi nam trebaju biti zahvalni jer smo ih pustili da dostojanstveno izađu iz prvenstva podignutih glava.
To bi bilo loše za rusku federaciju da Britanija tamo briljira
Bolje spriječiti nego liječiti
2014-04-11
RayMabus wrote:Nakon svega čisto sumnjam da bi Rusija KGB htio vidjeti Veliku Britaniju kao pobjednika SP u Rusiji
To se nesmi desit
BIVŠI hrvatski nogometni reprezentativac Ognjen Vukojević objavio je snimku na Instagramu na kojoj slavi pobjedu nad Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. U videu mu se pridružio i Domagoj Vida, a pobjedu su posvetili bivšeg klubu u kojem su igrali, kijevskom Dinamu te državi Ukrajini.
Vukojević je poručio: "Ovo je pobjeda za Ukrajinu i Dinamo", a Vida je dodao: "Slava Ukrajini".
Vukojević je nakon par minuta maknuo objavu, no Rusi su je uspjeli snimiti i objaviti. Reakcija Vukojevića i Vide razljutila je ruske medije zbog veličanja Ukrajine s kojom nisu u dobrim odnosima.
glup gluplji
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Perisicu su misli negdje drugdje..bojim se da ga je stresao slucaj sa kumom kalinicemHektorović wrote:Perišiću svaka čast, no mislim da ga treba maknuti iz prve postave.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ponjelo ih....vjerojatno su im ukri davali podrskudebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nakon svega čisto sumnjam da bi Rusija KGB htio vidjeti Veliku Britaniju kao pobjednika SP u Rusiji
To se nesmi desitBIVŠI hrvatski nogometni reprezentativac Ognjen Vukojević objavio je snimku na Instagramu na kojoj slavi pobjedu nad Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. U videu mu se pridružio i Domagoj Vida, a pobjedu su posvetili bivšeg klubu u kojem su igrali, kijevskom Dinamu te državi Ukrajini.
Vukojević je poručio: "Ovo je pobjeda za Ukrajinu i Dinamo", a Vida je dodao: "Slava Ukrajini".
Vukojević je nakon par minuta maknuo objavu, no Rusi su je uspjeli snimiti i objaviti. Reakcija Vukojevića i Vide razljutila je ruske medije zbog veličanja Ukrajine s kojom nisu u dobrim odnosima.
glup gluplji
2015-09-08
Opet mi nesto ide na kurac...kazu modric umoran..pa ja na njemu to nisam vidio na ovoj utakmici..izgledao mi dva puta svjeziji nego protiv danaca...inace kako nije umoran kad igra za real pet utakmica tjedno...na anti rebicu se vidio mali umor ali ante je kroz sp gotovo vukao reprezentaciju...mandzukic isto...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ponjelo ih....vjerojatno su im ukri davali podrskudebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nakon svega čisto sumnjam da bi Rusija KGB htio vidjeti Veliku Britaniju kao pobjednika SP u Rusiji
To se nesmi desitBIVŠI hrvatski nogometni reprezentativac Ognjen Vukojević objavio je snimku na Instagramu na kojoj slavi pobjedu nad Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. U videu mu se pridružio i Domagoj Vida, a pobjedu su posvetili bivšeg klubu u kojem su igrali, kijevskom Dinamu te državi Ukrajini.
glup gluplji
Dobijamo stadion kontra sebe, vidim ruski mediji su se raspucali... politici, još te vrste nije mjesto na sp... a pogotovo ne kontra domaćina...
2018-04-10
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
s tvoje tocke gledista... ne dajes pravo nikome za izbor vlastite opcije idealadebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nakon svega čisto sumnjam da bi Rusija KGB htio vidjeti Veliku Britaniju kao pobjednika SP u Rusiji
glup gluplji
posprdavas se
immortal-
2014-04-16
https://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsko-prvenstvo-2018/hrvatska-engleska-nakon-20-godina-povijesna-prilika-za-svjetsko-finale---523143.htmldzango wrote:A gde link?
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:s tvoje tocke gledista... ne dajes pravo nikome za izbor vlastite opcije idealadebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nakon svega čisto sumnjam da bi Rusija KGB htio vidjeti Veliku Britaniju kao pobjednika SP u Rusiji
glup gluplji
posprdavas se
iz kojeg kuta gledanja je ovaj uradak pametan potez ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:
Vidim Šuker radi damage control, zahvaljuje se rusima na odličnom sp
2018-04-10
Let us hope Wednesday we can all sing: - It's coming home! And by 'it' we mean English football team ;P
Koja te crna Velika Britanija spopala?RayMabus wrote:Pa ja ću im biti zahvalan ako nedopuste Velikoj Britaniji da uđe u finale i osvoji bojno polje RusijaHektorović wrote:Ma ja kažem poštedili smo SP od političke trakavice i poniženja za Ruse sa Rusija vs Engleska tekmom... Rusi nam trebaju biti zahvalni jer smo ih pustili da dostojanstveno izađu iz prvenstva podignutih glava.
To bi bilo loše za rusku federaciju da Britanija tamo briljira
Bolje spriječiti nego liječiti
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Hektorović wrote:debotoijusto wrote:
Vidim Šuker radi damage control, zahvaljuje se rusima na odličnom sp
sve ovisi kako se ova retardiranost ognjena uhvati u javnosti samo nam jos nedostaje stari hrvatski pozdrav usred moskve
2014-04-12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Engleska na kolenima
» Tipična engleska sarana
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------
» Engleska : U kamionu pronađeno 39 leševa
» Tipična engleska sarana
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------