LA LIGA 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 23
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: LA LIGA 21/22
Insane golazo and 5 more things that made Modric Man of the Match vs Real Sociedad
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
A ove iz malo jačeg natjecanja od LA lige ne vrijede? Onda sam ti gore nalijepio jednu frišku ... Jel' ta vriedi?fridrih_niche wrote:Znaci, nijednu utakmicu La Lige nije bija Man of the Match?
Ruglo...
:(
Zeko-
2015-08-26
Smiješan igrač, Luka Modrić...
Nek bude zahvalan Perezu do kraja života sta mu je kupija Balon d’Or i nezasluženo ga uvrstija u besmrtnike...
;)
Nek bude zahvalan Perezu do kraja života sta mu je kupija Balon d’Or i nezasluženo ga uvrstija u besmrtnike...
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
E, al' ti si stvarno glup k'o kurac ... Pazi o čemu ti govoriš, pa to je nebulozno samo po sebi ... Perez nije imao nikoga od španjolaca da mu kupi zlatnu loptu, nego je čekao da mu u Real dođe jedan Hrvat i da onda njemu kupuje zlatnu loptu ... Jel' ti uopće razumiješ o čemu trabunjaš? Stvarno sam mislio da si puno inteligentniji od ampera, ali definitivno si se sa ovim trabunjanjem srozao na njegov nivo ...
Zeko-
2015-08-26
jebote kako nas to zanima jedva smo dočekali da vidimo planove malog precijenjenog lopovskog govneta
End- Posts : 21177
2015-08-25
nemoj biti glup, ovo je već glupoća sektaških razmjeraZeko wrote:A i ovu statistiku nisi dobro naštimao, jer ti je ona iz sezone 2017/18, a ispod pored slike KDB ima 30 godina, a Luka 36 godina ... Po tome je danas KDB-u 34, a Luki 40 godina, pa dok nešto preslagivaš onda moraš paziti i na detalje ...
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Smiješan igrač, Luka Modrić...
;)
2021-02-25
Ajd' onda to pojasni, kako je KDB 2018., iz koje ti je ova statistika, imao 30 godina, a Luka 36 ... Pa dokaži da sam glup, a ja na temelju ovoga imam pravo ne vjerovati u tu statistiku ...
Zeko-
2015-08-26
dobro lažna je statistika
bankomat je GOAT
ti si u pravu amper2
bankomat je GOAT
ti si u pravu amper2
2015-08-25
Ne moraš se pjeniti, moraš samo dokazati da je 2018. godine KDB imao 30, a Luka 36 godina ... Vrlo jednostavno ... Ili nije?
Zeko-
2015-08-26
Camp Nou is completely sold out for the women's Clasico in March, after 85,000 tickets were sold in three days
ova barca nije normalna, kakav klub bože dragi
ova barca nije normalna, kakav klub bože dragi
2015-08-25
Par utakmica odograli dobro, barem su maloj ciganšturi vratili nadu u njegov bedan, crvljivi život…
Guest- Guest
Međutim, ova utakmica po mnogočemu je bila kontroverzna. Prije svega zbog toga što su Realu po prvi put u 64 godine dosuđena tri penala na jednoj utakmici. Drugo, dva od ta tri penala bila su dosta sumnjiva, kod prvog penala sve je bilo čisto, međutim kod drugoga je, čini se, Lucas Vazquez pao ničim izazvan. Kod trećeg je pak Ferland Mendy podmetnuo nogu ispod stopera Celte i time isforsirao penal, a sudac je čak kontaktirao VAR i svejedno je donio odluku da će penala biti.
Jasno, reakcije katalonskih medija bile su veoma burne, a katalonski Sport je preko naslovnice razvalio: "Dajte im titulu".
"Sudac je dosudio tri skandalozna penala za Real, a Celti je poništio gol zbog sumnjivog zaleđa. Real nije zaslužio pobjedu u Vigu, ali je uz pomoć suca najvjerojatnije osigurao naslov prvaka", piše tako Sport.
Mundo Deportivo je preko svoje naslovnice razvukao natpis: "Skandalozno". Komentirali su i kako Real nije zaslužio pobjedu u ovoj utakmici, ali da su imali golemu pomoć suca.
Značajne kritike poštedjela ih je Marca, no oni su ionako pristalice Reala. No i njihov je naslov aludirao na pobjedu izvojevanu penalima. "Jedanaest metara bliže naslovu prvaka", glasio je tako naslov Marce.
Jasno, reakcije katalonskih medija bile su veoma burne, a katalonski Sport je preko naslovnice razvalio: "Dajte im titulu".
"Sudac je dosudio tri skandalozna penala za Real, a Celti je poništio gol zbog sumnjivog zaleđa. Real nije zaslužio pobjedu u Vigu, ali je uz pomoć suca najvjerojatnije osigurao naslov prvaka", piše tako Sport.
Mundo Deportivo je preko svoje naslovnice razvukao natpis: "Skandalozno". Komentirali su i kako Real nije zaslužio pobjedu u ovoj utakmici, ali da su imali golemu pomoć suca.
Značajne kritike poštedjela ih je Marca, no oni su ionako pristalice Reala. No i njihov je naslov aludirao na pobjedu izvojevanu penalima. "Jedanaest metara bliže naslovu prvaka", glasio je tako naslov Marce.
2015-08-25
Ajde end ne izmišljaj ... Onaj drugi penal koji nije bio Benz je i tako promašio, tak' da se u biti ništa ne mijenja, jer prvi i treći penal su čisti k'o suza ...
Zeko-
2015-08-26
Kako se vidi lopovluk Reala, a ne vidi GNK Lopova...
End Tatticar!
<3
End Tatticar!
<3
2021-02-25
Pogledaj serie a...fridrih_niche wrote:Kako se vidi lopovluk Reala, a ne vidi GNK Lopova...
End Tatticar!
<3
Gadljivo je vise i gledati stele u korist ac penala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 23