LA LIGA 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 23
Page 22 of 23 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23
Re: LA LIGA 21/22
[size=36]Bajern ne prihvata rate za Levandovskog – misle da će se Barselona ugasiti
Nemački novinar Rafael Honigštajn preneo je informaciju da čelnici Bajerna ne veruju da će Barselona postojati kroz nekoliko godina.
DĐIZVOR: B92 ČETVRTAK, 7.07.2022. | 08:53
[/size]
Foto: Profimedia
Čitava priča je u vezi sa prelaskom Roberta Levandovskog iz Minhena u katalonski klub, odnosno svojevrsnog "cepidlačenja" oko visine obeštećenja koje treba da pripadne Bavarcima.
Navodi iz Španije govore o tome kako je sve zapelo oko 10 miliona evra, odnosno da Barselona nudi 40 plus bonuse dok Bajern želi 50 miliona unapred.
Nemački novinar Rafael Honigštajn preneo je informaciju da čelnici Bajerna ne veruju da će Barselona postojati kroz nekoliko godina.
[/size]
Podeli
Čitava priča je u vezi sa prelaskom Roberta Levandovskog iz Minhena u katalonski klub, odnosno svojevrsnog "cepidlačenja" oko visine obeštećenja koje treba da pripadne Bavarcima.
Navodi iz Španije govore o tome kako je sve zapelo oko 10 miliona evra, odnosno da Barselona nudi 40 plus bonuse dok Bajern želi 50 miliona unapred.
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:
Guest- Guest
Bayern pisa po cmarsi
KAKO VI POSLUJETE ZA PAR GODINA NECETE NI POSTOJATI....Teska brutala
KAKO VI POSLUJETE ZA PAR GODINA NECETE NI POSTOJATI....Teska brutala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
barca prica na terenu, kako i dolikuje mes ke un klubu
nece se valjda spustati na razinu turcina iz minhena
End- Posts : 21177
2015-08-25
KAKO POSLUJETE ZA 3 GODINE NECETE NI POSTOJATI .End wrote:barca prica na terenu, kako i dolikuje mes ke un klubu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kako mocni Cmayern siluje cmarsetinu.
Ocigledno im nije dosta onih 7up pa 8:2 nego ih jos moralno i mentalno ponizavaju.
Ocigledno im nije dosta onih 7up pa 8:2 nego ih jos moralno i mentalno ponizavaju.
2015-09-13
Princ od Čaira wrote:[size=47]Bajern ne prihvata rate za Levandovskog – misle da će se Barselona ugasiti
[/size][size=37]Podeli[/size]
2015-09-13
Andreas Christensen je ranije danas tijekom svog predstavljanja izjavio da je s osam godina na papir napisao kako mu je san postati profesionalni nogometaš i zaigrati za Barcelonu. FC Barcelona je putem svojeg Twitter profila objavila upravo taj komadić papira o kojem je Christensen pričao, a isti možete vidjeti u privitku.
Danski reprezentativac danas ima 26 godina i uspio je ostvariti sve ono što si je s osam godina zacrtao. Profesionalni nogometaš je već duži niz godina, a od jutros je i službeno stavio potpis na ugovor s klubom kojeg voli od djetinjstva.
ne kaže se bzvz
MES KE UN KLUB
Danski reprezentativac danas ima 26 godina i uspio je ostvariti sve ono što si je s osam godina zacrtao. Profesionalni nogometaš je već duži niz godina, a od jutros je i službeno stavio potpis na ugovor s klubom kojeg voli od djetinjstva.
ne kaže se bzvz
MES KE UN KLUB
2015-08-25
Princ od Čaira wrote:Princ od Čaira wrote:
Guest- Guest
Barca izgleda voli te nekarakterne igrače/izdajice...End wrote:demba potpisan do 2024., xavi čudotvorac
:D
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Uvjerljivo najbolji golman trećeg milenija...
To i statistika kaže...
;)
To i statistika kaže...
;)
2021-02-25
A gube de Jonga, sta je glup potez...
Jer veza de Jong - Pedri - Kessie bi bila čudo...
;)
Jer veza de Jong - Pedri - Kessie bi bila čudo...
;)
2021-02-25
SLUŽBENO: Raphinha je novi igrač Barcelone! Katalonci su upravo potvrdili transfer vrijedan 58 milijuna eura, a kroz bonuse bi Leedsu moglo pripasti dodatnih devet. Brazilac upravo prolazi testove i uskoro slijedi potpis.
nema barca za biber kme kme kme
haha kad ono grca se u parama
nema barca za biber kme kme kme
haha kad ono grca se u parama
2015-08-25
Page 22 of 23 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 23