LA LIGA 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 23
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Re: LA LIGA 21/22
SLUŽBENO: Raphinha je novi igrač Barcelone! Katalonci su upravo potvrdili transfer vrijedan 58 milijuna eura, a kroz bonuse bi Leedsu moglo pripasti dodatnih devet. Brazilac upravo prolazi testove i uskoro slijedi potpis.
nema barca za biber kme kme kme
haha kad ono grca se u parama
nema barca za biber kme kme kme
haha kad ono grca se u parama
End- Posts : 21177
2015-08-25
Fabrizio Romano tvrdi kako je postignut konačan dogovor između Barcelone i Manchester Uniteda za transfer Frenkieja de Jonga. Barça je pristala na 75 milijuna eura uz 10 milijuna eura bonusa. Klubovi su sve dogovorili, no ostao je još jedan korak, a to je da Nizozemac prihvati ponudu. Prema mnogim izvorima Frenkie želi ostati u Španjolskoj.
još jedan odličan deal mes ke un kluba, opelješili čmarnajtedovske glupake koga drugoga
još jedan odličan deal mes ke un kluba, opelješili čmarnajtedovske glupake koga drugoga
2015-08-25
Novi dug od milijardu će bit tu...
:D
Al legende su...
Smanje svima place da mogu dovest veterane i dat im bogovske place haha...
<3
:D
Al legende su...
Smanje svima place da mogu dovest veterane i dat im bogovske place haha...
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
prodali su za 100 mil ako uračunamo odlazak de jonga i doveli su za 100
depayja se pokušava uvaliti u trampu za koundea
nema niti d od duga naprotiv
depayja se pokušava uvaliti u trampu za koundea
nema niti d od duga naprotiv
2015-08-25
prodaš pedrija i gavija imaš laganih 500 milijuna eurića, to je vrijednost i bogatstvo barce o čemu ostali mogu sanjati
2015-08-25
End wrote:prodaš pedrija i gavija imaš laganih 500 milijuna eurića, to je vrijednost i bogatstvo barce o čemu ostali mogu sanjati
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Robert Lewandowski će u FC Barceloni zarađivati devet miliona eura po sezoni. To je oko tri miliona manje u odnosu na platu koju je imao u Bayernu.
Sutra bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor (3+1), čime će postati prvi Poljak u historiji Kluba.
Katalonski mediji navode da je odličan odnos Pinija Zahavija, agenta 33-godišnjeg napadača, i predsjednika Joana Laporte odigrao ključnu ulogu u ovom transferu.
Bayernu će pripasti 45 miliona eura obeštećenja (fiksno) i dodatnih pet kroz različite varijable.
good job mrga
Sutra bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor (3+1), čime će postati prvi Poljak u historiji Kluba.
Katalonski mediji navode da je odličan odnos Pinija Zahavija, agenta 33-godišnjeg napadača, i predsjednika Joana Laporte odigrao ključnu ulogu u ovom transferu.
Bayernu će pripasti 45 miliona eura obeštećenja (fiksno) i dodatnih pet kroz različite varijable.
good job mrga
2015-08-25
Evo ga bogami se poceo buditi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pazi napada
fati - lewa - demba
ferran - auba - raphinha
tiki taka vraća se na velika vrata
fati - lewa - demba
ferran - auba - raphinha
tiki taka vraća se na velika vrata
2015-08-25
Niche teski cvit.
Top.
Ekipa bi dusz djavlu dala za ovo
Top.
Ekipa bi dusz djavlu dala za ovo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 23