NEZAPAMĆENO: Židovi masovno napuštaju Francusku
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NEZAPAMĆENO: Židovi masovno napuštaju Francusku
Ćaća ti je kajin. Klečite, ko te, da prostiš jebe.red wolf wrote:Reci ti njima Kajinov sine...Riplex wrote:Nisu to moji pretci, u nas dan danas sve pogani običaji. Ti što su robovi od rođenja, daleko im kuća bilared wolf wrote:'' Eto, ja vas šaljem kao ovce među vukove. Budite dakle mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi! '' ( Matej; 10,16 )
Tko je bio vladar raja iz kojega je Adam prognan?
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Nabijem te Kajinov sine...Vaše vrijeme je prošlo...Riplex wrote:Ćaća ti je kajin. Klečite, ko te, da prostiš jebe.red wolf wrote:Reci ti njima Kajinov sine...Riplex wrote:Nisu to moji pretci, u nas dan danas sve pogani običaji. Ti što su robovi od rođenja, daleko im kuća bilared wolf wrote:'' Eto, ja vas šaljem kao ovce među vukove. Budite dakle mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi! '' ( Matej; 10,16 )
Guest- Guest
Reče čovik s takim potpisom. Popišam ti se na idola. Ako takvi mi rade oko glave mogu mirno spavatired wolf wrote:Nabijem te Kajinov sine...Vaše vrijeme je prošlo...Riplex wrote:Ćaća ti je kajin. Klečite, ko te, da prostiš jebe.red wolf wrote:Reci ti njima Kajinov sine...Riplex wrote:Nisu to moji pretci, u nas dan danas sve pogani običaji. Ti što su robovi od rođenja, daleko im kuća bilared wolf wrote:'' Eto, ja vas šaljem kao ovce među vukove. Budite dakle mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi! '' ( Matej; 10,16 )
Njima svaki naklon...Oni su već sada pobijedili.Riplex wrote:
Reče čovik s takim potpisom. Popišam ti se na idola. Ako takvi mi rade oko glave mogu mirno spavati
Guest- Guest
Ma nja, mujo kuje konja, jaše po mjesecured wolf wrote:Njima svaki naklon...Oni su već sada pobijedili.Riplex wrote:
Reče čovik s takim potpisom. Popišam ti se na idola. Ako takvi mi rade oko glave mogu mirno spavati
Gotovi ste...Sad ćeš sve to vidjeti svojim očima...Riplex wrote:Ma nja, mujo kuje konja, jaše po mjesecured wolf wrote:Njima svaki naklon...Oni su već sada pobijedili.Riplex wrote:
Guest- Guest
red wolf wrote:Gotovi ste...Sad ćeš sve to vidjeti svojim očima...Riplex wrote:Ma nja, mujo kuje konja, jaše po mjesecured wolf wrote:Njima svaki naklon...Oni su već sada pobijedili.Riplex wrote:
S čim? Di ćemo? Šta će moja prababa, ne vidi žena 22 godište? Oće nju zaobić?
Neće.Riplex wrote:red wolf wrote:Gotovi ste...Sad ćeš sve to vidjeti svojim očima...Riplex wrote:Ma nja, mujo kuje konja, jaše po mjesecured wolf wrote:Njima svaki naklon...Oni su već sada pobijedili.Riplex wrote:
Guest- Guest
Kako kad ne vidi? A je se vi inidojanci nemorete dogovorit, a bit će da više života ima u mojoj prababired wolf wrote:Neće.Riplex wrote:red wolf wrote:Gotovi ste...Sad ćeš sve to vidjeti svojim očima...Riplex wrote:Ma nja, mujo kuje konja, jaše po mjesecured wolf wrote:Njima svaki naklon...Oni su već sada pobijedili.Riplex wrote:
O nesrećo nepismena, ljudi su potomci Šetovi a ne kajinovi, Noa je šetov potomak a ne Kajinov. Imaš to u knjizi postanka.red wolf wrote:Nabijem te Kajinov sine...Vaše vrijeme je prošlo...Riplex wrote:Ćaća ti je kajin. Klečite, ko te, da prostiš jebe.red wolf wrote:Reci ti njima Kajinov sine...Riplex wrote:Nisu to moji pretci, u nas dan danas sve pogani običaji. Ti što su robovi od rođenja, daleko im kuća bilared wolf wrote:'' Eto, ja vas šaljem kao ovce među vukove. Budite dakle mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi! '' ( Matej; 10,16 )
Guest- Guest
Jesi li ti jehovin svjedok? Oni su do sada najavili ovo što ti najavljuješ podosta puta i nekako se uvijek samopojebi kao i ti.red wolf wrote:Gotovi ste...Sad ćeš sve to vidjeti svojim očima...Riplex wrote:Ma nja, mujo kuje konja, jaše po mjesecured wolf wrote:Njima svaki naklon...Oni su već sada pobijedili.Riplex wrote:
Guest- Guest
A ja se mislim koji qrc spominjete Kajina,onog IDSovca..???
Guest- Guest
I makakoizgedaa kurbetina arapska "palestinka" to je
govno islamo- terorističko
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ezeku se uvijek sve nešto pomješa i samopojebe se ali on zna što će biti u budućnosti hahahah hihihihi huhuhuhu hehehehe hohohohoh aoeoaueoaubogomdani wrote:A ja se mislim koji qrc spominjete Kajina,onog IDSovca..???
Guest- Guest
najbolji opis..Enivej,lik mi je simpa,benigan je,osim kad zabrije,onda pokaze da nije neki dobri duh iz lampe...tre911 wrote:Ezeku se uvijek sve nešto pomješa i samopojebe se ali on zna što će biti u budućnosti hahahah hihihihi huhuhuhu hehehehe hohohohoh aoeoaueoaubogomdani wrote:A ja se mislim koji qrc spominjete Kajina,onog IDSovca..???
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Židovi napuštaju Francusku
» BBB predvodio nezapamćeno iživljavanje nad mladićem u Remetincu
» Nezapamćeno nevrijeme: Poplave u Makedoniji odnijele 15 života!
» '' Svijet DISTOPIJA PRED VRATIMA SPREMA SE NEŠTO NEZAPAMĆENO: Počelo je kao epidemiološki alat, a sada će rangirati ljude i odlučivati o kretanju i zapošljavanju!?''
» Azilanti napustaju Švedsku
» BBB predvodio nezapamćeno iživljavanje nad mladićem u Remetincu
» Nezapamćeno nevrijeme: Poplave u Makedoniji odnijele 15 života!
» '' Svijet DISTOPIJA PRED VRATIMA SPREMA SE NEŠTO NEZAPAMĆENO: Počelo je kao epidemiološki alat, a sada će rangirati ljude i odlučivati o kretanju i zapošljavanju!?''
» Azilanti napustaju Švedsku
Page 4 of 4