NEZAPAMĆENO: Židovi masovno napuštaju Francusku
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NEZAPAMĆENO: Židovi masovno napuštaju Francusku
bogomdani wrote:Ebi ga...Longi ono sto ste vi dopustili,pa niti qurve ne dopustaju...
Šta kažes za svoje, svako malo vas pola nestadne s planete. Moc po mic
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Šta ce u Francuskoj ? Još ce ih tamo muslici pobit. U Izraelu ih bar vojska cuva.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zar još nisi shvatio da je cijela Zemlja brod?...Dakle, gdje će pobijeći?RayMabus wrote:Pacovi napuštaju brod koji tone.
Guest- Guest
red wolf wrote:Zar još nisi shvatio da je cijela Zemlja brod?...Dakle, gdje će pobijeći?RayMabus wrote:Pacovi napuštaju brod koji tone.
Vidi što je naš ezek za dom spreman
Pa zapravo jesam za dom ( Zemlja ) spreman...Za nju, za biljke i životinje...Što se tiče vas ljudi, obzirom na sve, i bolje da vas nema.Riplex wrote:
Guest- Guest
red wolf wrote:Pa zapravo jesam za dom ( Zemlja ) spreman...Za nju, za biljke i životinje...Što se tiče vas ljudi, obzirom na sve, i bolje da vas nema.Riplex wrote:
Ti nisi čovik, a mi ljudi životinje. Dobro malo humanije koljemo, evo za Božić padoše janje i odojče, fino bez problema. Dobro odjče se malo opiralo
A za minerale?red wolf wrote:Pa zapravo jesam za dom ( Zemlja ) spreman...Za nju, za biljke i životinje..Riplex wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Biti čovjek je izbor...No, i kad si svjestan da si čovjek, i još nešto si uz to...Tu si da odbaciš životinjsko i postaneš nešto drugo...Riplex wrote:red wolf wrote:Pa zapravo jesam za dom ( Zemlja ) spreman...Za nju, za biljke i životinje...Što se tiče vas ljudi, obzirom na sve, i bolje da vas nema.Riplex wrote:
Ti nisi čovik, a mi ljudi životinje. Dobro malo humanije koljemo, evo za Božić padoše janje i odojče, fino bez problema. Dobro odjče se malo opiralo
Guest- Guest
Za Zemlju...Zemlja bez ljudi može, ali ljudi bez Zemlje ne mogu...jastreb wrote:A za minerale?red wolf wrote:Pa zapravo jesam za dom ( Zemlja ) spreman...Za nju, za biljke i životinje..Riplex wrote:
Guest- Guest
Ja to vaše ne volim, najlipše ono životinjsko, kad krv vrije, ne do bog da budem ladan ko vampirred wolf wrote:Biti čovjek je izbor...No, i kad si svjestan da si čovjek, i još nešto si uz to...Tu si da odbaciš životinjsko i postaneš nešto drugo...Riplex wrote:red wolf wrote:Pa zapravo jesam za dom ( Zemlja ) spreman...Za nju, za biljke i životinje...Što se tiče vas ljudi, obzirom na sve, i bolje da vas nema.Riplex wrote:
To je sloboda izbora...Riplex wrote:
Ja to vaše ne volim,
Guest- Guest
To ti išćem, slobodnom čoviku nemorete ništared wolf wrote:To je sloboda izbora...Riplex wrote:
Ja to vaše ne volim,
Sloboda je uništila ljudsku vrstu...Riplex wrote:To ti išćem, slobodnom čoviku nemorete ništared wolf wrote:To je sloboda izbora...Riplex wrote:
Ja to vaše ne volim,
Guest- Guest
E moj ezek, tu so se privario. Ko je sljep pored zdravi očiju nikad nije ni bio slobodan. Pusti taj prividred wolf wrote:Sloboda je uništila ljudsku vrstu...Riplex wrote:To ti išćem, slobodnom čoviku nemorete ništared wolf wrote:To je sloboda izbora...Riplex wrote:
Ja to vaše ne volim,
Ne ozbiljno, data je ljudima sloboda, a oni su tu istu slobodu okrenuli protiv sebe...hahahahahahahahahahaRiplex wrote:E moj ezek, tu so se privario. Ko je sljep pored zdravi očiju nikad nije ni bio slobodan. Pusti taj prividred wolf wrote:Sloboda je uništila ljudsku vrstu...Riplex wrote:To ti išćem, slobodnom čoviku nemorete ništared wolf wrote:To je sloboda izbora...Riplex wrote:
Ja to vaše ne volim,
Guest- Guest
Nema tu oće neće, s tim se rodi i raste, ne da sw naučit ni prokockat. Jesi ili nisired wolf wrote:Ne ozbiljno, data je ljudima sloboda, a oni su tu istu slobodu okrenuli protiv sebe...hahahahahahahahahahaRiplex wrote:E moj ezek, tu so se privario. Ko je sljep pored zdravi očiju nikad nije ni bio slobodan. Pusti taj prividred wolf wrote:Sloboda je uništila ljudsku vrstu...Riplex wrote:To ti išćem, slobodnom čoviku nemorete ništared wolf wrote:To je sloboda izbora...Riplex wrote:
Ja to vaše ne volim,
'' Eto, ja vas šaljem kao ovce među vukove. Budite dakle mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi! '' ( Matej; 10,16 )
Tko je bio vladar raja iz kojega je Adam prognan?
Guest- Guest
Nisu to moji pretci, u nas dan danas sve pogani običaji. Ti što su robovi od rođenja, daleko im kuća bilared wolf wrote:'' Eto, ja vas šaljem kao ovce među vukove. Budite dakle mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi! '' ( Matej; 10,16 )
Reci ti njima Kajinov sine...Riplex wrote:Nisu to moji pretci, u nas dan danas sve pogani običaji. Ti što su robovi od rođenja, daleko im kuća bilared wolf wrote:'' Eto, ja vas šaljem kao ovce među vukove. Budite dakle mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi! '' ( Matej; 10,16 )
Guest- Guest
Ćaća ti je kajin. Klečite, ko te, da prostiš jebe.red wolf wrote:Reci ti njima Kajinov sine...Riplex wrote:Nisu to moji pretci, u nas dan danas sve pogani običaji. Ti što su robovi od rođenja, daleko im kuća bilared wolf wrote:'' Eto, ja vas šaljem kao ovce među vukove. Budite dakle mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi! '' ( Matej; 10,16 )
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Židovi napuštaju Francusku
» BBB predvodio nezapamćeno iživljavanje nad mladićem u Remetincu
» Nezapamćeno nevrijeme: Poplave u Makedoniji odnijele 15 života!
» '' Svijet DISTOPIJA PRED VRATIMA SPREMA SE NEŠTO NEZAPAMĆENO: Počelo je kao epidemiološki alat, a sada će rangirati ljude i odlučivati o kretanju i zapošljavanju!?''
» Azilanti napustaju Švedsku
» BBB predvodio nezapamćeno iživljavanje nad mladićem u Remetincu
» Nezapamćeno nevrijeme: Poplave u Makedoniji odnijele 15 života!
» '' Svijet DISTOPIJA PRED VRATIMA SPREMA SE NEŠTO NEZAPAMĆENO: Počelo je kao epidemiološki alat, a sada će rangirati ljude i odlučivati o kretanju i zapošljavanju!?''
» Azilanti napustaju Švedsku
Page 3 of 4