šššoping!!!
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: šššoping!!!
Taj crni duguljasti ruž imam i ja i odličan mi je, traje satima...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Naručila nekoliko stvarčica s pink pande
Zadovoljna sam s onim Nicka K 3d ruževima pa sam uzela još jedan sestri u nijansi Mandarin Martini (drugi po redu na slici).
Uzela sam joj još jedan u tim narančastim nijansama, Makeup Revolution Scandalous Vice
Uzela sam sebi nekoliko sjenila:
Makeup Revolution Eye Dust Rivalry
Makeup Revolution Temptress
Freedom Mono Eyeshadow Gilded 218
Lak za nokte I Heart Makeup Nail Geek Refresher
I uzela sam za frendicu Makeup Revolution Flawless Matte paletu o kojoj se već ovdje piskaralo, a mislim da je i još neke forumašice imaju
Zadovoljna sam s onim Nicka K 3d ruževima pa sam uzela još jedan sestri u nijansi Mandarin Martini (drugi po redu na slici).
Uzela sam joj još jedan u tim narančastim nijansama, Makeup Revolution Scandalous Vice
Uzela sam sebi nekoliko sjenila:
Makeup Revolution Eye Dust Rivalry
Makeup Revolution Temptress
Freedom Mono Eyeshadow Gilded 218
Lak za nokte I Heart Makeup Nail Geek Refresher
I uzela sam za frendicu Makeup Revolution Flawless Matte paletu o kojoj se već ovdje piskaralo, a mislim da je i još neke forumašice imaju
Guest- Guest
medication wrote:Taj crni duguljasti ruž imam i ja i odličan mi je, traje satima...
baš, neumoran je
kao i ovi smeđi, neka summer kolekcija
Zapravo su mi Avon ruževi daleko prešišali Lorealove, a više nego duplo jeftiniji...
I više nijansi koje mi odgovaraju...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Imedication wrote:Zapravo su mi Avon ruževi daleko prešišali Lorealove, a više nego duplo jeftiniji...
Guest- Guest
da, ima ih odličnih.. oni matt, onda ovi u tim duguljastim pakiranjima, pa onda onaj lip.. ne mogu se sjetit.. lip nešto :D nije lipstick.. također duguljasti tanki crni
ali neki im ne valjaju, pretanki su i providni.. evo baš taj na slici, u crnom klasičnom pakiranju - niš ne valja.. možeš do preksutra mackat usne, neće se vidjet :D
oni luxe mi ne valjaju, isto su preprozirni i tanki i brzo se skinu
a još su i skuplji. pih!
ali neki im ne valjaju, pretanki su i providni.. evo baš taj na slici, u crnom klasičnom pakiranju - niš ne valja.. možeš do preksutra mackat usne, neće se vidjet :D
oni luxe mi ne valjaju, isto su preprozirni i tanki i brzo se skinu
a još su i skuplji. pih!
Espadrille sa srebrnim detaljima i resom gore...srebrna ceker torba sa zlatnim detaljima....hoćete sliku?
Divnu obuću cura ima....nisam se usudila uzeti podebljane srebrne mokasinke sa resama....pre ekstravagantno malo za mene...a preudobne su bile....
Divnu obuću cura ima....nisam se usudila uzeti podebljane srebrne mokasinke sa resama....pre ekstravagantno malo za mene...a preudobne su bile....
Guest- Guest
Nemoj joj nikad reć...
Mislim, i kućila si se nedavno i sve... A beč ne glasi za najeftiniji grad na svijetu...
Mislim, i kućila si se nedavno i sve... A beč ne glasi za najeftiniji grad na svijetu...
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50