šššoping!!!
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: šššoping!!!
imam glavobolje i mučnine od njega, najozbiljnije, a sa mirisne stranice je bio savršenstvo..
si ga probala baš na koži?
Meni se onaj ja mislim Mesmerize black čini super kad zagrebeš stranicu.
volim stranice za grebanje
kakav je uživo?
volim stranice za grebanje
kakav je uživo?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
:D i ja volim te stranice!
ja ga rado trošim, solidno se osjeća, ima mi neku blaaago mušku notu, ali nije mi za muškarca.. mističan je
nije ono tipa klasična cvjetno-voćna vodica
sad sam ga protrljala s te stranice, i isti je uživo, rekla bih
ja ga rado trošim, solidno se osjeća, ima mi neku blaaago mušku notu, ali nije mi za muškarca.. mističan je
nije ono tipa klasična cvjetno-voćna vodica
sad sam ga protrljala s te stranice, i isti je uživo, rekla bih
Neću, sad je za 99 kuna u paketu s muškom verzijom...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
modra wrote:imam glavobolje i mučnine od njega, najozbiljnije, a sa mirisne stranice je bio savršenstvo..
Tek sam ga jučer dobila pa sam ga probala samo na zapešću... Nisam primijetila da me boli glava od njega, a miriše mi fantastično
Guest- Guest
med, super onda!
veg.. inače je kvalitetan parfem, baš jak i dugotrajan, ko da nije avon totalno...
veg.. inače je kvalitetan parfem, baš jak i dugotrajan, ko da nije avon totalno...
modra-
2014-04-17
riješilaaa i ostale, većinu
bratiću david beckham instinct sport :D
sestrični lijepu malu šljokičastu ukrasnu rozu sa srcima vrećicu + iz nove kolekcije catrice paleta sjenila i sjajilo, essence tuš za oči, i privjesak SESTRA I POL
maloj sekici one neke gumene kul narukvice s nekim natpisima i predobro nešto za kreirat stajlinge, ima svega unutra, šablone odjeće i obuće, naljepnice, hrpetina svakakvih 'materijala' odjeće za izrezivat... ja to želim
baš sam zadovoljna s poklonima za sve, ža šve! :D
sebi...
aceton
štapiće za uši
essence gel tuš u olovci - crni
lak catrice bijeli-bež
essence olovke za usta, dvije
i, omg omg omg omg omg omg omg omg!!!
ovoooooooooo u mileru, maleni, privjesak za ključeve, velikih 65 kn, ali morala sam:
jedva sam odoljela da ne pokupujem one najveće, sve vrste..slatki su ko moj mali nećak
bratiću david beckham instinct sport :D
sestrični lijepu malu šljokičastu ukrasnu rozu sa srcima vrećicu + iz nove kolekcije catrice paleta sjenila i sjajilo, essence tuš za oči, i privjesak SESTRA I POL
maloj sekici one neke gumene kul narukvice s nekim natpisima i predobro nešto za kreirat stajlinge, ima svega unutra, šablone odjeće i obuće, naljepnice, hrpetina svakakvih 'materijala' odjeće za izrezivat... ja to želim
baš sam zadovoljna s poklonima za sve, ža šve! :D
sebi...
aceton
štapiće za uši
essence gel tuš u olovci - crni
lak catrice bijeli-bež
essence olovke za usta, dvije
i, omg omg omg omg omg omg omg omg!!!
ovoooooooooo u mileru, maleni, privjesak za ključeve, velikih 65 kn, ali morala sam:
jedva sam odoljela da ne pokupujem one najveće, sve vrste..slatki su ko moj mali nećak
daaaaa, preslatki su
omg omg omg
želim i ovu paletu, najjače
kad će to kod nas???
omg omg omg
želim i ovu paletu, najjače
kad će to kod nas???
savršena je..
definitivno kopija urban decay naked 3 palete :D ali jao! volim kopije! moja će bit
:partyh:
definitivno kopija urban decay naked 3 palete :D ali jao! volim kopije! moja će bit
:partyh:
ova je isto primamljiva
https://www.pinkpanda.hr/proizvod/absolute-new-york-paleta-sjenila-icon-eye-shadow-palette-exposed-aiep01
i ova
https://www.pinkpanda.hr/proizvod/absolute-new-york-paleta-sjenila-icon-eye-shadow-palette-twilight-aiep02
https://www.pinkpanda.hr/proizvod/absolute-new-york-paleta-sjenila-icon-eye-shadow-palette-exposed-aiep01
i ova
https://www.pinkpanda.hr/proizvod/absolute-new-york-paleta-sjenila-icon-eye-shadow-palette-twilight-aiep02
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50