šššoping!!!
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: šššoping!!!
ti si kleru previse gledao egy-ne krafne pa ti je to postala asocijacija na svaku zenu :Pklerko wrote:Lady_D wrote:je to za onu dobru sveki koja se zove kao prijateljica od moje majke? :D
ime joj vuce na pekarski proizvod :p
šta se zove krafna?
Guest- Guest
medication wrote:Veg, kad nemaš pametnog šampona pri ruci, pranje soda bikarbonom i ispiranje kose s pola voda/pola jabučni ocat dosta pomaže.
Umanji svrbež vlasišta dosta.
Thanks, nisam znala za to.
Guest- Guest
http://www.lucluc.com/everything-under-20/lucluc-red-pleated-sleeveless-skater-dress.html
ovu cu si narucit
ovu cu si narucit
Guest- Guest
Lady_D wrote:http://www.lucluc.com/everything-under-20/lucluc-red-pleated-sleeveless-skater-dress.html
ovu cu si narucit
Sviđa mi se.
Uzela danas bluzu u Orsayja
Guest- Guest
Lady_D wrote:klerko wrote:ti si kleru previse gledao egy-ne krafne pa ti je to postala asocijacija na svaku zenu :P
ah egine krafne... jedne od rijetkih koje su odlične i bez marmelade...
kud me sjeti sad ...
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
zašto mi neke slike nestanu nakon nekog vremena?
to i nije tako loše za neke slike, al hmm :D
to i nije tako loše za neke slike, al hmm :D
bila trošit bon u konzumu, i malo do milera..
bebi sam uzela neku baby četku i češljić i kapu baby koja se ispod brade veže u kojoj izgleda ko bakica :^0
sestrični posudu s motivom lavande u konzumu, stavila sam umjetnu travu i razne čokoladice, lize i žvakaće unutra
nećaku velikom sam uzela neke čičke od kojih može svašta izrađivat, zakon!
uzela sam i njemu i bratu neki blender.. jest da to nije tetin nutribullet, ali bit će im dobar za voćne sokiće njemu i kašice bebi
sestri u konzumu predivne kutije, drvene, veću i manju, cvjetne krasne - 34 kn obje
sebi gelove za tuširanje, vodicu za usta, predivne essence nude ruževe i neke nove maskare, catrice mat tamnozeleno sjenilo
baki još neki dan u jysku malu mačku solarnu za vrt kojoj svijetle oči i neke čokoladice u obliku jaja i zeca
bebi sam uzela neku baby četku i češljić i kapu baby koja se ispod brade veže u kojoj izgleda ko bakica :^0
sestrični posudu s motivom lavande u konzumu, stavila sam umjetnu travu i razne čokoladice, lize i žvakaće unutra
nećaku velikom sam uzela neke čičke od kojih može svašta izrađivat, zakon!
uzela sam i njemu i bratu neki blender.. jest da to nije tetin nutribullet, ali bit će im dobar za voćne sokiće njemu i kašice bebi
sestri u konzumu predivne kutije, drvene, veću i manju, cvjetne krasne - 34 kn obje
sebi gelove za tuširanje, vodicu za usta, predivne essence nude ruževe i neke nove maskare, catrice mat tamnozeleno sjenilo
baki još neki dan u jysku malu mačku solarnu za vrt kojoj svijetle oči i neke čokoladice u obliku jaja i zeca
Nisam ni vidjela sliku svega toga a svida mi se :) po opisu! Jednoatavno i domisljato!
Ja imam bon za 200kn u billi...
Ja imam bon za 200kn u billi...
Guest- Guest
to meni kažeš? :D
je, zadovoljna sam, jedino mami nisam ništa uzela, rekla sam nek sama odabere jer stvarno nemam ideja.. dat ću joj 50 kn..
ovo su ruževi! famozni ruževi! br. 07 i 23
i ovo, uživo puno svjetlije i drukčije
i sjenilooo
je, zadovoljna sam, jedino mami nisam ništa uzela, rekla sam nek sama odabere jer stvarno nemam ideja.. dat ću joj 50 kn..
ovo su ruževi! famozni ruževi! br. 07 i 23
i ovo, uživo puno svjetlije i drukčije
i sjenilooo
da, i meni je fant fantastičan... 23 isto, ali sedmica je ono.. ooono mislim da ću još jedan uzet.. ili dva..
nikad ne znaš kad će nestat
nikad ne znaš kad će nestat
2 para cipela za projleće jučer.
Pukla mi 3 para cipele u zadnjih par tjedana.
Pukla mi 3 para cipele u zadnjih par tjedana.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ima u više boja, teško mi se bilo odlučiti jer su mi sve lijepe
http://www.lindybop.co.uk/search/bletchley
http://www.lindybop.co.uk/search/bletchley
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50