šššoping!!!
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: šššoping!!!
Super nijansa, ja samo ne znam gdje ima GR kod nas...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
medication wrote:Super nijansa, ja samo ne znam gdje ima GR kod nas...
Mislim da imaju u Cityju svoj štand
Guest- Guest
jučer naručila ovaj mp3
nisam zadovoljna onim što sam kupila prošli tjedan pa sam se zainatila, hahahahaaaaaa
onaj je koliko para, toliko muzike. zvuk je loš i udara mi u mozak negdje, otprilike
ovaj nije lijep ali isto ima za zakopčat na odjeću pa se nadam da ću moć skakat s njim i hodat
ne znam više kak se motivirat na tjelesne aktivnosti
nisam zadovoljna onim što sam kupila prošli tjedan pa sam se zainatila, hahahahaaaaaa
onaj je koliko para, toliko muzike. zvuk je loš i udara mi u mozak negdje, otprilike
ovaj nije lijep ali isto ima za zakopčat na odjeću pa se nadam da ću moć skakat s njim i hodat
ne znam više kak se motivirat na tjelesne aktivnosti
Vegvísir wrote:medication wrote:Super nijansa, ja samo ne znam gdje ima GR kod nas...
Mislim da imaju u Cityju svoj štand
Zatvorili ima već par mjeseci...
2014-04-14
Crne čizme do koljena, bijelu majicu za na posao, crnu običnu majicu dugih rukava i bijelu košulju.
Bazični komadi koje dugo tražim i nikako nać, a danas ubola sve odjednom.
Bijele košulje su uglavnom bezvezne ili neudobne ili loše stoje, ova danas je taman. Lijepa stroža kragna, udobni rukavi dovoljno dugi, malo strukirana.
Bazični komadi koje dugo tražim i nikako nać, a danas ubola sve odjednom.
Bijele košulje su uglavnom bezvezne ili neudobne ili loše stoje, ova danas je taman. Lijepa stroža kragna, udobni rukavi dovoljno dugi, malo strukirana.
2014-04-14
Ja nisam našla visoke čizme dovoljno kratke za moje kratke noge
..sve su me udarale u koljeno....ili ih uopce nisam mogla zakopcati...na kraju kupih polu visoke...
..sve su me udarale u koljeno....ili ih uopce nisam mogla zakopcati...na kraju kupih polu visoke...
Guest- Guest
Meni je isto teško naći čizme, ali radi jačih listova...
2014-04-14
ja nasla strava cizme, ali jedine koje su ostale u mom broju imaju gresku
sutra moram ic u drugi ducan, a pitanje je oce li bit isti popust kao danas, drz'te mi fige !
sutra moram ic u drugi ducan, a pitanje je oce li bit isti popust kao danas, drz'te mi fige !
betty.boop-
2015-01-23
Beti, super su te.
Zagy, u nekom dućanu na neka slova, bcc cnešto ne znam.
2014-04-14
ovaj t-shirt
ove hlace
ove hlace
jos obicnu bijelu kratku majicu, neku kosuljicu bez rukava za na posao ljeti, duge-gace-trenerka za ic na jogu, asimetricna preudobna prugasta majica, isto za jogu, tamnoplava siroka majica na bijele tocke (ko one gore hlace), moze proc i za posao, bijeli bez rukava crop top s resama, za plazu :D
eto, detaljno jer nema slika
inace, zara trafaluc je meni zakon ! super su im materijali i modeli, ja zaljubljena
ove hlace
ove hlace
jos obicnu bijelu kratku majicu, neku kosuljicu bez rukava za na posao ljeti, duge-gace-trenerka za ic na jogu, asimetricna preudobna prugasta majica, isto za jogu, tamnoplava siroka majica na bijele tocke (ko one gore hlace), moze proc i za posao, bijeli bez rukava crop top s resama, za plazu :D
eto, detaljno jer nema slika
inace, zara trafaluc je meni zakon ! super su im materijali i modeli, ja zaljubljena
Last edited by betty.boop on 9/1/2016, 20:29; edited 1 time in total
betty.boop-
2015-01-23
medication wrote:Beti, super su te.
ja ih bez problema navukla na moje listove i to jos preko hlaca !
jako sexy izgledaju na nozi
betty.boop-
2015-01-23
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50