Strava u Skradinu!Madjar sa jahte skocio na labuda i usmrtio ga.
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Strava u Skradinu!Madjar sa jahte skocio na labuda i usmrtio ga.
Noorka jel ti poznat nadzor i građevinski inžinjering Tabak?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:Mislim da će najbolju definiciju Poljaka dati etno-stručnjak Crvenkasti.
Hladni, neljubazni, ne pozdravljaju, ne osmjehuju se.
Najviše se vole sakriti i šutjeti.
Nemaju poštovanja ni prema drugima ni prema sebi.
Ponosni na svoju državu i naciju, a istovremeno gorko svjesni da ih svi gledaju sa visine.
crvenkasti-
2014-04-17
ne, bar ga nema na vecim projektimaepikur37 wrote:Noorka jel ti poznat nadzor i građevinski inžinjering Tabak?
imas iskustva s njima?
crvenkasti wrote:jastreb wrote:Mislim da će najbolju definiciju Poljaka dati etno-stručnjak Crvenkasti.
Ponosni na svoju državu i naciju, a istovremeno gorko svjesni da ih svi gledaju sa visine.
! imaš njuha.
2015-08-06
Noor wrote:ne, bar ga nema na vecim projektimaepikur37 wrote:Noorka jel ti poznat nadzor i građevinski inžinjering Tabak?
imas iskustva s njima?
Ne direktno, nego su preko jedne linije eto u široj zajednici.
Radilim su nadzore za izgradnju tržnih centara (interspar, kaufland) kad su se počeli otvarati po RH, u glavnom dobrom im ide...pa sam mislio da ih znaš, čisto onako.
2015-08-06
Ali da ispravim malo ovo s Poljacima,
Imaju sad jedan uzlet koji pomalo otvara i njih same
Kad ih pohvalim kako sada pored engleskog i njemačkog moram i poljski govoriti, bude im drago na prvu, a onda se opet zatvore :D
Kad ih pohvalim kako sada pored engleskog i njemačkog moram i poljski govoriti, bude im drago na prvu, a onda se opet zatvore :D
2015-08-06
Pa ,trenutno su druga drzava u Europi po proizvodnji hrane,nakon Francuske..Daleko su oni odletjeli naspram balkanskih drzavica.Vidim,neki bi se jos "klali" sa Srbimaepikur37 wrote:Ali da ispravim malo ovo s Poljacima,
isla sam ih guglat, mladi su jos...a i ne srecemo se na natjecajima, ja hidrotehnicke projekte, a oni kazes te montazne hale za centre..epikur37 wrote:Noor wrote:ne, bar ga nema na vecim projektimaepikur37 wrote:Noorka jel ti poznat nadzor i građevinski inžinjering Tabak?
imas iskustva s njima?
Ne direktno, nego su preko jedne linije eto u široj zajednici.
Radilim su nadzore za izgradnju tržnih centara (interspar, kaufland) kad su se počeli otvarati po RH, u glavnom dobrom im ide...pa sam mislio da ih znaš, čisto onako.
crvenkasti wrote:jastreb wrote:Mislim da će najbolju definiciju Poljaka dati etno-stručnjak Crvenkasti.
Nemam ništa protiv tvojih šala, često me znaš nasmijati.
Ali zbog ovakvih upisa znam da možeš pridonijeti raspravama puno više. Imaš dosta znanja, i na dosta polja…nije hvalisanje to pokazati.
niels-
2021-04-26
kaya wrote:Gle, moraju shvatiti da mi nismo destinacija za njih. Ove godine su to već shvatili. Oni ne mogu u restorane , već ih smještaj košta bogatstvo i put. Još im dignite cijene, da im ne padne na pamet druge godine doći tu.AssadNaPodmornici wrote:primjetio sam dosta su poljaci , česi i mađari bahati, agresivni na moru, nekulturni,
Jedini problem na Fuerteventuri sam imao sa Poljakom. Seo u neki restoran u Ajuy, slikam na stolu sta su doneli, kao i vama sto pustim kasnije, gleda mene neki Poljak i po usima pokazuje da sam peder. Doveo neku kalasturu, glumi kurvicu, on ljakse takodje glumo nesto i mangupira sr. Kad je osetio da cu ga zivog zadaviti pred droljom, nije smeo glavu vise dici. Nikad nisam kapirao ljude, ne znas nikad ko je ko i ne trazi belaja. Ja sam dobar covek, ali budale ne trpim. Dosla budaletina Poljska na Fuerteventuru da promovise svoj seljacki mentalitet i nekulturu. Padne samaranje pred droljom, dok ne pisa u gace u ukenja se, ko onaj strah i trepet Cikaga. Tu da mi neko za sitne pare pravi sranja, palo bi samaranje.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Pa je. I po tim plažama, dođu, okupaju se, ne galame, sjednu na piće. Nisi čula da srbi skaču na labudove, rone periske, devastiraju plažu.Noor wrote:e, al stvarno su gospoda prema poljacima i rusima...ovi su pijani u pol dva poslije podnekaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su se tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
srbi dotjerani, uredni i primjetno fit...sto jest jest
Pa čak i po cestama normalno voze.
Ova poljska i druga stoka trubi u tunelu, cirkuse radi po a1, gdje je uopće policija da ih nahvata.
Last edited by kaya on 10/8/2021, 08:09; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bila je priča iz DU prije desetak godina, dite na plaži pita roditelje sladoled, ovi neće da kupe, a dite kaže ako ne kupite reći ću svima da smo iz Trebinjakaya wrote:Pa je. I po tim plažama, dođu, okupaju se, ne galame, sjednu na piće. Nisi čula da srbi skaču na labudove, rone periske, devastiraju plažu.Noor wrote:e, al stvarno su gospoda prema poljacima i rusima...ovi su pijani u pol dva poslije podnekaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su se tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
mutava baštarda wrote:Bila je priča iz DU prije desetak godina, dite na plaži pita roditelje sladoled, ovi neće da kupe, a dite kaže ako ne kupite reći ću svima da smo iz Trebinjakaya wrote:Pa je. I po tim plažama, dođu, okupaju se, ne galame, sjednu na piće. Nisi čula da srbi skaču na labudove, rone periske, devastiraju plažu.Noor wrote:e, al stvarno su gospoda prema poljacima i rusima...ovi su pijani u pol dva poslije podnekaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su se tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
2015-08-15
pristojni su, da...kaya wrote:Pa je. I po tim plažama, dođu, okupaju se, ne galame, sjednu na piće. Nisi čula da srbi skaču na labudove, rone periske, devastiraju plažu.Noor wrote:e, al stvarno su gospoda prema poljacima i rusima...ovi su pijani u pol dva poslije podnekaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su se tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
Ova poljska i druga stoka trubi u tunelu, cirkuse radi po a1, gdje je uopće policija da ih nahvata.
oni pecipaprike i ajvaraši idu u grčku :)
mutava baštarda wrote:Bila je priča iz DU prije desetak godina, dite na plaži pita roditelje sladoled, ovi neće da kupe, a dite kaže ako ne kupite reći ću svima da smo iz Trebinjakaya wrote:Pa je. I po tim plažama, dođu, okupaju se, ne galame, sjednu na piće. Nisi čula da srbi skaču na labudove, rone periske, devastiraju plažu.Noor wrote:e, al stvarno su gospoda prema poljacima i rusima...ovi su pijani u pol dva poslije podnekaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su se tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
darth_vader-
2014-04-17
Da.Noor wrote:pristojni su, da...kaya wrote:Pa je. I po tim plažama, dođu, okupaju se, ne galame, sjednu na piće. Nisi čula da srbi skaču na labudove, rone periske, devastiraju plažu.Noor wrote:e, al stvarno su gospoda prema poljacima i rusima...ovi su pijani u pol dva poslije podnekaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su se tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
oni pecipaprike i ajvaraši idu u grčku :)
Čuj, izgleda da kod nas dolaze probraniji.
Oni glupi slovenci vade ježeve, razbijaju glisere, ubiju morsku kornjaču, ne znaju voziti . Onaj čeh čačka štapom morsku medvjedicu, ovaj na labuda mađar. Misle valjda da su na safariju. Nije mi jasno da ih ona policija ne ubije od batina i baci van iz države..
2015-08-15
šta će tek bit kad dođu rusi u većem broju...
Tocno..osim grada..ne iz trebinja vec beogradamutava baštarda wrote:Bila je priča iz DU prije desetak godina, dite na plaži pita roditelje sladoled, ovi neće da kupe, a dite kaže ako ne kupite reći ću svima da smo iz Trebinjekaya wrote:Pa je. I po tim plažama, dođu, okupaju se, ne galame, sjednu na piće. Nisi čula da srbi skaču na labudove, rone periske, devastiraju plažu.Noor wrote:e, al stvarno su gospoda prema poljacima i rusima ... ovi su pijani u pol dva poslije podnekaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
srbi dotjerani, uredni i primjetno fit ... sto jest jest
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Trebinjci su gospoda i u DU,tako da je moguće da su ovi bili iz kojeg drugog grada.mutava baštarda wrote:Bila je priča iz DU prije desetak godina, dite na plaži pita roditelje sladoled, ovi neće da kupe, a dite kaže ako ne kupite reći ću svima da smo iz Trebinjakaya wrote:Pa je. I po tim plažama, dođu, okupaju se, ne galame, sjednu na piće. Nisi čula da srbi skaču na labudove, rone periske, devastiraju plažu.Noor wrote:e, al stvarno su gospoda prema poljacima i rusima...ovi su pijani u pol dva poslije podnekaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su se tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
osim toga Dubrovčani i Trebinjci poznaju se bolje nego što tko može zamisliti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:Ameri u birtiji dosta trose ko i englezi..svabe i nizozemci su dobri restoranski gosti kao i talijaniniels wrote:AssadNaPodmornici wrote:primjetio sam dosta su poljaci, česi i mađari bahati, agresivni na moru, nekulturni, čak i srbi su pojam kulture spram njih .. skandinavci, francuzi, švabe, ameri su gospoda što se toga tiče .. uopće
nije jasno kako su nas takvi "divljaci" ostavili u prašini što se tiče ekonomije i ostaloga, nisu ništa sposobniji niti pametnii od nas u prosjeku
Srbi su bili odlični turisti što se tiče potrošnje dok je bio standard.
Ne i što se tiče kulture, odnosno oktava.
Ali njihovi konobari, itd. su stvarno odlični, nedavno sam bio u restoranu, kompletna smjena Srbi. Osim ovog glavnog, sve djece oko 18-22 godine.
Moj je dojam da su najbolji turisti, uzevši u obzir ukupan dojam, Amerikanci.
japanci i koreja... ne zajebavaju, pristojni su, i imaju para ko govana. Ne vidiš ih i ne čuješ.
Similar topics
» Formula 1 u Skradinu
» Butković dao otkaz zbog nestale ruske jahte
» HDZ za poraz krivi crnog labuda
» O poslovnom uzletu HDZ labuda Kuščevića govori sve......njegov tata
» Ako zavrsim u Dunavu,nisam skocio sam...
» Butković dao otkaz zbog nestale ruske jahte
» HDZ za poraz krivi crnog labuda
» O poslovnom uzletu HDZ labuda Kuščevića govori sve......njegov tata
» Ako zavrsim u Dunavu,nisam skocio sam...
Page 4 of 5