Strava u Skradinu!Madjar sa jahte skocio na labuda i usmrtio ga.
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Strava u Skradinu!Madjar sa jahte skocio na labuda i usmrtio ga.
...mislim da su poljaci najgori...pa madjari...cesi ne toliko oni su vise smotani..izgube se..za madjare ne znas dal se svadjaju ili razgovaraju..poljaci su pijanci..ali i englezi znaju imati svojih 'pet minuta'..njemci su njemci..kupanje,suncanje,setnja i vecera i rakijica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su se tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ameri u birtiji dosta trose ko i englezi..svabe i nizozemci su dobri restoranski gosti kao i talijaniniels wrote:AssadNaPodmornici wrote:primjetio sam dosta su poljaci, česi i mađari bahati, agresivni na moru, nekulturni, čak i srbi su pojam kulture spram njih .. skandinavci, francuzi, švabe, ameri su gospoda što se toga tiče .. uopće
nije jasno kako su nas takvi "divljaci" ostavili u prašini što se tiče ekonomije i ostaloga, nisu ništa sposobniji niti pametnii od nas u prosjeku
Srbi su bili odlični turisti što se tiče potrošnje dok je bio standard.
Ne i što se tiče kulture, odnosno oktava.
Ali njihovi konobari, itd. su stvarno odlični, nedavno sam bio u restoranu, kompletna smjena Srbi. Osim ovog glavnog, sve djece oko 18-22 godine.
Moj je dojam da su najbolji turisti, uzevši u obzir ukupan dojam, Amerikanci.
2015-09-08
hm....kad ih vidim sa cevapom i pljeskavicom...svasta pomislimkaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
2015-09-08
Generalno, Poljaci znaju biti iznimno neugodni. Česi su me isto znali iznenaditi osornošću.
Zanimljivo, imam dobra iskustva s Mađarima i Slovacima.
Rusi su vrlo hladni i mirni. Onda jednu večer se posvađaju muž i žena, dobro se izlemaju i krenu piti.
Ujutro vlasnik konobe broji pare za mirovinu, a konobari iznose razbijene stolove i stolice, a naši heroji leže ispred konobe.
Da nisu Rusi vjerojatno bi im trebala Hitna pomoć :)
Rusi su vrlo hladni i mirni. Onda jednu večer se posvađaju muž i žena, dobro se izlemaju i krenu piti.
Ujutro vlasnik konobe broji pare za mirovinu, a konobari iznose razbijene stolove i stolice, a naši heroji leže ispred konobe.
niels-
2021-04-26
Ekipa se zgraža zato što je kreten skočio na labuda...
To je samo jedan obrnuto proporcionalna slučaj one koja je prošle godine išla pomaziti poskoka na Biokovu.
To je samo jedan obrnuto proporcionalna slučaj one koja je prošle godine išla pomaziti poskoka na Biokovu.
vuksadinare wrote:hm....kad ih vidim sa cevapom i pljeskavicom...svasta pomislimkaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
Ne budi tako konzervativan. Sve treba probati, najgore je baciti hranu! :)
niels-
2021-04-26
kaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su se tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
Ne skačemo mi na labudove, mi smo kulturan i odgojen narod.
Na Srbe skačemo. :)
niels-
2021-04-26
vuksadinare wrote:...mislim da su poljaci najgori...pa madjari...cesi ne toliko oni su vise smotani..izgube se..za madjare ne znas dal se svadjaju ili razgovaraju..poljaci su pijanci..ali i englezi znaju imati svojih 'pet minuta'..njemci su njemci..kupanje,suncanje,setnja i vecera i rakijica
Kad vidim Brite, bez kompleksa bježim. :)
Pijana agresivna stoka.
niels-
2021-04-26
e, al stvarno su gospoda prema poljacima i rusima...ovi su pijani u pol dva poslije podnekaya wrote:Srbi su pristojni.da. oni se boje da ih ne genocidišemo. Pitaj boga kojeg napoja su se tamo načitali u sjevernoj koreji pa moraju biti pristojni. Misle valjda da čemo skočiti inače na njih ko ovaj na labuda.
srbi dotjerani, uredni i primjetno fit...sto jest jest
bučni i bezobzirni...niels wrote:Generalno, Poljaci znaju biti iznimno neugodni. Česi su me isto znali iznenaditi osornošću.
kucni red? sto je to?
Nije pisalo je li tip cijepljen i kojim cjepivom.
Najvaznije redovito izostave.
Najvaznije redovito izostave.
dijagram-
2015-08-09
Žalosna reakcija policije.Bilo bi lijepo da je interventna imala priliku za trening.
darth_vader-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:ima posla preko glave, pričam u čarteru sve rentano do sredine 9og mjeseca.. jedino je fora što su svi charteri smanjili količinu flote za 30-40% u odnosu na 2019godinu, a ono što je ostalo sve rasprodano..kaya wrote:Svi brodovi u čarteru su vani. .
ja sam prvi put počeo prodavati 10. mjesec, 9ti je već pun:D
neka ženska ruskinja hoće dečka iznenaditi 2 dana
extra sezona
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Glede kopnenih gostiju Polajak je najveći priljev...neće vino, slabije pivo...ali za sobom samo ostavljaju one bočice žestice.
2015-08-06
Poljake bih nazvao nekakvom vrstom pokatoličenih(religija) i sloveniziranih(nacija) Rusa.epikur37 wrote:Glede kopnenih gostiju Polajak je najveći priljev...neće vino, slabije pivo...ali za sobom samo ostavljaju one bočice žestice.
No izrazito agresivnijih i drskijih od naših susjeda Janeza.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor likes this post
yoda i epi samo solde broje
tko zna zna
prica se o skiperu zvanom aspalathos
plovilo mu se zove asadova podmornica
nekako mi to vuce,...moglo bi biti
tko zna zna
prica se o skiperu zvanom aspalathos
plovilo mu se zove asadova podmornica
nekako mi to vuce,...moglo bi biti
dijagram-
2015-08-09
jastreb wrote:Poljake bih nazvao nekakvom vrstom pokatoličenih(religija) i sloveniziranih(nacija) Rusa.epikur37 wrote:Glede kopnenih gostiju Polajak je najveći priljev...neće vino, slabije pivo...ali za sobom samo ostavljaju one bočice žestice.
Za sada nemam problema, mada ih gledam s podozrenjem.
2015-08-06
U Zadru nema slobodnog kreveta, zovu me prijatelji taksisti sa zračne luke, kaže da ih ostavljaju navečer na ulici, znači nema ležaja ni u hotelu ni u privatnom smještaju.
Dogodine cijene dizati definitivno.
Dogodine cijene dizati definitivno.
2015-08-06
Meni su najčudniji slavenski narod koje poznajem.epikur37 wrote:jastreb wrote:Poljake bih nazvao nekakvom vrstom pokatoličenih(religija) i sloveniziranih(nacija) Rusa.epikur37 wrote:Glede kopnenih gostiju Polajak je najveći priljev...neće vino, slabije pivo...ali za sobom samo ostavljaju one bočice žestice.
Za sada nemam problema, mada ih gledam s podozrenjem.
U to ne stavljam Bjeloruse,Lužičke Srbe i Bugare,koje uopće ne poznajem.
Znači nisu ni kao "Jugoslaveni". Daleko od njih. Nisu ni ko Rusi(ali su Rusima najsličniji od svih slavenskih naroda),ni ko smotani i dobroćudni Česi i njihovi susjedi,malo ozbiljniji Slovaci. Ni kao Ukrajinci.
Ne znam. Nekako im nedostaje one slavenske topline i smijeha.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Formula 1 u Skradinu
» Butković dao otkaz zbog nestale ruske jahte
» HDZ za poraz krivi crnog labuda
» O poslovnom uzletu HDZ labuda Kuščevića govori sve......njegov tata
» Ako zavrsim u Dunavu,nisam skocio sam...
» Butković dao otkaz zbog nestale ruske jahte
» HDZ za poraz krivi crnog labuda
» O poslovnom uzletu HDZ labuda Kuščevića govori sve......njegov tata
» Ako zavrsim u Dunavu,nisam skocio sam...
Page 2 of 5