Glupi otočani ne žele mostove
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Glupi otočani ne žele mostove
epikur37 wrote:Neka svaki otok napravi eferendum i kako odluče.
Ja sam svakako za povezivanje bližih i većih otoka, ali neka bodulčad svako za sebe odluči.
Wtf!? Hakiralo...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
....inace srblji nama predbacuju kako nemamo srama..a oni imaju nesto puno puno gore..oni smatraju ubijanje hrvata i drugih nesrba nesto pod-normalno...sto se vidi iz njihovih izjava i ponasanja..rekao bih nesto uzasno..hororovski...91 da su mogli sve bi nas pobili..pa sam njihov novinar boro solesa opisao je svoje prije akcije 'zaoka'...'bili su spremni na ubijanje bez konca i kraja'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Neka svaki otok napravi eferendum i kako odluče.
Ja sam svakako za povezivanje bližih i većih otoka, ali neka bodulčad svako za sebe odluči.
Wtf!? Hakiralo...
A nije, nego da ne bude poslije nama je most nametnut sad nas iskorištavaju.
Lipo, stanovništvo Pašmana i Ugljana na referendum.
Most DA ili NE?
Ja podržavam gradnju, kao građanin države jer mislim da je državni interes, ali neka lokalno stanovništvo odluči.
Kladim se da bi rezultat bio Da.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:....inace srblji nama predbacuju kako nemamo srama..a oni imaju nesto puno puno gore..oni smatraju ubijanje hrvata i drugih nesrba nesto pod-normalno...sto se vidi iz njihovih izjava i ponasanja..rekao bih nesto uzasno..hororovski...91 da su mogli sve bi nas pobili..pa sam njihov novinar boro solesa opisao je svoje prije akcije 'zaoka'...'bili su spremni na ubijanje bez konca i kraja'
imaš 8 tema di se možeš sa srbima kačit...kud sad i ovdje , pobogu
2015-08-06
Ne moze on bez Srba, Srbi su njegova strastepikur37 wrote:vuksadinare wrote:....inace srblji nama predbacuju kako nemamo srama..a oni imaju nesto puno puno gore..oni smatraju ubijanje hrvata i drugih nesrba nesto pod-normalno...sto se vidi iz njihovih izjava i ponasanja..rekao bih nesto uzasno..hororovski...91 da su mogli sve bi nas pobili..pa sam njihov novinar boro solesa opisao je svoje prije akcije 'zaoka'...'bili su spremni na ubijanje bez konca i kraja'
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Neka svaki otok napravi eferendum i kako odluče.
Wtf!? Hakiralo...
Most DA ili NE?
Ja podržavam gradnju, kao građanin države jer mislim da je državni interes, ali neka lokalno stanovništvo odluči.
Dijagram je to najbolje napisao, a južnu stranu Pašmana trajno zabraniti za betoniranje, jedino tko želi robizonski... sjevernu se ionako više nema ni što zagaditi, kad idem svićariti, jedva parstometara nađem di te ne jebu razni mulići, moleti, šatro plažice... nije ka od Gaženice do Biograda, al nije ni daleko od toga... još samo da ujebemo i Tusticu i možemo reći da smo uspjeli svi zajedno...
darth_vader-
2014-04-17
95% tema su mu iz Srbije,a ono 5% iz Hrvatske radi se o teritoriju bivše Krjine i radi se o Srbima.Ringo10 wrote:Ne moze on bez Srba, Srbi su njegova strastepikur37 wrote:vuksadinare wrote:....inace srblji nama predbacuju kako nemamo srama..a oni imaju nesto puno puno gore..oni smatraju ubijanje hrvata i drugih nesrba nesto pod-normalno...sto se vidi iz njihovih izjava i ponasanja..rekao bih nesto uzasno..hororovski...91 da su mogli sve bi nas pobili..pa sam njihov novinar boro solesa opisao je svoje prije akcije 'zaoka'...'bili su spremni na ubijanje bez konca i kraja'
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Otoci su jedino autentično što je ostalo od dalmacije...
Tragedija bi bila graditi mostove prema otocima...
A nije tragedija što se neke otoke napušta sve više ljudi i što pojedini razredi imaju po 2-3 učenika,a jedna cijela osnovna škola(zaboravio sam gdje) 6 učenika i jednu učiteljicu???T. wrote:Otoci su jedino autentično što je ostalo od dalmacije...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
T. wrote:Otoci su jedino autentično što je ostalo od dalmacije...
u stvari sve je krenulo unazad gradnjom jadranske magistrale
a moglo se ostati živjeti autentično
2015-08-06
jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Neka svaki otok napravi eferendum i kako odluče.
Wtf!? Hakiralo...
Most DA ili NE?
Dijagram je to najbolje napisao, a južnu stranu Pašmana trajno zabraniti za betoniranje, jedino tko želi robizonski... sjevernu se ionako više nema ni što zagaditi, kad idem svićariti, jedva parstometara nađem di te ne jebu razni mulići, moleti, šatro plažice... nije ka od Gaženice do Biograda, al nije ni daleko od toga... još samo da ujebemo i Tusticu i možemo reći da smo uspjeli svi zajedno...
Ma devastacija ima svakako ali protiv toga se ne bori bjekstvom od napretka i izolacijom.
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Neka svaki otok napravi eferendum i kako odluče.
Wtf!? Hakiralo...
Most DA ili NE?
Ma devastacija ima svakako ali protiv toga se ne bori bjekstvom od napretka i izolacijom.
Ischia, Procida, Capri, Nisida i Vivara sve otoci blizu kopna ali ih talijani nisu mostovima povezali sa kopnom. a tih 5 otočića ima zaradu od turizma veću nego svi otoci u rvata. jel to tebi nešto govori?
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Neka svaki otok napravi eferendum i kako odluče.
Wtf!? Hakiralo...
Most DA ili NE?
Ischia, Procida, Capri, Nisida i Vivara sve otoci blizu kopna ali ih talijani nisu mostovima povezali sa kopnom. a tih 5 otočića ima zaradu od turizma veću nego svi otoci u rvata. jel to tebi nešto govori?
Iskreno... meni je pun kurac onog i onolikog Velebita više i one vijugave ceste od Rovanjske do Bakra... sve poravnati, nasuti kanal... parkinga koliko hoćeš, tucanika za plaže na Pagu, Rabu, Krku ka u priči, nema jebene bure... do budućeg našeg glavnog grada Gospića bez onog glupog tunela Sv. Rok... Win-win... a vi se jebite s onom Učkom gori kako god znate...
darth_vader-
2014-04-17
Procida 4,1 km²
Nisida 0,7 km²
Vivara 0,36 km²
...........
baš si mozak...
Nisida 0,7 km²
Vivara 0,36 km²
...........
baš si mozak...
2015-08-06
epikur37 wrote:Procida 4,1 km²
Nisida 0,7 km²
Vivara 0,36 km²
...........
baš si mozak...
jebeni glupi turčin fukara tebe i takve poput tebe treba prisilno deportirati odakle si dopuzao u bosna vilayet.
ti si meni došao pametovati o moru i otocima. ej!!! turčin izbosne!!!!
Magični talijanski otok koji će postati hit 2022. godine
Smješten u napuljskom zaljevu, baš kao i poznatiji otoci Capri i Ischia, ovaj otok je dom za otprilike 10 tisuća stanovnika, a njegova povijest seže čak u 15. stoljeće prije Krista...
Maleni, ali i čudesni otok Procida, nedavno je dobio veliko priznanje. Proglašen je talijanskom prijestolnicom kulture za 2022. godinu, te je time postao prvi otok kome je to pošlo za rukom, nakon što je 2014. uspostavljeno ovo priznanje.
Laskavo priznanje objavio je ministar kulture Dario Franceschini. Pobjedu je Procida odnijela pobijedivši u finalu devet drugih finalista, a titulu preuzima od Parme, talijanske kulturne prijestolnice 2020. i 2021. godine. Priznanje će 2023. predati Bergamu ili Bresciji, gradovima koji su nažalost, značajno stradali u pandemiji koronavirusa.
Kuće u raznim bojama, tipične za Mediteran, oduševile su mnoge pisce i redatelje, od rimskih pjesnika poput Vergilija, pa sve do modernih autora poput Else Morante. Sigurno vam je dobro i poznat film „Talentirani gospodin Ripley“ s Mattom Damonom i Jude Lawom, čiju režiju potpisuje Anthony Minghella, a sniman je upravo na Procidi.
Guest- Guest
Neuređeno i staromodno... za socijalu taman... :)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Neuređeno i staromodno... za socijalu taman... :)
sad bi turčin vodokradica sve to porušio, minirao i zbetonirao i povezao mostom. to bi po njemu bio napredak.
Guest- Guest
Gnječ lupeta, i povlači usporedbe gdje nema mjesta.
Plus mrzi sve hrvatsko i antivakser je.
Pratimo dalje, neka pašmaci kažu svoje ali čini se jedva čekaju.
2015-08-06
Gnječ wrote:jasambrend wrote:Neuređeno i staromodno... za socijalu taman... :)
sad bi turčin vodokradica sve to porušio, minirao i zbetonirao i povezao mostom. to bi po njemu bio napredak.
A znaš Bosance... samo da i im je šalovat i betonirat... u krvi im je... :)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Gnječ wrote:jasambrend wrote:Neuređeno i staromodno... za socijalu taman... :)
A znaš Bosance... samo da i im je šalovat i betonirat... u krvi im je... :)
Ruku pod ruku s HDZ, ideja je tu, ruke su tu... EU daje pare :) opleti
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ lupeta, i povlači usporedbe gdje nema mjesta.
ne mrzim sve hrvacko debilčino toksična ali mi se gade lupeži, vodokradice, turčadija rvacke fukare izbosne vel'ki rva'tne katol'ci do jučer pravoslavci i komunjare do prije sto godina muslimani srbi i ostala veliko rvacka gamadarija koja je okupirala hrvatsku i devastirala i pretvorila sve u mordor. jebem vam majku!
kako te nije sramota bog te jebo? jel bi se tako i u njemačkoj bahatio i kurčio? jel bi njemcima predlagao i pametovao kako bi trebali sklapat mercedese i projektirati motore? ti, neko anonimno opskurno ljudsko smeće izbosne koji na silu gura svoj primitivluk i pseudo-kulturu.
marš jebote dok te nisam ustrijelio ko zeca.
i da. ja se ne moram pelcovati kao kaya da bi se resetirao na tvorničke postavke!
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Ženite se, Otočani, evo vam potpora od 5000 kuna
» Šef austrijske diplomatije: Ne možemo spaliti sve mostove s Rusijom
» Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Ženite se, Otočani, evo vam potpora od 5000 kuna
» Šef austrijske diplomatije: Ne možemo spaliti sve mostove s Rusijom
Page 4 of 8