Zabranili rad a sad potpore uvjetuju cjepljenjem
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zabranili rad a sad potpore uvjetuju cjepljenjem
bar su bile plodonosnemutava baštarda wrote:Ero je svoje najplodonsnije godine proveo u kominizmu i sada ga puca nostalgija, klekni lezi.veber wrote:majmune glupi, udbaški.Eroo wrote:...ako se cijepe.Jebala te tvoja logika.AssadNaPodmornici wrote:
međutim opustiš par majstora , ili par bitnih radnika u tvornici i već pušiš hrpu ugovora i možeš ključ u bravu, a ovi nađu posao odmah
dok nešto nije obavezno i propisanom zakonom ne možeš uvjetovati.
možeš samo spušiti tužbu na temelju diskriminacije.
u njemačkoj je jedini uvjet da doneseš potvrdu da nisi zaražen.
većina firmi je svoje liječnike poslala na tečaj i oni to odrade unutar firme u ambulanti firme.
a, mene zanima nešto drugo.
airbus kao i ostale velike firme ima testiranje svaki drugi dan.
testiraju isključivo one koji nisu;
-cijepljeni
-cijepljene s jednom dozom
-cijepljene s dvije doze
-preboljele.
mogao sam napisati sve, ali ovako je preglednije.
nije mi baš jasno.
ali za ozbiljno
vaše su.aj da smislim.. drekonosne..uglavnom..patologija svakojaka , izgubljeni životi i identiteti
tako nekako
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Zabranili rad a sad potpore uvjetuju cjepljenjem
u potpunoj suprotnosti sa medjunarodno prihvacenim Zakonom iz Nurnberga(educiraj se i prouci ga...).Nakon WW2 je donesen,da se sprijeci zlouporaba medicinskih primjena,bilo putem ucjena,bilo putem sile.Tu dakako spadaju sVI medicinski tretmani,kaoi vakcinisanjeSora wrote:podržavam da se uvjetuje rad cijepljenjem
nisam čula da je kome otpo kurac ako se cijepio
nema tu nikakvog razloga za inat
baš nikakvog
sve te laži o cjepivu fakat su mi bljuc
Kuracnikom nije otpao,ali se ljudima sustavno unistava imunitet,i sve urodjene,stecene mane,se primjenom cjepiva pojacavaju.Ukratko,mirovinski fondovi u Svijetu su pred slomom,a nas(stoke sitna zuba ima previose,pa nam treba smanjiti zivotni vijek..
Koje lazi?Dovoljno je pogledati cjepljenje( u biti nije cjepljenje nego genska terapija)
Evo izgleda da ću upamtiti kako komunisti hoće uvesti fašizam.Sora wrote:bar su bile plodonosnemutava baštarda wrote:Ero je svoje najplodonsnije godine proveo u kominizmu i sada ga puca nostalgija, klekni lezi.veber wrote:majmune glupi, udbaški.Eroo wrote:...ako se cijepe.Jebala te tvoja logika.AssadNaPodmornici wrote:
međutim opustiš par majstora , ili par bitnih radnika u tvornici i već pušiš hrpu ugovora i možeš ključ u bravu, a ovi nađu posao odmah
dok nešto nije obavezno i propisanom zakonom ne možeš uvjetovati.
možeš samo spušiti tužbu na temelju diskriminacije.
u njemačkoj je jedini uvjet da doneseš potvrdu da nisi zaražen.
većina firmi je svoje liječnike poslala na tečaj i oni to odrade unutar firme u ambulanti firme.
a, mene zanima nešto drugo.
airbus kao i ostale velike firme ima testiranje svaki drugi dan.
testiraju isključivo one koji nisu;
-cijepljeni
-cijepljene s jednom dozom
-cijepljene s dvije doze
-preboljele.
mogao sam napisati sve, ali ovako je preglednije.
nije mi baš jasno.
ali za ozbiljno
vaše su.aj da smislim.. drekonosne..uglavnom..patologija svakojaka , izgubljeni životi i identiteti
tako nekako
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Čović o neformiranju Vijeća ministara: Dva bošnjačka člana Predsjedništva BiH uvjetuju Dodika
» skup potpore haseu
» Peticija potpore ministru kulture
» Prosvjed potpore Hasanbegoviću i karamarku!
» Ljevičari bi zabranili AfD
» skup potpore haseu
» Peticija potpore ministru kulture
» Prosvjed potpore Hasanbegoviću i karamarku!
» Ljevičari bi zabranili AfD
Page 5 of 5