ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozbiljna korona tema - zbirno

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 41 Empty Re: Ozbiljna korona tema - zbirno

Post by Eroo 12/8/2021, 02:12

Ne treba raspravljati sa mnom, raspravljajte o podatcima i eventualnim greškama ako ih ima.
Ovo nije nikakva utakmica već rasprava o prikazanoj analizi, koja se može oboriti samo svojom
analizom i nikakvim doskočicama i smiješnim slikicama.

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 12/8/2021, 02:45

Eroo wrote:PS: Ukratko o smrtnosto od covida u UK, za tri različita vala

1.) Prvi val: bez poduzetih mjera - neprocjepljenost
2.) Drugi val: poduzete mjere  - neprocjepljenost
3.) Treći val : bez posebnih mjera -masovna procjepljenost

Smrtnost pod 3.) je 72.9x manja  od one pod 1.) i 9.2x manja od one pod 2.)

Sve ostalo ...bla...bla...bla... sebičnih kukavica.

Isto za slučaj Španjolske:

Smrtnost  pod 1.) : 6.862 promila
Smrtnost  pod 3.) : 0.090 promila.

Smrtnost pod 3.)  je za 76.2x manja od one pod 1.), kad imaju odraslu populaciju praktički 100% procjepljenu.

Brojevi a ne priča.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 12/8/2021, 02:49

PS:
Onda ti dođu s poredđenjem s nekom državom di ni ljude još nisu pobrojali. :D
Zna li netko koliko BiH, na primjer,  ima stanovnika? A tu je, pred nosom...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/8/2021, 07:38

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 41 Img_2409

2015-09-14

kic likes this post

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/8/2021, 07:46

2015-09-14

Back to top Go down

Post by kaya 12/8/2021, 08:12

Pa ne moraš čitati podatke sa kojekakvih portala apropo tih zabluda da cijepljeni završavaju u bolnici zbog korone više nego necijepljeni. Dosta pogledati oko sebe. Oko mene eto opet desetak slučajeva korone. Svi necijepljeni.
Jedan završio u bolnici embolija pluća, jedan na dijalizi, ostalima ništa posebno, kao jača gripa.
Ova dvojica što su najebali opet 40 ak godina u solidnoj formi.
Pa kako to da ovi moji koji su cijepljeni nitko da kihne od te korone a ovi drugi svako malo dijagnoza korona.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 12/8/2021, 08:13

Eroo wrote:PS:
Ma meni se ne da uopće baviti statistikom. Dovoljno mi pogledati oko sebe da vidim tko ju dobiva i tko završi u bolnici.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/8/2021, 08:27

kaya wrote:
Ma meni se ne da uopće baviti statistikom. Dovoljno mi pogledati oko sebe da vidim tko ju dobiva i tko završi u bolnici.

I meni je dovoljno vidit koliko je ove godine u mom kraju umrlo cijepljenih ljudi, a koliko od korone...
U Lučanima kraj Sinja su prije dva miseca bila dva sprovoda u istom danu, prvi posljedice korone, žena u penziji, pretila, šećer, a nakon nje vozač kamiona, rane šezdesete, srce, cijepljen.
Naravno, ovaj drugi, vodi se kao smrt od srca. Statistiku nećemo podcjenjiva jer statistički ćemo viditi kako će smrtnost ići kod cijepljenih, a kako u kontrolnoj grupi. Može se pretpostaviti rezultat, ali hajde neka bude službeno.
Čak ni tada neki neće ukapirati.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/8/2021, 08:37

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 12/8/2021, 08:57

kaya wrote:

Teško mi pada ljudska glupost kad je u mome narodu veća nego što bi trebala biti.
Neizdržljivo nepodnošljivo mi je kad se ljudi ponašaju neodgovorno, a zauzimaju odgovorne fukcije u društvu
Nisam načisto rade li to zbog neznanja ili zbog težine situacije kojoj nisu dorasli.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 12/8/2021, 08:59

kaya wrote:Pa ne moraš čitati podatke sa kojekakvih portala apropo tih zabluda da cijepljeni završavaju u bolnici zbog korone više nego necijepljeni. Dosta pogledati oko sebe. Oko mene eto opet desetak slučajeva korone. Svi necijepljeni.
Jedan završio u bolnici embolija pluća, jedan na dijalizi, ostalima ništa posebno, kao jača gripa.
Pa kako to da ovi moji koji su cijepljeni nitko da kihne od te korone a ovi drugi svako malo dijagnoza korona.
više nije niti bitno da li cijepljenje pomaže ne pomaže. sama si rekla, sada je stvar osobnih sloboda.

ja osobno smatram , da pomaže starijim i rizičnim osobama - i kod njih je značajan rizik od korone(ona ipak ubija te ljude u značajnom postotoku) i smatram da cijepivo koje je također rizično njima pomaže. međutim ako su i takve osobe prebolile , smatram da se ne trebaju cijepiti. ako nisu neka se cijepe.

mlađi i zdraviji se ne trebaju cijepiti ,a oni najvažniji članovi društva - mlađi od 20 - nikako. ovo što pišem sada tvrdim od početka i više manje to je to.

meni nisu jasni oni koji su se cijepili, pa vrište i vrište ostalima da se cijepe. brate ako si se cijepio za sebe, cijepio si se, šta te boli kurac gdje su ostali. kao da su na neki način "svjesni" da su se "zajebali" pa "kada sam se ja sjeba neka se i drugi sjebu" - možda jest tako možda nije.

cijepiš se za sebe, i adio.  šta te ima boli k jell se netko drugi cijepio.
a ove covid potvrde nemaju smisla, jer gle čuda i cijepljeni izgleda da hvataju koronu, po nekim saznanjima što stavlja mutavi čak i jednako kao i ne cijepljeni, a mogu i umrijeti(iako nešto manje mislim ali podaci dolaze).  čemu onda potvrde?

ja prebolio, ali nisam testiran prc testom, dakle država ne priznaje anti-gen testove(koji su gle čuda efikasniji i jefiniji) čak i najvažniji nalaz - anti-tijela. ali evo nigdje me nitko nije ograničio .
prijatelj skiper koji se cijepio, morao je za jednu skiperažu sve jedno zabijati štapić u nos i testirati se protiv korone. kaže da se zakurac cijepio da je znao da ne bi. mene nitko nigdje nije uvjetova cijepljenjem, jer posla ima preko glave, da mi netko kaže "nisi cijepljen", nema problema fala bog doviđenja idem dalje.

goste boli kurac. imao sam desetke gostiju ovih par tjedan. uglavnom dolaze iz fr, njemačke, usa i tako... njemci kao i mi, ne jebu nikakva pravila, tu je veber u pravu.
ostali dođu preplašeni sa maskama svugdje.. ja im kažem  -ovdje vam nitko ne nosi maske, Hrvatska je uz Švedsku u EU imala najliberalnije mjere, većina ljudi vam je preboljela, i živi se normalno, gleda ekipa u čudu prvi dan, a drugi dan uopće zaborave da postoji korona.. kažu u njihovim zemljama ludnica i fašizam, misle da je u cijelom svijetu tako.. biti će veselo kada se svi ovi milijuni ljudi vrate iz RH gdje su živjeli slobodno tih tjedan -dva,  u svoje luđačke diktature, neće više pušiti priče
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo 12/8/2021, 09:04

Opet ovaj s Israelom...Nađe tamo nekog seronju, sebičnog kukavicu antivaksera,
koji mu s istrgnutim "istinama" umiruje lošu savijest.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović 12/8/2021, 09:04

Općenito ako se i cijepim, onda ću 2 ili 3 generacijom cjepiva.

Prvi mačići se u vodu bacaju.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 12/8/2021, 09:07

[size=30]Crna Gora: U samoizolaciji bilo više od 200 turista i njihovih kontakata[/size]

Zdravstveno-sanitarna inspekcija u Crnoj Gori tokom juna i jula donijela je više od 2.000 rješenja o samoizolaciji, od kojih se više od 200 odnosilo na korona pozitivne turiste i njihove kontakte.

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 41 165605
Crna GoraFoto: ilustracija
Od početka juna do 24. jula doneseno je ukupno 2.115 rješenja o smještaju u samoizolaciju, od kojih 148 na graničnim prelazima, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove.
- Donijeto je 149 rješenja o samoizolaciji za turiste pozitivne na virus korona i 74 za njihove kontakte, a za crnogorske državljane 1.892 rješenja - precizira se u saopštenju.
Iz Uprave su naveli da su u 460 slučajeva kontrolisali poštovanje rješenja o samoizolaciji, te da nisu utvrdili nepravilnosti.
U saopštenju se napominje da su sanitarni inspektori stalno prisutni na aerodromima i u lukama, gdje se vrši zdravstveni nadzor nad putnicima i provjeravaju dokazi u skladu s naredbama Ministarstva zdravlja kojima je propisan ulazak putnika u Crnu Goru.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 12/8/2021, 09:09

Hektorović wrote:Općenito ako se i cijepim, onda ću 2 ili 3 generacijom cjepiva.

prije plati 150kn i izvadi anti tijela. ako imaš anti tijela preskoči
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/8/2021, 09:16

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:Općenito ako se i cijepim, onda ću 2 ili 3 generacijom cjepiva.

Bolje napravi http://www.nalaz.org/v2/d-dimer-i-trombofilija/
Ovaj test sedmi dan nakon ušpricavanja, a onda ako bude ugušaka, a šansa je velika, traži odštetu...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/8/2021, 09:22

AssadNaPodmornici wrote:
kaya wrote:Pa ne moraš čitati podatke sa kojekakvih portala apropo tih zabluda da cijepljeni završavaju u bolnici zbog korone više nego necijepljeni. Dosta pogledati oko sebe. Oko mene eto opet desetak slučajeva korone. Svi necijepljeni.
više nije niti bitno da li cijepljenje pomaže ne pomaže.  sama si rekla, sada je stvar osobnih sloboda.

ja osobno smatram , da pomaže starijim i rizičnim osobama - i kod njih je značajan rizik od korone(ona ipak ubija te ljude u značajnom postotoku) i smatram da cijepivo koje je također rizično njima pomaže. međutim ako su i takve osobe prebolile , smatram da se ne trebaju cijepiti. ako nisu neka se cijepe.

mlađi i zdraviji se ne trebaju cijepiti ,a oni najvažniji članovi društva - mlađi od 20 - nikako. ovo što pišem sada tvrdim od početka i više manje to je to.

meni nisu jasni oni koji su se cijepili, pa vrište i vrište ostalima da se cijepe. brate ako si se cijepio za sebe, cijepio si se, šta te boli kurac gdje su ostali. kao da su na neki način "svjesni" da su se "zajebali" pa "kada sam se ja sjeba neka se i drugi sjebu" - možda jest tako možda nije.

cijepiš se za sebe, i adio.  šta te ima boli k jell se netko drugi cijepio.
a ove covid potvrde nemaju smisla, jer gle čuda i cijepljeni izgleda da hvataju koronu, po nekim saznanjima što stavlja mutavi čak i jednako kao i ne cijepljeni, a mogu i umrijeti(iako nešto manje mislim ali podaci dolaze).  čemu onda potvrde?

ja prebolio, ali nisam testiran prc testom, dakle država ne priznaje anti-gen testove(koji su gle čuda efikasniji i jefiniji) čak i najvažniji nalaz - anti-tijela. ali evo nigdje me nitko nije ograničio .
prijatelj skiper koji se cijepio, morao je za jednu skiperažu sve jedno zabijati štapić u nos i testirati se protiv korone. kaže da se zakurac cijepio da je znao da ne bi. mene nitko nigdje nije uvjetova cijepljenjem, jer posla ima preko glave, da mi netko kaže "nisi cijepljen", nema problema fala bog doviđenja idem dalje.

goste boli kurac. imao sam desetke gostiju ovih par tjedan. uglavnom dolaze iz fr, njemačke, usa i tako... njemci kao i mi, ne jebu nikakva pravila, tu je veber u pravu.
ostali dođu preplašeni sa maskama svugdje.. ja im kažem  -ovdje vam nitko ne nosi maske, Hrvatska je uz Švedsku u EU imala najliberalnije mjere, većina ljudi vam je preboljela, i živi se normalno, gleda ekipa u čudu prvi dan, a drugi dan uopće zaborave da postoji korona.. kažu u njihovim zemljama ludnica i fašizam, misle da je u cijelom svijetu tako.. biti će veselo kada se svi ovi milijuni ljudi vrate iz RH gdje su živjeli slobodno tih tjedan -dva,  u svoje luđačke diktature, neće više pušiti priče
Mater me ove zime pitala, a ja sam bio skeptičan i nisam moga kazati ni da ni ne.
Danas da me pita rekao bi biži od toga, a i sama sada veli da se neće docijepljivati...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 12/8/2021, 09:29

AssadNaPodmornici wrote:

Ti si neznalica, koja iz sebičnih i kukavičkih razloga piše gluposti s kojima umiruje vlastitu lošu savjest.
Kad bi ti, sebična kukakvicu, uopće razumio to o čemu voliš laprdat, onda bi znao da postoje dvije
vrste imuniteta: humoralni i celularni. Antitijela su samo jedan dio toga. Kad ih imaš moguće je da zbog
toga što si prebolio gonoreju, a onu memorijsku itako ne možemo izmjeriti. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/8/2021, 09:34

Eroo wrote:Opet ovaj s Israelom...Nađe tamo nekog seronju, sebičnog kukavicu antivaksera,
koji mu s istrgnutim "istinama" umiruje lošu savijest.

Službeni podaci, kao i u HR

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 41 Graf-u10

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 12/8/2021, 09:40

Pošto se voli spominjati Israel, pa evo da i to razjasnimo onima koji su u stanju  ispravno čitati 
jedne ovako preproste dijagrame s podacima. Čujemo da Israel namjerava cijepiti i s trćom dozom.
Meni je iz ovih dijagrama jasno zbog čega. Očigledno je da struka u Israelu ono što im se danas događa
pripisuje gubitku imuniteta već cijepljenih iz početnih faza cijepljenja, odnosno imunizacije stanovništva. 
Očigledno je da se drže maksime "bolje spriječiti nego liječiti". 
Ako je moja procjena gubitka imuniteta barem blizu ispravna ,onda je 46%  neka imunih to izgubilo, ili su 
barem s smanjenim imunitetom, zog kojih danas i oni oboljevaju. U ovom slučaju se može u Israelu 
očekivati naglo povećanje zaraze, a s time i smrtnosti.
Pratit ću ovo, baš me zanima kako će se im epidemija razvijati. Možda ča i kasne s trećom dozom, bumo vidili...

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 41 8

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/8/2021, 09:40

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 41 E8gwet10

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down