Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
teško je objasniti biti bez obraza.
konvertit.
prodana duša
sitni cinker.
da, teško je to objasniti.
konvertit.
prodana duša
sitni cinker.
da, teško je to objasniti.
2014-12-30
Ero skroz si se pogubio..Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:istovremeno u RH nije niti jedna zdrava mlađa osoba od 25godina umrla od korone.. brže bolje proglasili da ju je ubila korona.. a preboljelo je koronu 30-50% svih stanovnika RH, a što se tiče mlađih , vjerojatno preko 50%..
Eto Mutavi i Gnječ kaže da je u Israelu za samo 7 dana od covida umrlo 3,020 necijepljene djece, stare 0 do 19 godina.
Bože sačuvaj i sakloni.
pusti budaletinu.
bez srama i obraza.
za 6 mjeseci bu tipkao kako je govorio o smrtnosti cijepiva i kako se ne treba cijepiti.
nema goreg od poturice.
ni turci ih ne vole.
bez srama i obraza.
za 6 mjeseci bu tipkao kako je govorio o smrtnosti cijepiva i kako se ne treba cijepiti.
nema goreg od poturice.
ni turci ih ne vole.
2014-12-30
Tako stoji u onoj tabelici, a i Gnječ je potvrdiJo.mutava baštarda wrote:Ero skroz si se pogubio..Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:istovremeno u RH nije niti jedna zdrava mlađa osoba od 25godina umrla od korone.. brže bolje proglasili da ju je ubila korona.. a preboljelo je koronu 30-50% svih stanovnika RH, a što se tiče mlađih , vjerojatno preko 50%..
Eto Mutavi i Gnječ kaže da je u Israelu za samo 7 dana od covida umrlo 3,020 necijepljene djece, stare 0 do 19 godina.
Bože sačuvaj i sakloni.
U ostalom, ako griješim onda objasni u čemu.
Tamo imaš brojke , samo izvoli, neće ti uzet puno vremena.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
CDC studija: 74% zaraženih i 80% hospitaliziranih u epidemiji u Massachusettsu bilo je potpuno cijepljeno
Prema novim podacima koje je danas, u petak 6. kolovoza 2021. godine objavio Centar za kontrolu i prevenciju bolesti SAD-a oko tri četvrtine ljudi zaraženih u epidemiji COVIDA-19 u Massachusettsu potpuno je cijepljeno protiv koronavirusa, međutim nije naveden podatak koliko je u preostaloj četvrtini cijepljenih s dvije doze, a da nije prošlo 14 dana od zadnjeg cijepljenja, ili koliko ih je djelomično cijepljenih. Među pet pacijenata koji su hospitalizirani, četiri su potpuno cijepljena, a jedan je necijepljen.
Novi podaci, objavljeni u tjednom izvješću američke agencije Morbidity and Mortality Weekly Report, otkrili su da potpuno cijepljene osobe koje se zaraze nose isto toliko virusa u nosu kao i necijepljene osobe, te bi ga mogle širiti na druge osobe.
Potpuno cijepljene osobe se definiraju kao osobe koje su primile 2 doze cjepiva Pfizer-BioNTech ili Moderna protiv COVIDA-19 ili 1 dozu cjepiva Janssen protiv COVIDA-19 ≥14 dana prije izlaganja.
Podaci koji su objavljeni danas, u petak 6. kolovoza temelje se na 469 slučajeva COVIDA povezanih navodno s više ljetnih događanja i velikim javnim okupljanjima održanim u srpnju u okrugu Barnstable, Massachusetts, koji obuhvaća Cape Cod i nalazi se neposredno ispred Martha’s Vineyard. Otprilike tri četvrtine, ili 74%, slučajeva dogodilo se u potpuno cijepljenih osoba koje su završile dvodozni tečaj cjepiva protiv mRNA ili su primile jednu injekciju Johnson&Johnson, kojima je od zadnje doze prošlo 14 dana ili više, dok se jedna četvrtina, ili 26% slučajeva dogodila grupi koja obuhvaća one cijepljene s dvije doze ili koji su primili jednu injekciju Johnson&Johnson, ali od zadnje doze nije prošlo 14 dana ili više, nepotpuno cijepljene (jedna doza), necijepljene ili one s nepoznatim statusom cijepljenja.
The figure is a histogram showing 469 SARS-CoV-2 infections associated with large public gatherings, by date of specimen collection and vaccination status, in Barnstable County, Massachusetts, in July 2021.
Izvor: https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm
Sveukupno, prema CDC -u, 274 cijepljenih pacijenata s probojnom infekcijom bilo je simptomatsko. Najčešće nuspojave bile su kašalj, glavobolja, grlobolja, bolovi u mišićima i groznica. Među pet pacijenata koji su hospitalizirani, četiri su potpuno cijepljena, navodi agencija. Nije zabilježen smrtni slučaj.
U studiji nije navedeno koliko je među preostalih 26% slučajeva onih cijepljenih s dvije doze kojima nije prošlo 14 dana od zadnjeg cijepljenja, niti koliko je slučajeva nepotpuno cijepljenih (s jednom dozom).
https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm?s_cid=mm7031e2_w
u ovih 18 miseci promjenio se 0.3%.Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:iskreno po svemu sudeći, ja sam predviđao "kraj ovoga" brzo, neki su ovdje predviđali da će ovo sranje "trajati"(mislim miha i gnječ) mislim da su što se toga tiče više u pravu od mene...
izgleda da cijepiva slabo štite, i da nove varijante brzo mutiraju, i to ironično cijepiva potiču te mutacija.. stoga nećemo se još riješiti korone , biti će i nova ograničenja sloboda, i treća doza nam sljedi i daljne doze..
Virus je iz obitelji SARS CoV kao i virus gripe.
I za gripu se moramo cijepiti svake godine zbog mutiranja.
Logično.
Znači ostaje jedino izmišljanje u nedostatku argumenata.Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:istovremeno u RH nije niti jedna zdrava mlađa osoba od 25godina umrla od korone.. brže bolje proglasili da ju je ubila korona.. a preboljelo je koronu 30-50% svih stanovnika RH, a što se tiče mlađih , vjerojatno preko 50%..
Bože sačuvaj i sakloni.
Samo daj...
Izrael
We don't have the COVID deaths data from the last three days.
However, we do know that from the beginning of July until 03/08/2021 we had:
50 deaths -> Fully vaccinated people.
20 deaths -> Unvaccinated people.
Virusi iz obitelji koronavirusa uopće nisu kao virus gripe.Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:iskreno po svemu sudeći, ja sam predviđao "kraj ovoga" brzo, neki su ovdje predviđali da će ovo sranje "trajati"(mislim miha i gnječ) mislim da su što se toga tiče više u pravu od mene...
izgleda da cijepiva slabo štite, i da nove varijante brzo mutiraju, i to ironično cijepiva potiču te mutacija.. stoga nećemo se još riješiti korone , biti će i nova ograničenja sloboda, i treća doza nam sljedi i daljne doze..
Virus je iz obitelji SARS CoV kao i virus gripe.
I za gripu se moramo cijepiti svake godine zbog mutiranja.
Logično.
Svi koronavirusi posjeduju značajno manji kapacitet za promjenu od virusa gripe.
Virusi gripe imaju sposobnost mutacije i promjene svoje proteinske strukture do mjere da ih tijelo više uopće nije u stanju prepoznati. Koronavirusi nemaju tu sposobnost. Mogu svoje proteinske "ruke" za prodor u stanicu domaćina izmijeniti u određenoj mjeri, ali ne toliko dramatično.
Virusi gripe mogu značajno mutirati između ostalog i zato jer im je u genetskoj strukturi kodiranje pojedinih funkcija u potpunosti "kompartmentalizirano" - tj. točno određeni dio genoma (izdvojena fizička lokacija unutar čitavog genoma) kodira izgradnju točno određenih dijelova virusa. Kod koronavirusa geni koji kodiraju izgradnju bilo čega (npr. proteina za prodor u stanicu domaćina) porazbacani su duž čitavog genoma virusa.
Posljedica ovoga je da je sposobnost mutacije koronavirusa značajno manja.
S druge strane, virusi gripe čak mogu međusobno zamijeniti dijelove vlastitog genoma - dva virusa prodru u stanicu i u razmatanju RNA molekule zamijene dijelove svojih genoma, pri čemu nastaju dva nova virusa koji mogu biti proizvoljno daleki rođaci svojih ishodišnih verzija.
Navedeno je ujedno i razlog zbog kojeg je cca. 98% svih ljudi nakon cijepljenja protiv korone razvilo IgA i IgG antitijela, za razliku IgM antitijela, koja bi razvili da njihov imunološki sustav već nije imao memoriju na neki sličan virus otprije.
Sve ovo naučio sam od Sucharita Bhakdija. Naravno i ti si to mogao znati da si htio išta naučiti ...
Ali kako reče melkior nedavno: "Poserem se ja ne te stručnjake".
Očito je važno samo što piše u Jutarnjem listu.
Vidjet ćemo kakav će biti ishod masovnog cijepljenja u periodu velike stope transmisije.
Ti nerelevantni stručnjaci isto sve nešto upozoravaju, a da nisu našli za shodno pročitali što im piše u novinama ...
Slovoslagar-
2021-04-25
https://www.index.hr/vijesti/clanak/engleska-se-otvorila-broj-slucajeva-se-prepolovio-znanstvenici-zbunjeni/2295581.aspx
Engleska se otvorila, broj slučajeva prepolovio. Znanstvenici: Ovo je bez presedana
evo jedan naslov sa indexa(isti naslov ima većina masovnih medija u RH te većina zapadnih), gdje su pazi ovo.. "zbunjeneni znanstvenici".. ne znam , zašto ja nisam zbunjen, zašto slovoslagar nije zbunjen, zašto mutavi nije zbunjen, zašto Lauc nije zbunjen, zašto Bakić nije zbunjen, zašto švedski glavni znanstvenik nije zbunjen i zašto drugi znanstvenici nisu zbunjeni ,
nego je zbunjen ero, matija babić, index.hr, saša srića, boris lenhard(aka nindža), nenad jarić dauenhauer, te ostali novinari sa bezkorisnim diplomama koje im daju iluziju da imaju neki IQ(a nalaze se i dalje unutar prve devijacije) te prosječni znanstvenici koji nisu sposobni napraviti niti jedan matematički model a zajedno sa novinarima bi odlučivali o životima milijarda ljudi..
tko god je čitao moje postove i drugih normalnih ljudi, zna da ovaj razvoj događaja u V.Britanije totalno očekivan
najgore od svega i dalje će ti "zbunjeni" upirati po svome, trolati itd. ali imaju sve manju i manju podršku
Engleska se otvorila, broj slučajeva prepolovio. Znanstvenici: Ovo je bez presedana
evo jedan naslov sa indexa(isti naslov ima većina masovnih medija u RH te većina zapadnih), gdje su pazi ovo.. "zbunjeneni znanstvenici".. ne znam , zašto ja nisam zbunjen, zašto slovoslagar nije zbunjen, zašto mutavi nije zbunjen, zašto Lauc nije zbunjen, zašto Bakić nije zbunjen, zašto švedski glavni znanstvenik nije zbunjen i zašto drugi znanstvenici nisu zbunjeni ,
nego je zbunjen ero, matija babić, index.hr, saša srića, boris lenhard(aka nindža), nenad jarić dauenhauer, te ostali novinari sa bezkorisnim diplomama koje im daju iluziju da imaju neki IQ(a nalaze se i dalje unutar prve devijacije) te prosječni znanstvenici koji nisu sposobni napraviti niti jedan matematički model a zajedno sa novinarima bi odlučivali o životima milijarda ljudi..
tko god je čitao moje postove i drugih normalnih ljudi, zna da ovaj razvoj događaja u V.Britanije totalno očekivan
najgore od svega i dalje će ti "zbunjeni" upirati po svome, trolati itd. ali imaju sve manju i manju podršku
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/engleska-se-otvorila-broj-slucajeva-se-prepolovio-znanstvenici-zbunjeni/2295581.aspx
tko god je čitao moje postove i drugih normalnih ljudi, zna da ovaj razvoj događaja u V.Britanije je totalno očekivano
najgore od svega i dalje će ti "zbunjeni" upirati po svome
Zašto uopće puštaju "znanstvenike" koji su zbunjeni.
Daj neke koji su ovo predvidili...
inače još jedna stvar gdje je recimo slovoslagar bio u pravu, dok ludi ero ga je ismijava, i gle čuda opet falio 100%
dakle u prijeodu, slavoslagar je pisao više puta na forumu da postoje jeftini ljekovi koji pomažu protiv corone, ali iz nekoga razloga "mainstream" mediji i "znanstvenici"(ne svi ) su ismijavali taj lijek, a ero se rugao sa slovoslagaram kao nekim bosanskim doktorom markotić ili kako već.
kada gle čuda, Izrael
https://www.jpost.com/health-science/israeli-scientist-says-covid-19-could-be-treated-for-under-1day-675612
Israeli scientist says COVID-19 could be treated for under $1/day
Double-blind study shows ivermectin reduces disease’s duration and infectiousness • FDA and WHO caution against its use
dakle u prijeodu, slavoslagar je pisao više puta na forumu da postoje jeftini ljekovi koji pomažu protiv corone, ali iz nekoga razloga "mainstream" mediji i "znanstvenici"(ne svi ) su ismijavali taj lijek, a ero se rugao sa slovoslagaram kao nekim bosanskim doktorom markotić ili kako već.
kada gle čuda, Izrael
https://www.jpost.com/health-science/israeli-scientist-says-covid-19-could-be-treated-for-under-1day-675612
Israeli scientist says COVID-19 could be treated for under $1/day
Double-blind study shows ivermectin reduces disease’s duration and infectiousness • FDA and WHO caution against its use
sada čekam onoga asa da dođe opet i zatrola ovu temu sa spamom i vrijeđanjem... kic?
mutava baštarda wrote:
Zašto uopće puštaju znanstvenike .
Daj neke koji su ovo predvidili...
slažemo se, vukanizeri i frizerke otpočetka nešto sumljaju...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Slovoslagar wrote:
Navedeno je ujedno i razlog zbog kojeg je cca. 98% svih ljudi nakon cijepljenja protiv korone razvilo IgA i IgG antitijela, za razliku IgM antitijela, koja bi razvili da njihov imunološki sustav već nije imao memoriju na neki sličan virus otprije.
Da si pročitao više od onoga šta piše u Jutarnjem, onda bi shvatio da su s memorijom ključne T-stanice i ne antitijela.
I memorijske B-stanice, da i njih ne zaboravimo spomenuti. Antitijela nestanu, a ostane memorija u stanicama.
Zato se i kaže da imamo dvije vrste imunizacije: humoralna i celularna. No, ne bih o tome više, to je za znalce.
Ali kako reče melkior nedavno: "Poserem se ja ne te stručnjake".
Očito je važno samo što piše u Jutarnjem listu.
Očigledno. slažem se.
U svakom slučaju nerado se petljam u ono za šta nisam kompetentan. Sveznalice su obično najveće neznalice.
Meni više leži promatranje brojeva i njihov međusobni odnos, jer na taj način saznam najbitnije o epidemiloškim
fenomenima, kao što je širenje zaraze i s tim povezana smrtnost. To je ono šta nas na kraju zanima. (Eroo)
Epidemija je 90% problematika za matematičare, a 10% je prepušteno dr Merkoli i njemu sličnim.
2016-07-22
Sve sami znalac do znalca. Jebo "zbunjene znanstvenike".AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/engleska-se-otvorila-broj-slucajeva-se-prepolovio-znanstvenici-zbunjeni/2295581.aspx
Vidiš, ja ne čitam index i njihove prijevode, radije poslužim originala.
Matematički pismeni ljudi nisu niti najmanje zbunjeni.
Naravno, ako pored toga koristi i logiku, a često i intuiciju.
https://www.nature.com/articles/d41586-021-02125-1
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote:.
2016-07-22
Ero nije zbunjen. Mogu samo još jednom postaviti dva dijagrama, ili još bolje 3, epidemiološke slike u UK.AssadNaPodmornici wrote:
nego je zbunjen ero
Uzaludan posao, znam....Kome nisu jasni i nakon dva postavljanja, nikad im ni neće biti jasni.
Inače, meni podrška nije potrebna, jer ne pišem zbog podrške...
Klanovi i čopor su za takve kao što si ti. Ne vjerujem da od toga imaš ikakve koristi, osim što ti služi
za samoobmanjivanje.
2016-07-22
Stvar je potpuno jasna i bez ikakvog objašnjenja.
Imamo odnos aktivni slučajevi vs smrtnost na dan
Smrtnost je u zadnjem valu zanemariva u odnosu na
onu u predzadnjem valu.
Nema se tu što filozofirati. Cijepljenje daje rezultate i to je to...
Nema drugog objašnjenja. Ende.
2016-07-22
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu