Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Najprije objasni zadnji stupac u tablici i to usporedi s postotkom cijepljenih sa 2 doze (62,17%)mutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Eroo wrote:@Mutavi, sad vidiš u čemu je loše prikrivena laž.
Na ovakve i slične kriminogene podatke ti nemam namjeru više odgovarati.
Pogledaj iznad pod matematičar
Ništa ja neću gledat ni ispod ni iznad. Tvoje je da objašnjavaš ono što postavljaš.
Brojke u tablici su netočne , a tablica nepotpuna.
Imaš gore kompletnu analizu iz koje se vidi u čem je fora uradka "dr Merkola".
i.
Što da ti kažem, a da me iziđem iz okvira pristojnosti.
Možda da sam obradiš službene podatke na adresi ispod slike koju sam stavio pa nas počastiš su udjelom zaraženih po dobnim skupinama između cijepljenih i necijepljenih, a pošto prigovaraš da su podaci nepotpuni slobodno ubaci i one s jednom dozom. Pa ćemo usporediti. Do tada ne pizdi
Čudno mi je da ne primjećuješ diskrapancu. Moju analizu si dobiJo, pročitaj, prostudiraj i na nju odgovori.
Meni ne treba ništa ubaciti, koristim samo tvoje podatke i službene podatke Israela o cijepljenima s 2 i 1 dozom.
Sve ostalo slijedi samo po sebi. Smiješno mi je s kakvim se sve lošim smicalicama služite.
PS: Moja analiza gore i dalje stoji. Na nju odgovori s brojkama, ali i ne moraš, tako ćemo prije završiti ovo smaranje.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ero objasniti ću ti sve, samo neka se stožer vrati s kolektivnog godišnjeg
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:
Naredbe su bile jasne.
Ne ustrucavati se grubosti, dapace.
Udri, otresi, privedi:)
dijagram-
2015-08-09
BEROŠ: ‘Istinska ljubav prema Domovini najbolje se pokazuje cijepljenjem’. Ovo su reakcije građana…
Trenutno nevidljiva prijetnja normalnom životu je stožer koji je usred ‘velike’ zdravstvene ugroze otišao na godišnji odmor. Neka se nastave odmarati! Hvala onima koji nisu otišli na godišnji odmor prije 26 godina, kad smo imali vidljive okupatore, nego su stavili svoje zdravlje i živote u službu Domovine i svih njenih građana! Njih ćemo uvijek pamtiti po spremnosti na žrtvu cak i žrtvu vlastitog života, a vas i stožer-društvance kao ugrozu i zlotvore”, piše Ančica N.
“Sram te bilo lažove.
Sram te bilo izdajniče.
Sram te bilo da čak i ovakav dan stavljaš u kontekst svoje marketinške kampanje eksperimenta koji ubija, osakaćuje i kojim si čak najviše zajebao upravo one koji su ti slijepo vjerovali – jer da su imali iole otvorene oči, na pamet im ne bi palo otići po to smeće.
Neprovjereno, ubojito, sterilizacijsko, depopulacijsko – smeće.
Što je sljedeće? Na pad Vukovara ćeš reći da su pali heroji, pa možemo i mi biti heroji koji ćemo pasti od igle – da bi ti opravdao svoje račune prema svojim ucjeniteljima, zajedno sa bioratnicom Alemkom.
Sram te bilo lažove!”, komentirao je Filip S.
“Nisam osjetila zajedništvo s vama 91. ne znam gdje ste bili al tamo gdje sam ja bila niste sigurno. Nakon 30 godina vidim da se ljubav prema domovini iskazuje u količini uzetog novca preko “domoljublja”…..ne manipulirajte s ratom koji su mnogi preživjeli, a mnogi nisu bez obzira na nacionalnost. Ovaj status mi je ko šamar”, piše Sandra F.
‘Podilija si nas na cijepljene i necijepljene. Ti govoriš o zajedništvu?’
“Ti govoriš o zajedništvu?! Podilija si nas na cijepljene i necijepljenje i onako piromanski nas potpaljuješ iz dana u dan. Srami se, Vili. Ova objava ti je baš licemjerna. Niko nije unija toliki razdor među Hrvatima ka ti i tvoj bolesni stožer”, smatra Dinko P.
“Istinska ljubav se pokazuje i ne krađom, ne muljanjem i otimačinom, ucjenama, funkcioniranjem pravne države za sve nas, zdravstvom koje je dostupno svima a ne samo podobnima, brigu za građane, procesuiranjem gamadi iz vlastitih redova itd… ali vi, da mu jebeš mater se samo natječete ko će si izgradit više vila, kupit stanova, zamračit, voze se takav vozni park da je to ludilo, žderete i pijete na svakom čošku u svakoj prigodi NE POŠTIVAJUĆI MJERE o kojima nama serete itd… dal da nabrajam više ? i pričat ćete o ljubavi i zajedništvu ?! i slobodi ?! ajd ne seri brate”, poručuje Berošu Maja K.
Sve komentare možete pročitati OVDJE.
Trenutno nevidljiva prijetnja normalnom životu je stožer koji je usred ‘velike’ zdravstvene ugroze otišao na godišnji odmor. Neka se nastave odmarati! Hvala onima koji nisu otišli na godišnji odmor prije 26 godina, kad smo imali vidljive okupatore, nego su stavili svoje zdravlje i živote u službu Domovine i svih njenih građana! Njih ćemo uvijek pamtiti po spremnosti na žrtvu cak i žrtvu vlastitog života, a vas i stožer-društvance kao ugrozu i zlotvore”, piše Ančica N.
“Sram te bilo lažove.
Sram te bilo izdajniče.
Sram te bilo da čak i ovakav dan stavljaš u kontekst svoje marketinške kampanje eksperimenta koji ubija, osakaćuje i kojim si čak najviše zajebao upravo one koji su ti slijepo vjerovali – jer da su imali iole otvorene oči, na pamet im ne bi palo otići po to smeće.
Neprovjereno, ubojito, sterilizacijsko, depopulacijsko – smeće.
Što je sljedeće? Na pad Vukovara ćeš reći da su pali heroji, pa možemo i mi biti heroji koji ćemo pasti od igle – da bi ti opravdao svoje račune prema svojim ucjeniteljima, zajedno sa bioratnicom Alemkom.
Sram te bilo lažove!”, komentirao je Filip S.
“Nisam osjetila zajedništvo s vama 91. ne znam gdje ste bili al tamo gdje sam ja bila niste sigurno. Nakon 30 godina vidim da se ljubav prema domovini iskazuje u količini uzetog novca preko “domoljublja”…..ne manipulirajte s ratom koji su mnogi preživjeli, a mnogi nisu bez obzira na nacionalnost. Ovaj status mi je ko šamar”, piše Sandra F.
‘Podilija si nas na cijepljene i necijepljene. Ti govoriš o zajedništvu?’
“Ti govoriš o zajedništvu?! Podilija si nas na cijepljene i necijepljenje i onako piromanski nas potpaljuješ iz dana u dan. Srami se, Vili. Ova objava ti je baš licemjerna. Niko nije unija toliki razdor među Hrvatima ka ti i tvoj bolesni stožer”, smatra Dinko P.
“Istinska ljubav se pokazuje i ne krađom, ne muljanjem i otimačinom, ucjenama, funkcioniranjem pravne države za sve nas, zdravstvom koje je dostupno svima a ne samo podobnima, brigu za građane, procesuiranjem gamadi iz vlastitih redova itd… ali vi, da mu jebeš mater se samo natječete ko će si izgradit više vila, kupit stanova, zamračit, voze se takav vozni park da je to ludilo, žderete i pijete na svakom čošku u svakoj prigodi NE POŠTIVAJUĆI MJERE o kojima nama serete itd… dal da nabrajam više ? i pričat ćete o ljubavi i zajedništvu ?! i slobodi ?! ajd ne seri brate”, poručuje Berošu Maja K.
Sve komentare možete pročitati OVDJE.
ravnozemljasi napadaju vilka i na dan pobjede:)
dijagram-
2015-08-09
udbaš nije otvorio temu?dijagram wrote:ravnozemljasi napadaju vilka i na dan pobjede:)
korona ga posve zela, pa zaboravio da su popušili na današnji dan.
05.08.1995
zaboravio čoek, još nije bio ziher.
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Samo još ovo za @Mutavog:
Cijepljenih s 2 doze : 62,17% iliti 5,381,178
Ukupno potrošeno : 11,171,936 doza ili 129.07 % od ukupne populacije,
što znači da je barem jednom s dozom cijepljeno:
62.17 + (129.07 - 62.17)/2 = 62.17 + 33.45 = 95.62%
Necijepljeno: 100 - 95,62 = 4.38% iliti 370,423 stanovnika, uključujući djecu staru 1dan!
Cijepljenih samo s 1 dozoma: 2,859,005 stanovnika (33.45%!)
Procjena neunčikovito cijepljenih 5.5%: 296,000
Ukupno nedovoljno zaštićenih : 33.45 + 5,5 = ~ 39% = 3,155,000 stanovnika.
I sad pređimo na podatke u tablici: ...za trenutak zaboravimo da su nesigurni!
Ukupno zaraženih = 8,319 od toga 3,823 necjepljenih ili 46%
Udio necijepljenih u populaciji(vidi gore!) iznosi : 4.38%
...malo je predugo, a jbga...i da, neraspoređenih je 54-39 = 15%,
koje možemo pripisati cijepljenima s proteklim vremenom učinkovitosti djelovanja cjepiva.
Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Službeno objavljeni kumulativno zaražen za navedeno razdoblje : 8,430
Kumulativa u gornjoj tablici je: 8,319
Nedostaje 111 slučajeva? Gdje su nestali?
Kako se onda baviti s tim brojevima u tablici ako je već broj slučajeva netočan?
Drugo, nedostaju datumi kad su"slučajevi" i bili cijepljeni s 2 doze.
Ustvari, proteklo vrijeme od zadnjeg cijepljenja s drugom dozom.
Za svaki slučaj posebno. Ne stane u tablicu? To nije moj problem.
Bez ovoga podatka svaka matematička operacija postane manipulacija.
Žao mi je, ali ja sam s brojevima na TI i strana mi je bilo kakva manipulacija,
posebno kad je matematička.
@Mutavi, u Israelu je s 2 doze cijepljeno 62.17% populacije i ne 95%.
Samo ti nastavi, ne pusti se smetat. .
Eroo wrote:@Mutavi, u Israelu je s 2 doze cijepljeno 62.17% populacije i ne 95%.
Nazovi doli doktora u bolnicu pa mu objasni...
mutava baštarda wrote:Eroo wrote:@Mutavi, u Israelu je s 2 doze cijepljeno 62.17% populacije i ne 95%.
turčin neka nazove psihijatra
https://www.psih-klinika.si/
"95% of the severe patients are vaccinated".
"85-90% of the hospitalizations are in Fully vaccinated people."
"We are opening more and more COVID wards."
"The effectiveness of the vaccine is waning/fading out"
sve piše. turčin ne zna ni pročitati da se 95% cijepljenih odnosi na hospitalizirane sa teškim simptomima. dakle od 100% hospitaliziranih sa teškim simptomima 95% je onih koji su cijepljeni.
ne da mi se više turčinu objašnjavati da je totalno skrenuo.
Guest- Guest
Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:Eroo wrote:@Mutavi, u Israelu je s 2 doze cijepljeno 62.17% populacije i ne 95%.
turčin neka nazove psihijatra
https://www.psih-klinika.si/
"95% of the severe patients are vaccinated".
"85-90% of the hospitalizations are in Fully vaccinated people."
"We are opening more and more COVID wards."
"The effectiveness of the vaccine is waning/fading out"
sve piše. turčin ne zna ni pročitati da se 95% cijepljenih odnosi na hospitalizirane sa teškim simptomima. dakle od 100% hospitaliziranih sa teškim simptomima 95% je onih koji su cijepljeni.
ne da mi se više turčinu objašnjavati da je totalno skrenuo.
https://lab.gedidigital.it/gedi-visual/2020/coronavirus-le-vaccinazioni-nel-mondo/
Tebi ni psihijatar ne može više pomoći.
Ni to kako si preveo ti ne pomaže sagledati ukupnu situaciju.
Analiza je nekoliko postova unazad, pa tamo komentiraj.
A ne, to se preskoči pa se onda sabiru i oduzimaju kruške i jabuke.
Da ponovim najbitnije....
Dakle, cigojneru, polazna točka ti je svake analize:
-cijepljenih s 2 doze 62.17%, odnosno barem s jednom dozom 95.62%.
Necijepljenih 4.38%, ali je njihov udio kod zaraženih 46%.
Dakle, 10x više nego što im je udio u stanovništvu.
Sve drugo je manje bitno.
2016-07-22
turčine, šta nas ti praviš budalama?
ne pričamo o postotku cijepljenih na broj stanovnika nego pričamo o postotku cijepljenih hospitaliziranih sa teškim simptomima na ukupan broj hospitaliziranih od covida.
toliko.
i rest my case.
ne pričamo o postotku cijepljenih na broj stanovnika nego pričamo o postotku cijepljenih hospitaliziranih sa teškim simptomima na ukupan broj hospitaliziranih od covida.
toliko.
i rest my case.
Guest- Guest
S tobom raspravljam i ne s nekim tamo doktorima ili video zapisima.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:@Mutavi, u Israelu je s 2 doze cijepljeno 62.17% populacije i ne 95%.
Ako mi treba razgovor s njima sam ću ih potražiti, ili možda i neću, moja stvar.
Ti si tu da objasniš to što tvrdiš.
2016-07-22
Ne pričamo, ali se bez toga ne može napraviti ni jedna analiza.Gnječ wrote:turčine, šta nas ti praviš budalama?
toliko.
i rest my case.
Uostalom o tome i je riječ u postavljenoj tablici, upravo o postotkih cijepljenih.
Iz analize se vidi da je udio necijepljenih u skupini zaraženih u postotcima
10.5x veći od njihovog udjela u populaciji.
Moje je bilo to s analizom dokazati, a ti sad samo nastavi s dokazima ad hominem.
2016-07-22
šta ti drobiš budaletino turska nepismena?
primjer da ti nacrtam:
imaš 100 hospitaliziranih pacijenata od tih 100 hospitaliziranih pacijenata njih 95 je cijepljeno a 5 pacijenata nije cijepljeno.
pitanje za tebe:
koliki je postotak hospitaliziranih pacijenata koji su cijepljeni?
primjer da ti nacrtam:
imaš 100 hospitaliziranih pacijenata od tih 100 hospitaliziranih pacijenata njih 95 je cijepljeno a 5 pacijenata nije cijepljeno.
pitanje za tebe:
Guest- Guest
Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Službeno objavljeni kumulativno zaražen za navedeno razdoblje : 8,430
Kumulativa u gornjoj tablici je: 8,319
Nedostaje 111 slučajeva? Gdje su nestali?
Kako se onda baviti s tim brojevima u tablici ako je već broj slučajeva netočan?
Drugo, nedostaju datumi kad su"slučajevi" i bili cijepljeni s 2 doze.
Ustvari, proteklo vrijeme od zadnjeg cijepljenja s drugom dozom.
Za svaki slučaj posebno. Ne stane u tablicu? To nije moj problem.
Bez ovoga podatka svaka matematička operacija postane manipulacija.
Žao mi je, ali ja sam s brojevima na TI i strana mi je bilo kakva manipulacija,
posebno kad je matematička.
I mali ne manje važan dodatak, tek da se vidi o kakvim se nevjerodostojnim podatcima radi.
U kumulativni skupini novozaraženih ne samo da nedostaje 111 slučajeva,
nego i cca 3 milijuna cijepljenih s 1 dozom.
Možemo li ovo razumijeti da se cijepljeni s 1 dozom ne zaražavaju?
2016-07-22
Dito iznad.Gnječ wrote:turčine, šta nas ti praviš budalama?
toliko.
i rest my case.
Što je s cijepljenima s 1 dozom? Gdje su nestali, nema ih u tablici?
Pa, majkumu, šta vam još trebam objasniti?
2016-07-22
Sad će se rasprava na temu Israela najvjerojatnije ustaviti.
A niš ne brinite, na redu će biti neka egzotična državica,
za koju su podatci neprovjerljivi.
A niš ne brinite, na redu će biti neka egzotična državica,
za koju su podatci neprovjerljivi.
Gnječ wrote:šta ti drobiš budaletino turska nepismena?
primjer da ti nacrtam:
pitanje za tebe:
Ako je službeno objavljeno(Ministarstvo za zdarvlje Israela) na svjetskim platformama da je u razdoblju 7 dana
u Israelu bilo zaraženih 100. Vas dvojica donosite podatak da ih je 95 bilo cijepljeno s 2 doze i necijepljeno 5.
Pitam te, šta se desilo da među zaraženima nema nitko od 3 milijuna Israelaca cijepljenih s 1 dozom?
Majkamu stara, zar je tako teško ovo razumjeti? Kako možeš uopće razmatrati brojke pokazane u onoj tablici?
Ne samo da nedostaje 111 slučajeva u kumulativi, nego i udio od 3 milijuna cijepljenih s 1 dozom u cijelosti.
2016-07-22
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema