Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Uglavnom, lijepo su se zagrozili kako će u jesen ukinuti sve mjere, jer su svima ponudili opciju cijepljenja, pa tko živ a tko mrtav do Božića.
Da su pravi, ukinuli bi sve mjere odmah, ovakoovako i nadalje djeluju ko oni što ih je Sanader ismijavao
Da su pravi, ukinuli bi sve mjere odmah, ovakoovako i nadalje djeluju ko oni što ih je Sanader ismijavao
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Da.michaellcmacha wrote:Uglavnom, lijepo su se zagrozili kako će u jesen ukinuti sve mjere, jer su svima ponudili opciju cijepljenja, pa tko živ a tko mrtav do Božića.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stožer je otišao na godišnji, možda i njih ulovi digdi kamera.kaya wrote:Ako ih prestanu zbrajati do 1.9.Eroo wrote:https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/split-riva-hrvatskog-preporoda
Ne znam što misliti...Koliko dugo ovo još može potrajati?
A ja se nadam da hoće.
Ja bi na njihovom mjestu poslala podatke u eu da nitko nema koronu.
Gnječ wrote:.
Therefore, this leak made our lives better and made America great again! Gentlemen, your mission has changed with the advancement of high technology. You have to understand that when you are deployed to different corners of the world, you will face a war without gunpowder. It is your mission to maintain world order and ensure that the United States is first!
Now that the third world war has started, more leaks will continue!
Go ahead and rob the world, my children, God bless you! God bless America!
http://www.hswh.org.cn/wzzx/xxhq/bm/2021-07-31/70511.html
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
sta sve nece i vec nisu ovi izmuckali, dragi Bog znaGnječ wrote:
Ovaj ne prica o mrtvima, nego o kolektivnom imunitetu
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ne priča on o ničemu.Noor wrote:Ovaj ne prica o mrtvima, nego o kolektivnom imunitetu
Od zadnjega vala na Islandu je prošlo 9 mjeseci. Odprilike tada se započelo i s cjepljenjem.
Treba navesti i datum kad se završilo s cijepljenjem.
Slikice-smiješnice nisu nikakav dokaz.
To njegovo skakanje od zemlje do zemlje je budalaština.
Ima UK i Španjolsku gdje postoje svi potrebni podaci i tamo se može praviti neka analiza i zaključci.
Imali smo i ova dva primjera, koju je spomenuo, ali ih je na kraju prestao spominjati kao primjer.
Na donjem zbirnom prikazu zemalja je spomenuto čak i Kosovo i Moldavija, ali nema Islanda
i sad se ga koristi kao primjer.
Dakle, nemam ništa protiv njegovim primjerima, ali me smeta ako se ne podastru svi relevantni podaci.
Last edited by Eroo on 4/8/2021, 16:23; edited 1 time in total
2016-07-22
mutava baštarda wrote:Imali su nula umrlih i u ista dva miseca prošle godine kad cijepivo nije postojalo.Eroo wrote:U 2 mjeseca 0 umrlih.Noor wrote:mutava baštarda wrote:Najnovija država koja je u kratko vrime sve cijepila je Island... Odjednom imaju ogromnih problema sa zarazom.u 13 dana
Ništa još nisi dokazao jer ne vidim nikakvih brojki ni datauma; kad su se počeli cijepiti i kad su ga završili s 2 doze(timeline)?
A da se vratimo na primjer UK i Španjolske? Ne bi ti to, jelda?
2016-07-22
Val koji je utijeku je posljedica puštanja "s'lanca" 30 milijuna necjepljenih, a zanemariva smrtnost je rezultat skoro pa 100% procjepljenosti starije populacije.
Čovjek mora biti samo slijepac i ovo ne primijetiti.
Zašto Mutavi ustrajava na nečemu što je veoma lako oboriti to samo on zna.
Imam tebe za svjedoka... Jesi sam rekao da nema mrtvih od korone zadnja dva mjeseca?Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Imali su nula umrlih i u ista dva miseca prošle godine kad cijepivo nije postojalo.Eroo wrote:U 2 mjeseca 0 umrlih.Noor wrote:mutava baštarda wrote:Najnovija država koja je u kratko vrime sve cijepila je Island... Odjednom imaju ogromnih problema sa zarazom.u 13 dana
Ništa još nisi dokazao jer ne vidim nikakvih brojki ni datauma; kad su se počeli cijepiti i kad su ga završili s 2 doze(timeline)?
U ta ista dva mjeseca prošle godine nije bilo ni mrtvih ni cijepiva, a ni srčanih zastoja...
Evo i Španjnolska je sličan primjer kao UK.
Sve se vidi iz ovih dijagrama. Naravno, oni koji to žele i u stanju su vidjeti.
Što možemo očekivati na'jesen? Nitko to ne zna, zato se ne treba igrati
s epidemijom, sve dok se je ne bude imalo pod totalnom kontrolom.
Sve se vidi iz ovih dijagrama. Naravno, oni koji to žele i u stanju su vidjeti.
Što možemo očekivati na'jesen? Nitko to ne zna, zato se ne treba igrati
s epidemijom, sve dok se je ne bude imalo pod totalnom kontrolom.
2016-07-22
Slažem se da treba čuvati stariju populaciju jer cijepivo ništa ne valja. Ne da ne spriječava zarazu, nego ispada da je i širi, a o čudotvornim zaštitnim svojstvima vidimo kako se panično boje necijepljenih.Eroo wrote:
Val koji je utijeku je posljedica puštanja "s'lanca" 30 milijuna necjepljenih, a zanemariva smrtnost je rezultat skoro pa 100% procjepljenosti starije populacije.
Zato najbolje da ostanu kući na sigurnom.
Nije bilo ni zaraženih.mutava baštarda wrote:Imam tebe za svjedoka... Jesi sam rekao da nema mrtvih od korone zadnja dva mjeseca?Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Imali su nula umrlih i u ista dva miseca prošle godine kad cijepivo nije postojalo.Eroo wrote:U 2 mjeseca 0 umrlih.Noor wrote:mutava baštarda wrote:Najnovija država koja je u kratko vrime sve cijepila je Island... Odjednom imaju ogromnih problema sa zarazom.u 13 dana
U ta ista dva mjeseca prošle godine nije bilo ni mrtvih ni cijepiva, a ni srčanih zastoja...
Potraži si dijagram zaraženih sam ili da ti ga ja potražim umjesto tebe?
Znao sam da ćeš postaviti to pitanje zato ga nisam postavio već prije.
U svakom slučaju to je bila tvoja obveza, jer ti izvodiš nekakve dokaze i ne ja.
2016-07-22
Kao što rekoh, nije bilo cijepivaEroo wrote:Nije bilo ni zaraženih.mutava baštarda wrote:Imam tebe za svjedoka... Jesi sam rekao da nema mrtvih od korone zadnja dva mjeseca?Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Imali su nula umrlih i u ista dva miseca prošle godine kad cijepivo nije postojalo.Eroo wrote:U 2 mjeseca 0 umrlih.Noor wrote:mutava baštarda wrote:Najnovija država koja je u kratko vrime sve cijepila je Island... Odjednom imaju ogromnih problema sa zarazom.u 13 dana
Potraži si dijagram zaraženih sam ili da ti ga ja potražim umjesto tebe?
Znao sam da ćeš postaviti to pitanje zato ga nisam postavio već prije.
U svakom slučaju to je bila tvoja obveza, jer ti izvodiš nekakve dokaze i ne ja.
Dokaz? Gdje je dokaz za to što tvrdiš?mutava baštarda wrote:Slažem se da treba čuvati stariju populaciju jer cijepivo ništa ne valja. Ne da ne spriječava zarazu, nego ispada da je i širi, a o čudotvornim zaštitnim svojstvima vidimo kako se panično boje necijepljenih.Eroo wrote:
Zato najbolje da ostanu kući na sigurnom.
Nikakve ti dokaze nemaš za ono šta tvrdiš. Sa slikicama-smiješnicam se ništa ne dokazuje.
Barem nama ne, koji imamo barem zrno soli u glavi.
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
Page 24 of 50