Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
daj definiraj što ide po apcisi, a što ide po ordinati.Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:
DENMARK
28 jul 2020
New cases: 30
28 jul 2021
New cases: 1284
Procjepljenost i smrtnost?
novi slučajevi zaraženih.
smrtnost je:
28 jul 2020
Deaths: 0
28 jul 2021
Deaths: 1
Uz dužno poštovanje, mislim da nisi baš vješt u baratanju s dijagramima i brojkama.
Uzmi dijagram o smrtnosti i upiši brojeve i datum na koje se odnosi (7. dnevni prosjek).
Ispod postavi dijagram aktivnih slučajeva , ili dijagram novozaraženih (7. dnevni prosjek)
Bez toga je teško nastaviti razumnu diskusiju. Ustvari, ne da se mi to uraditi umjesto tebe!
na koji način odrđuješ točku unutar koordinatnog sustava?
i na koj način uzimaš treću os koja je u ovom slučaju vrijeme.
daj teoretske koordinate današnjeg dana.
ti kao "matematičar" ćeš bez pol frke ubaciti vrijeme unutar kuba.
gdje se nalazi današnji dan u odnosu na ishodište koje ćemo teoretski uzeti kao 01.01.2021
kretenčino nepismena
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:
DENMARK
28 jul 2020
New cases: 30
28 jul 2021
New cases: 1284
Procjepljenost i smrtnost?
novi slučajevi zaraženih.
smrtnost je:
28 jul 2020
Deaths: 0
28 jul 2021
Deaths: 1
Uz dužno poštovanje, mislim da nisi baš vješt u baratanju s dijagramima i brojkama.
Uzmi dijagram o smrtnosti i upiši brojeve i datum na koje se odnosi (7. dnevni prosjek).
Ispod postavi dijagram aktivnih slučajeva , ili dijagram novozaraženih (7. dnevni prosjek)
Bez toga je teško nastaviti razumnu diskusiju. Ustvari, ne da se mi to uraditi umjesto tebe!
ajde ne kmeči! sad kad si stjeran u kut kmečiš ko razmaženo derište jer nije po tvom. jebote imaš kursor i tražiš po grafu datum piše za svaki dan koliko ima novozaraženih i umrlih. znaš ti to jako dobro kako se to radi samo se sad praviš neuk jer ti ono što sam stavio ruši cijeli konstrukt.
have a nice day moron.
Koja ti je muzička želja?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
debilčino ne traži pjesmu.
traži da mu matematički objasniš.
ajde liče koji ne znaš pitagorin teorem, dijagonalu kvadrata, a još manje definirati pravac.
sve u općim brojevima.
samo to traži od tebe.
traži da mu matematički objasniš.
ajde liče koji ne znaš pitagorin teorem, dijagonalu kvadrata, a još manje definirati pravac.
sve u općim brojevima.
samo to traži od tebe.
2014-12-30
dobro rekao onaj drogeraš čeda, što kaže antivakser kad dobije koronu?
ništa, šuti
ništa, šuti
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Za stanje i kojemu se sada nalaziš nisi kriv ti, niti virus, nego zločinačka organizacija koja te je uvjerila da je nošenje maske normalno ljudsko ponašanje.Eroo wrote:Ispustio si ga zato što ti se ne uklapa u "sistem" razmišljanja: koleracija između cjepljenja i smrtnosti.mutava baštarda wrote:Ispušten zato što ne liči na sise. A tiče se mog drugog pitanja
kako to da u UK sada odjednom nakon što su se otvorili pada epidemija, a po "struci" bi trebala rasti
Imaš još odličnih primjera kao što su Belgija i Španjolska itd...
Veoma sam lako došao do podatka da visoka procjepljenost
smanji smrtnost od 11-13x.
Ujedno možemo zaključiti da su i teški oblici oboljevanja toliko manji.
O širenju zaraze u UK, novom soju itd, za sada nemam relevantnih podataka,
zato i ne mogu ništa konkretno reći o tome. Zapravo bih mogao, ali izbjegavam
rasprave pomiješane sa špekulacijama. To nije moj stil.
Služim se samo brojevima i odnosima između njih.
Ako to ne možeš razumjeti onda kako možeš razumjeti da procjepljenije zemlje imaju veću zarazu, a kad padne intezitet cijepljenja i sve se otvori, padne i zaraza ( slika koju si stavio)
za njemačku vrijedi od prvog kolovoza.mutava baštarda wrote:Za stanje i kojemu se sada nalaziš nisi kriv ti, niti virus, nego zločinačka organizacija koja te je uvjerila da je nošenje maske normalno ljudsko ponašanje.Eroo wrote:Ispustio si ga zato što ti se ne uklapa u "sistem" razmišljanja: koleracija između cjepljenja i smrtnosti.mutava baštarda wrote:Ispušten zato što ne liči na sise. A tiče se mog drugog pitanja
kako to da u UK sada odjednom nakon što su se otvorili pada epidemija, a po "struci" bi trebala rasti
Ako to ne možeš razumjeti onda kako možeš razumjeti da procjepljenije zemlje imaju veću zarazu, a kad padne intezitet cijepljenja i sve se otvori, padne i zaraza ( slika koju si stavio)
danas je zadnji školski dan u bavarskoj i ekipa se sprema na GO.
dio misli za hr.
od nedjelje 01,08.2021
svi koji dolaze iz slijedećih zemalja, misli se na povratak s GO;
Slovenija
Hrvatska
Italija
Španjolska
Francuska
idu u karantenu;
-5 dana cijepljeni
-10 dana necijepljeni
svi na povratku moraju doći s potvrdom da nemaju covid, a ne starijom od 48h.
pa neka mi safet i ostala ekipa objasne koji je smisao cijepljenja.
meni dolaze "djeca" na duže vrijeme.
obavit će testove, odradit će karantenu.
i čemu onda cijepljenje?
veber-
2014-12-30
to te treba pitat kad dobiješ coronu
2015-08-02
Dobio sam je ja. Curio mi nos jedno popodne. Doduše nisam siguran što sam dobio pošto čujem da je pcr test naštelan na Sars cov1 jer SARS cov2 nije izoliran. Ako gnječ nešto zna tome molio bi ga da me ispravi ako griješim.ljubo1212 wrote:to te treba pitat kad dobiješ coronu
pa gle. novi si na temi.ljubo1212 wrote:to te treba pitat kad dobiješ coronu
radim u airbusu, helio dio u donauworthu. 6000 ljudi u tri smjene.
svaki drugi dan nas testiraju.
ja sam na održavanju pa imam još širi krug kontakata.
otprilike iz moje neposredne blizine 25% je dobilo coronu.
ljudi s kojima jedem, cijelo vrijeme smo zajedno.
nitko ne nosi maske osim lakirera.
ne velim da ju neću popušiti, ali u zadnjih tri mjeseca nisam dok su neki s kojima sam radio popušili.
većinom su to poljaci i teški alkići, ali moja firma ih je angažirala pa neka se jebu s njima.
linda lowelace nije primili stickova koliko sam ja u zadnja tri mjeseca.
veber-
2014-12-30
pusti priče, pitao si, odgovorio sam ti, čitamo se kad popušišveber wrote:pa gle. novi si na temi.ljubo1212 wrote:to te treba pitat kad dobiješ coronu
ne velim da ju neću popušiti, ali u zadnjih tri mjeseca nisam dok su neki s kojima sam radio popušili.
većinom su to poljaci i teški alkići, ali moja firma ih je angažirala pa neka se jebu s njima.
2015-08-02
dobro, kaj se ti rivleš ko prdac u gaćama kad te nitko ništa nije pitao,mutava baštarda wrote:Dobio sam je ja. Curio mi nos jedno popodne. Doduše nisam siguran što sam dobio pošto čujem da je pcr test naštelan na Sars cov1 jer SARS cov2 nije izoliran. Ako gnječ nešto zna tome molio bi ga da me ispravi ako griješim.ljubo1212 wrote:to te treba pitat kad dobiješ coronu
2015-08-02
ljubo1212 wrote:dobro, kaj se ti rivleš ko prdac u gaćama kad te nitko ništa nije pitao,mutava baštarda wrote:Dobio sam je ja. Curio mi nos jedno popodne. Doduše nisam siguran što sam dobio pošto čujem da je pcr test naštelan na Sars cov1 jer SARS cov2 nije izoliran. Ako gnječ nešto zna tome molio bi ga da me ispravi ako griješim.ljubo1212 wrote:to te treba pitat kad dobiješ coronu
Odgovoran si, vidim to na svakom tvom upisu.
zašto bi popušio?ljubo1212 wrote:pusti priče, pitao si, odgovorio sam ti, čitamo se kad popušišveber wrote:pa gle. novi si na temi.ljubo1212 wrote:to te treba pitat kad dobiješ coronu
ja ti velim, svaki drugi dan ide testiranje za sve. tvornička ambulanta radi u tri smjene kao i firma.
neke ljude pogodi neke ne.
znam iz bližeg društva da su neki popušili.
ali frend nakon tri dana opet u punom pogonu, žena mu se kilavila više od mjesec dana.
moj direktor kontrole 4 tjedna nije sebi mogao doći. kada mi je poslao selfi mislio sam da je kihnuo.
prije desetak godina od mog tetka sina ubila gripa.
veber-
2014-12-30
mutava baštarda wrote:Dobio sam je ja. Curio mi nos jedno popodne. Doduše nisam siguran što sam dobio pošto čujem da je pcr test naštelan na Sars cov1 jer SARS cov2 nije izoliran. Ako gnječ nešto zna tome molio bi ga da me ispravi ako griješim.ljubo1212 wrote:to te treba pitat kad dobiješ coronu
malo je to komplicirano za objasniti u nekoliko rečenica pa ću staviti link.
Amending Koch's postulates for viral disease: When “growth in pure culture” leads to a loss of virulence
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5182102/
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Za stanje i kojemu se sada nalaziš nisi kriv ti, niti virus, nego zločinačka organizacija koja te je uvjerila da je nošenje maske normalno ljudsko ponašanje.Eroo wrote:Ispustio si ga zato što ti se ne uklapa u "sistem" razmišljanja: koleracija između cjepljenja i smrtnosti.mutava baštarda wrote:Ispušten zato što ne liči na sise. A tiče se mog drugog pitanja
Da je HR stožer radio tako kao što misliš da je pravi način onda bi umjesto 8,300 umrlih imali 24,000 umrlih kao i Bergamo.
Ako ovo još uvijek nisi razumio onda imaš veliki problem...da ne kažem kakav.
2016-07-22
Meni je neshvatljivo kako ovi antivakseri preskoče i zanemare svako objašnjenje,
pa čak i ono iz prve ruke, koje govori o kakvoj pošasti se radi.
Kolegica Noor je mlada i zdrava osoba, a prebolila je covid i to stupanj 3 od njih 5.
Ja bih je zamolio (ako ovo čita) da se javi i još jednom u par rečenica objasni probleme
s kojima se susrela. Onoliko koliko može, naravno.Noor, javi seeeee...
Kolegica Noor je mlada i zdrava osoba, a prebolila je covid i to stupanj 3 od njih 5.
Ja bih je zamolio (ako ovo čita) da se javi i još jednom u par rečenica objasni probleme
2016-07-22
Ero tebi se sve pobrkalo... :)))Eroo wrote:Meni je neshvatljivo kako ovi antivakseri preskoče i zanemare svako objašnjenje,
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
UŽIVO Presica stožera: 170 novih. 4 umrlih, niti jedan nije bio cijepljen
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-presica-stozera-170-novih-4-umrlih-niti-jedan-nije-bio-cijepljen/2294015.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-presica-stozera-170-novih-4-umrlih-niti-jedan-nije-bio-cijepljen/2294015.aspx
2016-07-22
imaš svoju temu za fake vijesti sa indexa.
to jel tko umro cijepljen ili nije, to ne možemo znati jer naša država laže što se tiče korone kao i većian država svijeta(izuzev izraela npr)
drugo, broj zaraženih je debelo umanjen, radi turističke sezone, u dalmaciji već znam nekoliko bliskih ljudi koji su zaraženi zadnjih tjedan dana, a onda za cijeli split bude "desetak pozitivnih" komedija, broj je pun kurac veći , tako da imaš svoju temu gdje možeš spamati fake informacije od indexa ili bosanskih medija
to jel tko umro cijepljen ili nije, to ne možemo znati jer naša država laže što se tiče korone kao i većian država svijeta(izuzev izraela npr)
drugo, broj zaraženih je debelo umanjen, radi turističke sezone, u dalmaciji već znam nekoliko bliskih ljudi koji su zaraženi zadnjih tjedan dana, a onda za cijeli split bude "desetak pozitivnih" komedija, broj je pun kurac veći , tako da imaš svoju temu gdje možeš spamati fake informacije od indexa ili bosanskih medija
Iš, štetočino!AssadNaPodmornici wrote:imaš svoju temu za fake vijesti sa indexa.
2016-07-22
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema