Vulin : Šta ako miljon Srba potpiše peticiju da genocida nije bilo.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vulin : Šta ako miljon Srba potpiše peticiju da genocida nije bilo.
marcellus wrote:a ja oduvijek govorim, ako dođe do novog rata između muja i čejena, hrvatska treba biti strogo neutralna, i na crno prodavati oružje jednima i drugima, pazeći naravno da se što dulje održi ravnoteža snaga na terenu...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Da, Mujage koriste srpsku taktiku i zrtvomaniju
Ali nama je slaba korist od toga da se sada sladimo i uzivamo u tome.
Jer se sve to i nama obija o glave. Drugim rijecima, Mujage ne prave nikakvu razliku izmedju nas i Srba.
U tome je problem.
I da, Marcelus je u pravu, ako dodje do rata treba biti neutralan ako je moguce i raditi sve da se oni medjusobno sto vise iskolju.
Malo pomagat jedna pa onda druge i odrzavat ravnotezu...da ne bi ko slucajno pobijedio.
Ali nama je slaba korist od toga da se sada sladimo i uzivamo u tome.
Jer se sve to i nama obija o glave. Drugim rijecima, Mujage ne prave nikakvu razliku izmedju nas i Srba.
U tome je problem.
I da, Marcelus je u pravu, ako dodje do rata treba biti neutralan ako je moguce i raditi sve da se oni medjusobno sto vise iskolju.
Malo pomagat jedna pa onda druge i odrzavat ravnotezu...da ne bi ko slucajno pobijedio.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jedan moj jaran Hrvat, doduse majka mu Srpkinja ali se on smatrao Hrvatom oko godinu i pol dana guzio jednu muslimanku i ona mu rekla
- ISKLAT cete se vi i Srbi i nama ce ostat Bosna na pladnju
E sad tu strategiju trebamo mi sprovesti
2015-09-24
Hrvatskoj ne odgovara rat u susjedstvu. Živi od turizma. Ne pada nam takve strategije sprovodit.Ringo10 wrote:Jedan moj jaran Hrvat, doduse majka mu Srpkinja ali se on smatrao Hrvatom oko godinu i pol dana guzio jednu muslimanku i ona mu rekla
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Moze vama da ne odgovara rat...ali ako Mujage i Srbalji pocnu rat badava vam je kukat
2015-09-24
marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:to lijepo objasni MKS u Hagu koji je donio drugačiju odluku od ovoga što pišeš a čiju odluku priznake cijeli svijet.Ringo10 wrote:U Srebrenici nije bio genocid.
E sad da mujage to koriste to stoji no to bi svatko na njihovom mjestu napravio a pogotovo srblji koji od ww2 laprdaju o genocidu i pokušavaju na tome poentirati u svakoj prilici. Mujagr su samo njihov recept prepisali i to im nabijaju na nos.
da, ovo je što se srba tiče "poetic justice", koristili su jasenovac kao opravdanje za ratove i agresiju, a sad mujage koriste srebrenicu kao opravdanje da ih se riješe iz bosne.
ima jedna stara kineska poslovica koja kaže :
"onaj tko živi u kući od stakla ne bi trebao bacati kamenje"
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
I onda ce biti dovljne 4 hrvatske elitne brigade da se granice hrvatske vrate u povjesne i moralne okvire.Šandor Winnetou wrote:marcellus wrote:a ja oduvijek govorim, ako dođe do novog rata između muja i čejena, hrvatska treba biti strogo neutralna, i na crno prodavati oružje jednima i drugima, pazeći naravno da se što dulje održi ravnoteža snaga na terenu...
A hektor i epiju zelim ugodan nastavak zivota u Leskovcu i Nisu. Ako i oni do tada nebudu pod apsolutnom albanskom dominacijom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tvoj jaran Hrvat???Ringo10 wrote:Jedan moj jaran Hrvat, doduse majka mu Srpkinja ali se on smatrao Hrvatom oko godinu i pol dana guzio jednu muslimanku i ona mu rekla
Nit je on hrvat a bogami nisi ni ti.
Razlika izmedju tebe i nekog muje iz sarajeva je jedino ta sto su tebi 1992 rekli da si katolik a njemu da je mujo.
I sva razlika tu prestaje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Tvoj jaran Hrvat???Ringo10 wrote:Jedan moj jaran Hrvat, doduse majka mu Srpkinja ali se on smatrao Hrvatom oko godinu i pol dana guzio jednu muslimanku i ona mu rekla
Razlika izmedju tebe i nekog muje iz sarajeva je jedino ta sto su tebi 1992 rekli da si katolik a njemu da je mujo.
dijagram-
2015-08-09
ček malo, pa tko njih uopće pita?
A imamo jednog takvog u Zadru i onog drugog Trumbica ili kako se zove onaj Hektor. Postali Hrvati 1992 a do tada se pevalo i slavilo bratstvo i jedinstvo.dijagram wrote:FRANK wrote:Tvoj jaran Hrvat???Ringo10 wrote:Jedan moj jaran Hrvat, doduse majka mu Srpkinja ali se on smatrao Hrvatom oko godinu i pol dana guzio jednu muslimanku i ona mu rekla
Virujem da je svakome u kzci do zadnjega dana visila slika one kumrovacke tifusarske stoke
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Nije bilo genocida"
» Grajfov ( izrael ) izvestaj o Srebrenici
» Nije bilo genocida u Srebrenici, Oluja je planirani zločin
» U Srbiji bijesni zbog Ivaniseviceve izjave:'Pucao sam iz puske,steta sto nije bilo Srba'
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Grajfov ( izrael ) izvestaj o Srebrenici
» Nije bilo genocida u Srebrenici, Oluja je planirani zločin
» U Srbiji bijesni zbog Ivaniseviceve izjave:'Pucao sam iz puske,steta sto nije bilo Srba'
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
Page 2 of 2