U Srbiji bijesni zbog Ivaniseviceve izjave:'Pucao sam iz puske,steta sto nije bilo Srba'
Page 1 of 1
U Srbiji bijesni zbog Ivaniseviceve izjave:'Pucao sam iz puske,steta sto nije bilo Srba'
https://m.vecernji.hr/sport/u-srbiji-bijesni-zbog-ivaniseviceve-izjave-pucao-sam-iz-puske-steta-sto-nije-bilo-srba-1329542
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: U Srbiji bijesni zbog Ivaniseviceve izjave:'Pucao sam iz puske,steta sto nije bilo Srba'
opet propagandna masinerija suljina radi sve u sesnaest...nekidan izvukli rađinu izjavu..ovaj put ivanisevicevu...jedan dan na udaru crnogorsi..drugi dan albanci..treci dan hrvati...izgleda i janezi na udaru u zadnje vrijeme...malo se zanijeli da ih ne odnese
2015-09-08
Re: U Srbiji bijesni zbog Ivaniseviceve izjave:'Pucao sam iz puske,steta sto nije bilo Srba'
el bi se ti radovao
Guest- Guest
ja takvo sto nikad nisam izjaviopizzon wrote:el bi se ti radovao
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja takvo sto nikad nisam izjaviopizzon wrote:el bi se ti radovao
blizu sam
da sebe pitam
sta novak radi u mom zivotu
da li zasluzuje moje ushicenje
sa ignotisanjem ove cinjenice
skoro da sam prelomio
srecan ti put novace djokovicu
Guest- Guest
a bre
i on je onostrani srbin
ovo je previse da bi se tolerisalo
i on je onostrani srbin
ovo je previse da bi se tolerisalo
Guest- Guest
ahaha jer si pucao dok ih je bilovuksadinare wrote:ja takvo sto nikad nisam izjaviopizzon wrote:el bi se ti radovao
immortal-
2014-04-16
Ivanišević je glup da bi mu se zamerilo...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pucati na neprijatelja je legitimno i poželjno. Sada to nema smisla, neprijatelj se primirio.
Guest- Guest
Similar topics
» SDP-ovci bijesni na Stazića:Pao im je mrak na oči zbog izjave o Istri i Kataloniji
» Vulin : Šta ako miljon Srba potpiše peticiju da genocida nije bilo.
» Inicijativa triju mora uopće nije loša ideja. Šteta što će propasti zbog Hrvatske, Poljske i Trumpa
» Uzas u Medjimurju!Rom nekontrolirano pucao na ulici iz automatske puske
» Pokolj u klinici za abortus: Iz puške pucao i ubio troje ljudi
» Vulin : Šta ako miljon Srba potpiše peticiju da genocida nije bilo.
» Inicijativa triju mora uopće nije loša ideja. Šteta što će propasti zbog Hrvatske, Poljske i Trumpa
» Uzas u Medjimurju!Rom nekontrolirano pucao na ulici iz automatske puske
» Pokolj u klinici za abortus: Iz puške pucao i ubio troje ljudi
Page 1 of 1