Grajfov ( izrael ) izvestaj o Srebrenici
Page 1 of 1
Grajfov ( izrael ) izvestaj o Srebrenici
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=07&dd=21&nav_category=64&nav_id=1893539
Last edited by pizzon on 21/7/2021, 14:17; edited 1 time in total
2020-04-21
Re: Grajfov ( izrael ) izvestaj o Srebrenici
ma jasno,
mi smo zbog pogresnih " saveznika"
najebali.
najebali.
2020-04-21
naravno da nije bio genocid.no, za 2-3 dana odradit više nego uje za 4-5 godina.(h)alal vam vera.malo sam zavidan..;)
ps
koliko je naplatio stari jevrejin?
ps
max123- Posts : 2853
2015-10-28
jeftin je, prihvaTa i orden časti četničkog vojvodemax123 wrote:naravno da nije bio genocid.no, za 2-3 dana odradit više nego uje za 4-5 godina.(h)alal vam vera.malo sam zavidan..;)
ps
nek samo pusti bradurinu.majke mu ga nabijem.pozdrav schatzi.alles gut?!Noor wrote:jeftin je, prihvaTa i orden časti četničkog vojvodemax123 wrote:naravno da nije bio genocid.no, za 2-3 dana odradit više nego uje za 4-5 godina.(h)alal vam vera.malo sam zavidan..;)
ps
2015-10-28
max123 wrote:nek samo pusti bradurinu.majke mu ga nabijem.pozdrav schatzi.alles gut?!Noor wrote:jeftin je, prihvaTa i orden časti četničkog vojvodemax123 wrote:naravno da nije bio genocid.no, za 2-3 dana odradit više nego uje za 4-5 godina.(h)alal vam vera.malo sam zavidan..;)
ps
alles gut, danke mein shatz ;):
hoffe dir geht es auch gut
danke,wunderbar.jedna njemačka,narodna kaže:lošim ljudima uvik dobro...;)
2015-10-28
max123 wrote:danke,wunderbar.jedna njemačka,narodna kaže:lošim ljudima uvik dobro...;)
hehe, pa istina, ali ti si izuzetak onih dobrih
kad god mogu, uvik uskočim nekoj jadnoj udovici.nemogu iz svoje kože i zdrao.dobričina..;)Noor wrote:max123 wrote:danke,wunderbar.jedna njemačka,narodna kaže:lošim ljudima uvik dobro...;)
hehe, pa istina, ali ti si izuzetak onih dobrih
2015-10-28
Noor likes this post
Noor wrote:jeftin je, prihvaTa i orden časti četničkog vojvodemax123 wrote:naravno da nije bio genocid.no, za 2-3 dana odradit više nego uje za 4-5 godina.(h)alal vam vera.malo sam zavidan..;)
ps
i da ga onaj NEMANJA ZVANI EMIR 3 put kušne
Noor likes this post
Jasno imali ste grešaka. Kada ste radili genocid to ste radili tako da ste zagađivali okoliš barutom, a plin je energent budućnosti.pizzon wrote:ma jasno,
najebali.
Druga stvar su loši saveznici. Evo npr. Mi u hrvatskoj otvoriš nekakav Opg i dobiješ desetke tisuća eura bespovratno.
Zamisli da ste vi tako imali saveznike, ratujete i još dobivate besplatno lovu, a ne sankcije kako vam je bilo.
Što reći... 4 vitamina C vas jebu
Jevreji: Nije bilo genocida u Srebrenici
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3733849/istina-u-srebrenici-nije-bilo-genocida-srpske-snage-izvrsile-legitimne-vojne-akcije-citajte-u-kuriru
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nezavisna međunarodna komisija za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992-1995. zaključila je da se u Srebrenici nije dogodio genocid.
U opširnom izveštaju na 1.036 strana komisija pod vođstvom Gideona Grajfa, izraelskog istoričara (stručnjaka za istoriju Holokausta), argumenovano je obrazložila da „nije postojala namera da se zarobe i ubiju muslimani“, ali i naglasila da je iz pravne perspektive važno razlikovati vojni napad na Srebrenicu od masovnih ubistava koja su usledila posle napada.
- Nakon temeljne istrage Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992-1995. godine, zaključuje se da se u Srebrenici nije dogodio niti pojedinačni zločin genocida niti genocid uopšte. Iako Komisija ne smatra ubistva koja su se dogodila oko Srebrenice genocidom, ona uvažava činjenicu da su hiljade ljudi (uglavnom ratnih zarobljenika) ubijene na najstrašniji način i da odgovorne za ove gnusne zločine treba kazniti - navodi se, između ostalog, u zaključcima Komisije.
U ovom dokumentu, koji je juče objavljen na srpskom i engleskom jeziku, opisani su i razjašnjeni detalji u vezi sa ulogom Armije BiH na tom području, kojom je komandovao Naser Orić.
Sve detalje iz obimnog izveštaja međunarodnih stručnjaka čitajte u današnjem Kuriru.
U opširnom izveštaju na 1.036 strana komisija pod vođstvom Gideona Grajfa, izraelskog istoričara (stručnjaka za istoriju Holokausta), argumenovano je obrazložila da „nije postojala namera da se zarobe i ubiju muslimani“, ali i naglasila da je iz pravne perspektive važno razlikovati vojni napad na Srebrenicu od masovnih ubistava koja su usledila posle napada.
Uloga Nasera Orića
- Nakon temeljne istrage Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992-1995. godine, zaključuje se da se u Srebrenici nije dogodio niti pojedinačni zločin genocida niti genocid uopšte. Iako Komisija ne smatra ubistva koja su se dogodila oko Srebrenice genocidom, ona uvažava činjenicu da su hiljade ljudi (uglavnom ratnih zarobljenika) ubijene na najstrašniji način i da odgovorne za ove gnusne zločine treba kazniti - navodi se, između ostalog, u zaključcima Komisije.
U ovom dokumentu, koji je juče objavljen na srpskom i engleskom jeziku, opisani su i razjašnjeni detalji u vezi sa ulogom Armije BiH na tom području, kojom je komandovao Naser Orić.
Sve detalje iz obimnog izveštaja međunarodnih stručnjaka čitajte u današnjem Kuriru.
2014-08-25
3074 zarobljenih vojnika su streljali.
2014-08-25
Srbi opet plaćenim pamfletima u borbi protiv istine i korak dalje od normalnog svijeta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kako popraviti image u svijetu ignorirajući presudu međunarodnog suda o genocidu u srebrenici. Ista stva sa Darom iz jasenovca, malo malo plate nekog izraelca da kaže koju pozitivnu za njih, ono ubijanje djece rafalom u leđa je čista vojna doktrina i vrhunska taktika...kaya wrote:Srbi opet plaćenim pamfletima u borbi protiv istine i korak dalje od normalnog svijeta.
Similar topics
» Srbija, kroz Istoriju jedino uporiste Slovena
» Vulin: Izveštaj AI zlonameran
» Novi izvestilac koji će pisati izveštaj o situaciji na KiM :):)
» Izveštaj Evropske komisije:'U Srbiji govor mržnje kao i devedesetih'
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Vulin: Izveštaj AI zlonameran
» Novi izvestilac koji će pisati izveštaj o situaciji na KiM :):)
» Izveštaj Evropske komisije:'U Srbiji govor mržnje kao i devedesetih'
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
Page 1 of 1