hrvati izabrali lik nikole tesle za kovanice eura...
Page 5 of 25
Page 5 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
Re: hrvati izabrali lik nikole tesle za kovanice eura...
niels wrote:crvenkasti wrote:Mi Hrvati se ponosimo Hrvatskom domovinom i pametnim Srbima koji su njoj živjeli.
Tako je.
Radije bismo se ponosili pametnim Hrvatima, ali jebiga.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
Mogu misliti izraz lica e komisije kada im prevedu žalbu
"tesla je bio srbin iz austrougarske, on uopšte nema nema veze s hrvatskom a ona nije ni postojala. Osim toga ne znam jeste čuli za jasenovac, tamo su ustaše ubili 667 teslinih sestrića. A i njega bi da nije pobego 50 godina prije. Kao dokaz šaljemo kasetu dara iz jasenovca pa pogledajte.
Lep pozdrav
"tesla je bio srbin iz austrougarske, on uopšte nema nema veze s hrvatskom a ona nije ni postojala. Osim toga ne znam jeste čuli za jasenovac, tamo su ustaše ubili 667 teslinih sestrića. A i njega bi da nije pobego 50 godina prije. Kao dokaz šaljemo kasetu dara iz jasenovca pa pogledajte.
Lep pozdrav
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gnječ wrote:
Tada smo još mislili da je Tesla bio Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:
Tada smo još mislili da je Tesla bio Srbin.
mislite to i sada ali hrvati kurvini sinovi bili i ostali. lopine prevaranti lažovi.
Guest- Guest
kaya wrote:Mogu misliti izraz lica e komisije kada im prevedu žalbu
Lep pozdrav
I onda Ameri kažu "you bitch..."
Dakle američki izumitelj rođen u Austriji, danas Hrvatska
(Austro ugarska je formirana kasnije)
A tko njima brani da stave Bana Jelačića, rođen je na teritoriju današnje Srbije :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:Dakle američki izumitelj rođen u Austriji, danas Hrvatska
Gle, piše srpsko-američki.
A mi ga idemo stavljat na novčić.
crvenkasti-
2014-04-17
Tesla bi trebao biti na svakom novčiću ne samo našem, nego svih država.
Toliko je dao cijelom svijetu i možda je jedini koji to stvarno zaslužuje.
Toliko je dao cijelom svijetu i možda je jedini koji to stvarno zaslužuje.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
crvenkasti wrote:marcellus wrote:Dakle američki izumitelj rođen u Austriji, danas Hrvatska
Gle, piše srpsko-američki.
A mi ga idemo stavljat na novčić.
Nije srbijanski, to je najbitnije kod svega.
Ni u jednim od Teslinih osobnih papira u Americi nije pisalo da je Srbin, a pogotovu ne da je Srbijanac.
U vrijeme kad je doselio u Ameriku srpska nacija nije ni postojala. U dijelu gdje je rođen živjeli su
pravoslavni Vlasi. To su jedine činjenice koje su nam danas dostupne, sve ostalo su izmišljotine.
Da je ostao živjeti u Smiljanu naravno da bi bio Srbin, kao i svi drugi pravoslavni Vlasi, naravno.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
referendum je bio 2013 godine prije nego smo ušli u EU, a na referendumu se glasalo o ulasku RH u EU litiga narod je odobravao potpisivanje pristupnog ugovora. U ugovoru jasno stoji obveza članice-pristupnice o usvajanju eura kao nacionalne valute kad se za to ispune uvjeti(ilitiga uđe u Eurozonu). RH je mogla tražiti dugoročnu odgodu ove obveze ili je izuzeti iz ugovora kao Češka, Mađarska, Bugarska za vrijeme pregovora, ali... nije traženo. Drugim ričima, obvezu uvođenja eura smo prihvatili još 2013
pazi uhljeba sta mi pise
RayMabus wrote:Inače je cila priča ogavna jer Plenky ne pita želimo li mi Euro nego kao neka anketa šta želimo na kovanici od Eura i onda 50 tisuća partijski sendvičara klika i kao naslov Hrvati izabrali.
Lipo vas Plenky i ekipa voza.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Najveći jugoslavenski, a i šire, intelektualac Fritz Krleža, a najveći mudonja ćopavi bravar Joža. Nije ni čudno da Srbi pate od kompleksa manje vrijednosti i to prema nama, najobičnijim bečkim konjušarima Srpski je pak domet da su im Austrijanci uvalili svoju bofl robu i tako ih promovisali u bečke šajkajdžijecrvenkasti wrote:Radije bismo se ponosili pametnim Hrvatima, ali jebiga.niels wrote:Tako je.crvenkasti wrote:Mi Hrvati se ponosimo Hrvatskom domovinom i pametnim Srbima koji su njoj živjeli.
zganci_i_jetrica- Posts : 1408
2021-06-05
RayMabus wrote:RayMabus wrote:Inače je cila priča ogavna jer Plenky ne pita želimo li mi Euro nego kao neka anketa šta želimo na kovanici od Eura i onda 50 tisuća partijski sendvičara klika i kao naslov Hrvati izabrali.
2014-04-11
.RayMabus wrote:RayMabus wrote:Inače je cila priča ogavna jer Plenky ne pita želimo li mi Euro nego kao neka anketa šta želimo na kovanici od Eura i onda 50 tisuća partijski sendvičara klika i kao naslov Hrvati izabrali.
2014-04-11
..RayMabus wrote:RayMabus wrote:Inače je cila priča ogavna jer Plenky ne pita želimo li mi Euro nego kao neka anketa šta želimo na kovanici od Eura i onda 50 tisuća partijski sendvičara klika i kao naslov Hrvati izabrali.
2014-04-11
.RayMabus wrote:RayMabus wrote:Inače je cila priča ogavna jer Plenky ne pita želimo li mi Euro nego kao neka anketa šta želimo na kovanici od Eura i onda 50 tisuća partijski sendvičara klika i kao naslov Hrvati izabrali.
2014-04-11
..RayMabus wrote:RayMabus wrote:Inače je cila priča ogavna jer Plenky ne pita želimo li mi Euro nego kao neka anketa šta želimo na kovanici od Eura i onda 50 tisuća partijski sendvičara klika i kao naslov Hrvati izabrali.
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
Page 5 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
Similar topics
» Velika borba Nikole protiv Tesle
» Mračna strana Nikole Tesle: eugenička budućnost bez kafe
» Kako je Mesic 'prekrstio' Bosnjake u Hrvate:'Hrvati su izabrali Komsica'
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda: Imam dogovor sa drugim državama da Hrvati nakon obuka radeči od doma zarađuju 8.000 eura
» Mračna strana Nikole Tesle: eugenička budućnost bez kafe
» Kako je Mesic 'prekrstio' Bosnjake u Hrvate:'Hrvati su izabrali Komsica'
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda: Imam dogovor sa drugim državama da Hrvati nakon obuka radeči od doma zarađuju 8.000 eura
Page 5 of 25