hrvati izabrali lik nikole tesle za kovanice eura...
Page 2 of 25
Page 2 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Re: hrvati izabrali lik nikole tesle za kovanice eura...
Ray Mabus, to je stvar afirmacije zemlje, brandinga.
Iskoristili smo ovu prigodu da istaknimo nešto o Hrvatskoj što je malo ljudi znalo, a danas se svijet vraća Tesli i nanovo otkriva njegove izume, ali i koncepte.
S obzirom na fluktuaciju eura, za 5 godina pola svijeta će misliti da je Tesla Rvat 100%, a Srbi očajnički jalni. :)
Iskoristili smo ovu prigodu da istaknimo nešto o Hrvatskoj što je malo ljudi znalo, a danas se svijet vraća Tesli i nanovo otkriva njegove izume, ali i koncepte.
S obzirom na fluktuaciju eura, za 5 godina pola svijeta će misliti da je Tesla Rvat 100%, a Srbi očajnički jalni. :)
niels-
2021-04-26
Noor and Maggie19 like this post
Jest ćete govna ako to uvedete.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jesi li ti normalan ?niels wrote:Ray Mabus, to je stvar afirmacije zemlje, brandinga.
Ako sam shvatio penzioner si. Jesi li razmišljao oće li tvoja penzija vridit isto kad ode u eure a cijene postanu ko u Njemačkoj.
2014-04-11
RayMabus wrote:Inače je cila priča ogavna jer Plenky ne pita želimo li mi Euro nego kao neka anketa šta želimo na kovanici od Eura i onda 50 tisuća partijski sendvičara klika i kao naslov Hrvati izabrali.
Lipo vas Plenky i ekipa voza.
Dobro, to je drugo i puno važnije pitanje, tu bi se mogao usuglasiti.
Mi nemamo nikakav nadzor nad tečajem eura, a kuna je kronično precijenjena i koči gospodarstvo.
Euro ima omjer 1:6,5 u odnosu na kunu, pitanje je što će napraviti cijenama tijekom migracije na euro (sjetimo se Italije), gospodarstvu (sjetimo se Slovenije)…
niels-
2021-04-26
kuna više nije precjenjena, nego bih čak i rekao blago podcjenjena barem 2019 godine.. tada je RH ekonomija imala ukupno veći izvoz od uvoza a kuna nije jačala... sve skupa tečaj kune je realan.. možemo je slobodno maknutiniels wrote:RayMabus wrote:Inače je cila priča ogavna jer Plenky ne pita želimo li mi Euro nego kao neka anketa šta želimo na kovanici od Eura i onda 50 tisuća partijski sendvičara klika i kao naslov Hrvati izabrali.
Mi nemamo nikakav nadzor nad tečajem eura, a kuna je kronično precijenjena i koči gospodarstvo.
Euro ima omjer 1:6,5 u odnosu na kunu, pitanje je što će napraviti cijenama tijekom migracije na euro (sjetimo se Italije), gospodarstvu (sjetimo se Slovenije)…
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Jest ćete govna ako vam ovaj briselski ćato napravi ovo šta je naumio a to da vam ovo uvali prije idući izbora.
Njemu je fotelja u Briselu osigurana ako izgubi izbore a vi ćete past na niske grane
Njemu je fotelja u Briselu osigurana ako izgubi izbore a vi ćete past na niske grane
2014-04-11
RayMabus wrote:Jest ćete govna ako vam ovaj briselski ćato napravi ovo šta je naumio a to da vam ovo uvali prije idući izbora.
Dobro, u redu, shvatili smo te i pročitali i prvi puta. I ja se potpuno slažem.
niels-
2021-04-26
Ne valja kad ih kudimo, ne valja kad ih hvalimo, ne valja kad ih bijemo, ne valja kad im omogućimo da svi žive u istoj državi...samo se sjetim da rđavom kurcu svaka dlaka smeta!T. wrote:ne shvaćam šta im to smeta kada su po njima i hrvati zapravo srbi...Šandor Winnetou wrote:Hrvati ga opet šubeknuli srbljima od šake do lakta
svejedno je onda tko će stavit teslu na kovanicu...
AssadNaPodmornici wrote:kuna više nije precjenjena, nego bih čak i rekao blago podcjenjena barem 2019 godine.. tada je RH ekonomija imala ukupno veći izvoz od uvoza a kuna nije jačala... sve skupa tečaj kune je realan.. možemo je slobodno maknutiniels wrote:RayMabus wrote:Inače je cila priča ogavna jer Plenky ne pita želimo li mi Euro nego kao neka anketa šta želimo na kovanici od Eura i onda 50 tisuća partijski sendvičara klika i kao naslov Hrvati izabrali.
Govorim povijesno, nije kuna od jučer, a sa svojim umjetno visokim tečajem je štetila gospodarstvu, ponajviše izvoznicima. A bili smo u prilici krojiti tečaj.
U redu, izgleda da to nije više tako, ali velika šteta je već napravljena u prvih 25 godina.
niels-
2021-04-26
RayMabus wrote:
2014-04-11
Najveće žrtve svega će biti penzionerska populacija a nje u Hrvatskoj ima dosta. Oni nemaju mogućnost da zarade dodatni prihod. Samo će im pretvorit kune u eure a cijena rada , usluga i dobara će se priko noći naglo povećat jer će se svi počet ravnat s cijenama u jednoj Austriji.
Prosijački štap.
Prosijački štap.
2014-04-11
Ja san radija u Italiji prije 20 godina kad su uveli Euro i nakon po godine san da sam otkaz i reka gazdi da mi se ne isplati jer ovako mogu i u Hrvatskoj.
Osim penzionera druga kategorija su radnici jer normalno da će njima gazda samo preračunat kune u eure i aj Bog a to šta su skočile cijene rada , usluga i dobara nikom ništa. Za njih je bitno šta skaču cijene usluga i dobara i ako im plaća ostane ista a oće jer gazda gleda svoj interes ( on će ti reč da je on dobro preračuna 1:1 i to je to , uzmi il ostavi )...
I onda imate masovne otkaze i novi val iseljavanja na zapad.
Totalno će vas slomit.
Osim penzionera druga kategorija su radnici jer normalno da će njima gazda samo preračunat kune u eure i aj Bog a to šta su skočile cijene rada , usluga i dobara nikom ništa. Za njih je bitno šta skaču cijene usluga i dobara i ako im plaća ostane ista a oće jer gazda gleda svoj interes ( on će ti reč da je on dobro preračuna 1:1 i to je to , uzmi il ostavi )...
I onda imate masovne otkaze i novi val iseljavanja na zapad.
Totalno će vas slomit.
2014-04-11
Nakon šta vam počmu iseljavati i ti radnici jer njemu su usluge i dobra poskupila a plaća ostala ista ostajete bez radne snage dodatno i onda gazde dižu plaće a to ti je opet novo poskupljenje usluga i dobara.
Jist ćete govna
Jist ćete govna
2014-04-11
1918. g. je Tesla američkoj vladi predložio da financira njegov sustav za globalni, bežični prijenos teksta, zvuka i slike. U svijetu slijepaca, onaj koji ima 20/20 vision je nešto kao Dostojevskijev knez Miškin pa je jasno da su ga odbiliniels wrote:Ray Mabus, to je stvar afirmacije zemlje, brandinga.
Tesla se deklarirao kao Srbin iz Hrvatske pa tako na njega polažemo jednako pravo i mi i Srbi. Niti ga možemo oteti mi njima, niti oni nama. Činjenica je pak da bez Amerike nikad ne bi bio postigao to što je postigao, tako da je punopravno i američki izumitelj, jedino što ga oni nikad neće moći shvatiti kao nama što je blizak taj lički džentlmen, jel'te
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
AssadNaPodmornici and niels like this post
Tesla je u osnovi vanzemaljac. Njegov posvojitelj Milutin bio je kaplar u austrijskoj vojsci na granici i vidio je pad kapusle i s dva vojnika otišao tamo. Našli su mrtvu ženu ( majka od Tesle ) i bebu. Kapsulu i ženu su zakopali a dite je odnija doma.
Nakon toga se zaredio za pravoslavnog popa taj Milutin.
Teslino manijsko pranje ruku vezano je uz to šta nije bio otporan na viruse s ove planete pa je non stop pra ruke.
Nakon toga se zaredio za pravoslavnog popa taj Milutin.
Teslino manijsko pranje ruku vezano je uz to šta nije bio otporan na viruse s ove planete pa je non stop pra ruke.
2014-04-11
Sam Tesla ( osoba kao duša ) je majistor svjetlosti dakle Galaktička federacija.
Zato vam ja stalo stavljam ovaj tekst ;
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
Zato vam ja stalo stavljam ovaj tekst ;
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
2014-04-11
najveću štetu je napravio sam HDZ(i njihove lijeve struje tipa SDP) suludom poreznom politikom, krađom, korupcijom, uhljebljivanjem.. kuna je tu još najmanje igrala..niels wrote:AssadNaPodmornici wrote:kuna više nije precjenjena, nego bih čak i rekao blago podcjenjena barem 2019 godine.. tada je RH ekonomija imala ukupno veći izvoz od uvoza a kuna nije jačala... sve skupa tečaj kune je realan.. možemo je slobodno maknutiniels wrote:RayMabus wrote:Inače je cila priča ogavna jer Plenky ne pita želimo li mi Euro nego kao neka anketa šta želimo na kovanici od Eura i onda 50 tisuća partijski sendvičara klika i kao naslov Hrvati izabrali.
Govorim povijesno, nije kuna od jučer, a sa svojim umjetno visokim tečajem je štetila gospodarstvu, ponajviše izvoznicima. A bili smo u prilici krojiti tečaj.
U redu, izgleda da to nije više tako, ali velika šteta je već napravljena u prvih 25 godina.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
niels likes this post
Mi možemo s druge strane staviti Glavaša i bateriju od golfa Duje da se zna koja ja koja.RayMabus wrote:Srbi su ga već stavili.AssadNaPodmornici wrote:odlično odlično
inače da ga nismo mi stavili srbi bi ga stavili
tacna je ona izreka
hrvati su hrabri jer se nicega
ne stide.
od magdeburga do oluje
zlocin na zlocin
da je i nikola bio na dohvat
ustaskog noza i on bi skoncao
kao sve tesle.
u picku materinu gadno, bestijalno
uzas za ljudski rod
Gamad !
hrvati su hrabri jer se nicega
ne stide.
od magdeburga do oluje
zlocin na zlocin
da je i nikola bio na dohvat
ustaskog noza i on bi skoncao
kao sve tesle.
u picku materinu gadno, bestijalno
uzas za ljudski rod
Gamad !
2020-04-21
tesla ima veze sa hrvatima
samo po tome sto su mu hrvati
sve zivo pobili.
kako rece onaj amer,
rodjen je na prostoru danasnje
hrvatske od srpskih roditelja.
i evo vam ga qurac !
samo po tome sto su mu hrvati
sve zivo pobili.
kako rece onaj amer,
rodjen je na prostoru danasnje
hrvatske od srpskih roditelja.
i evo vam ga qurac !
2020-04-21
Page 2 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Similar topics
» Velika borba Nikole protiv Tesle
» Mračna strana Nikole Tesle: eugenička budućnost bez kafe
» Kako je Mesic 'prekrstio' Bosnjake u Hrvate:'Hrvati su izabrali Komsica'
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda: Imam dogovor sa drugim državama da Hrvati nakon obuka radeči od doma zarađuju 8.000 eura
» Mračna strana Nikole Tesle: eugenička budućnost bez kafe
» Kako je Mesic 'prekrstio' Bosnjake u Hrvate:'Hrvati su izabrali Komsica'
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda: Imam dogovor sa drugim državama da Hrvati nakon obuka radeči od doma zarađuju 8.000 eura
Page 2 of 25