hrvati izabrali lik nikole tesle za kovanice eura...
Page 15 of 25
Page 15 of 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Re: hrvati izabrali lik nikole tesle za kovanice eura...
crvenkasti je državljanin Hrvatske ako živi tu, ali je SRBINcrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako crvenkasti iz nekog razloga pređe na kršćanstvo jel on Srbin ili Hrvat?
A sad sam musliman?
i to nitko ne može promijeniti
čak i ako se osjeća kao Hrvat
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
mortal wrote:Švedi odbili Euro !!!!!
Naši se moraju trpati i još srbina prikeljiti na euro... fuj
https://net.hr/danas/svijet/europska-komisija-o-izgledu-eurokovanica-odlucuje-drzava-koja-uvodi-euro-c699ed8a-ebdf-11eb-bcf4-2a185eddab94?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR0swWAu9tEz2ywQ0uz325dt8el1MjMeuetJphPUCiJ_7AjlwSi34LZ4SMo
Koga ćemo onda? Novaka Đokovića?
crvenkasti-
2014-04-17
Šandor Winnetou wrote:baš te fino strefila istina jelda majmune polutanskiPirate wrote:Šandor Winnetou wrote:bez veze, da je tako kako pišeš onda bi sve ostavio srbiji i srpskom narodu a ne jugi pogotovo jer je vrijeme njegove smrti rat bio na pola puta a neizvjesnost sa jugom maximalna, bilo sa kraljevinom bilo sa titovom jugom. A da je volio srbiju valjda bi je posjetio više nego jedan put. U svakom slučaju čak i da je srbin on sa srbijom nikada nikakve veze nije imao, od djetinstva, školovanja, prvih patenata, izuma i sveukupnog stvaralaštva. Jednostavno se pomirite s tim da srbija nikada nije bila plodno tlo za bilo kakav napredak i da ste tek mogli nešto ostvariti rođenjem izvan srbije, u srbiji nikada dobro ništa nije napravljeno.Pirate wrote:kaya wrote:A to je rekao susjedi živki na umoru ili?Pirate wrote:niels wrote:Pirate wrote:Zato jer je Srbija matica a granice su promjenjive.
Pa jedino ako bi “matica” jednog dana toliko promijenila granice da bi završila u Smiljanu.
Nije da se “matica” nije trsila da to izvede, ali svi znamo kako je to završilo - kome pravo, a kome krivo.
U Europi granice više nisu promjenjive. S iznimkom Kosova.
Referiram se na ono tvoje zasto bi ga Srbija prisvajala i zato sam rekao jer je matica njegovog naroda i po tome a i prema njegovoj zadnjoj zelji da svo njegovo nasljedje se vrati u njegovu maticu, nekad Jugoslaviju danas Srbiju.
Mislim čovjek je bio u srbiji 2 sata
Nebitno koliko je bio u Srbiji i moj pradjed je poginuo u PSR na frontu ratujuci za Srbiju iako ju nikad nije vidio prije toga.
Niđo je vise puta i to ne dvosmisleno rekao ko je i sta je, moze se reci cak da je bio nacional romantik sto se da iscitati u nedavno novo otkrivenom pismu iz amerike koje je objavio centar koji se bavi njegovim naslijedjem.
Hahahha kakav si ti retard. Ti majmune uglavusjebani, jel ti shvacas da ljudi ne rastu na njivama ko krumpiri pa da se zbog toga trazi plodno tlo, nego iz picke izlaze, retarde nedojebani, kakve direktne veze ima teritorij sa covjekom. Tesla da se rodio u jebenom Sibiru imao bi isti DNK kao i u Austriji, Krajini ili Hrvatskoj.
Je, istina ustaskog isprdka, kako da ne. Uostalom ko te jebe, sjedi i uzivaj u izumima jednog Srbina, mora da boli ko sam djavo.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Stepinca po mom izborucrvenkasti wrote:mortal wrote:Švedi odbili Euro !!!!!
https://net.hr/danas/svijet/europska-komisija-o-izgledu-eurokovanica-odlucuje-drzava-koja-uvodi-euro-c699ed8a-ebdf-11eb-bcf4-2a185eddab94?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR0swWAu9tEz2ywQ0uz325dt8el1MjMeuetJphPUCiJ_7AjlwSi34LZ4SMo
jedan iz susjedstva kaže bio za bana Jelačića ali nije prošlo
mogao je biti i kralja Zvonimir, Tomislav, Gotovina, Tuđman tvorac nove Hrvatske ..........
oni Teslu
morat ću trgovati zlatom
ništa tesle
2014-04-16
srblji na aparatima, polutan sječe veneNoor wrote:Srbi, žalite se upravi vodovoda, EU vas je otkantala skupa s vasim kmecanjem :)
https://www.index.hr/vijesti/clanak/europska-komisija-odgovorila-na-najavu-srbije-da-ce-se-zaliti-zbog-tesle-na-euru/2292615.aspx
ne odgovaraš na pitanje, što je crvenkasti ako prihvati katoličku vjeru, srbin ili hrvat?mortal wrote:crvenkasti je državljanin Hrvatske ako živi tu, ali je SRBINcrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako crvenkasti iz nekog razloga pređe na kršćanstvo jel on Srbin ili Hrvat?
A sad sam musliman?
skorina sestra iz bokocrta moj favoritmortal wrote:Stepinca po mom izborucrvenkasti wrote:mortal wrote:Švedi odbili Euro !!!!!
jedan iz susjedstva kaže bio za bana Jelačića ali nije prošlo
mogao je biti i kralja Zvonimir, Tomislav, Gotovina, Tuđman tvorac nove Hrvatske ..........
oni Teslu
morat ću trgovati zlatom
ništa tesle
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
showŠandor Winnetou wrote:srblji na aparatima, polutan sječe veneNoor wrote:Srbi, žalite se upravi vodovoda, EU vas je otkantala skupa s vasim kmecanjem :)
https://www.index.hr/vijesti/clanak/europska-komisija-odgovorila-na-najavu-srbije-da-ce-se-zaliti-zbog-tesle-na-euru/2292615.aspx
Koja glupa rasprava. Prvo nikog ne zanima ekonomija i šta ovi žele nametnut euro na silu a drugo Tesla koji kurac.
Tesla je Srbin. Čak i ako je vanzemaljaca biološki a je Srbin je jer ga je posvojila
srpska obitelj.
Šta je u osnovi tu nejasno ?
Odrastao i školovao se u Hrvatskoj.
Šta je tu nejasno ?
Tesla je Srbin. Čak i ako je vanzemaljaca biološki a je Srbin je jer ga je posvojila
srpska obitelj.
Šta je tu nejasno ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
taman posla, ja sam da se stavi na kovanicu, vi ste ti koji kmečite i koji se propinjete na stražnje noge a pogotovo ti poluustaški isprtku iz iz hrvatske pizdePirate wrote:Šandor Winnetou wrote:baš te fino strefila istina jelda majmune polutanskiPirate wrote:Šandor Winnetou wrote:bez veze, da je tako kako pišeš onda bi sve ostavio srbiji i srpskom narodu a ne jugi pogotovo jer je vrijeme njegove smrti rat bio na pola puta a neizvjesnost sa jugom maximalna, bilo sa kraljevinom bilo sa titovom jugom. A da je volio srbiju valjda bi je posjetio više nego jedan put. U svakom slučaju čak i da je srbin on sa srbijom nikada nikakve veze nije imao, od djetinstva, školovanja, prvih patenata, izuma i sveukupnog stvaralaštva. Jednostavno se pomirite s tim da srbija nikada nije bila plodno tlo za bilo kakav napredak i da ste tek mogli nešto ostvariti rođenjem izvan srbije, u srbiji nikada dobro ništa nije napravljeno.Pirate wrote:kaya wrote:A to je rekao susjedi živki na umoru ili?Pirate wrote:niels wrote:Pirate wrote:Zato jer je Srbija matica a granice su promjenjive.
Pa jedino ako bi “matica” jednog dana toliko promijenila granice da bi završila u Smiljanu.
Nije da se “matica” nije trsila da to izvede, ali svi znamo kako je to završilo - kome pravo, a kome krivo.
U Europi granice više nisu promjenjive. S iznimkom Kosova.
Referiram se na ono tvoje zasto bi ga Srbija prisvajala i zato sam rekao jer je matica njegovog naroda i po tome a i prema njegovoj zadnjoj zelji da svo njegovo nasljedje se vrati u njegovu maticu, nekad Jugoslaviju danas Srbiju.
Mislim čovjek je bio u srbiji 2 sata
Nebitno koliko je bio u Srbiji i moj pradjed je poginuo u PSR na frontu ratujuci za Srbiju iako ju nikad nije vidio prije toga.
Niđo je vise puta i to ne dvosmisleno rekao ko je i sta je, moze se reci cak da je bio nacional romantik sto se da iscitati u nedavno novo otkrivenom pismu iz amerike koje je objavio centar koji se bavi njegovim naslijedjem.
Hahahha kakav si ti retard. Ti majmune uglavusjebani, jel ti shvacas da ljudi ne rastu na njivama ko krumpiri pa da se zbog toga trazi plodno tlo, nego iz picke izlaze, retarde nedojebani, kakve direktne veze ima teritorij sa covjekom. Tesla da se rodio u jebenom Sibiru imao bi isti DNK kao i u Austriji, Krajini ili Hrvatskoj.
Je, istina ustaskog isprdka, kako da ne. Uostalom ko te jebe, sjedi i uzivaj u izumima jednog Srbina, mora da boli ko sam djavo.
sad se već valja po podu poluustaški isprdak i skiči ko veparNoor wrote:showŠandor Winnetou wrote:srblji na aparatima, polutan sječe veneNoor wrote:Srbi, žalite se upravi vodovoda, EU vas je otkantala skupa s vasim kmecanjem :)
sve jasno ray, ne sekiraj seRayMabus wrote:Koja glupa rasprava. Prvo nikog ne zanima ekonomija i šta ovi žele nametnut euro na silu a drugo Tesla koji kurac.
srpska obitelj.
Šta je tu nejasno ?
popij pivu i lezi
a ček..on živi u Ustašiji ili u matici?Šandor Winnetou wrote:sad se već valja po podu poluustaški isprdak i skiči ko veparNoor wrote:showŠandor Winnetou wrote:srblji na aparatima, polutan sječe veneNoor wrote:Srbi, žalite se upravi vodovoda, EU vas je otkantala skupa s vasim kmecanjem :)
Šandor Winnetou wrote:ne odgovaraš na pitanje, što je crvenkasti ako prihvati katoličku vjeru, srbin ili hrvat?mortal wrote:crvenkasti je državljanin Hrvatske ako živi tu, ali je SRBINcrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako crvenkasti iz nekog razloga pređe na kršćanstvo jel on Srbin ili Hrvat?
A sad sam musliman?
Ja se izjašnjavam da sam Hrvat jer sam prešao na kršćanstvo. a osjećam se kao budala.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti si isto glup.Šandor Winnetou wrote:sad se već valja po podu poluustaški isprdak i skiči ko veparNoor wrote:showŠandor Winnetou wrote:srblji na aparatima, polutan sječe veneNoor wrote:Srbi, žalite se upravi vodovoda, EU vas je otkantala skupa s vasim kmecanjem :)
Ovi iz Srbije bi ga zabranjivali Hrvatskoj i da ga samo oni mogu svojatat iako to mogu manje od Hrvatske ako se gleda njegov znanstveni put dok ga Srbi iz Hrvatske žele na kovanici eura iz Hrvatske.
2014-04-11
ledo grandissimo 3 skorine sestre i 99 jandrokovica , akcija
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Šandore jesam ti odgovorilacrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ne odgovaraš na pitanje, što je crvenkasti ako prihvati katoličku vjeru, srbin ili hrvat?mortal wrote:crvenkasti je državljanin Hrvatske ako živi tu, ali je SRBINcrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako crvenkasti iz nekog razloga pređe na kršćanstvo jel on Srbin ili Hrvat?
A sad sam musliman?
Ja se izjašnjavam da sam Hrvat jer sam prešao na kršćanstvo. a osjećam se kao budala.
rekla da je crvenko uvijek srbin šta god da napravi ili odglumi
2014-04-16
Stavio sam vam neke Tesline razgovore maloprije na forum pa čitajte
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47639-tesla-razgovori
Vi imate toliko plitke mentalne dosege da ovi na vlasti i u Srbiji i Hrvatskoj mogu vama manipulirat samo bacivši vam neku temu oko koje ćete se vi prepirat po šemi Srbi Hrvati
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47639-tesla-razgovori
Vi imate toliko plitke mentalne dosege da ovi na vlasti i u Srbiji i Hrvatskoj mogu vama manipulirat samo bacivši vam neku temu oko koje ćete se vi prepirat po šemi Srbi Hrvati
2014-04-11
mortal wrote:Šandore jesam ti odgovorilacrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ne odgovaraš na pitanje, što je crvenkasti ako prihvati katoličku vjeru, srbin ili hrvat?mortal wrote:crvenkasti je državljanin Hrvatske ako živi tu, ali je SRBINcrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako crvenkasti iz nekog razloga pređe na kršćanstvo jel on Srbin ili Hrvat?
A sad sam musliman?
rekla da je crvenko uvijek srbin šta god da napravi ili odglumi
Kako da ubijem Srbina u sebi, a Hrvat da mi ostane živ?
crvenkasti-
2014-04-17
ustašiji i sadi žito ovdje ali moli Boga i svetog savu da kiša pada u smrdijiNoor wrote:a ček..on živi u Ustašiji ili u matici?Šandor Winnetou wrote:sad se već valja po podu poluustaški isprdak i skiči ko veparNoor wrote:showŠandor Winnetou wrote:srblji na aparatima, polutan sječe veneNoor wrote:Srbi, žalite se upravi vodovoda, EU vas je otkantala skupa s vasim kmecanjem :)
ti jesi iskompleksirana ali srpska budaletina.crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ne odgovaraš na pitanje, što je crvenkasti ako prihvati katoličku vjeru, srbin ili hrvat?mortal wrote:crvenkasti je državljanin Hrvatske ako živi tu, ali je SRBINcrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako crvenkasti iz nekog razloga pređe na kršćanstvo jel on Srbin ili Hrvat?
A sad sam musliman?
Page 15 of 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Similar topics
» Velika borba Nikole protiv Tesle
» Mračna strana Nikole Tesle: eugenička budućnost bez kafe
» Kako je Mesic 'prekrstio' Bosnjake u Hrvate:'Hrvati su izabrali Komsica'
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda: Imam dogovor sa drugim državama da Hrvati nakon obuka radeči od doma zarađuju 8.000 eura
» Mračna strana Nikole Tesle: eugenička budućnost bez kafe
» Kako je Mesic 'prekrstio' Bosnjake u Hrvate:'Hrvati su izabrali Komsica'
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda: Imam dogovor sa drugim državama da Hrvati nakon obuka radeči od doma zarađuju 8.000 eura
Page 15 of 25